Keresés

Részletes keresés

Maxipocak Creative Commons License 2010.09.14 0 0 5073
Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy ha immáron harmincadszorra is eljátsszák, hogy House csak ucinált, mint aki hal, akkor az már kabarénak is rossz lesz. :o)
Előzmény: Maxipocak (5072)
Maxipocak Creative Commons License 2010.09.14 0 0 5072
"Mire gondolsz? Mit tudtak alkotni? Tudom, nagy kérés, de plíz, hadd ne kelljen megnézem a promókat. :-))"

Pedig azt az erotikától izzó ágyjelenetet kár lenne kihagynod. :o)

SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!!

Huddy hívők imái meghallgattattak, ennyi. Összefektetik őket és House még a csapatnak is elmondja, hogy ők bizony mostantól járnak. Ezzel a húzással gyakorlatilag végképp elcseszték az egészet, akármeddig is tart a nász.
Előzmény: ladybyron (5071)
ladybyron Creative Commons License 2010.09.14 0 0 5071
"Bíztam benne, hogy az évadzáró utolsó jelenete csak tévedés volt, de nem."

A negyedik-hatodik évados előzmények ismeretében (buszos kinyilatkoztatás, apuci, aki nem apuci kinyiffantása, vigyorgó, nyálcsorgatás anyós pajti után) én egy pillanatig sem hittem, hogy tévedés. és úgy tűnik, az Emmy-bizottság tetszését sem nyerte el a mély és drámai epizód, illetve az ominózus jelenet. Nem olvasták a rajongókat, hogy ez az "epic" csoda bizony olyan művészi, hogy díjat érdemelne. :-))

"Képesek voltak ellőni a legócskább patront"

Mire gondolsz? Mit tudtak alkotni? Tudom, nagy kérés, de plíz, hadd ne kelljen megnézem a promókat. :-))
Előzmény: Maxipocak (5070)
Maxipocak Creative Commons License 2010.09.14 0 0 5070
Mint minden Hollywood-i rókáról, hát erről is nyúzzák a bőröket rendesen. Megjelent a House, M.D. videójáték, de szerintem szégyen és gyalázat: részlet a játékból

Más: 6 nap múlva indul az új évad, de ahogy az előzetesét néztem, engem végképp elvesztettek. Bíztam benne, hogy az évadzáró utolsó jelenete csak tévedés volt, de nem. Képesek voltak ellőni a legócskább patront b+, totál tönkretéve ezzel a(z egyébként egyre gázosabb) játékot. Éljenek a brazil szappanoperák! :o(
Maxipocak Creative Commons License 2010.08.01 0 0 5069
Kedves Dr. Akula! Az idézőjeleket nem azért tettem ki, mert szép minta, hanem azért, mert a szöveg nem a saját szerzeményem/gondolatom. :o) Úgyhogy a korrekciót ne nekem címezd. :o)))

Tudtommal a TV2 a 6. évadot félbehagyta, tehát aki csak ott követi a sorozatot (ez sem én vagyok), annak teljesen vadiújak lesznek az epizódok.
Előzmény: Dr_Akula23 (5068)
Dr_Akula23 Creative Commons License 2010.07.31 0 0 5068
Kedves Maxipocak!
Köszi, láttam én is, majd nézni fogom.
Annyit korrigálnék azért, hogy ősszel vadonatúj a 7. évad lesz, a Tv2-n esetleg a "régi" 6. évad lesz. :-) (de én tényleg függő vagyok, úgyhogy bocsásd meg nekem ezt a kekeckedést)
Üdv
DrAkula
Előzmény: Maxipocak (5067)
Maxipocak Creative Commons License 2010.07.30 0 0 5067
Függőknek: House maraton a TV2-n
"Augusztusban visszatér a történelem legfurcsább dokija, hétköznap esténként a Tények után éld át újra a legendás csapat klasszikus eseteit, aztán ősszel folytatódik a vadonatúj 6. évad!"
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.29 0 0 5066
písz. :)
Előzmény: ladybyron (5065)
ladybyron Creative Commons License 2010.07.27 0 0 5065

"meg hogy a szereplők (!) agyával gondolkozzak"

Pedig ez a megértés alapfeltétele.

Az első három évadban az embert gondolkodásra késztették. Utána viszont a 80 IQ-val rendelkező nézők szintjét lőtték be, és az az igénytelen, kínos és hazug szennyáradat, amit produkáltak, semmi gondolatot nem tartalmaz. Már csak arra próbálok választ találni, hogy lehet az aranyból szemetet csinálni, és hogyan képesek valaha tehetségesnek látszó emberek arra, hogy ilyen szégyenletes produktumot adjanak ki a kezükből.   

Törölt nick Creative Commons License 2010.07.27 0 0 5064
tulajdonképpen egy ilyen topicba írni már egy kicsit nevezhető annak, de hangsúlyoznám, hogy semmi gond ezzel:)

de hogy én bele menjek, hogy mért úgy lett a történet, ahogy, meg hogy a szereplők (!) agyával gondolkozzak, hát...... nem látom magam előtt, amint ezt csinálom:))
Előzmény: ladybyron (5063)
ladybyron Creative Commons License 2010.06.12 0 0 5063
Az miért túlelemzés, ha elvárom, hogy egy sorozat, ami az igényeségével tűnt ki, ezt az igényességet megtartsa? És az miért túlelemzés, ha szeretem érteni is azt, ami történik? :-)))
Előzmény: Törölt nick (5062)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.12 0 0 5062
az a ti bajotok, hogy túlelemeztek mindent:)

én - najó, egy-két kivételtől eltekintve - bírom az egészet.
talán mert nem várok előre semmit, hanem - az esetek többségében - egyszerűen azt nézem, ami van :)
ladybyron Creative Commons License 2010.06.12 0 0 5061

Tulajdonképpen egyezik az én listámmal. :-)) A Skin Deep sem rossz, de annyira nem fogott meg. Viszont azon nincs vita, jó kis rész volt. Az első három évadban csak a Top Secret verte nálam a lécet, de korántsem annyira, mint az ötödik évad, vagy az a négy perc, amit a hatodikból láttam. Azokhoz képest még az is zseniális.

És a a negyedik évad két évadzárójához képest is. Itt már van vita, mert olyan drámait akartak alkotni, hogy önmaga paródiáját sikerült produkálniuk. House koponyasérülése, három ájulása, újjáélesztése, az agyban turkászás és kalimpálás, mindehhez Cuddy és Wilson fancsali képe... Ez már komikus volt, House határozottan Tom macskára emlékezetett, és túllőttek a célon. Ezzel már nem lehetett együttérezni. Az i-re a pontot a buszos kinyilatkoztatás, a pracliszorongatás  és 13-ska teszje tette fel. Képtelenség volt komolyan venni az egészet, és sikeresen lenullázták Wilson tragédiáját is. 

Na ja, sokat akart a szarka. :-))

Előzmény: Dr_Akula23 (5060)
Dr_Akula23 Creative Commons License 2010.06.09 0 0 5060
Az én kedvenceim:

Második évadból:
House vs. God
Skin deep
Harmadik évadból: Cane and Able
Lines in the sand
Negyedikből:
No more Mr. Nice Guy
és persze House's Head és Wilson's Heart

Shalina Creative Commons License 2010.06.08 0 0 5059
Tudsz egy linket a eredetire? Kíváncsi lennék.

Shal
Előzmény: DELPIERO1984 (5053)
arom Creative Commons License 2010.06.06 0 0 5058
Nekem a House vs God a legjobb. Volt sok jó, de ha a legjobbat keresem, ez ugrik be.
Előzmény: ladybyron (5057)
ladybyron Creative Commons License 2010.06.06 0 0 5057

Legjobb részek:

1. évad: Detox, Control, Mob Rules, Babies and Bathwater, Three Stories, The Honeymoon

2. évad: TB Or Not TB, Dady's Boy, Failure to Communicate, Need to Know, All In, House vs. God, Forever

3. évad: Cane and Able, Lines in the Sand, Son of Coma Guy, Merry Little Christmas, One Day, One Room, Fetal Position, Human Error (leszámítva Chase és Cameron távozásának béna indoklását. Az utolsó képsor pedig remek lezárása a sorozatnak, és az egyetlen méltó lezárás egészében, és az ezt követő évadokat nézve is.)

4. évad: It's a Wonderful Lie, Frozen.

5-6. évad (pontosabban a 4. évad végétől): Legjobb nincs, jó és közepes sincs, csak rossz és legrosszabb. Vagy másként szólva, a legjobb az a rész, amit nem írtak meg. A többi felesleges pénzkidobás. Költötték volna inkább Katinka és Dávidka pszichiátriai kezelésére. :-)) 

Előzmény: Dr_Akula23 (5050)
ladybyron Creative Commons License 2010.06.04 0 0 5056
Miért fogadnék? Azt írtam, hogy HL nyilatkozatából nem lehet semmit sem kikövetkeztetni. Ebből milyen logikai bukfenccel sikerült arra a következtetésre jutnod, hogy én biztos vagyok abban, hogy nem lesz nyolc évad?

De hogy megnyugtassalak a felől, hogy mit gondolok, nos, egyáltalán nem lepne meg az sem, ha a hetedik évad után befejeznék, és az sem, ha folytatnák. Amíg van olyan réteg, amelyik vevő a pitiáner alakok feletti szánakozásra, addig az ilyen álérzelmesség folytatására és ötezredik újratöltésére bármikor van remény.
Előzmény: DELPIERO1984 (5055)
DELPIERO1984 Creative Commons License 2010.06.04 0 0 5055
Ha gondolod nálam fogadhatsz arra, hogy nem ír alá a 8. évadra. Én arra fogadok, hogy aláír. Az összeget te szabhatod meg észszerű keretek között.
Előzmény: ladybyron (5054)
ladybyron Creative Commons License 2010.06.02 0 0 5054

Hm. Az eredetiben HL született diplomataként beszél, nem cáfol, és nem erősít meg semmit. "Igen, szeretem csinálni", "csak addig csináljuk, amíg nem unnak minket" típusú panelmondatok váltogatják egymást. Sem pro, sem kontra nem lehet következtetést levonni.

Nesze semmi, fogd meg jól PR-szöveg. :-))

Előzmény: DELPIERO1984 (5053)
DELPIERO1984 Creative Commons License 2010.06.02 0 0 5053
Erősen félrefordították az eredetit, abban inkább azt sugallja, hogy szerződést fog hosszabbítani.
Előzmény: Maxipocak (5051)
arom Creative Commons License 2010.06.02 0 0 5052
Ezt már pedzegetik egy ideje, hogy unja a bicegést meg az egészet...
Előzmény: Maxipocak (5051)
Maxipocak Creative Commons License 2010.06.02 0 0 5051
Hugh Laurie nem tervez hosszú távra a House-zal

A jelenlegi karakter kb. 2 évad túlhordásban van...
Dr_Akula23 Creative Commons License 2010.06.02 0 0 5050
Szerintetek melyik a legjobb rész?
tánczika Creative Commons License 2010.06.02 0 0 5049
Köszi szépen!
Előzmény: Robin Dale (5039)
abcd rajtam kezde Creative Commons License 2010.06.01 0 0 5048
thx:)
Előzmény: Dr_Akula23 (5047)
Dr_Akula23 Creative Commons License 2010.06.01 0 0 5047
Úgy emlékszem, hogy a 9. epizóddal (Wilson), és azután elkezdtek a harmadik évadból részeket adni, persze abszolút következetlenül.
Előzmény: abcd rajtam kezde (5044)
ladybyron Creative Commons License 2010.05.31 0 0 5046
Miért lennél megköpködve? Mindenki más műsorra, zenére tud elaludni. Egy kedves ismerősöm például anno imádta a Duna TV halait. :-))))
Előzmény: Alhazred (5045)
Alhazred Creative Commons License 2010.05.31 0 0 5045
most biztos le leszek köpködve, de nálam egyedül a 6. évaddal történik meg, hogy újranézem. a többit szépen kiírtam, azóta is ott porosodnak valamelyik sarokban.
abcd rajtam kezde Creative Commons License 2010.05.31 0 0 5044
Udv topic lakok!
Meg tudna mondani vki, hogy a kocsog tv2 melyik resznel fejezte be a hatodik evadot?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!