A külső tükör borítását, hogyan lehet fájdalommentesen leszedni? Valahogy az az érzésem, hogy törni fog.
(Előzmény: összekoccantam a tükörrel. Úgy föccsent szét, hogy egyből megjelent a szemem előtt egy hatjegyű szám. Ehhez képest teljesen sikerült összerakni, mindene működik, még a tükörlap is használható, bár cserés. De az indexbúra megrepedt, félek, hogy telemegy vízzel, minimum ragasztani kell, de lehet, hogy csere. A borításnak meg elég lesz egy kis polír.)
Mostani esős napok után vezető oldalon valahonnan befolyt a víz. Szélvédő alatti vezető csatornát, tűzfalat néztem, az rendben. Ajtó kéder rendben. Pollen szűrő alja is vizes.
De ez most a szerelési könyv ,vagy a szokásos karbantartási kiskönyv amit a kocsihoz is adtak? Mert az megvan amúgy. Engem a részletesebb, mondjuk úgy, szervíz könyv érdekelne, ahol még a legutolsó csavarmeghúzási nyomaték is benne van.
Sajnos a forrasztások elég gyatrák. Ebből adódik az egyik híres típushiba is, hogy a középső kijelző (klíma, óra, stb..) sokszor nem működik rendesen. Nálam a rádiónál is voltak ezzel gondok. Első körben ott néznék körül a csatlakozók lábainál, hátha szar a forrasztás. Szétszedésről találni sok youtube videót. Nekem a rádió problémámat az újraforrasztások megoldották. Ha valaki kontaktsprézésben gondolkozik, tessék vigyázni, elég satnya a lakkozás a paneleken, simán lemarja.
Vásároltam egy Honda Civic 8gen (2009) autót. Olyan hibát találtam ,hogy a rádió hangja egy pillanatra felerősödik, ha a gyújtást ráadom vagy leveszem az autóról. Illetve egyszer durrant egy nagyot a hangszóró és kikapcsolt a rádió. Van valakinek ötlete, hogy mi történhetett, vagy mi lehet a gond?
Sziasztok, kérdésem a.kovetkezo.lenne . Elhagytam a kocsi kulcsomat és szeretném megkérdezni.nem.e tudja valaki hogy hol és mennyiért tudok.csinàltatni. köszönöm a válaszokat.
A vezető oldalán van egy nyomógomb, egy kapcsoló, amellyel le lehet zárni a többi ablak vezérlését mind az érintett helyen, mind a vezető oldalán, ekkor csak a vezetőoldali ablak vezérelhető. Ekkor csak a vezérelhető ablakok gombjai világítanak,a többi sötét. Nézd meg, nincs-e véletlenül ez a funkció bekapcsolva. Egy próbát megér szerintem
Ha mindenki belefáradt már minden csoda szilikonba, hőfúvózásba és egyéb trükkökbe, hogy megújítsa a műanyagokat az autón, itt egy tipp: GTechniq C4 Permanent Trim Restorer
Magyarországon nem kapni én is Angliából rendeltem. 4 hónapja kentem le vele a műanyagokat, egyelőre még mindig tökéletesen tartja magát, pedig jó pár mosáson átesett az autó.
2 évet ígérnek amit én lassan kezdek elhinni. 30 ml 15 környéke + posta. 30 ml kell, alig lehet azzal is körbeérni, főleg ha a tetőn futó szálat, ablaktörlő részt, méhrácsokat is lekezeli vele az ember.
A 9.gen. Civicben lévő automata váltó mennyire megbízható darab? Ennek vannak nyűgjei vagy ez már egy jobb szerkezetnek számít? (i-shift) robotizált kézi ha minden igaz
van egy 2009-es 1.8 SE autóm, de asszony nem nagyon boldogul a 3 pedállal, gondoltam lecserélem egy újabb automata váltós szintén 1.8 változatra, vagy kombira mert ebből már ugye az is volt.