Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Skodálatos Creative Commons License 2005.12.19 0 0 24

Szabad itt feladni kúltúr hirdetést, kúlturáron, kúltúr skodásembereknek akiknek kúltúrgyári felnijük van?

Ha igen, akkor kúltúráltan kérem, akit érdekel, keressen meg:

Eladó 4db, gyári méretű (165/80 R13) , kiváló állapotban lévő Barum Brillantis nyárigumi, 90-95%-osak, kb.1500 km-et futottak, kérésre küldök képet mélen.
Új ár kb 9000-9500 HUF/db.

Az ár fixen 20.000,- HUF, Székesfehérváron van,de  +2000 HUFért felhozom Bpre ha kell.

Érd.: viddani@freemail.hu vagy 20-9980-717

Kúltúráltan köszönöm szépen a lehetőséget!

Üdvözlettel:

Off-Kúltúr Skodálatos Dani

Garp- Creative Commons License 2005.12.19 0 0 23
p44: igen, ilyesmi, csak műszerek, meg légterelő korongok nélkül. Meg a Skoda sincs körülötte:)
Garp- Creative Commons License 2005.12.19 0 0 22

szutsg: de asszem

Lajka: jézuska is Skodával jár, nem?:)) Legfeljebb TAZzal, vagy Liazzal:)), hogy íbrja:).

p44 Creative Commons License 2005.12.19 0 0 21

Előzmény: szutsg (19)
Lajka_ Creative Commons License 2005.12.19 0 0 20
Szegény sérvet kap :-D Bár lehet, hogy a "tuning" Jézuskának kéne szólni, amelyik a nagyobb ajándékokat hordja (újautó, karvastagságú aranylánc, ilyesmik) :-D
Előzmény: Garp- (18)
szutsg Creative Commons License 2005.12.19 0 0 19
a rapid műszerfal nem olyan, mint a gls műszerfal, csak a betétlapon rapid felirat szerepel?
Előzmény: Garp- (14)
Garp- Creative Commons License 2005.12.19 0 0 18
Jut SZMbe, ha van vkinek közületek esetleg közvtlen vonala a Jézuskához: 5ös váltónak sé szárazfutónak kifejezetten örülnék:). Vonóhorog is jöhet!:)))
p44 Creative Commons License 2005.12.19 0 0 17

akkor ezennel ide is beszivárgok :)

Peti, mit adnál egy PÁR olyan kisablakért? (GLi és Rapid 136 bontást vállalok :)

Mazsika1 Creative Commons License 2005.12.19 0 0 16

Sziasztok!

Mi a legszebb ajándék, amit valaha kaptál? Vagy még inkább, mi a legszebb ajándék, amit valaha adtál?

Talán mindkét esetben az, amelyet az ajándékadó a legjobb kívánságaiba csomagolt, és amellyel lényének egy részét is ajándékba adta....

(W. Fulton)

Ezzel az idézettel én is kellemes Karácsonyt szeretnék kívánni minden kedves Klubtársamnak.

Mazsika

markusjud Creative Commons License 2005.12.19 0 0 15
Sziasztok!
Csak békés ünnepeket szeretnék kívánni minden "idevalósinak" :)
Zümike amúgy téli álmot alszik. Én is szívesen megtenném :)
Garp- Creative Commons License 2005.12.19 0 0 14
Szerintetek mennyit szabad adni egy rapid műszerfalért (műszer nélk.?)
DEM992 Creative Commons License 2005.12.19 0 0 13
Csak egy kérdésem maradt: szép hogy új topic, meg minden, de mi lesz, ha ide is beszivárognak a feszültségkeltők (nem vagyok varjú, de előbb-utóbb ez lesz)? Mindig nyitunk egy új topicot? Ez nem megoldás semmire így.
rapid136 Creative Commons License 2005.12.19 0 0 12
teljesen igazad van, csak vannak emberek akik bizonyitani akarjak az igazukat mindenki elott, hogy ne Ok nezzenek ki vesztesenek...
es ez a baj...
ha meg tudnák beszélni egymás között privátban az lenne a legjobb, de sajnos akkor mások szemében ugye vesztesek maradnak...
pedig okos enged, szamár szenved... ezt mindenki tudja
na én többet nem szólok ehhez a témához...

kellemes napot mindenkinek
Előzmény: yenoee (11)
yenoee Creative Commons License 2005.12.19 0 0 11
"A héten vezérműlánc csere volt, meg vonóhorog felszerelés, fűtetlen garázsban..."

Aaa zigen! :-)
Felénk már volt némi hó, de csúszkálásra sajnos alkalmatlan. Talán még lesz több is...
:-)

Engem nagyon elkeserít, hogy sikerült teljesen szétvágni a skodaklubos fórumot. Már akkor sem volt sok kedvem beírogatni, mikor regisztráltam, de azóta még inkább súlyosbodott a helyzet. Tudom, hogy kívülállóként könnyű más munkájába belepofázni, de egy-két usert nemes egyszerűséggel ki kellene tiltani onnan, balhézzon máshol, annyi kommunikációs csatorna van még.

Ha jól megnézzük, a skodaklub az egyik legszínvonalasabb az ilyen jellegű weboldalak között, és talán nem csak magyar összehasonlításban. Minden frankón ki van találva, erre jönnek a hisztiző hülyegyerekek, akik leginkább a saját önérzetük karbantartásával vannak elfoglalva, és magasról tesznek arra, hogy az oldal nem a szájkaratéjuk díszlete, hanem esetleg valami értelmes és hasznos dolog.

Kár.
Előzmény: arw (8)
Garp- Creative Commons License 2005.12.19 0 0 10

vince von babel: neked lemaradt: javítsatok ki, ha tévedek (ez könnyen előfordulhat), de logikusan végiggondolva ugye az a problem, hogy nem melegszik fel eléggé a motor, ill. a víz. Tehát a thermosztát nem fog kinyitni.  Tehát takarni kell, hogy melegedjen, oszt ha eléri a hőfokot, majd kinyit a thermo. Apud gondolkodása szerint akkor miért kell a MELEGEDÉST a thermora bízni? Bocsi, lehet, hogy én vagyok nehéz agyú ma. ;))

Ja, vigyázni! Elsőre túllőttem a célon, és majdnem forralás lett a dologból!:)))
Csak óvatosan!

Előzmény: vince von babel (3)
Garp- Creative Commons License 2005.12.19 0 0 9

Sziasztok!

Szutsg: köszi.

HPety: neked is, mint ahogy már páran mondták itt....

Motor hőfokról: kapott a Skodriatti Junior egy orrtakaró maszkot. Kb annyira volt bő rá, mintha Zorró a nagymamim bugyiját húzná a fejére. Fogtam hungarocellt, és mögé szabtam. A széleket lekötöttem. Alul, a díszrács alatt, a kasztnin lévő "lyuksoron" ill sorokon már nincs takarás. Tehát kb félig van takatva az egész hűtő. A csomitartón lévő szellőző lyukakba is hungarocell került, méághozzá belülről, méretre vágva.

Eredmény: a korábbi 10 perc alatt 70-75 fokra való melegedés, és gyér fűtés helyett most kb 5 perc alatt eléri a 80 fokot. Pécsi út alatt 100-110 körüli utazónál 85 fokig emelkedett és PÓLÓBAN VEZETTEM!:DD Néztek is rám, mint egy hülyére. Ja, légtelenítve lett a hűtőrendszer, biztos ami biztos.

regards.

Garp

arw Creative Commons License 2005.12.19 0 0 8
Sziasztok! Nálunk még mindíg nem esett a hó, idén még semmi:((( A gép fel van készítve, téli gumma, fagyálló stb. A héten vezérműlánc csere volt, meg vonóhorog felszerelés, fűtetlen garázsban...
rapid136 Creative Commons License 2005.12.19 0 0 7
Sziasztok!

Tényleg már sok volt ami ott ment a fórumon, én is díjazom az ötletet!

Peti: találtál már kisablakokat?
szutsg Creative Commons License 2005.12.19 0 0 6
helló (nehezen bírtam ki ezt a két napot...)

én is le fogom takarni a hűtőt félig, mert bár most lett kicserélve a fűtőradiátorom - fűtés van, de a vizem még mindig csak 70-75 fokig megy fel max. én valami műanyag lapot fogok odakötni gyorskötözővel, mert a kartonlap szétázik.

ma nálunk 5 centi hó lett reggelre és még most is esik.
papa Ramone Creative Commons License 2005.12.19 0 0 5
szerintem 120-as sorozatnál félig mindenképp érdemes letakarni. előbb bemelegszik a moci, és még fűtésed is lesz:))

úgy látszik a fórumok természetes folyamata az elkurvulás. ha jól emlélszem valamikor a skodaklub is pont az indexes fórum "légköre" miatt jött létre.
hamman1000 Creative Commons License 2005.12.18 0 0 4

Hello!

Hpety!

Én azt hallottam hogy állitólag Te tudsz olyan előre 4*100-as osztókörú kerékagyat vagy mit. Remélem jól hallottam, mert akkor nekem szükségem lenne egy párra. Meg nem tudom hogy fékdobból is tudsz-e igy.

Előre is köszönöm

Hamman

Előzmény: HPety (1)
vince von babel Creative Commons License 2005.12.18 0 0 3
Nos, csak gratulálni tudok ehhez a lépéshez. Csalódtam a skodaklub-os fórumban. Nem gondoltam, hogy ennyire el fog fajulni a dolog, de hát eső után köpönyeg, ahogy a mondás tartja.
Tényleg, ha már skodások köre, akkor felvetek egy kérdést.
Télre érdemes letakarni a kocsi orrán lévő hűtőmaszkot, vagy nem?
Faterom azt állítja, hogy felesleges, hisz erre van a termosztát. Viszont a régi fórumon azt állították, hogy érdemes letakarni, mert segít a fogyasztáson. Szal szerintetek hogy van ez?
Előre is köszönöm a válaszokat. :-)
DEM992 Creative Commons License 2005.12.18 0 0 2
Üdvözletem, Márkatársak! Most kultúráltan fogunk beszélgetni, vagy a Skodás témáról fogunk kultúráltan beszélgetni? :-)
HPety Creative Commons License 2005.12.18 0 0 1
Köszönöm! Remélem mások is így gondolják majd és mindenki mielőtt lenyomja a "Mehet" gombot elolvassa a fórum címét és értékeli magában, hogy amit leírt az ide való-e.
Előzmény: zsozsó 120 (0)
zsozsó 120 Creative Commons License 2005.12.18 0 0 0
üdv kolega díjjazott ötlet
HPety Creative Commons License 2005.12.18 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Azért indítom ezt a fórumot, hogy aki skodás és akinek igénye van rá kultúráltan is tudjon beszélgetni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!