"Orbán Viktor arra kért mindenkit, hogy családját is bátran hozza el a rendezvényekre."
Ez a Viktor kissé szívatja Ferkót, nem gondoljátok? Ezek után ugyanis égő lesz/lenne a színpadra hívni Klárát, a gyerekeket és Katust. Pedig a Híradóban milyen jól mutatnának!
Most mit idegeskedsz? Akkor lenne jogalapod hagymázas agymenésnek nevezni ezt a forgatókönyvet, ha Gyurcsány nem talált volna véletlenül eltévedt kislányt, nem küzdötte volna le a rákot egymaga, és úgy általában, nem ő lenne az ország hőse. Amíg ilyen kitalációkkal operál az MSZP, addig bizony nagyon is reális esélye van egy műbombariadónak, főleg a kampányhajrában.
Netán komolyan gondolod, hogy a Fidesznek jobban jön, ha nem történik holnap semmi érdekes és itt a fórumon lehet bizonygatni, hogy azért, mert előre lelepleztük, mint ahogy az jönne, ha találnának bombát és Gyurcsány újra megmenthetné az országot egymaga?
ha egy kisebb nikknek tetted volna fel, az nem tudott volna ennyire frappáns, mondhatni kiütéssel felérő választ adni rá, és akkor most feredhetnél a dicsőségben.
gondolom, 65-öt még nem olvastad, amikor ezt írtad... :o)
Látod Wic filyam, ha egy kisebb nikknek tetted volna fel, az nem tudott volna ennyire frappáns, mondhatni kiütéssel felérő választ adni rá, és akkor most feredhetnél a dicsőségben. Az ellenfél megválasztása nagyon fontos stratégiai kérdés. Az esetek nagy részében már ekkor eldől a harc kimenetele.
Ismered ugye?
Pistike 1942-ben a térképet tanulmányozza, és megkérdezi a papáját:
- Modd apu, ez a barna folt itt melyik ország?
- Az kisfiam, az Németország.
- És mondd, apu, mi ez a piros folt?
- Az kisfiam a Szovjetúnió.
Pistike nézegeti, nézegeti, aztán megkérdezi:
- És mondd apu, Hitler bácsi is látta már ezt a térképet?
Édes filyam, ha neked százada annyi ötleted lenne, mint nekem, akkor már százada annyira jól élnél mint én
Oh, remélem megengeded, hogy földig hajoljunk, majd felállva tapsoljunk nagyságod előtt? :PP Tudjuk, hogy a pénz beszél, a kutya meg ugat, de nem lehetne kicsit szerényebben ugatni? Jöhet még kamion is, ugye... Legalábbis, reménykedjünk. :))
Nem tudtátok, a Fidesz fogja nyerni a választást, és még csak nem is lesz olyan szoros. Kérdés persze, hogy a holnapi bomba hogyan fogja befolyásolni az esélyeket, ezt nehéz felmérni előre.
Nem tudtátok, a Fidesz fogja nyerni a választást, és még csak nem is lesz olyan soros. Kérdés persze, hogy a holnapi bomba hogyan fogja befolyásolni az esélyeket, ezt nehéz felmérni előre.
Ebben az egész topicban az a zseniális, hogy miután természetesen semmi sem fog bekövetkezni a topicnyitó hagymázas agymenéseiből, utána majd aarról lehet hörögni, hogy azért nem, mert elolvasták a topicot, és konstatálván, hogy már úgymond „napvilágra került a terv” , tehát „nem merték” megvalósítani. Ez olyan „van rajta sapka – nincs rajta sapka!” Úgy látszik a Viktoriánusok pánikban vannak!
De az biztos, hogy valamelyik kereskedelmi csatorna felvételein megfigyelhető lesz egy Orbán-forma alak, amint a bolondok napi holnapi rendezvény előtt 1-2 órával bombával a hóna alatt a Köröndön lopakodik.
"Az azért nagyon aranyos, amikor Orbán Viktor, zéró hatalommal rendelkező ellenzéki képviselő nem enged meg valakinek valamit. Jelen kompetenciája szerint ugyanis maximum arra van hatásköre, hogy a gyereknek este ne engedje meg a fürdőszobában a vizet.
akkor hogy a picsába lehet, hogy 2002-2006 között mégis minden az ő hibája volt?"
Édes filyam, ha neked százada annyi ötleted lenne, mint nekem, akkor már százada annyira jól élnél mint én, ezzel szemben rosszabbul élsz, mint négy éve.
Ismered a viccet ugye?
A farkas útonáll és először a nyúl családjából vámol egy kisnyulat, aztán az őzéből egy gidát. Egyszer csak arra jön a ló a csikajával. Aszongya a farkas:
- Állj csak meg lovacska, és add ide a csikódat, hogy megehessem!
- Aztán miért adnám oda? - kérdi a ló.
- Merthogy nekem az állatok királyától engedélyem van, hogy itt vámot szedjek.
- No, nekem meg engedélyem van rá, hogy vámmentesen haladhassak át - feleli a ló.
- Ugyanmár, hol van az az engedély? - firtatja farkas koma.
- Hát a jobb hátsó patámon.
- Na, mutasd! - kerüli meg a lovat a farkas és közel hajol a patához.
A ló persze felrúgja, hogy nyolcat hengerbucskázik, majd mikor fél óra múlva magához tér, megvakarja a fejét és azt dünnyögi maga elé:
- Hogy én mi a faszra pakolom magamat, mikor olvasni sem tudok?
Az azért nagyon aranyos, amikor Orbán Viktor, zéró hatalommal rendelkező ellenzéki képviselő nem enged meg valakinek valamit. Jelen kompetenciája szerint ugyanis maximum arra van hatásköre, hogy a gyereknek este ne engedje meg a fürdőszobában a vizet.
akkor hogy a picsába lehet, hogy 2002-2006 között mégis minden az ő hibája volt?
Az azért nagyon aranyos, amikor Orbán Viktor, zéró hatalommal rendelkező ellenzéki képviselő nem enged meg valakinek valamit. Jelen kompetenciája szerint ugyanis maximum arra van hatásköre, hogy a gyereknek este ne engedje meg a fürdőszobában a vizet.