Komolyan mondom, hogy ez az O V nem 100%!! azért nemszavaztak rájuk elegen, mert ott aztán a " FEJÉTŐL BÜDÖSÖDÖTT a hal." Ennek már megint egy jó kis vita kellene a Miniszterelnök Úrral,hogy eligazítsa és osszon már neki egy kis észt is.
Eszembe jutott arról, amit írtál (kimennek alóla a befektetők), hogy lehet, hogy meglehetősen pipás azért, mert nyilván az őt támogató befektetőknek ígért mindenfélét, és most nincs miből adni... Gondolom ők is megkérdezik, hogy hogy volt ez a Mikolás történet és hová tűnik el majd nemsokára Semjén és csapata... és akkor még a vállalkozók szövetsége is frakciót alakít... mi marad? Hát én se lennék vidám a helyében. De hát ha valaki nem meggyőződéses elvi alapokon köt szövetségeket, hanem kizárólag hatalmi érdek alapján, akkor ne nagyon csodálkozzon, ha a "hű" barátok hamar elkopnak.
akkor kikre értette? milyen szagról beszélt? a pénz gazdáinak szagáról értekezett amit lelkes ünneplés fogadott, szeretném tudni, hogy mit akart mondani, látom te érted, mesélj...
Nem is fogod megérteni. A múlt héten még azt mondta, hogy konstruktív ellenzék lesz. Eddig tartott. MAjd csak kimennek alóla a befektetôik, oszt jónapot.
A fene se tudja mit üzenne... Gondolom a lényeg az lehetett, hogy azért miután minden hibáért felelősséget vállalt, azért ki is osztotta, hogy miért történt:) Falovazott, pénzezett (bár szerintem a fidesznek is volt elég a kampányra, erre spéci az MDF volt a legrosszabb utalás, mivel nekik láthatóan nem volt sok), önvédelmi központozott, valamint előre megmondta, hogy mindennemű egyeztetésre nemet mond. Még nem is tudja, hogy kivel mit kéne egyeztetni mondjuk főleg az ország érdekében, de ő már nem.... esküszöm nem értem ezt a Viktort.