Keresés

Részletes keresés

calipp Creative Commons License 2016.08.04 0 0 2701

Szia! Sajnálom hogy már nem kaptatok autót! :( Ez főszezonban előfordul. Tavaly én is a fórumokon olvastam hogy érdemes itthonról online foglalni, ugyhogy azt már februárban elinteztem:)A kérdésedre válaszolva a pefanisnál csak a jogsit kellett bemutatni. Se hitelkártya, se kaució. Teljeskörű biztosítás volt az autón. Csak megmutatták a térképen hogy mely utakra nem vonatkozik, ezek kavicsos, murvás utak.Van még egy kölcsönző a greekstones, próbáld meg esetleg ott, hátha.

Előzmény: Ani7919 (2697)
Thassos86 Creative Commons License 2016.08.03 0 0 2700

Sziasztok! 

Most érkeztünk haza Kefalóniáról. Holnap részletesen leírom a tapasztalatainkat. Előre annyit, hogy aki Nidriből akar átmenni komppal, az mindenképp foglaljon online helyet. Mi a reggel 9:30asra már nem

kaptunk jegyet a helyszínen,se a 13:30asra. Így a 18:00ossal tudtunk csak átmenni, reggel arra vettük meg a jegyeket. De voltak honfitársaink akik arra se kaptak, mert 18:00 előtt értek oda és nem fértek fel... Ez reggel bosszantott, de végül bejártuk Lefkadát, ami baromira tetszett, így végül nem

jött ki rosszul.

Gasparius Creative Commons License 2016.08.03 0 0 2699

Te mikor utazol Ani7919?

Előzmény: Ani7919 (2698)
Ani7919 Creative Commons License 2016.08.03 0 0 2698

Sajnos azt a tájékoztatást kaptam Pefanistól, hogy nincs szabad autójuk az utazásunk időtartama alatt.:((((

Melyik autókölcsönző(k)nél érdemes még próbálkozni? Van még olyan autókölcsönző Kefalónián, ahol nem kérnek kauciót (CBR-en kívül)?

Előzmény: calipp (2694)
Ani7919 Creative Commons License 2016.08.03 0 0 2697

Szia Calipp! A bérléshez milyen dokumentumot kell bemutatni? Elég személyi igazolvány és sima magyar jogsi? A honlapjukon úgy olvastam, hogy lehet kp-ben és kártyával is fizetni. Hitelkártyát sem kérnek? Azt is olvastam, hogy a szállásnál is fel lehet venni/leadni az autót. Valóban így van és ezért sem kérnek plusz pénzt?

Köszönöm az infókat!

Gasparius Creative Commons License 2016.08.02 0 0 2696

Sziasztok! Én is néztem a Pefanist, ez valóban ennyire olcsó a többihez képest, vagy elnéztem? A többinél kb 60000-re jön ki 3 nap, itt pedig 4 lépésben ajánl 60 euróért?.. szóval? 

calipp Creative Commons License 2016.08.02 0 0 2695

Benzinkutakat jelölik a kölcsönzőtől kapott térképen. Kb 1.5 eu a 95-ös benzin.

A cigi kb 4 euro. ;)

Előzmény: Ani7919 (2691)
calipp Creative Commons License 2016.08.02 0 0 2694

Szia! Nagyon remek kis cég a Pefanis, megbízhattok benne. Még itthonról online foglaltam autót, sokkal olcsóbban mint helyben. Rugalmas cég és megbízható. Rengeteg fórumban ajánlották, ezért döntöttünk mellettük, és nem bántuk meg! ;)

Előzmény: Ani7919 (2691)
aphium Creative Commons License 2016.07.31 0 0 2693

Szia!

Fiscardoba nem mentünk el, azon kívül minden fontos helyet felkerestünk - igen kettőnket cipelt a kis moci, és nem is csak mi voltunk az egyedüliek, akik ezt a megoldást választottuk.

Előzmény: Adrienn0824 (2692)
Adrienn0824 Creative Commons License 2016.07.30 0 0 2692

Hello Édeklődni szeretnek hogy az egész szigetet motorral jártatok be ,ketten egy motorral?előre

is köszönöm a választ

Előzmény: aphium (2687)
Ani7919 Creative Commons License 2016.07.27 0 0 2691

Sziasztok!

Köszönöm az infókat! A Pefanis autókölcsönzővel van valakinek tapasztalata? Pl.rendben vannak az autóik műszakilag? Elég jó áron lehet náluk autót bérelni és kauciót sem kérnek.

Benzinkutakkal mennyire ellátott a sziget? Van minden nagyobb településen?

Aki dohányzik tud kint cigit venni vagy inkább vigye itthonról?

Előre is köszi az infókat!

iatti Creative Commons License 2016.07.27 0 0 2690

Szia igen van több,, is kb 1 óra az út, ahol kölcsönzöl ott adnak Kef. térképet amin mindent megtalálsz a odajutással kapcsolatban is

Attis

Előzmény: Ani7919 (2688)
aphium Creative Commons License 2016.07.27 0 0 2689

Skalaban nem ismerem a viszonyokat, de Lurdatán biztosan van csónak kölcsönzés, Lassiban a Costán pedig jet.

Ani7919 Creative Commons License 2016.07.26 0 0 2688

Üdv!

Skálában van autókölcsönző? A Myrtos beach-hez hogyan lehet eljutni autóval Skálából és kb. mennyi ideig tart az út? Van olyan strand Kefalónián, ahol lehet jet-skizni? Motorcsónakot lehet bérelni?

Előre is köszönöm az információkat!

aphium Creative Commons License 2016.07.25 0 0 2687

Kedves Kavreka! 

Mi most vagyunk a szigeten és egy 50CC robogóval járjuk be.Teljesen rendben van.igaz a nagyobb emelkedőkkön tényleg van idő nézelődni. Az utak semmivel sem különböznek, mint bárhol Görögországban eddig tapasztaltuk.

bluenice Creative Commons License 2016.07.25 0 0 2686

Szia! Mi most pénteken megyünk Kefaloniára.

Mail cím: kefalonia@grandtours.hu

Sajnos a teloszámát nem tudom.

Előzmény: metal001 (2685)
metal001 Creative Commons License 2016.07.25 0 0 2685

Mi nem a Grandtoursal megyünk. Van esetleg Marcsihoz valami kontakt, hogy el tudjam érni? Mail cím, vagy telefon? Sok jót hallottam róla, mindenképp szeretnék vele egyeztetni a lehetőségekről.

Előzmény: Cseh Róbert (2679)
Kavreka Creative Commons License 2016.07.25 0 0 2684

Sziasztok!

Tudna valaki abban segíteni, hogy autót vagy nagy robogót érdemesebb bérelni? Azt olvastam, hogy kis robogóval nem tanácsos nekivágni az utaknak, de a páromnak van motorra jogosítványa. Tavaly Korfut nagy robogóval jártuk be. 

Lassiban fogunk megszállni es onnan keletre illetve északra szeretnénk Kirándulni. 

Koszonom a segítséget. 

Cseh Róbert Creative Commons License 2016.07.24 0 0 2683

Nem nagyon szűk,vagy hosszadalmas? könnyű odatalálni,akár gps-el?

köszönöm

Előzmény: Laci_BP (2681)
Csilla Nagy Creative Commons License 2016.07.24 0 0 2682

Sziasztok! Valaki Skalaba szept. 02. Unitravellel?

Laci_BP Creative Commons License 2016.07.24 0 0 2681

Levezetni oda nem macera,  hanem óriási élmény! És nincs is olyan messze. 

Előzmény: Cseh Róbert (2678)
Liza1101 Creative Commons License 2016.07.23 0 0 2680

Sziasztok!

Mi pénteken megyünk Lassiba az Evans app-ba.

Járt valaki már ott? Mi a véleménye? Van ebben az appartmanban széf?

Cseh Róbert Creative Commons License 2016.07.23 0 0 2679

Marcsi a Grandtours kihejezettje. mi is vele leszünk.ha nincs is irodájuk biztos találkoztok vele,segít amiben kell.

Előzmény: metal001 (2675)
Cseh Róbert Creative Commons License 2016.07.23 0 0 2678

Mi is Aug 5-én indulunk.egy tömött két emeletes busszal érkezünk.lesz egy pár magyar :)

Skalából mennyire macerás eljutni autóval a Myrhos beachre?

gricso Creative Commons License 2016.07.23 0 0 2677

Sziasztok! Augusztusban mennénk Lassibe,a White hause apartmant néztük ki magunknak.Érdeklődnék,hogy van-e valakinek infója az apartmannal kapcsolatban? Tényleg olyan közel van a part, mint ahogy írják (100-150m)? Apartman tisztasága,felszereltsége,bár nem szándékozunk főzőcskézni.Előre is köszönöm a segítségeteket!

Szoferella Creative Commons License 2016.07.22 0 0 2676

Sziasztok! 

Vasárnap indulunk Kefalóniára. Tudna valaki friss infoval segíteni, hogy Vasilikiből indulnak már a kompok, vagy még Nidriből? A honlapon még Nidri van, de nem tudom, hogy a görögök mennyire frissítik. Nagyon köszi! :)

metal001 Creative Commons License 2016.07.22 0 0 2675

Üdv!

Indul esetleg valaki/valakik aug. 5-én Skalaba? Mi ketten mennénk a párommal és biztosabbak lennénk a dolgunkban, ha van még körülöttünk honfitárs :) Esetlegesen beszállnánk autóbérlésbe, stb.

Autót mi nem tudunk majd bérelni, de ahogy olvastam van lehetőség busszal megközelíteni a szebb partokat és látványosságokat. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?

Van esetleg valakinek kontaktja olyan magyar falultatív programokat szervezőhöz, akit érdemes felkeresni helyi utakkal kapcsolatban? Hallottunk egy Marcsi nevű hölgyről. Van valakinek kontaktja hozzá? Mail cím, esetleg telefon?

Kicsit izgulunk, hogy minden simán menjen és sikerüljön eljutni szép helyekre.

Előre is köszönöm a segítséget!

qualityman Creative Commons License 2016.07.20 0 0 2674

Hello,

- A bringázás nem ajánlott, mivel nagy hegyek és   viszonylag nagy távolságok vannak.

- Maga a sziget nagyon  biztonságos.

Június  végén voltunk, neten  béreltem autót( 1  hétre )olcsóbban  mint az utazás szervezők ajánlatai.

Autóbérlés: Greenmotion,  reptértől 300m (nem vadi új, de megy :)),

Így  is  kevés  volt a   hét,  legközelebb  2   hétre   fogok menni és  nem csak egy  helyen  szállnék meg az állandó autózás  végett.

Lucky stúdióban (Lourdas)  szálltunk meg, teljesen megfelelt a  célnak, a  reggelit a LIDL-be, AB-ben vettük  meg, a vacsora az éttermes volt (Magic hill-t  próbáljátok ki).

Éttermi  árak  hasonlóak (egy  kicsit magasak, de nem veszélyes), jók a  helyi specialitások, csak  kártyával  fizettem.

Fiskardo, kicsit  drága,de szép, enni  máshol (Assos pl) olcsóbb,  nézzétek a TRIP advisort.

Myrtos, Antisamos  beach az gyönyörű ha  nincs nagy hullám halakat is  látsz..

A  napi  beosztás:   reggeli,  kulturális program (Gerasimos  kolostor, borkostolás :) ) délutáni fürdés mindig  más helyen, vacsora.

Előzmény: TCsabi17 (2673)
TCsabi17 Creative Commons License 2016.07.19 0 0 2673

Sziasztok!! 

Július 28-án indulunk az ibusszal Lassiba autóbusszal!!Rengeteg hasznos információt találtam itt a fórumon,amiért nagyon hálás vagyok nektek,viszont lenne még egy pár dolog amivel nem vagyok tisztában!!kérlek ha tudtok segítsetek!!!

Érdekelne,hogy:

-lehet-e biciklit bérelni és ha igen akkor biciklivel is körbe lehet járni a szigetet(nem tudom mekkora távolságok vannak) 

-mennyire kell figyelni az értékeinkre,mennyire megbizhatóak az apartmannban lévő széfek?

-olvastam,hogy a szerb és a macedón határon is ellenőrzik hogy van-e nálunk elegendő költöpénz(azt hiszem napi 50 eurot irtak),szerintetek ez mennyire igaz?

köszönöm

k.ricsi Creative Commons License 2016.07.17 0 1 2672

Vártunk a csomagjainkra, miközben észrevettük, hogy 2 csomagunkról is le volt szaggatva a folpack. Már tudtuk, hogy valami nincs rendben. Levettük őket és kinyitottuk a poggyászokat mikor feltűnt, hogy eltűnt az egyik hangfalunk. A másik csomagból nem hiányzott semmi szerencsére, csak a lakat volt leszedve. Észrevettük, hogy sokan körülöttünk sírnak és ki vannak akadva, hogy nekik is eltűntek az értékeik. Onnantól kezdve mindenki megnézte a csomagját. Jeleztük a reptéren, hogy mi történt, majd az unitravel-nél is, hisz volt poggyászbiztosításunk is. Csak ki gondolná, ha le van lakatolva a táskája meg körbe van tekerve folpack-al, akkor belenyúlnak. Valószínűleg a görög reptéren történhetett mindez. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!