Keresés

Részletes keresés

lábatlan Creative Commons License 2006.03.31 0 0 79
"Orbán Viktor arra kért mindenkit, hogy családját is bátran hozza el a rendezvényekre."

Ez a Viktor kissé szívatja Ferkót, nem gondoljátok? Ezek után ugyanis égő lesz/lenne a színpadra hívni Klárát, a gyerekeket és Katust. Pedig a Híradóban milyen jól mutatnának!
Előzmény: Törölt nick (43)
Állatka Creative Commons License 2006.03.31 0 0 78
Most mit idegeskedsz?
Akkor lenne jogalapod hagymázas agymenésnek nevezni ezt a forgatókönyvet, ha Gyurcsány nem talált volna véletlenül eltévedt kislányt, nem küzdötte volna le a rákot egymaga, és úgy általában, nem ő lenne az ország hőse.
Amíg ilyen kitalációkkal operál az MSZP, addig bizony nagyon is reális esélye van egy műbombariadónak, főleg a kampányhajrában.

Netán komolyan gondolod, hogy a Fidesznek jobban jön, ha nem történik holnap semmi érdekes és itt a fórumon lehet bizonygatni, hogy azért, mert előre lelepleztük, mint ahogy az jönne, ha találnának bombát és Gyurcsány újra megmenthetné az országot egymaga?
Előzmény: Törölt nick (69)
Wic Creative Commons License 2006.03.31 0 0 77

ha egy kisebb nikknek tetted volna fel, az nem tudott volna ennyire frappáns, mondhatni kiütéssel felérő választ adni rá, és akkor most feredhetnél a dicsőségben.

gondolom, 65-öt még nem olvastad, amikor ezt írtad... :o)

na, majd jövök....

Előzmény: kiski (74)
Wic Creative Commons License 2006.03.31 0 0 75

LOL.

ez még kiskiénél is gyengébb.

Előzmény: Törölt nick (70)
kiski Creative Commons License 2006.03.31 0 0 74

Látod Wic filyam, ha egy kisebb nikknek tetted volna fel, az nem tudott volna ennyire frappáns, mondhatni kiütéssel felérő választ adni rá, és akkor most feredhetnél a dicsőségben. Az ellenfél megválasztása nagyon fontos stratégiai kérdés. Az esetek nagy részében már ekkor eldől a harc kimenetele.

Ismered ugye?

Pistike 1942-ben a térképet tanulmányozza, és megkérdezi a papáját:

- Modd apu, ez a barna folt itt melyik ország?

- Az kisfiam, az Németország.

- És mondd, apu, mi ez a piros folt?

- Az kisfiam a Szovjetúnió.

Pistike nézegeti, nézegeti, aztán megkérdezi:

- És mondd apu, Hitler bácsi is látta már ezt a térképet?

Előzmény: Wic (63)
sin x Creative Commons License 2006.03.31 0 0 73
Édes filyam, ha neked százada annyi ötleted lenne, mint nekem, akkor már százada annyira jól élnél mint én

Oh, remélem megengeded, hogy földig hajoljunk, majd felállva tapsoljunk nagyságod előtt? :PP
Tudjuk, hogy a pénz beszél, a kutya meg ugat, de nem lehetne kicsit szerényebben ugatni? Jöhet még kamion is, ugye... Legalábbis, reménykedjünk. :))
Előzmény: kiski (59)
Állatka Creative Commons License 2006.03.31 0 0 72
Nem tudtátok, a Fidesz fogja nyerni a választást, és még csak nem is lesz olyan szoros.
Kérdés persze, hogy a holnapi bomba hogyan fogja befolyásolni az esélyeket, ezt nehéz felmérni előre.
Előzmény: kiski (64)
Állatka Creative Commons License 2006.03.31 0 0 71
Nem tudtátok, a Fidesz fogja nyerni a választást, és még csak nem is lesz olyan soros.
Kérdés persze, hogy a holnapi bomba hogyan fogja befolyásolni az esélyeket, ezt nehéz felmérni előre.
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.31 0 0 69
Ebben az egész topicban az a zseniális, hogy miután természetesen semmi sem fog bekövetkezni a topicnyitó hagymázas agymenéseiből, utána majd aarról lehet hörögni, hogy azért nem, mert elolvasták a topicot, és konstatálván, hogy már úgymond „napvilágra került a terv” , tehát „nem merték” megvalósítani.
Ez olyan „van rajta sapka – nincs rajta sapka!” Úgy látszik a Viktoriánusok pánikban vannak!
Vajk Creative Commons License 2006.03.31 0 0 68
két kifli volt? mert amiről én tudok, azt meg is ette és utána kikérte magának
Előzmény: Állatka (50)
Wic Creative Commons License 2006.03.31 0 0 67

na, majd jövök.

kiski kartács, addig találj ki valami jobbat balabbat! :o)

Bordódy Kristóf Creative Commons License 2006.03.31 0 0 66
De az biztos, hogy valamelyik kereskedelmi csatorna felvételein megfigyelhető lesz egy Orbán-forma alak, amint a bolondok napi holnapi rendezvény előtt 1-2 órával bombával a hóna alatt a Köröndön lopakodik.
Előzmény: Állatka (-)
Wic Creative Commons License 2006.03.31 0 0 65

Látod milyen ügyesek vagyunk? És ráadásul a választók több mint a felével el tudtuk ezt hitetni.

hát, ennek csak egy oka lehet.

hogy egységsugarú szavazóitok vannak.

OFF

nem volt ez túl jó riposzt részedről, barátom. de megértem, fő a fejed... :o)

kiski Creative Commons License 2006.03.31 0 0 64
Látod milyen ügyesek vagyunk? És ráadásul a választók több mint a felével el tudtuk ezt hitetni.
Előzmény: Wic (53)
Wic Creative Commons License 2006.03.31 0 0 63

tudom, darágije lftársnő!

és pont egy ilyen nagy nikknek tehettem fel!

áldom Lenint a szerencsémért!

Előzmény: sin x (57)
tőr Creative Commons License 2006.03.31 0 0 62
Egyáltalán nem aggódom.
Nem járok nagygyűlésekre bégetni.
Előzmény: Állatka (14)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.31 0 0 61
Lett is nagy csönd odaát:))
Előzmény: sin x (57)
I. C. Augusto Octavian Creative Commons License 2006.03.31 0 0 60

"Az azért nagyon aranyos, amikor Orbán Viktor, zéró hatalommal rendelkező ellenzéki képviselő nem enged meg valakinek valamit. Jelen kompetenciája szerint ugyanis maximum arra van hatásköre, hogy a gyereknek este ne engedje meg a fürdőszobában a vizet.

akkor hogy a picsába lehet, hogy 2002-2006 között mégis minden az ő hibája volt?"

Ez nagyon talált!

kiski Creative Commons License 2006.03.31 0 0 59

Édes filyam, ha neked százada annyi ötleted lenne, mint nekem, akkor már százada annyira jól élnél mint én, ezzel szemben rosszabbul élsz, mint négy éve.

Ismered a viccet ugye?

A farkas útonáll és először a nyúl családjából vámol egy kisnyulat, aztán az őzéből egy gidát. Egyszer csak arra jön a ló a csikajával. Aszongya a farkas:

- Állj csak meg lovacska, és add ide a csikódat, hogy megehessem!

- Aztán miért adnám oda? - kérdi a ló.

- Merthogy nekem az állatok királyától engedélyem van, hogy itt vámot szedjek.

- No, nekem meg engedélyem van rá, hogy vámmentesen haladhassak át - feleli a ló.

- Ugyanmár, hol van az az engedély? - firtatja farkas koma.

- Hát a jobb hátsó patámon.

- Na, mutasd! - kerüli meg a lovat a farkas és közel hajol a patához.

A ló persze felrúgja, hogy nyolcat hengerbucskázik, majd mikor fél óra múlva magához tér, megvakarja a fejét és azt dünnyögi maga elé:

- Hogy én mi a faszra pakolom magamat, mikor olvasni sem tudok?

Előzmény: zogu (45)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.31 0 0 58
Túrót nem, oszt Himmler a lövés után egyből a testével védte, hátha visszapattan a golyó:)
Előzmény: Bordódy Kristóf (33)
sin x Creative Commons License 2006.03.31 0 0 57
:)))))
Hű, de jó kérdés, Wic eftárs. :)
Bordódy Kristóf Creative Commons License 2006.03.31 0 0 56
Az is nagy kérdés, hogy Orbán aláírását élből ráfestik-e a bombára.
Előzmény: Állatka (-)
tőr Creative Commons License 2006.03.31 0 0 55
Esőnap?
Előzmény: Törölt nick (34)
Állatka Creative Commons License 2006.03.31 0 0 54
Ott a pirospötty.
Wic Creative Commons License 2006.03.31 0 0 53

Az azért nagyon aranyos, amikor Orbán Viktor, zéró hatalommal rendelkező ellenzéki képviselő nem enged meg valakinek valamit. Jelen kompetenciája szerint ugyanis maximum arra van hatásköre, hogy a gyereknek este ne engedje meg a fürdőszobában a vizet.

akkor hogy a picsába lehet, hogy 2002-2006 között mégis minden az ő hibája volt?

Előzmény: kiski (49)
ex_lx Creative Commons License 2006.03.31 0 0 52
Ne szerénykedj. A közérteket lop[jt]átok el.
Előzmény: kiski (44)
Állatka Creative Commons License 2006.03.31 0 0 50
Arra a kiflire gondolsz, amit Selmeczi már elkezdett enni, mielőtt kifizette?
Előzmény: kiski (44)
kiski Creative Commons License 2006.03.31 0 0 49
Az azért nagyon aranyos, amikor Orbán Viktor, zéró hatalommal rendelkező ellenzéki képviselő nem enged meg valakinek valamit. Jelen kompetenciája szerint ugyanis maximum arra van hatásköre, hogy a gyereknek este ne engedje meg a fürdőszobában a vizet.
Előzmény: Törölt nick (43)
Wic Creative Commons License 2006.03.31 0 0 48

Ötletetek az nincs, viszont ilyen gyorsasággal lopjátok el a másokét!

a vérükben van. :o)

Előzmény: zogu (45)
Wic Creative Commons License 2006.03.31 0 0 47

Nofene, 1998-ban nem a maszop nyert választást Meciar titkosszolgálata és a dunaszerdahelyi maffia segítségével.

hát igen, akkor még az se segített rajtuk, ez tény. most mást bíztak meg, hátha most bejön.

Előzmény: nofene (41)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!