Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy ha immáron harmincadszorra is eljátsszák, hogy House csak ucinált, mint aki hal, akkor az már kabarénak is rossz lesz. :o)
Huddy hívők imái meghallgattattak, ennyi. Összefektetik őket és House még a csapatnak is elmondja, hogy ők bizony mostantól járnak. Ezzel a húzással gyakorlatilag végképp elcseszték az egészet, akármeddig is tart a nász.
"Bíztam benne, hogy az évadzáró utolsó jelenete csak tévedés volt, de nem."
A negyedik-hatodik évados előzmények ismeretében (buszos kinyilatkoztatás, apuci, aki nem apuci kinyiffantása, vigyorgó, nyálcsorgatás anyós pajti után) én egy pillanatig sem hittem, hogy tévedés. és úgy tűnik, az Emmy-bizottság tetszését sem nyerte el a mély és drámai epizód, illetve az ominózus jelenet. Nem olvasták a rajongókat, hogy ez az "epic" csoda bizony olyan művészi, hogy díjat érdemelne. :-))
"Képesek voltak ellőni a legócskább patront"
Mire gondolsz? Mit tudtak alkotni? Tudom, nagy kérés, de plíz, hadd ne kelljen megnézem a promókat. :-))
Mint minden Hollywood-i rókáról, hát erről is nyúzzák a bőröket rendesen. Megjelent a House, M.D. videójáték, de szerintem szégyen és gyalázat: részlet a játékból
Más: 6 nap múlva indul az új évad, de ahogy az előzetesét néztem, engem végképp elvesztettek. Bíztam benne, hogy az évadzáró utolsó jelenete csak tévedés volt, de nem. Képesek voltak ellőni a legócskább patront b+, totál tönkretéve ezzel a(z egyébként egyre gázosabb) játékot. Éljenek a brazil szappanoperák! :o(
Kedves Dr. Akula! Az idézőjeleket nem azért tettem ki, mert szép minta, hanem azért, mert a szöveg nem a saját szerzeményem/gondolatom. :o) Úgyhogy a korrekciót ne nekem címezd. :o)))
Tudtommal a TV2 a 6. évadot félbehagyta, tehát aki csak ott követi a sorozatot (ez sem én vagyok), annak teljesen vadiújak lesznek az epizódok.
Kedves Maxipocak! Köszi, láttam én is, majd nézni fogom. Annyit korrigálnék azért, hogy ősszel vadonatúj a 7. évad lesz, a Tv2-n esetleg a "régi" 6. évad lesz. :-) (de én tényleg függő vagyok, úgyhogy bocsásd meg nekem ezt a kekeckedést) Üdv DrAkula
Függőknek: House maraton a TV2-n "Augusztusban visszatér a történelem legfurcsább dokija, hétköznap esténként a Tények után éld át újra a legendás csapat klasszikus eseteit, aztán ősszel folytatódik a vadonatúj 6. évad!"
Az első három évadban az embert gondolkodásra késztették. Utána viszont a 80 IQ-val rendelkező nézők szintjét lőtték be, és az az igénytelen, kínos és hazug szennyáradat, amit produkáltak, semmi gondolatot nem tartalmaz. Már csak arra próbálok választ találni, hogy lehet az aranyból szemetet csinálni, és hogyan képesek valaha tehetségesnek látszó emberek arra, hogy ilyen szégyenletes produktumot adjanak ki a kezükből.
tulajdonképpen egy ilyen topicba írni már egy kicsit nevezhető annak, de hangsúlyoznám, hogy semmi gond ezzel:)
de hogy én bele menjek, hogy mért úgy lett a történet, ahogy, meg hogy a szereplők (!) agyával gondolkozzak, hát...... nem látom magam előtt, amint ezt csinálom:))
Az miért túlelemzés, ha elvárom, hogy egy sorozat, ami az igényeségével tűnt ki, ezt az igényességet megtartsa? És az miért túlelemzés, ha szeretem érteni is azt, ami történik? :-)))
én - najó, egy-két kivételtől eltekintve - bírom az egészet. talán mert nem várok előre semmit, hanem - az esetek többségében - egyszerűen azt nézem, ami van :)
Tulajdonképpen egyezik az én listámmal. :-)) A Skin Deep sem rossz, de annyira nem fogott meg. Viszont azon nincs vita, jó kis rész volt. Az első három évadban csak a Top Secret verte nálam a lécet, de korántsem annyira, mint az ötödik évad, vagy az a négy perc, amit a hatodikból láttam. Azokhoz képest még az is zseniális.
És a a negyedik évad két évadzárójához képest is. Itt már van vita, mert olyan drámait akartak alkotni, hogy önmaga paródiáját sikerült produkálniuk. House koponyasérülése, három ájulása, újjáélesztése, az agyban turkászás és kalimpálás, mindehhez Cuddy és Wilson fancsali képe... Ez már komikus volt, House határozottan Tom macskára emlékezetett, és túllőttek a célon. Ezzel már nem lehetett együttérezni. Az i-re a pontot a buszos kinyilatkoztatás, a pracliszorongatás és 13-ska teszje tette fel. Képtelenség volt komolyan venni az egészet, és sikeresen lenullázták Wilson tragédiáját is.
Második évadból: House vs. God Skin deep Harmadik évadból: Cane and Able Lines in the sand Negyedikből: No more Mr. Nice Guy és persze House's Head és Wilson's Heart
1. évad: Detox, Control, Mob Rules, Babies and Bathwater, Three Stories, The Honeymoon
2. évad: TB Or Not TB, Dady's Boy, Failure to Communicate, Need to Know, All In, House vs. God, Forever
3. évad: Cane and Able, Lines in the Sand, Son of Coma Guy, Merry Little Christmas, One Day, One Room, Fetal Position, Human Error (leszámítva Chase és Cameron távozásának béna indoklását. Az utolsó képsor pedig remek lezárása a sorozatnak, és az egyetlen méltó lezárás egészében, és az ezt követő évadokat nézve is.)
4. évad: It's a Wonderful Lie, Frozen.
5-6. évad (pontosabban a 4. évad végétől): Legjobb nincs, jó és közepes sincs, csak rossz és legrosszabb. Vagy másként szólva, a legjobb az a rész, amit nem írtak meg. A többi felesleges pénzkidobás. Költötték volna inkább Katinka és Dávidka pszichiátriai kezelésére. :-))
Miért fogadnék? Azt írtam, hogy HL nyilatkozatából nem lehet semmit sem kikövetkeztetni. Ebből milyen logikai bukfenccel sikerült arra a következtetésre jutnod, hogy én biztos vagyok abban, hogy nem lesz nyolc évad?
De hogy megnyugtassalak a felől, hogy mit gondolok, nos, egyáltalán nem lepne meg az sem, ha a hetedik évad után befejeznék, és az sem, ha folytatnák. Amíg van olyan réteg, amelyik vevő a pitiáner alakok feletti szánakozásra, addig az ilyen álérzelmesség folytatására és ötezredik újratöltésére bármikor van remény.
Hm. Az eredetiben HL született diplomataként beszél, nem cáfol, és nem erősít meg semmit. "Igen, szeretem csinálni", "csak addig csináljuk, amíg nem unnak minket" típusú panelmondatok váltogatják egymást. Sem pro, sem kontra nem lehet következtetést levonni.
most biztos le leszek köpködve, de nálam egyedül a 6. évaddal történik meg, hogy újranézem. a többit szépen kiírtam, azóta is ott porosodnak valamelyik sarokban.