Azért nem bánnám, ha a rendőrség megmaradna, most még nem túl bizalomgerjesztő alakok mászkálnak ám arra felé... Én konkrétan csak kisebbséggel találkoztam eddig...
A IX. kerületei rehabilitációs zóna, amikor fél éve utoljára néztem a IX. kerület weblapját, még nem terjedt ki erre a környékra, a Haller utca volt a déli határ.
bontják a rendőrséget is, mert építenek egy új épületet, a körúthoz közelebb. a malomból állítólag csak a főépület marad, mert az műemlék.
egy szomszéd néni mondta, amikor egyszer régebben onnan lestük az építkezést. mindent tudott, benne volt még abban a bizottságban is, akik a szomszédságból alakultak az építkezést megelőzően
Azért nem fizetnek ők nekem. :-) A lakásból sajnos nem alkudtam, pedig kellett volna ezek után... És sajnos azt sem tudtam elérni, hogy a nem kért dolgok miatt negatív számot levonják a lakás vételárából, le kell vásárolnom.
Nem tudja valaki, hogy az a klíma és riasztó amit beépítenek milyen típusú, mit tudnak?
, DE! ezen az áron biztosan csak én vásároltan, nem úgy mint TheFish "lakótárs", akinek lassan inkább a Nádasdy-Udvar fizet, hogy legyen oly kedves használni a külső parkolóhelyet. :-)))
Konyhabútor ill. bármilyen bútor készítésével kapcsolatban tudok segíteni ha szükséges (referencia fotók stb.). A hazai konyhastudiók áránál kb. 30-40 %-al olcsóbbak, mert ugyebár ez mellékállás... (főállásban egy drága-drága konyhastúdiónak dolgznak)
Nekem ill. az ismerőseimnek is készítettek már szobabútort, konyhabútort, beépített szekrényt stb. és eddig mindenki elégedett volt velük.
Az új lakásunkba is ők készítik a konyhabútort, beépített szekrényt stb.... nem keveset spórolunk így, a minőség és a garancia pedig végeredményben ugyan az.
(Kicsi konyhabútorok esetében árban az IKEA és társai elég jó áron kínálnak termékeket, érdemes ott is körülnézni)
Látom a jövőt! :-))) Vásárolok egy alig használt T72-es tankot és "jó magyar szokás szerint" majd azzal alázom a havat a 100-as szögeket és az alkudozó, ólcsón parkolókat vásárló lakótársak autóit! :-))))))
A laminált is egy helyen van, és egy rakás féle van. Egyébként lassan nem ártana kiválasztani a dolgokat, mert alulról felfelé mennek, az enyémet pl. jövő héten már kezdik is. 30 burkoló nyomja egész nap, úgyhogy a 29-i nyíltnapra lehet hogy már kész is leszek! :)
Remélem nem fogsz Mr.One megharagudni rám, de alkudtam a beállóból. :-) És jó magyar szokás szerint a havat majd a mélygarázs kapuja elé dobom (néhány 100-as szöggel együtt). :-)))))))
Én még semmit sem választottam... Csütörtökön megyek csempét választani. A laminált parketta kiválasztás teljesen külön van ettől? Ajtót pedig még főleg nem választottam... Különben parkettából mennyi van???
Ja, és kicsit bajban vagyok a laminált parkettával, mert egyiken sincs rajta, hogy feláras vagy alap, és egyszer azt mondják ha nincs rajta semmi akkor alapáras, másszor meg azt, hogy csak 4 alapáras, a többi feláras, de nem tudták megmondani, hogy akkor mennyi az annyi. Így hogy válasszon az ember? Ti nem tudjátok véletlenül?