Keresés

Részletes keresés

bigdaddyl Creative Commons License 2007.07.05 0 0 34
Aki 18-án indul sidi-be esetleg tudja mikor indul a repülő ferihegyről?
Amit kaptunk infót az irodától, nincs benne.

Köszi
Nys04 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 33

Sziasztok!

Mi a párommal mikor voltunk tavaly, a szállodán kívül nem nagyon kerestünk szórakozóhelyet, az animátorok elég jó programot csináltak úgy éjfélig... Egyébként a közelben van disco, este mindig hallottuk, mikor elmentünk sétálni...

Jó szórakozást!

Üdv.: Zsu

Előzmény: bigdaddyl (32)
bigdaddyl Creative Commons License 2007.07.04 0 0 32
Sziasztok !

Mi is 18-án megyünk Sidi -be!
Best Reisen.
Minket inkább a pihenés + tengerpart érdekel, mint a fakultatív programok, de ha valaki járt valami jó szórakozóhelyen és megírná tapasztalatait, megköszönnénk.

Laci és Eszter
horkata Creative Commons License 2007.07.02 0 0 31
Azt nem is kerestem ,-de mintha a hallban a lépcső mellett lenne...igen,-biztosan van.
kp78 Creative Commons License 2007.07.01 0 0 30
Még egy dolog eszembe jutott. Internetezési lehetőség van valahol? (nem mintha egész nyaralás alatt azt akarnék, de párszor biztosan jó lenne) A szállodában gondolom nincs vezeték nélküli net kiépítve, hiába is viszek laptopot. Erről van vmilyen infod?
Előzmény: horkata (29)
horkata Creative Commons License 2007.06.30 0 0 29
Nem kell fizetni a napernyőért és az ágyért sehol. Vagy visztek strandra törölközőt,vagy kaució ellenében/20Euro/kapsz egy törölköző félét. Mi is AI-n voltunk és,hogy este velünk legyenek a többiek mi hotzunk italokat az asztalhoz...
.... Nagyon meleg lesz az egynapos uton ,nem irigyellek de biztos szép lesz...Hali
kp78 Creative Commons License 2007.06.29 0 0 28
Köszi!

Ezek szerint Ti fél panzióban voltatok? Mennyivel kaptak jobb ellátást az AI-ben, mint Ti? Amúgy mi AI-ban megyünk. Köszönöm a krokodilfarmos tanácsot, esetleg tudsz még vmiket ajánlani, amit érdemes megnézni a közelben? Mi befizettünk egy Matmata - Douz túrára már itthon (Szahara széléig visznek el), ilyenen nem volt vki ismerősöd? Remélem jó lesz az is.
A strandon a napernyőért fizetni kell?
Most hirtelen több nem jut eszembe. Köszönöm az eddigieket.

ÜDv
Előzmény: horkata (27)
horkata Creative Commons License 2007.06.29 0 0 27
Hali,,-hát látszólag takaritanak... de az egész épület egy kissé le van lakva... a szobák kényelmesek és a takaritás a felmosásból áll... a törölközőt ejtsd le a kád elé csak akkor van csere.Én ott vettem egy üveg hypót átmostam mindent. A szobád már le van osztva nem tudod variálni ,de könyörögj,hogy a hátsó kertre nézzen mert az esti animációk miatt nem alszol 2-ig
Kb fél 4-re pakolsz be a szobába,aztán már csak az evés ,-ivás...Arra figyelj bármennyi poharas vizet kérhetsz azt nem kell fiztned,de az üveges vizért 2,5dinárt számolnak...Szemben a kisboltnál 0,5dinár a víz ,-fekete szatyorba becsempészed... hütő van a szobában,. Nagyon meleg volt ezért a sör is fogyott rendesen/láttam mindenki ivott/.Jó a sörük és nem erős.Aztán már fehérbort ittunk ,-fröccsnek mert 43foknál megdöglesz olyan szomjas vagy.
Kaja: Változatos, rengeteg de egy hétig uncsi...
Nincs disznóhús, kevés marha...birka van bőven és csirke... de nem izletes...
Hal 2-3féle képpen,nincs íze,-csak a grillezettnek. zöldségfélék minden formában rengeteg salátaféle6-8 féle.Tepsis zöldségek párolva.... Tésztafélét kettőt ismernek a tejszines mártásost, és a bolonai félét, felejtsd el.Reggelijüknél a friss pékáru ,-király.Nincs jó kávéjuk én mondjuk vittem nescafét...Felvágott nincs,,vagyis van ,-de mégsincs.Minden étkezésnél őszibarack, kopaszbarack,dinnye,sárgadinnye,ringló,-hegyekben.Szerintem a leaprított salátát amikor mosták attól kaptuk a lazább székletet... Persze nem gond mert nem fájt a hasunk csak jól kellett időzíteni ,hogy beérj.
A tengerparton meglepődtünk ott is volt egy büfé.... csak a víz volt ingyen aki all.inc.-es volt. A büfé mögött tudsz tusolni,-de vigyázz,a büfé 5-kor bezár.Egy nap bementünk a " bazárba".nem volt érdemes.... a szállodában is utolsó napokban minden pénzemet ott költöttem el le lehet alkudni...A világitótorony mögött van egy krokodilfarm,kb 800m-re a szállodától..Mi egyik délután elmentünk,nem rossz egyszer látni kell.A másik család volt a kalózhajós programon azt mondták nagyon jó volt,bántam,hogy nem mentünk el...Készülj fel nagyon meleg lesz de szép helyen lesztek..Ha van kérdés ....irj
kp78 Creative Commons License 2007.06.29 0 0 26
Üdv!

Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalatidat, ezzel a "nem takarítanak"-kal kicsit megijesztettél. De azért rend volt és tisztaság nem?
Étkezésekről esetleg tudnál még vmit írni, mennyire változatos, mennyire európai konyhás stb.
Meg bármilyen egyéb tanácsot szívesen fogadok még, ha eszedbe jut.

Köszi előre is.

Üdv

Peti
horkata Creative Commons License 2007.06.28 0 0 25
Hallo, tegnap jöttünk meg. Végigolvasva a fórumot mindenki hasonlóan gyüjtött jót és rosszat!Nagyon hasznos ha elolvassátok.... én pl a pénzváltásnál nyertem időt, mert igazán nem mindíg van ott a boss,-hogy válthasson.A televizió disztárgyként volt jelen amihez 20Euroért béreltem /majd visszaadták /távkapcsolót..... kis szerencsével fogtam lefekvés előtt 15 csatornát....de talán csak 2 este volt szerencsém és a többi estén 20 csatornán csak ugyanaz a program ment.A szobában nem takaritanak... csak felmosott a fiu. De az ágyat minden nap beágyazta.....a kád koszosan lett hagyva...törölközőt kétszer csak kérésre cseréltek..Az animációs program már unalmas volt és nem vették észre a magyarokat /ezen a héten/....De az a visszaindulási kabaré...???? Jön a hír,hogy nagyon korán kell kelni... két órával előbb indul a gép.... nagyon furcsálltam,nem egy helyijáratos autóbuszról van szó!!!Nem volt mit tenni.... 2-kor keltem a 8 éves gyerekkel már robortunk éjjel 3kor a reptérre. Voltunk még gyerekkel 4család..../nagy élmény/ Villog a Budapest,-indulás 6óra 40-kor.Beállunk ,hogy leadjuk a csomagokat, jön egy reptéri alkalmazott a Katihoz?!!!!Mit keresnek itt az utasok?Ennyit a Katiról...elnézte,-faxon jött,-más időzóna...stb
Persze sok választás nincs... végül is 10kor már Ferihegyen voltunk.Még pár sor a tengerre vezető utról... csodálatos....A szálloda kerítésén kívül balkán ....de a tenger szépsége sokat koptatott a negatívumokon... Egyszóval is-is.De jó társaságunk volt és így akár szépnek is mondhatnám a nyaralást!! Jó utat mindenkinek aki a Sidi Mansourba készül.....nem bánja meg...Pálinkát,és gyógyszert /hasmenésre/....aztán
GO!
kp78 Creative Commons License 2007.06.28 0 0 24
Üdv!

Mi júl. 18-án megyünk, de még nem sok mindent tudunk az indulásról.
Mi a Best Reisen-nel megyünk,( legalábbis ez van az utazási szerződésen), a Startutazas.hu-n foglaltuk le.
Ha bármi hasznos infótok lenne az úttal kapcsolatban (akár így előre, akár amikor megjöttök), hálás lennék, ha megosztanátok velem.

Nagyon köszönöm.

Üdv

Peti
Pifta1091 Creative Commons License 2007.06.24 0 0 23
Nekünk annyit mondtak hogy 9:15-re kell kint lenni 2B-n és a gép 11:15-kor indul!!! by: Medina
retro1021 Creative Commons License 2007.06.23 0 0 22
Hello,
mi a Medinával megyünk, az utazás pontos idejét még nem tudjuk (állitólag ahány gép, annyi indulás).
Hárman megyünk, a kisfiunkkal, aki még 2 év alatti (20 hónapos és 2 hetes).
És Ti?
Előzmény: Pifta1091 (21)
Pifta1091 Creative Commons License 2007.06.23 0 0 21

Sziasztok!!

Mi megyünk 27-én

retro1021 Creative Commons License 2007.06.23 0 0 20
Sziasztok,

nem jön véletlenül valaki június 27-i indulással a Sidi Mansourba?
üdv
É
Nys04 Creative Commons License 2007.05.10 0 0 19
iasztok!

Olvastam a régebbi hozzászólásokat a Sidi Mansour Resort****-ról és Balla Katiról az idegenvezetőről, én is megosztanám tapasztalataimat.

Tavaly a párommal utaztunk szept 20-án Djerbára a Besttel. Korán indult a gép igaz, de legalább az első nap nem esett ki a sétálásból... A repülő úton megismerkedtünk 2 kedves nővel, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot és végig velük járkáltunk mindenhova.

Megérkezésünkkor Balla Kati várt minket, 2 busszal mentünk a szállodába. A szobák kiosztásánál a csomagokat a recepciónál hagytuk és átmentünk a fogadóterembe ahol a regisztrációs lapokat töltöttük ki, valamint a szobák és az asztalok kiosztása volt, valamint hideg welcome drink-et kaptunk.

A mi szobánk a recepció szintjén volt, a medencére nézett és tiszta volt. A szobák elfoglalása után Kati tartott egy megbeszélést. Sokak problémája volt, hogy nem tudtunk pénzt váltani, mert frissítették a rendszert. Kati elmondott minden hasznos infót a szállodáról és a közlekedésről. (A taxi valamint a lovaskocsi viszonylag olcsó és barátságosak az emberek.) Elmondta milyen túrák vannak, valamint hogy ő mikor és milyen időpontban van ott, valamint elmondta azt is, hogy Djerbán ő az EGYETLEN MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETŐ az ÖSSZES SZÁLLODÁRA!!! Mivel osztódni nem tud, ezért ugyebár minden nap más szálloda lakóival ment túrázni, ebből kifolyólag ritkán tud a szállodában lenni.

A pénzváltónál egy jófej pasi volt, akivel el lehetett hülyéskedni, jól váltják az Eurót.

A személyzet rendkívül kedves volt, mindenki beszélt angolul és segítettek mindenben.

A szobát naponta takarították, mindig új törölközőt kaptunk, cserébe 2naponta 1 DT-t adtunk a takaítónőnek, aki 10-11 fele járt takarítani.

Az esti programok nem voltak rosszak, kicsit pörgősebbek lehettek volna, de a fiúk kitettek magukért. Adriano minden este vendég volt a négyesünk asztalánál, pedig se pénzt se semmit nem kapott érte. A többi fiú is sokat beszélgetett velünk.

A parthoz gyalogolni kellett egy keveset, de a hintó amit biztosítottak, nagy élményt jelentett a part megközelítéséhez (ingyenes!!!). A part piszkos volt, 2-3 naponta 1körül takartották.

A medence tiszta volt, minden nap volt valami program (pl.: vizilabdameccs), amit az animátorok szerveztek.

FP-n voltunk, tehát reggelit és vacsit kaptunk. Mind a 2 étkezéskor nagy volt a választék, jó kaják is voltak. A sütik is nagyon finomak voltak és általában 2-3 fajta gyümi is volt. 1 kis trükk: táskával kajálni járni nem hülyeség, egy óvatlan pillanatban bele lehet csempészni némi péksütit, meg gyümit későbbre :). A pincér nagyon kedves volt, még jégtartót is hozott a borunkhoz :).

Animátor fiúkról: kedvesek, barátságosak és imádják a hölgyeket minden korosztályban (értsd ahogyírom...). Telefonszámokból szerintem Dunát lehet rekeszteni. Mindegyiknek van barátnője vagy menyasszonya, persze más országból, hogy az idejük nagy részét mással tölthessék... A plusz bevételt a vendég hölgyektől kapják (ha hiszed ha nem, így van) bizonyos szolgáltatésokért cserébe.....

Fakultatí progik:

A 2 napos szahara túrán és a szigettúrán vettünk részt és felejthetetlen élmény volt. Kati végig magyarázott elmesélt mindent, amit tudni kell és érdemes mind a szigetről, mind a túra alatt az éppen aktuális dolgokról. A szahara túra alatt további fakt. programok voltak, mi a dzsipezést és a tevegelést választottuk, de lehetett go-kartozni, valamint sárkányrepülni is.

Kati segített megtalálni a legjobb kávézókat, segített pénzt levenni bankkártyáról és minden egyebet megmutatott és elmondott.

A ramadam akkor kezdődött miközben kint voltunk, úgyhogy a vacsi kicsit később kezdődött. De ugyebár ha elmész egy idegen országba, más kultúrával figyelembe kell venni a szokásokat és ünnepeket, nem pedig lebunkózni az embereket, mert nem nyalták ki a seggeteket.. (akinek nem inge...)

Haza hajnalban indultunk, de mivel nem feküdtünk le aludni előtte, ezért jót aludtunk a gépen.

Összességében nagyon élveztük az 1 hetet, este kb éjfélig vannak programok, a szoba tiszta volt és kényelmes, a part is szupi volt

Katiról rengeteg rosszat olvastam, de ezt áltatában azok az AI-sek (vagy mások) terjesztik, akik elvárták volna, hogy kinyalják a seggüket és mindenki mindig ott legyen ahol ők akarják. Nem szabad lenézni az arabokat, csak mert nem ismeritek a kultúrát és szokásokat.

Katinak olyan a stílusa, amilyen, nekem bajom nem volt vele, sőt sokat köszönhetünk neki. Ott él már 6-7 éve, csak tudja mi a legjobb nekünk...

Alkudni Alkudni Alkudni, ez a 3 fő szabály mindenhol :), ha nagyon meg akarsz venni vmit, indulj el a standtól, ha utánad mennek úgy is az lesz amit te akarsz.

Családosoknak mondanám: DINO CLUB= gyerekeknek is program, játszóház, magyar nyelvű animátorok... Sidi Mansour-ban nincs ilyen...

Fiataloknak és idősebbeknek egyaránt remek hely, a szórakozáshoz, pihenéshez tökéletes hely.

Ha kérdésed van, írj nyugodtan...

Katuska05 Creative Commons License 2006.11.09 0 0 18

Sziasztok!

Tudja valaki az animátorok főnökének (Abdul) az email elérhetőségét? Munka miatt szeretnénk vele felvenni a kapcsolatot.

Előre is köszi, Kata

any78 Creative Commons License 2006.11.01 0 0 17

Sziasztok!

Én most jöttem meg Djerbáról én is a Sidi Mansourban voltam.Megismerkedtem ott az alagsorban lévő butikokból az egyik eladósráccal.Jamel a neve.Áltlában délutánonként dolgozott.Mióta hazajöttem egyfolytában hiv meg üzen,hogy mennyire hiányzom neki.Esetleg valaki másnak is volt hozzá szerencséje?

vinczee Creative Commons License 2006.10.27 0 0 16

Szia Stafy!

Mikor fogsz képeket felrakni a fórumra?

Előzmény: stafy (12)
vinczee Creative Commons License 2006.10.24 0 0 15

Sziasztok!

Igen a Minounak van a Fruszina barátnője, aki állítólag budapesti. Ezt ő mondta személyesen.

Üdv

Éva

Katuska05 Creative Commons License 2006.10.24 0 0 14

Sziasztok!

Én úgy tudom, hogy a Minou-nak van magyar barátnője, akit Fruzsinának hívnak.

Kata

Előzmény: Bonchic (13)
Bonchic Creative Commons License 2006.10.22 0 0 13

Kedves Stafy,

Az animátor nevét nem tudom, nem barátkoztunk velük különösebben, de asszem volt valami Hungary-s karkötője. Az animátorok nyilván látták, hogy egy pár vagyunk és mi inkább egymással ill. a pihenéssel foglalkozunk, így aztán békén hagytak minket.

Az afrika show-t az erkélyről néztük meg, így "személyi kérdésekben" itt sem tudok pontos leírást adni.

Amennyiben tőled származik az sms, nem szeretnék a lelkivilágodba taposni, mert lehet, hogy a többi sms már nem számít a srác életében és tényleg azt várja, hogy a küldő " F. " buzgón "keresse a lehetőségeket, hogy mielőbb együtt lehessenek". Ha ebből felismertél valamit, akkor érted, mit írok, ha nem, akkor nem te vagy az érintett. A H.P. valóban nem Harry Pottert és Hewlett Packardot jelent... :-)))

Előzmény: stafy (12)
stafy Creative Commons License 2006.10.22 0 0 12
Szia!!!Én idén már kétzer voltam itt és nekem is hasonló a véleményem a szállodáról......viszont nagyon érdekelne az animátoros sztorid bővebben hogy melyik volt esetleg a nevét ha tudnád és még esetleg abban is segithetnél hogy pl. az afrikai showban kik táncoltak....persze mindez azért mert gondolom a H.P. nem Harry Pottert jelent:))))és hát szoval lehet nekünk sem ártana tudni az igazságot.........:)))
Előzmény: Bonchic (11)
Bonchic Creative Commons License 2006.10.21 0 0 11
Sziasztok!

Mi most jöttünk haza Djerbáról, a Sidi Mansourban laktunk. Visszaolvasva az előző hozzászólásokat, ez a hotel kapott hideget-meleget.

Azt nem állítom, hogy minden felhőtlen volt – egy napig az ég sem volt az, de az elején el szeretném mondani, hogy mi azzal az alapállással mentünk oda, hogy JÓL ÉREZZÜK magunkat. Sajnos, ez honfitársaink egy részéről nem mondható el egyértelműen… És azt is el kell mondanom, hogy a szálloda személyzetének általában mosolyogva arabul köszöntünk (nyilván jót röhögtek magukban a kiejtésünkön), majd franciául folytattuk a kommunikációt. A recepciós fekete főnökön kívül ez általában mindenkinél bejött, és rendkívül udvariasak voltak baksis nélkül is.

A szálloda 4 csillagos, a szobákra ez teljesen érvényes, Európában sem jobbak ebben a kategóriában. A takarításra nem panaszkodhattunk, a takarítónő minden nap valami stilizált dolgot hajtogatott a takarókból és a törülközőkből és friss virágot rakott egy pohárba. És ki is takarított! (Mindezt egyetlen kisméretű epres Milka csokiért…) Ja, és azt is megjegyezte, hogy szobát cseréltünk! (De erről majd később…)

All inklusive-ra voltunk befizetve, a Vistán keresztül de végsősoron a Medinával. (Olcsóbb volt, mint a Medina). A szobakiosztást európai szemmel mi is elég szórakoztatóan gyötrelmesnek találtuk, úgy álltak sorba a magyarok, mint a 70-es években a banánért itthon. :-) Hiába, mostanság inkább az a korosztály utazik, amelyiknek lételeme a sorbanállás plusz közben egy kis dühöngés.

Baksisozni nincs mód a szobakiosztásnál, ezt elég gyorsan felmértük, így elfogadtuk az első szobát, ami egyébként nem volt rossz, csak éppen egész nap odasütött a nap, aminek következtében délutánra elég meleg lett. A légkondi sajna olyan, mint a halottnak a csók. Emiatt a fekete főnökkel szobacsere címén lefolytattam egy kellemes félórás beszélgetést, amit nevezhetünk alkunak is, ám a gaz galád nem engedett, mondtam is neki, hogy ne legyen már ilyen, hiszen annyit sajnálkoztam már neki a ramadán étel-italtilalma miatt. A végső döfést az adta meg neki, amikor azt mondtam, hogy Szenegálba be sem teszem a lábam, ha ott mindenkivel ilyen nehéz dűlőre jutni… :-) A szobacserénk így aztán 50 dínárba került, viszont a szálloda talán legjobb szobáját kaptuk meg (425-ös), medencére nézőt, kitűnően láttuk a tengert, délután viszont már nem sütött oda a nap, így légkondi nélkül is ideális volt.

A kaja kitűnő volt, a marhahús elkészítéséhez különösen ért a főszakács, de lecsóban és rakott cuccokban és a krumpliban is otthon van… :-) Amióta a csirke Brazíliából repül a világ minden tájára, így azt nem próbáltuk és halat sem ettünk. Ugyanígy kihagytuk a kamikadze pultot, azaz a salátabárt is. A sütik is teljesen rendben voltak, csak néha a datolya ment bele a fogamba, aminek egyenes következménye a fogpiszkáló utáni vágy volt, de azt csak az ajtónál álldogáló főnöknél lehetett beszerezni, mintha valami ritka kincs volna. Egész idő alatt semmi gyomorbajunk nem volt, igaz, ugyanúgy csak normál mennyiséget ettünk, mintha itthon lettünk volna és nem faltunk fel egy étkezés alkalmával annyit, ami ott csak egy egész falu lakosságának jut. Elhiszem, hogy az All inklusive által nyújtott lehetőségek csábításának nehéz ellenállni, honfitársainknak ez általában nem szokott sikerülni… :-) Sajnos úgy vettük észre, hogy a németek után rögtön a magyarokat rühellik leginkább, és ebben azt hiszem, nem csak az arabok sárosak. 30 kiló súlyfelesleggel fürdőruhában és kanárisárga atlétatrikóban szaladgáló, állandóan háborgó és hangoskodó mamák-papák nem pont egy négycsillagos szálloda éttermének a megszokott szereplői… Egy négycsillagos szállodához nem csak pénz kell, hanem némi kulturális hinterland is, és ebben a magyarok asszem elég hátul kullognak.

Az étterem személyzete végtelenül udvarias volt, előre köszöntek, figyelmesek voltak. Az arab köszöntés majd a francia folytatás náluk is bejött, plusz nem néztük őket rabszolgáknak, egy gyengéd merci-vel megköszöntük a terítést vagy a tányérok leszedését. Nagyon szimpatikus volt, hogy az asztalhoz hozták az üveges bort és pontosan úgy kínálták, ahogy azt kell.

A kint található bárral már voltak gondok, néha-néha a bor már szinte a fröccsel vetekedett, de hát istenem, nem kell mindig kaviár… :-) Ramadán idején el tudom képzelni, hogy különösen bánthatta őket, ha az AI-sok napi 10 felest és több liter bort-sört öntenek magukba.

Baksist a bárban sem adtunk senkinek, mégsem volt senkivel sem problémánk, a kék karkötő mágikus hatása azért érvényesült, max. elmaradt a mosoly a kávé mellé…

A mór kávéház elég gyatra, szerintem ezt csak azért írták be a prospektusba, hogy lám, itt ilyen is van… Plusz oda nem vonatkozik az AI, tehát fizetős. Ennek megfelelően szinte soha nem ült ott senki, nem tartom kizártnak, hogy volt olyan napjuk, amikor mindössze 5 dínárt hozott a konyhára… :-)

Mi elsősorban napozni, fürdeni és relaxálni mentünk oda, így csak a szigettúrát vállaltuk be, ami pont elég is volt. A Balla Katit sokan szidták-szidják, de ha a dolgok mélyére nézünk, akkor igaztalanul. A szigetről, a szokásokról és egyéb érdekességekről nagyon sokat tud, és bár a stílusa valóban kemény, de ez még mindig sokkal jobb, mint amikor egy üresfejű plázamaca idegenvezetősködik, aki arra a kérdésre is csak mosolyogni tud, ha megkérdezed tőle, hogy hány óra van… Meg mivel 5 éve él ott, ahol nyilván lényegesen keményebb az élet, így nem csoda, ha ő is azzá válik. Velünk teljesen korrekt volt, ha valamit kérdeztünk, lényegretörő válaszokat kaptunk. (A sallangokat meghallgathattuk egynémely útitárstól :-) Sokan fájlalták – különösen a kommunikációs kényszerben szenvedő id. hölgyek, akik már unták a papát -, hogy a Kati nincs ott a szállodában legalább kétnaponta. Ebben ugyan van némi igazuk, de tőle sem várható el, hogy klónoztassa magát és egyszerre legyen a sivatagban a dűnék között és a szállodában.

A plázs nem a világ legjobb helye, de annyira azért nem is rossz… Meg minket inkább a napsütés érdekelt, nem pedig a hülye halak a tengerben.

Az animáció olyan volt, amilyen. Mi nagyon élveztük a vízi tornát, az esti műsorok színvonala azonban váltakozó volt. Arra azonban fel voltunk készülve, hogy nem lesz egy Broadway, és a Bolsoj tánckara sem lesz ott… Az Afrika show csúcs volt, a szépségkirálynő választás szintén, de a többi nem volt egy dramaturgiai bravúr. A legjobb az volt, amikor békésen hagyták táncolni a népet, különösen akkor, ha éppen nem valami Mátyás király korabeli elfeledett slágereket raktak fel.

Az egyik animátor srác sms-eket kapott magyarul és megkért, hogy fordítsam le neki franciára. Közben véletlenül megnyomtam a telefonján egy gombot, aminek köszönhetően előjöttek más üzenetei is angolul és franciául. Ismeretlenül ezúton is üzenem F.-nak, hogy inkább H.P.-ként írja alá az sms-eit. :-) Már amennyiben a F. nem Ferit jelent… :-)

Venni szinte semmit nem vettünk, de nem is azzal a céllal mentünk. Bőrkabát és hamis D&G cuccok Magyarországon is vannak, nem kell azért Tunéziába menni. Vízipipa is kapható a Westend legalsó szintjén található trafikban, picit olcsóbb, mint Djerbán.

Számunkra a legrettenetesebb az egészben a hajnali indulás volt. Sidi Mansour ide vagy oda, egyáltalán nem rossz ez a hely, csak úgy kell hozzáállni, hogy egy arab országba mész, ahol jól akarod magad érezni, plusz rendesen felöltözöl a reggeli-ebéd-vacsorához és nem nézed alacsonyabbrendű lénynek azokat, akik téged kiszolgálnak. Jól éreztük magunkat, szép barnák lettünk plusz hullára röhögtük magunkat minden nap.

Összességében a Sidi Mansour nálunk 3 csillagot és egy félholdat kapott. Nagyon szép és kellemes egy hetet töltöttünk ott, mindenkinek ajánlom, aki nem szilvalét és rongyőt mond a s’il vous plaît és a mon dieu helyett…

serdu Creative Commons License 2006.10.08 0 0 10

sedu

Ja, itt a kép.

serdu Creative Commons License 2006.10.08 0 0 9

A fürdőző pacira egy ideig azt hittem, serdu, akin én is ültem...

stafy Creative Commons License 2006.10.08 0 0 8
HELLLÓ!!!
Sziasztok én idén másodszor voltam ott kint és nagyon vegyes érzésekkel jöttem haza most jobban bepillantahattam az ottani világban és szállodán belűl nagy a széthuzás senki sem szereti a másikat mármint a személyzet amit augusztusban nem most viszont nagyon is éreztem.Amugy tuti szupi hely mindrenkinek ajánlani tudom és remélem legalább annyira boldogan jön haza mint é:))))maj dküldök képeket is hozzá
A tenger nagyon változó volt amikor megérkeztünk meseszép volt aztán picit koszosabb lett de egy napon belül is nagyon más tud lenni.A programok nagyonjok de inkább főszezonban mostmár nem annyira jo a hangulat.
Az animátorok...hát erről egyszer majd ha már tul leszek rajat érzelmileg...puszi mindenkinek aki itt nyaralt és fog ha bármi kérdés van irjatok!!!!!
istynet1 Creative Commons License 2006.09.30 0 0 7
http://www.ringo.com/share.html?id=n7CppZth1ny0&origin=photoinvite

Itt vannak sok sok kepek :)
istynet1 Creative Commons License 2006.09.30 0 0 6
Sziasztok,
Sidi Mansour-ba voltunk mi is szept13 -1 hetet nagyon jo volt, ajanlom mindenkinek, szerintem ott meg most is nagyon jo ido van, de itt is viritnak a venasszonyok :),
Nah par kep akkor tolem is.

Picant Creative Commons License 2006.09.28 0 0 5

beachA Hotel saját beach-e. Kicsit távol esik a víz, de ennyi séta a homokban nem árt.:))

kilátásA kilátás szebbik oldala.

szoba kilátás:)A szobánkból a kilátás, ezek a páros szobák(ez a 462-es szoba kilátása, a konyha felett volt, és folyton kajaszag jött fel, de nem volt baj)

folyosóA Hotel folyosója a második emeleten :)

a távoli lovag..Reggeli idill a medencénél, csak én és Midou :)

hattyúNekünk ennyi tellett a takarítótól, ez volt a legnagyobb műve, de mentségére legyen, hogy férfi volt :))

paci a vízbenEz pedig a kedvenc képem, a paci nagyon elégedett volt, ahogy gazdija fonja a haját, és Ő közben a vízben hűsölhet. :))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!