Keresés

Részletes keresés

Baltássy Creative Commons License 2026.05.08 0 0 19540

Teljesen jó történet, mondjuk a skorpió mindjárt be is helyttesíthető pl. Bayer Zsoltra, de ha akarod, tudok még neveket mondani.

Előzmény: aki a kisinget (19526)
aki a kisinget Creative Commons License 2026.05.08 0 0 19539

Vakvágányra tévedtél. Ezek itt egy zárt csoport. Ismerik egymást, levélben egyeztetnek. Madarat tolláról, embert barátjáról lehet felismerni. Ezért nevezett "személynél nem különb a többi. A cél szentesíti az eszközt ezért megtűrik jellemét elfogadva. Rengeteg nickjét nagyon sok helyről kitiltották. Gondolja a skorpióra! 

Előzmény: Vagyok-aki-leszek (19538)
Vagyok-aki-leszek Creative Commons License 2026.05.08 0 0 19538

Mit írsz itt?

Ez vagyok én, a bátyád........

Írtál a feleségemnek, olvastam..... Nem is tudtam hová tenni....

........és elég furcsának is tartottam, hogy neki írsz, és főleg ilyet amit írtál.

De akkor itt vagyok most újra.... Beszélgessünk itt, ha akarod!?

Én vállalom a nevemet, az arcomat itt is, ha gondolod!?

Gondoltam, valamiért éreztem, hogy ezzel a fórummal függhet össze az üzenet.

Mondom, ha akarod, beszélgessünk itt......

Kiírjam ide a nevemet?

Én nem politizálok itt, de ha akarod beszélgessünk itt....

Nyugodtan leírhatsz bármit.....

Szóval bármit.... Én vállalom önmagam, akár névvel, fényképpel is itt.....

Az előzményeket ugyan nem ismerem, de ha tudok, válaszolok.

Előzmény: Törölt nick (19537)
Törölt nick Creative Commons License 2026.05.07 0 0 19537

Röviden: a bátyámnak (alias Tiplax) súlyos mentális problémái vannak sajnos. Pár bevezető/elterelő komment után nekem esett, majd mikor nem kapott választ tőlem, végleg elgurult nála a gyógyszer, nekikezdett alpárian pocskondiázni engem (közben meg bauerkét szépen körbenyaldosta - nem tudom miért) majd kijelentette nem törölteti magát, megvárja míg kibasszák a fórumról (ő fogalmazott így), majd kisvártatva elkocogott az egyik moderátor topikba és kérte a regisztrációja, és az összes kommentje végleges törlését.

Sajnos teljesen össze vannak akadva a dolgok a fejében már elég rég óta (ha emlékszel: ő volt itt már régebben is, azt a nickjét is töröltette a kommentjeivel együtt és megigérte soha nem tér vissza ide. Aztán látjuk most, hogy de.) képtelen megérteni mégkevésbé elfogadni maga körül a világot sajnos. Mindenki hülye, mindenki aljas, a levegőből meg mérgeznek minket chemtraillel - ez a rögeszméje.

És ami a szörnyű, hogy nem tudok rajta segíteni bármennyire is szeretnék, mert nem hagyja.

Előzmény: Baltássy (19536)
Baltássy Creative Commons License 2026.05.07 0 0 19536

Hát itten meg mi történt kérem szépen...??

Törölt nick Creative Commons License 2026.05.07 0 1 19535

Azért mert gyáván törölted magad (pedig azt írtad maradsz...) és a kommentjeid amiben engem pocskondiáztál nem épp kedves hangnemben - holott az én hozzászólásaim vissza lehet olvasni; nem illettelek téged olyan jelzőkkel mint te engem - én azért még reagálnék egy utolsót neked:

Írtam messengeren szegény nejednek, nem tudom lesz-e bátorsága átadni vagy elolvastatni veled, szóval ide is leírom: neked nagyon súlyos mentális problémáid vannak, AZONNAL segítségre szorulsz, ezt már rég nem gyerekjáték! A legőszintébben mondom ezt, a bátyám vagy. Többet sajnos nem tudok tenni érted.

aki a kisinget Creative Commons License 2026.05.07 -3 1 19533

Az emberi tulajdonság csoportosításának változatai, többfélék lehetnek, a jellemtelenség a túlzott hűség, a jogos vagy indokolatlan gyűlölet és így tovább. Bevallom én betegesen gyűlölöm a kommunistákat és azok dialektikus változatait, legfőképpen az álliberálisokat. Van azért mentségem. A kommunisták 81 napos koromban bevagoníroztak a családommal együtt, szerencsére az utolsó ellenőrzésen kiderült, hogy az akkori törvények szerint nem estünk a kitelepítés szabálya alá, ezért szüleim mivel már a vagonban voltunk ezért választhattak megyünk vagy maradunk. Ez volt negyven hatban. Majd ötven kettőben államosítottak minden vagyonunkat, az első éjszaka az út melletti árokban aludtunk, mert nem fogadták el anyámnak azt a mondatát, hogy alszunk a szalmakazalban, amire az egyik elvtárs azt mondta, abban nem az már az államé. Katonaságnál haragudtam a párttag sorkatonákra, mert ők a mi rovásunkra mentek szabadságra eltávozásra kimaradásra, aminek oka volt, hogy állandó harckészültségű alkulatnál voltam és ők a szabadságot a tisztjeikkel a pártgyűlésen intézték. (Na ez volt igazán röhejes.) Az arab izraeli háború idején éleslőszerrel betárazva ültünk a gépkocsikba és hat óránként beindítottuk, hátha indulni kell. Amikor már dolgoztam akkor nem engedett haza a műszakom végén a művezető, mert a váltóm, aki munkásőr volt aznap a pártházat őrizte, másnap mondta nekem unalmukban jól berúgtak, mert nem érte támadás a pártházat. Na persze neki fizették a napját, nekem meg le kellett csúsztatni. Ezek a rohadékok azokat a vagyonokat, amelyeket nagyszüleinktől elvettek 1990 és 1998 között  nevükre írtták. Mivel Orbánék 2010-ben elvették a kommunisták illetve jogutódaik hatalmát ezért Orbánpárti lettem. Jogos a kérdés miért nem vagyok poloska párti mivel úgy néz ki, hogy a komcsiknak neki is köszönhetőn vége? Mert félek, hogy újból vissza jönnek. Poloskánkkal az volt a bajom, hogy amikor kikerült a nerből, akkor azt ígérte két héten belül a nála lévő bizonyítékokkal megbuktatja Orbánt és gazember társait, mert a Fideszben is sokaknak elegük van Orbán és bűntársaiból. Ebből az lett, hogy a kommunistáink és még ki tudja kik azonnal a segítségére siettek, amiből egyre nagyobb sikere lett és már nem a Fideszt akarta megreformálni, hanem önálló politikai pályára került. Eddig egy szavát sem hittem el. Csak egy dologban mondott igazat a Fidesz is tele volt olyanokkal, akinek csak morzsák jutottak, mint Poloskának (pár száz millió) másoknak viszont még egy nullát hozzáírva jutott. Visszatérve az aljasságra. Az itteniek aljas módon azt hazudják, hogy komcsi voltam, a munkatársaim rossz embernek tartottak, utáltak. Szabálytalanul valós személlyel azonosítanak becstelenül visszaélnek azzal, hogy erre a moderációnak nincs ideje, hogy bebizonyítsam. Tudni illik csak akkor lehet valós néven nevezni a fórumozó társat, ha be tudjuk bizonyítani, hogy ő maga elismerte. Egyébként, akik jellemtelenül viselkednek azért szarom le, mert akik ismernek azok tudják, hogy ők hazug disznók, aki nem ismernek csak itt olvassák a személyemet érő gyalázkodásokat azzal miért lenne bajom. Az pedig külön élvezet, hogy ordenárénkat az elmúlt tíz éveben irdatlan sokszor kitiltották, mert legszebb öröm a káröröm!

Előzmény: Törölt nick (19532)
Törölt nick Creative Commons License 2026.05.06 -1 3 19529

Heló bauerke! Na mizu, elmúlt már a sokk? Kardot rántottak a verebek, mi? Leesett a piros hó? 4/5-ös 2/3? :DDDD

Szerinted kábé meddig húzza még a nyomorult hazaáruló tolvaj bűnöző gittegyleted? Elvergődnek még 2030-ig vagy már hamarabb feloszlatják magukat? :DDDDD

Előzmény: aki a kisinget (19526)
Törölt nick Creative Commons License 2026.05.06 -1 2 19528

Értem, szóval bauerkével is van ugyan akkora bajod mint velem, mégis csak engem elemezgetsz. Most hogy megjelent, kedélyesen eldiskurálsz vele, neki nem támadsz úgy ahogy nekem. Őt nem kezded el minősítgetni, elemezgetni. Sőt, még nyájaskodsz is vele egy sort. Gratulálok.
Próbálod magad itt objektívnek meg pártatlannak beállítani közben meg egyfolytában engem támadsz, minősítesz és elemezgetsz, az ontopik témáimra meg nem válaszolsz. És még te mondod rám hogy nem válaszolok mert nem tudnék rá érdemit mondani?!?!?!? ...Közben meg pontosan te teszed ezt. Kitérsz a válasz adás alól és csak velem foglalkozol. És még te érzed magad megsértve. Jelzem, nem én támadtam rá a másikra... Én próbáltalak ontopik fórumozás felé terelni, ontopik témákat feldobni, de csak továbbra is velem vagy elfoglalva.
Az való igaz, az utóbbi időszakban eléggé tele lett a törpöm az ilyen önjelölt megmondóemberekkel mint amilyen te is vagy, akik azt képzelik magukról náluk van a bölcsek köve, idejönnek aztán majd jól megmondják nekem merre van az arra...aztán mikor rádöbbennek hogy bizony akkor sem fogok úgy pattogni ahogy ők fütyülnek, akkor besértődnek és elvonulnak. Pont mint most te.

Ó nagy bölcsességedben meg se hallottad, meg sem értetted még mindig, mit írtam én neked a benzináras témában...jössz továbbra is ezzel a faszkodásoddal hogy majd Magyar Péter lecsökkenti... Uramisten...de tényleg...

NA BYE.

Előzmény: Törölt nick (19525)
aki a kisinget Creative Commons License 2026.05.06 -3 1 19526

Hatalmas erdőtűz a kutyát és a skorpiót a folyóig űzi. A skorpió megkéri a kutyát, hogy úszon át vele a túlpartra. A kutya azzal a feltétellel hajlandó hátára engedni a skorpiót, ha az megesküszik, hogy nem marja meg őt. Amikor már majdnem átérnek akkor a skorpió belemar a kutyába. A megmérgezett kutya elkeseredve mondja a skorpiónak, most mindketten meghalunk. Miért martál belém. Azt feleli a skorpió, nem tehetek róla én ilyennek születtem.

Törölt nick Creative Commons License 2026.05.06 0 2 19523

Aztán téged mit zavar hogy én mással hogy kommunikálok? Habár nem tartozom neked ebben számadással, mégis tisztán-világosan-érthetően leírtam az okát, olvasd el még többször, hátha. Ha meg nem tetszik, görgess, vagy tiltsd le a kommentjeim. Ilyen kurva egyszerű. A továbbiakban csakis a topik témájával kapcsolatos dolgokra fogok neked reagálni. Ha nem vagy hajlandó ezt elfogadni, nem leszünk beszélgetőtársak. Játssz mással pszichológusosdit, kösz. (Amúgy megmosolyogtató, hogy kisfing velem való kommunikációját/stílusát nem tartod kifogásolhatónak...na de mindegy, hagyjuk, offtopic)

Javaslom az értő olvasást, ha már ennyire kifinomult modorúnak próbálod magad itt beállítani; nem betarthatatlan (politikai) ígéretekről beszéltem. Ha jól emlékszem, MP nem a 480 forintos benzinárat ígérte meg (amit te most áttételesen ugyan, de felrósz neki hogy miért nem annyi már), hanem a bukott kormánytól követelte a benzinnek erre az árra való (azonnali?) csökkentését. Ugye nem kell elmagyaráznom a két fogalom közti különbséget? Szomorú volna.

#19516-ban mondatodról-mondatodra válaszoltam neked, azokra nem akarsz maybe reagálni? Volt ott link is, videó is, véleményem is...csak úgy mondom. És vicces hogy mindezek után voltál képes azt felróni nekem hogy ha kérdezel akkor nem válaszolok mert kekeckedésnek meg támadásnak veszem. :)

Előzmény: Törölt nick (19521)
Baltássy Creative Commons License 2026.05.06 0 2 19522

Már bocs, hogy belekotty, de

"Azon eltértek ki magatokat, hogy aláztátok az embert."

Nem az embert aláztuk, hanem azzal a politikai felfogással nem értettem/értettünk(?) egyet, amit ő képviselt. Hogy ez neki nem tetszett, arról én/mi nem tehetünk.

Neki sem tetszett a mi álláspontunk.

Előzmény: Törölt nick (19521)
Törölt nick Creative Commons License 2026.05.06 0 3 19520

Szomorúság, de a topik témája nem én vagyok. Azt hiszem válaszoltam neked és dobtam fel témát az előzőekben olyan részletesen hogy tudj inkább azokra reagálni.

Ha elemezgetni akarom magam, és szükségét érzem, majd felkeresek egy pszichológust, köszi. :)

"Mi dönti el, hogy melyik internetes hírportál a hiteles, és melyik nem az?"

Nos, ha neked ez így 16 év fidesz-tempó után még kérdésként fogalmazódik meg, akkor nagy baj van! De gyanítom ez inkább csak egy szimpla kekeckedés részedről.

Előzmény: Törölt nick (19519)
Törölt nick Creative Commons License 2026.05.06 0 3 19518

Ismételten csak azt tudom mondani: aki nem szellemi fogyatékos, az tudja, hogy minden kampányban mindkét oldalon vannak ferdítések, nagyot mondások, meggondolatlan kijelentések, satöbbi. Látom, neked brüsszelpeti poloska szarosgatya telefondobáló ezen kijelentése raktározódott el.

Nekem meg az első pillanatban lejött, hogy ez a kijelentése csak egy egyszerű komolytalan kampányfogás, amivel a csekélyebb szellemi képességekkel megáldott állampolgárokhoz akart szólni.

Most nekem is azt kellene fröcsögnöm hogy "elvittek-e már a háborúba?"... vagy hogy "mi van a soros-tervvel?"

Szavaidból nekem az jön inkább le, hogy kurvára savanyú neked most az a szőlő...

Előzmény: Törölt nick (19515)
Törölt nick Creative Commons License 2026.05.06 0 3 19517

Én a helyedben nem erőltetném ezeket az aljadék hazug propanagdagyáras linkeket. Aki e topikot olvassa, egészen biztos nem fog rákattintani - ergo hiába akrsz általa bármit is bizonygatni, maximum kinevetteted magad vele. Ez egy minősíthetetlen szemét. Javaslom normális, tisztességes médiafelületekről tájékozódj a továbbiakban.

Előzmény: Törölt nick (19513)
Törölt nick Creative Commons License 2026.05.06 0 3 19516

"És mi a vélemény Antal Józsefről, aki elkezdte az orszag kiárusítását?"

Akkoriban nem érintett engem a politika, nem foglalkoztam vele. Ma meg már történelem; változtatni nem tudunk rajta.

"Vagy a többi, őt követőről, akik ezt folytatták?"

Egyik utódról sincs jó véleményem. Az egyik nagyobb tróger bűnöző volt mint a másik. Az SZDSZ-től kezdve kurcsányig, orbánig. Ezt az utóbbit, mind közül a legnagyobbat épp pár hete buktatta meg a nép szerencsére.

"Azóta is más csecsein lógunk, hitelekből hitelekbe megyünk, csak, hogy éhen ne haljon az ország."

Nem az a probléma hogy egy országnak adóssága van. A legfejlettebbeknek is van. A kiskutya ott van elhantolva, hogy ki hogyan tudja ezt az adósságot menedzselni. És mint azt látjuk, megintcsak a most frissen megbukott fidesz tudta ezt a legaljasabb legtrógerebb módon kezelni. A többiek előtte se voltak kispályások, de a köpcös tolvaj csípőből űberelte őket ebben (is).

"Vagy esetleg arról, hogy újra az emberek közé hajtott valaki Németországban?"

Értem én hogy a már könyökünkön kijövő, fejetekbe vert migránsozást próbálod erre a történetre is ráhúzni, de nem ártana néha körbenézni előtte:

https://index.hu/kulfold/2026/05/05/nemetorszag-lipcse-amokfuto-auto-baleset-gazolas-halalos-aldozat-pszichiatriai-beteg/

"Mi a vélemény Ursula' oltás botrányáról, az SMS-ekről?"

Nem hallottam róla. Én csak a sokszázmilliárdos lélegeztetőgép-botrányról hallottam, amit pjotr szijjártó vitt véghez a bűnbandájával. Arról mi a véleményed? Anno mikor ez téma volt itt, a nyomorult bauernek mindössze annyi volt a véleménye, hogy "ha ez igaz, akkor nem szép dolog"... és nem égett le a bőr a pofájáról utána - sajnos.

".........hát, vannak azért kérdések bőven."

Hajaj, de még mennyi!!! Csak futnak előle a fideszesek, csak a legidiótább fajtája gondolja azt hogy ő a keménycsávó és beleáll - aztán szénné is égeti magát; lásd a minap azt a nyomorult hankó balázst.

De az idő nekünk dolgozik, ezek a kérdések szépen lassan meg lesznek válaszolva minek nyomán remélhetőleg sok fideszes hazaáruló bűnöző megy majd a sittre.

"Az érettségizőkkel meg állítólag a leköszönő kormány tolt ki, ezért volt nekik nehéz!?"

Erről sem hallottam, de nem tartanám elképzelhetőnek. Ezek az aljadékok még 12-én délután hatkor is 100%-ban azt képzelték hogy világraszóló sikert fognak aratni és úgy lealázzák a Tiszát hogy csak na.

"Mikor ezt a videot megláttam a szőke kislánnyal, azt hittem leesek a székről."
Nem tudom kire gondolsz nem láttam ilyen videót.

"Meg, hogy a fiatalok akartak most rendszerváltást!? Az nem 89 - ben volt!?"

Tetszik-nem tetszik, bizony ezt a választást most nem a 18-ik havi nyugdíjjal megvehető, háborúval uszítható nyuggerek, hanem ők a fiatalok döntötték el. És igen, akartak rendszerváltást. Mert sokuknak egyszerűen fogalmuk sincs arról, milyen lehet egy olyan ország ahol nem a fidesz és a köpcös tolvaj uralkodik, mert mióta megszülettek ezek voltak hatalmon. Érthető hogy teli volt már ezekkel a hócipőjük, és akartak már valami mást - egy jobbat! AJánlom figyelmedbe ezt a videót, elég részletesen el van benne magyarázva mit gondolnak a fiatalok erről a fideszes hazaárulókról: https://www.tiktok.com/@maydayhungary/video/7624239520447352086?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7583273651804800514

'89-ben csak HITTÜK hogy rendszert váltottunk - mára (már aki nem szellemi fogyatékos) tudjuk, hogy az messze nem volt rendszerváltás. Majd talán most.

".......hát ha ilyenek a mai fiatalok, akkor szép jövőjük lesz, az biztos."

Bizony ilyenek ezek a mai fiatalok! Hálátlanok, mi?! Az biztos, most hogy a fidesz rohamtempóban tart a megszűnésük felé, garantálható hogy igen, egy szebb jövőjük lesz mintha a fidesz "gondoskodott" volna erről továbbra is.

Előzmény: Törölt nick (19512)
Törölt nick Creative Commons License 2026.05.04 0 4 19511

Régen többször leírtam itt (talán még nem voltál itt akkor) személyes ismeretségem okán kapja kisfing azt a bánásmódot tőlem, amit. Ugyan úgy mint a fidesz, ő is megdolgozott érte, rászolgált bőven. Bár szerencsére már 20+ éve nem láttam ezt a nyomorultat, de az évek alatt ideokádott írásai alapján is látom: nem változott semmit. Ugyan az az arrogáns, pökhendi mindent mindenkinél jobban tudó vén komcsi faszkalap maradt, mint ami akkor volt. Nemhiába utálta minden beosztottja súgtak össze mögötte mindig... sajnáltam őket, de tényleg.

Mindezek ellenére hosszú-hosszú évekkel ez előtt persze első körben én is megpróbáltam vele itt a kultúrált hangnemet - mondanom sem kell, nem jártam sikerrel. Szóval viszonylag hamar kikötöttünk ennél a mostani állapotnál. S mivel esélyét sem látom annak, hogy majd egyszercsak idejön, és azt mondja "bocs, látom és értem már mit akartatok nekem hosszú éveken át magyarázni, és végül úgy néz ki igazatok volt" így ez már nagy valószinűséggel így is marad. Már csak azért is, mert szégyenében el is bújdokolt már. Van miért szégyenkeznie. Legalább ennyit meg tudott tartani az emberi mivoltából.

Nem foglalunk itt el mi semmilyen topikot, bárki írhat ide, még akár kisfing is írhatna - ha merne. De mivel ő maradt itt talán az egyedüli az utóbbi években aki a fidesz oldalát képviselte (feltétel és gátlások nélkül - tegyük hozzá) ezért tűnhet úgy hogy mi "elfoglaltuk" ezt a topikot.

Adná az ég hogy ide tévedjen egy vagy inkább több még mindig fideszben hívő nick, akivel normál hangnemben lehetne megvitatni az elmúlt 16+ évet... De ilyen borítékolom nem fog megtörténni; nézz csak szét azokban a topikokban ahova ilyenek kommentelgetnek: csak fröcsögnek és fröcsögnek és fröcsögnek, képtelenek kibújni a 16+ évnyi narancsködös reflexeik alól.

Előzmény: Törölt nick (19508)
MTELA Creative Commons License 2026.05.04 0 1 19510

A választás után eltűntek az olvasók Rogán-Szendrei Cecília sok százmilliós nyereséget termelő bulvárlapjáról

igazából, az elöttem szólókhoz hozzáfűzve:

kik ottan harcoltak az élen,

balra el, leléptek a télen...

Baltássy Creative Commons License 2026.05.04 0 0 19509

Lásd; 19484

Előzmény: Törölt nick (19508)
Törölt nick Creative Commons License 2026.05.03 0 4 19506

Gondolod más érvelést olvasnál tőle, mint a többi nyomorult agyhalott fidernyáktól? Mondjuk annyiban valóban mást írna, hogy biztos nem hagyná ki azt hogy épp mennyi Teslát számolt az Auchan parkolójában tehát jól élünk, és ezért a köpcös tolvaj jól kormány...zott. :DDDD

Előzmény: Baltássy (19505)
Baltássy Creative Commons License 2026.05.03 0 2 19505

Azért én kíváncsi lettem volna kising barátunk véleményére, hogy minek tulajdonítja a fidesz orbitális vereségét. Mit gondol, mit bactak el?

Törölt nick Creative Commons License 2026.05.02 -1 2 19502

Szerintem is reszeltek a fidesznek. Nekem úgy tűnik, mintha be lennének zárva a maguk kis világába és a hajlandóság sincs meg bennük hogy kijöjjenek onnan.

Mondjuk teljesen felesleges is lenne már. Rohamosan csökken a támogatottságuk. Ki hitte volna ezt egy-két éve?! Azt hittük egy óriási, erős párt, rengeteg támogatóval, szimpatizánsal, akiket lehetetlen legyőzni, elzavarni. Közben meg kiderült mindent csak a pénz és a propaganda tartott össze. Anélkül atomjaira hullik az egész kócerájuk.

Nem értik maguk körül a világot. Miféle megújulásról hadoválnak ezek? Ami április 11-én még szerintük maga volt a tökély, a professzionalizmus non-plus-ultrája, az április 13-án már egy megújulásra, újjáépítésre szoruló valami?! Ráadásul a köpcös bűnöző úgy akar megújulni hogy a régieket összekeveri majd kihúz belőluk 52 "szerencsést"? Mit is mondott ilyenkor a barom bauer? Nekünk nincs más dolgunk mint hátradőlni és kérni egy kávét. Feloszlatják ezek magukat, nem kell hozzá a Tisza, de még a nép se!

Komolyan ez a köpcös bűnöző korszakalkotó ötlete, hogy a nálunk orbitálisat bukó tuzson "nemvoltkiskorúáldozat" bencikét visszaküldi a parlamentbe? Akiről kerek-perec kimondta a nép hogy takarodjon?! Ugyan így a manökenbábút magával hurcolászó idióta barom pöcs jánost is visszaküldi, tőle várja a pártja erőre kapását? Meg a komcsismáté szellemi nyomorultat? Akit még az is utál aki meg sem született? Tényleg? Normális ez a köpcös?!

Lehet inkább az áll a háttérben hogy még egyszer utoljára jól kiszopatja a talpnyalóit, ő meg úgy gondolja elhúz szépen majd valamelyik távoli országba, itthagyva mindent és mindenkit. Ha ez a terv, rá fog baszni, mert nem fog neki sikerülni. Ez se. :P

Nekem eddig nagyon bíztatóak a jelek amely felé elindult az ország, és öröm nézni hogy a még megmaradt fidernyák szektás barmok hogyan próbálnak vért izzadva fogást találni rajta. Persze csak kiröhögi őket mindenki, hisz továbbra is az évek óta használt fidernyák-reflex-metódust használják, mert még mindig abban a hitben élnek hogy annak lesz hatása. És hát nincs is nagyon más a tarsolyukban.

Aztán majd egy idő után abbahagyják, és eltűnnek. Mint ez a barom bauer is innen. Nincs már pofája védeni a gazdáját, rájött ő is már.

Előzmény: Baltássy (19501)
Baltássy Creative Commons License 2026.05.01 0 0 19501

És még ennek ellenére is szarrá verte a Fideszt a Tisza:

https://24.hu/kozelet/2026/05/01/levelszavazas-erdely-rendszerszintu-visszaeles-jelentes/

De menekülnek is a patkányok a süllyedő hajóról, tucatjával mondanak le elbukott/lebukott tisztségviselők.

Csak ami az elmúlt egy héten nyilvánosságra került a fidesz mocsokságairól, már abból is nehéz lesz felállni, de szerintem az igazán szaftos dolgok majd a következő pár hónapban kerülnek elő.

Nem lesz itt semmilyen megújulás, a sok szemétség maga alá fogja temetni a fideszt.

MTELA Creative Commons License 2026.04.27 0 0 19500

"„de majd mi segítünk róla, hogy így is legyen, de egyébként meg bocsánat, hozzák csak nyilvánosságra, mert baromira unom, hogy az összes momentumostól kezdve minden kreténnek ez a nünükéje”"

reméljük, nünüke nem ránt magával 56-os rácsodálkozós sohanemkommunistacsakafideszrohadtpoloska emberkéket:-)

MTELA Creative Commons License 2026.04.27 0 3 19499

Nincs is annál szebb, mint amikor OV. Slezsákkal ezen a helyen beszélget. Hotel Club Tisza... Szentkirályi úton beautózva.... stb... Gondolom, Phillip is ott bujkált az út túloldalán...

Előzmény: Baltássy (19498)
Baltássy Creative Commons License 2026.04.27 -1 3 19498

Hát igen, jönnek elő a gondok gazdagon!

Legutolsó híredhez;

ha Orbán Viktor Lezsák Sándornál kezdi az újjászervezést, akkor sok félnivalója nincs Magyar Péternek, és gyanítom, hogy a fidesznek harangoztak.

:-))))

Előzmény: MTELA (19497)
MTELA Creative Commons License 2026.04.27 0 4 19497

Index - Belföld - Itt az újabb bejelentés: Kósa Lajos lemond minden tisztségéről, visszaadja a mandátumát

hát kb ekkora.

amikor O.V. nem mer többet bemenni a parlamentbe, ésutána a többi si elkezd elmenekülni, akkor talán megjelenhet:

"baj van!" de ugye ezt tudtuk, mert itt ezen a fórumon az elmult években naponta találkoztunk a poloskázással. 

A hajókat azonban, mint tudjuk más állatfaj szokta elhagyni, ha süllyed..

ezt pedig már konkrétan viccesnek tartom:

Index - Belföld - Dopeman és Kis Grófo is megszólalt a rejtélyes támogatásról, amit a Fidesz osztott szét az NKA-n keresztül

majd:

Index - Belföld - The Guardian: Bécsből induló magángépekkel menti ki a vagyont Orbán Viktor legbelső köre

és:

Index - Belföld - Dopeman: Orbán Viktornak nem kellett volna így elhíznia

Kedves ismerősünk pedig hallgat, vagy éppen új néven próbál regisztrálni és hozzászólását szerkeszti..:-) vagy Lakitelken van éppen:-)

Index - Belföld - Meglepő helyszínen bukkant fel Orbán Viktor, megkezdhette az újjászervezést

Előzmény: Baltássy (19496)
Baltássy Creative Commons License 2026.04.27 0 1 19496
Baltássy Creative Commons License 2026.04.27 0 3 19495

Ahogy szépen sorban dőlnek ki a csontvázak a szekrényből - és remélem a kormányalakítás után még jobban fognak - úgy jönnek rá egyre többen, hogy milyen aljas módon lettek a fidesz által megvezetve. Aki ezen túl tudja majd tenni magát, és belátja hogy egy balek volt, abból még lehet valami, de aki további elméleteket gyárt, hogy miért is jó, hogy Orbán lerabolta az országot, tönkretette a közigazgatást, és lejáratott minket a világ minden pontján, - nos azokkal már nincs mit kezdeni. Ezekből lesznek majd a Magyar Pétert teljes erővel támadók, mindegy mit fog csinálni, az nem fog nekik tetszeni. Szerencse, hogy már nincs jelentősége a véleményüknek.

A legvalószínűbb, hogy a fidesznek vége. Majd eljátszák még a hattyú halálát, de egyre fogy a bázisa, sorra tűnnek el a támogatói, és vezető egyéniségei, az influenszereiről már ne is beszéljünk. (Ki volt az a hülye, aki abban bízott, hogy egy Tóth Gabi, egy Győzike, Nagy Feró vagy egy Dopeman majd vonzani fogja a szavazókat? Itt tényleg mindenki hülye..??)

És azt sem felejtsük el, hogy már alapállásból sem volt akkora bázisa a fidesznek, mint amit a számok mutattak.

Ugyanis cca. 224.000 levélszavazatot nem azért kapták, mert ők fidesz hívők lettek volna, hanem a sok milliárdos támogatásokkal vették meg a szavazataikat, majd egy sok milliárddal kitömött RMDSZ-re bízták a szavazatok összeszedését, és továbbítását. (Nem véletlenül nem adták oda nekik sokan, hanem inkább maguk juttatták el Magyarországra.) Szóval ez a cca. 224.000 ember simán le is vonhatjuk a fidesz támogatói sorából.

Erősödni fogy a lemorzsolódás, mindegy, hogy most mit mond Orbán Viktor, nincs már neki annyi nimbusza - esetleg csak a nagggyonnarancsszínűek között, az meg semmire sem lesz elég. Nincs semmi olyan, amivel magához tudna hívni új embereket, támogatókat. Mit mondhatna, ígérhetne neki? Hogy majd kevesebbet fog lopni, vagy hazudni? Hogy majd helyreállítja a nemzetközi tekintélyét? Hiszen rajta röhög a fél világ, és a valamit is számító politikusok tapsoltak, amikor megtudták, hogy kiesett a hatalomból.

Nem véletlenül vonul vissza "pártot szervezni". Ott csak a sajátjai előtt kell megjelennie, nem kell égni a képéről a bőrnek a parlamentben, amikor akár fél óránként verik bele az orrát a maga által kevert szarba.

Jót nevettem, amikor a minap egy fideszes politikus azt mondta, hogy Orbán majd feltámasztja a fideszt, járni fogja az országot. TEK nélkül, kordonok és fekete fóliák nélkül..?? Ki se mer lépni majd az emberek közé, mert le fogják köpködni. (Ami nem helyes, de nagyon megérdemelné.)

Előzmény: Törölt nick (19494)
Törölt nick Creative Commons License 2026.04.27 0 3 19494

Igen, 12-e óta nincs politikai tartalmú posztja a nyavajásnak. :D

Érthető, hisz jött egy orbitális zakó, és az azzal járó pofáncsapását a valóságnak is el kell viselje; hogy 16 évig átverte a fejét az istene. Nem kicsit, hanem nagyon.

Most biztos kétségbeesetten keresi a narratívát amivel megmagyarázhatja magának a történteket és ami illeszthető a jelenleg még fennálló politikai véleményéhez. Teljesen érthető reflex. Ez az egyszerűbb út, felállítani egy elméletet amivel meg tudja magyarázni magának azt, hogy továbbra is ő gondolja jól, ő a nemzethy oldal és mindenki más hülye.

A nehezebb út hogy végre belássa: orbitális hazugságban élt eddig, a narancsköd amiről annyiszór szóltunk neki, az bizony valódi. Ám ehhez a belátáshoz kell egyfajta jellem, tartás és becsület. Ki fog derülni, neki van-e? Ha tippelnem kéne, azt mondanám szerintem nem lesz. Legyártja majd magának a narratívát és továbbra is a mögül fog kikiabálni.

Egy pszichológus regényt tudna írni egy ilyen fidernyák lelki világából, az biztos. :D

Más.

Szerintem ennek a fidesznek befellegzett, innen már nincs nekik visszaút. Most már arra is látok egyre nagyobb esélyt, hogy sokkal hamarabb fognak atomjaikra hullani mintsem hogy kitöltsék a négy évet. A régiek akik mernek visszaülni a parlamentbe, ízekre lesznek szedve a 16 évnyi szemétségükért, az "újak" pedig csak pislognak majd mint hal a szatyorban - nem lesz mögöttük se segítség, se hatalom. Én arra számítok, annyit fognak érni ezek a fideszesek a parlamentben mint egy szatyor fing. :D

Ki hitte volna, mi?! ;)

Én nem tartok a visszatérésüktől épp ezért. Sőt, a további gyors oszlást feltételezem; alig egy hét leforgása alatt 1 millióval(!!) lettek kevesebben, az amúgysem túl acélos közösségükben. És ezek a szavazók már nem fognak visszatérni hozzájuk. Mert majd látják ők is végre a rendes híreket, nem csak a propagandát, látják-olvassák majd hogyan próbálják a néptől ellopott vagyont menteni az isteneik, milyen bűnöket követtek el az elmúlt 16 évben, hogyan verték át őket a szó legszorosabb értelmében.

Végül marad majd egy kemény mag (ebben lesz bauerke is persze) egy darabig, aztán szép lassan szertefoszlanak majd ők is, találnak maguknak új orbánviktor-utódot, akit isteníthetnek majd tovább. 

Előzmény: Baltássy (19493)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!