Június 18.-i indulással Anconából - Budapestre még lehet utasoknak jelentkezni... A vissza út Budapestről még képlékeny, ott akkor indulunk vissza amikor jelentkezők vannak, és ugyanazon az útvonalon is tudunk menni, az Adria partján délre Ancoráig, esetleg Pescaráig, megeggyezés szerint !!!
8 fős kisbuszommal személy és csomagszállítást vállalok , valamint
Érdeklődés esetén (minimum 7 fő) a megbeszélt napon reggel Treviglio-Lodi-Parma-Modena-BOLOGNA-RIMINI-ANCONA-RAVENNA-FERRARA-Padova-Venezia-Jesolo-Trieste útvonalon indulunk Budapestre... Megegyezés szerint még további városok is hozzáadhatóak az útvonalhoz, akár délebbről is, megfelelő utaslétszám esetén !!! Vissza Budapestről akár ugyanezen az útvonalon. Egy főnek a poggyászával 80 € az utiköltség a minimális 7 személy esetén egy útra egy irányban... Csomagok szállítása kísérő nélkül 30 kg-ig 20 € Kerékpárok szállítása is biztosított igény esetén (1db=50€, 2db=80€)... Érdeklődni és helyfoglalás bagitamas75@gmail.com e-mail címen és vagy +39 346 375 27 45 telefonszámon... Az útvonalon kisebb kitérő belefér... Kutyák, macskák és egyéb házi kedvencek szállítása is kísérővel megoldható...
Érdeklődőknek érdemes hozzászólásban megjelölni az utazási szándék időpontját, valamint az utazni kívánók számát, ezzel megkönnyítve a többi utazni kívánónak, hogy ha többen is ugyanazon a dátumon szeretnének elindulni Budapestre, vagy éppen visszafelé Budapestről, akkor könnyebben meg lesz az utaslétszám, és arra a napra szervezzük az indulást !!! Nyaralni utazókat is szívesen szállítok, nem csak az Olaszországban élő és dolgozó Magyar honfitársaimat !!!
Sziasztok azt szeretném kérdezni h úgye vannak itt olyan emberek akik kint élnek olszba és hogy munka lehetőségeket nem e tudtok ?????? fizikai munka könyű nehéz mindegy csak magyarországbol ki lehesen menni dolgozni mert itt nagyon nehéz minden létszives segitsetek :SSSSSSSSSSSS
elérhetőségem : 06-20-298-54-51 ezen éjjel nappal elérhető vagyok köszönöm előre is a válaszokat
OLASZORSZÁGBAN, VENETO ÉS FRIULI VENEZIA GIULIA TRTOMÁNYOKBAN TOLMÁCSOLÁST, ÜGYINTÉZÉST, MAGYAR CÉG KÉPVISELETÉT VÁLLALOM edith.m.italy.com tel: +39 327.9549100
Niki vagyok! Július elején-közepén költözöm a párommal Észak-Olaszországba, Neumarktba (Egna). Végzős óvodapedagógus szakos hallgató vagyok (júniusban diplomázom), ezért szívesen vállalnék magyar családoknál gyermekfelügyeletet, játékos foglalkoztatást, egyéni fejlesztést.
Kérlek benneteket, ha tudtok olyan családot, ahol szükség lenne au pair-re, írjatok nekem. Segítségeteket előre is köszönöm!
A mai naptól hetente buszjáratot indítok egy kényelmes, klímás, 9 személyes busszal Budapest-Cannes útvonalon oda-vissza.
Vállalok személy es csomagszállitast a két város közt, esetleg utbaeső helyekre.
Gondolok itt Rátok Olaszba élőkre is.
Érdeklődni itt vagy a 0033 610870437 számon!
A vélmenyeteket szeretném kikérni egy kérdésben amiben szerintem Ti, olaszországi magyarok, tudnátok a leghasznosabb információval szolgálni. Nagy hódolója vagyok Olaszországnak, az ottani embereknek, a déli mentalitásnak (természetesen a calcio-nak is:) és a jövőben szeretném magam kipróbálni külföldön és elsősorban erre az országra gondoltam az előzőleg leírt okokból. Tisztában vagyok vele hogy mostaság a munkaerőpiaci lehetőségek igencsak megcsappantak, megromlottak odakint is. Éppen ezért is kérném ki a véleményeteket érdemes-e egyáltalán nekivágnom.
Természetesen ha egyszer odajutnék (kb 2-3 év múlva gondoltam nekivágni) csak megfelelő olasz nyelvtudással indulnék ki, emellett beszélek folyékonyan angolul és magas szinten horvátul-szerbül (szlovénekkel is megértetem magam). A nyelvi okokból elsősorban Triesztet venném célul, idehaza logisztikában dolgozok, ebben szeretném kipróbálni magam odakint is.
Szerintetek mennyíi esély volna az elhelyezkedésemre és mit tanácsolnátok a siker érdekében.
Június végén költözöm Észak-Olaszországba, Varese megyébe, Bodio Lomnagoba. Ainek van esetleg magyar, de igazából bármilyen nemzetiségű ismerőse, szívesen venném, ha megadna néhány elérhetőséget. Egyedül fogok kimenni dolgozni és jó lenne a tudat, hogy van kint azon a környéken valaki, akivel már előzőleg felvettem a kapcsolatot. Előre is köszi a segítséget!
Bergamo Orio al serio / Milano Linate / Milano Malpensa repterekre és onnan, személy és csomagszállítást vállalok 1 - 7 főig... (Megegyezés szerint egyéb szállítást is vállalok !!!) _________________________________________@_/" Éjjel-nappal hívható mobil: +39 / 346-375 27 45 e-mail: bagitamas75@gmail.com
Sziasztok! Van esetleg valaki Bergamo-ból vagy Bergamo környékéről? Több éves multis, HR-es és klinikai területen végzett adminos tapasztalattal munkát keresek angol nyelvtudással, alap olasszal, amit folyamatosan fejlesztek! Minden lehetőségre nyitott vagyok! krissztill3@hotmail.com. Köszönöm előre is!
Sziasztok! Van egy állás lehetöségem olaszországban,havi netto 800 eurot kapnék plussz egy 70nm-es lakás.A lakás rezsijét nekem kellene fizetni,közlekedésre nem kellene költenem.Helyileg campobasso megyében lennék,ahogy nézem az idöjárás elég kedvezö egész évben(ezt csak a fütés végett irom)Ezek függvényében a havi 800 euro elég a megélhetésre?Párom is szeretne jönni,esetleg ketten is kijönnénk bellöle?
Nagyon köszönöm, hogy próbáltok segíteni, tök jól esik! :) Na, a helyzet a következő: Felvettem a kapcsolatot Udinével, megküldték a dédnagyapám szül anyakönyvi kivonatát is, minden papír megvan. Ezután beszéltem a Konzulátussal, ott egy bunkó nő közölte, hogy ezt csak akkor tudom kérvényezni, ha a nagymamám és anyukám sem mondott le az olasz állampolgárságról. De mivel ők magyar férfihoz mentek feleségül, ezért automatikusan elvesztették a dédnagyapámtól "örökölt" olasz állampolgárságukat. .....és ezek után lerázott szó szerint!! Pedig engem nem könnyű!!! További ötletem nincs....:(
Sziasztok! Én Rómában szeretnék dolgozni. Olaszoluk beszélek, ha esetleg valaki tudna segíteni a munka keresésben vagy hol érdemes munkát nézni, azt nagyon megkösszönném. Judit