Keresés

Részletes keresés

Imen Creative Commons License 2005.12.04 0 0 26

Szia Cillit

Mindenki muszlim, aki teljes szívvel és békességgel át tudja magát adni az Isten akaratának (és csakis Neki), és ezek szerint élni.

Előzmény: Cillit (21)
Cillit Creative Commons License 2005.12.04 0 0 25
Nahát, kedves Ödönke, most nem értek veled egyet.
Én nem úgy képzelem, hogy Isten meg a Sátán bokszmeccset játszik. Én úgy képzelem, hogy a Sátán csak addig mehet el, ameddig Isten engedi, és egyáltalán, a Sátánnal nem is nagyon kell foglalkozni, hanem Istenbe vetni a bizalmunkat, Tőle kérni a szabadítást és Benne bízni.

Valahogy úgy, ahogy Imen írta.
Előzmény: Báthory Ödönke (18)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.04 0 0 24

A kedvesem nem mer többet elmondani de a legsúlyosabb pillanatokban, pl a kézbénulásoknál tárgyak is repültek a szobában!

Igen, megnevezte magát, van neve is és tavaly egy elhunyt rokon képét öltötte magára

A kedvesem azt mondta hogy kb 60 ember vett részt és ha jól emlékszem 3-nak sikerült kapcsolatba lépni vagyis kérdezni/írni ezektől a lényektől

Előzmény: alomhajos (20)
Imen Creative Commons License 2005.12.04 0 0 23
Vallásom tiltja, hogy másokról pletykálkodjak, név szerint megszégyenítsem, akár igaz akár nem, nem mondhatom meg ki volt az. .... mint ahogy azt is tiltja az iszlám, hogy hazudjam. Ennyivel be kell hogy érd.
Előzmény: Törölt nick (19)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.04 0 0 22

Hogy ne kerülgessem, a kedvesem vett részt egy ilyenen és az ő lakásában lakunk.

 

Hála Istennek van egy unokatestvére a kedvesemnek aki amúgy adventista de gondolom most nem ez a lényeg, ő pásztor és ő volt az aki tavaly segített is, neki le is bénult akkor a keze, nem akarunk neki szólni újra mert nem akarjuk kockáztatni az ő és családja békéjét, életét, stb...

 

"Próbálkozik mindennel"...erre írtam az imént az egyik hozzászólásra hogy ügyes probálkozás, pedig a hozzászóló tényleg csak segíteni akart!

 

Előzmény: Báthory Ödönke (18)
Cillit Creative Commons License 2005.12.04 0 0 21
Szia, Imen, lehet, hogy én is muszlim vagyok tudat alatt (eddig kereszténynek hittem magam), mert teljesen egyetértek veled.
Előzmény: Imen (8)
alomhajos Creative Commons License 2005.12.04 0 0 20

Hadd kárdezzek még néhány dolgot:

- Csak ennyi történt? Más megnyilvánulások nincsenek?

- Megnevezte magát az a lény? Kérdeztétek hogy mi a neve, ki/mi volt ő korábban?

- Hányan vagytok, akik részt vettetek ezen a tanfolyamon és hányan tapasztaljátok midezt?

 

áh.

Előzmény: goldnigga (14)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.04 0 0 19
Ki az?
Előzmény: Imen (17)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2005.12.04 0 0 18
Én sem nézlek idiótának. CSak valamit nem értek. Azt írod, hogy egy ismerősőd vett részt ezen. Akkor miért a te lakásodban vannak a démonok? VAgy félreértettem valamit?

De hogy valami okosat is írjak:
A gonosz attól gonosz, hogy gonoszságot cselekszik. És, hogy a hatalma alatt lévő embert nem akarja elengedni. Emlékszem, a megtérésem környékén (amikor elhatároztam a dolgot, megtettem, és utána cca egy hétig) annyi baleset ért, ami máskor egy év alatt sem. Fejemre esett egy ablak, eltörtem egy evezőt (elég drága), elvesztettem a pénztárcámat öt ember útiköltségével, meg ilyesmi.
Tudnod kell, hogy IStentől semmi gonosz nem jön. Amit tapasztalsz, attól akar Ő megszabadítani. Ha őszintén és bátran odafordulsz Hozzá, akkor megteszi. Sajnos a gonosz ragaszkodik ahhoz, akit már megszerzett. Nem szívesen engedi el. Olyankor dühöng, és mindenféle módon próbálja eltántorítani a szabadulni vágyó embert. Ha állhatatosan kitartasz a szabadulás mellett, akkor nem lesz egyszerű dolgod. Bizony, próbálkozik majd mindennel. De bízhatsz abban, hogy maga az élő Isten áll melletted, és kiszabadít a gonosz hatalma alól. A lehetetlent majd megteszi ISten, neked csak állhatatosan ki kell tartanod mellette.

Ha valami személyes közlendőd, vagy kérdésed van, az emilcímem nyilvános.

Szervusz:b
Előzmény: goldnigga (9)
Imen Creative Commons License 2005.12.04 0 0 17

Annak idején jó pár éve én is tapasztaltam ilyet egy reiki tanfolyamon. Mivel Isten segítségével több nem mindennapi dolgot volt már alkalmam megtapasztalni, így kedves tanárom úgy ugrott rám, mint medve a lépesmézre. KÖzölte velem, hogy az első reiki beavatásom számomra olyan volt mint más számára a harmadik szint elérése, ahol tulajdonképpen mesterré váltam... és hogy mekkora feladatok várnak rám még az életben. .... és hogy ezt és azt üzenik számomra az angyalok. Nagyon meredek és nagyon hamis dolgokat zúdított rám, amik talán el is ferdítettek volna az igaz útról, ha nem fohászkodom szüntelenül Istenhez, hogy Ő mutasson nekem igaz utat, és ne engedjen onnan letérnem. Rá egy fél évre mikor újra találkoztam ezzel a mesterrel, és a szemére vetettem, hogy miket mondott, milyen út felé akart sodorni, ő elnézést kért, és közölte, hogy bizony akkor a rossz oldal uralkodott a jó felett, és sok olyan dolog átjött, ami máskor le van zárva. Angyalok helyett démonok is belebeszéltek a dolgokba amit az akkori erejével nem vett észre stb stb.... az egészben csak az a szép, hogy az én életem, ha Isten nem segít meg, szépen ferde útra terelte volna, és még annyi lelkiismeretesség sem volt benne, hogy az amúgy mobiljában lévő telefonszámomon erről értesített volna.... csak egy perc lett volna, mégsem tette meg. Istené a dicsőség, hogy nem ezek a hamis dolgok mutatták meg számomra az utat.

 

Csak "megnyugtatásul" ez az egész magyarországi angyaltanfolyam leginkább ennek a mesternek a kezdeményezése, kezei között számos tanítvány volt már és a legnagyobb "szaktekintély"-ek között van. Mester, elixirben cikkezik és minden egyéb... szóval így bíz az ilyen jóajánlású emberekben.

Isten az, ami vezethet, és Ő az, aki segíthet.

Előzmény: goldnigga (13)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.04 0 0 16

Köszönöm! Tényleg (amúgy jó a próbálkozás- ne vedd magadra nem te tehetsz róla)

Tudom nem érted de körülöttünk "véletlenül" akik nem is tudnak erről ilyen dolgokról beszélnek állandóan és ilyen előadásokat javasolnak....bármi ugye csak nem Isten....szóval köszi de ezeket biztos hogy kihagyjuk!

Thanks anyway!!

 

Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.04 0 0 15
Figyelj csak!

Ha érdekel, amit eggyel korábban beírtam, nos itt egy remek lehetőség. (Már amennyiben budapesti vagy.)

Ma, azaz dec. 4-én van a XI.ker. Villányi úti konferenciaközpontban a Természetgyógyász Magazin IX. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválja! A részletes programot megtalálod a Szintézis Szabadegyetem honlapján, pontosabban onnan két kattintásnyira. Ami szerintem nagyon idevág, az a következő előadás:

14.00-14.40
Paulinyi Tamás
Úton a belső csendhez
–Hazatérés az ezotéria határain túlról


Szerintem még időben vagy...
Előzmény: goldnigga (13)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.04 0 0 14

Sajnos nem komolytalan provokáció...

Aki részt vett a tanfolyamon...az egész szoba olyan mintha ködös lenne, vagy tejfehér (tényleg ne nézzetek bolondnak) és minden szobában van egy ilyen lény...hamuszerű körvonalakkal és beszél is hozzá az a valak(m)i akinek a szeánsz alatt tképpen átadta magát akaratlanul...amik történnek tárgyak mozdulnak el a helyükről...a szemünk láttára emelkedett meg a fürdőszobában egy kosár fedele.

A szeánsz több mint egy éve volt akkor az ott tanult írással gyakorolt otthon az illető, kérdéseket intézett az "angyalhoz" aki írt is neki...az elején barátságos volt, segítőkész, aztán eldurvult a helyzet és a végén már azt írta hogy meg fogja ölni, kb 7-8 alkalommal csinálta ezt az írásos gyakorlatot amit tanítottal neki, tképpen a toll magától írja a papírra a válaszokat..aztán akik segítettek vagy körülötte voltak vagy balesetet szenvedtek, vagy ahogy már említettem lebénult egy-egy testrészük.

Ja,  szeánsz alatt először magyrul aztán valamilyen érthetetlen nyelven mormoltattak velük valamit és egy bizonyos szöveget kellett utána mindig otthon felolvasni és utána mehetett a kérdezgetés az "angyaltól"

 

 

Előzmény: alomhajos (11)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.04 0 0 13

Köszönöm!Köszönjük!

 

Ha esetleg van itt aki hasonló cipőben jár vagy járt annak megköszönném vagy bármilyen további segítséget, tanácsot.

 

GN

 

Előzmény: Imen (10)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.04 0 0 12
Szia!

Nekem még nem volt ilyen tapasztalatom, szóval valójában nem tudok semmit, viszont tanulmányaim alapján van határozott véleményem, és talán az is jó lesz valamire.

Szerintem annyi történt, hogy az ismerősöd pszichéjében megnyitottak egy korábban zárt csatornát, amin keresztül most már érzékeli azokat a lényeket, amelyek egyébként korábban is ott voltak, csak nem tudott róluk. Ha ilyen csatornát meg lehet nyitni, akkor ugyanúgy be is lehet zárni, tehát nem reménytelen a dolog.

Javaslatom a következő. Egy megbízható, nagy tudású ember kell Neked. Ahol szerintem ilyet találsz, az az Elixír magazin. No nem az utolsó oldalakon reklámozott mindenféle szemétre gondolok, hanem azokra az emberekre, akik cikkeket írnak bele, vagy esetleg rovatot vezetnek. Például:
Paulinyi Tamás, parapszichológus
Kövesi Péter, reiki mester
Müller Péter, ...? (író?)

Másik lehetőség, hogy vannak különböző szellemtudománnyal foglalkozó konferenciák, rendezvények, illetve vannak oktatási intézmények is, amelyek ilyen témában működnek, például:

http://szbe.webje.hu/index.html
(Szellemi Búvárok Egyesülete)

http://www.szintezis.info.hu/
(Szintézis Szabadegyetem)

Ezeken érdemes körülnézni az előadók között, és valakivel felvenni a kapcsolatot. Esetleg azután, hogy meghallgattad az előadását. Nem biztos, hogy éppen ő tud majd segíteni, de jobban útbaigazít, mint itt bárki szerintem.

Remélem, tudtam segíteni. Majd ha nem gond, számolj már be légyszi a dolgok alakulásáról, érdekelne.
alomhajos Creative Commons License 2005.12.04 0 0 11

Szia Goldnigga!

 

Légyszi írd le pontosan, hogy mi történt a szeánsz alatt, minden apró részletre amire csak emlékszel. Másrészt írd le, hogy miben nyilvánul meg ez a "sokan vagyunk a  lakásban". Pontosan mik történnek?

(Ha csak nem valami komolytalan provokáció ez a topic.)

 

áh.

Előzmény: goldnigga (9)
Imen Creative Commons License 2005.12.04 0 0 10

"bár akik tartják azok sincsenek tudatában annak hogy mit tesznek" - pontosan így van.

 

Megnyugtatásul....

Minden ember halála Isten kezében van. Akkor hagyja itt az Evilágot, amikor Ő akarja. Próbáljon felülemelkedni ezeken a sátánokon, és Istenre koncentrálni. ... csak ezt tudom tanácsolni. És tényleg olvassa el Jób - béke legyen Vele - történetét. Ebben sok hasznos dolgot találhat a saját lelke számára is - ha Isten úgy akarja.

Előzmény: goldnigga (9)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.04 0 0 9

Nagyon köszönöm!

Már az is nagy segítség hogy nem néznek komplett idiótának!

Sajnos ez a (nem angyal) hanem d...on az életére tör, el akarja venni az életét, ezt közli is vele rendszeresen.Szeretnék egyszer és mindenkorra megszabadulni ettől a....tól és minden "pajtásától" akiket tképpen sajnos ő maga (aki elment a tanfolyamra) hívott és engedett az életébe.

Ezeket a tanfolyamokat nem is értem hogy engedhetik bár akik tartják azok sincsenek tudatában annak hogy mit tesznek!!!

Előzmény: Imen (8)
Imen Creative Commons License 2005.12.04 0 0 8

Szia Goldniqqa

 

Mindenképpen Isten segítségét kell kérnie. Ő mindenek Ura és Irányítója. Ne féljen ezektől a lényektől, hanem higgyen Isten irgalmában és kegyelmében. Erre támaszkodjon, és akkor megerősödve felülemelkedhet rajtuk.

Minden megtörténhet amit Isten akar, és semmi sem történhet meg, amit Ő nem akar.  Ezért hát nem a só a kulcs, hanem a fohász Istenhez.

Olvassátok el Jób - béke legyen Vele - történetét, és próbáljatok tanulni belőle. Őt is ilyen sátánok kínozták.

Én muszlim vagyok, nálunk a Koránban az ilyen szellemi lények megszállása ellen van két Korán "vers" ami ezt hívatott megelőzni, vagy gyógyítani. Tulajdonképpen ezek a Korán sorok is arról szólnak, hogy Istent kérjük, hozzá fohászkodunk, hogy mentsen meg minket ezek ellen a sátánok ellen.

 

Papok.... aki nem hiszi, hogy megszállhatták ezt a szegény embert, az nem hívő.... márpedig egy papnak hívatásából adódóan is hinnie kell neki, és segítenie rajta. A kérdés csak az, hogy mekkora hittel van megáldva, és így mennyit segíthet.

 

Béke legyen veletek 

Előzmény: goldnigga (7)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.04 0 0 7

Szia,

 

Köszönöm a választ, a konkrét segítséget!

 

Bocsánat ha tamáskodom de honnan a tudás?

Hogy tisztán láss ez régóta fönnálló állapot, egy időben elcsitult de most újra erőre kapott, a félelmünk és a gondolataink táplálják.

Tavaly voltunk egy bácsinál, ő akkor azt mondta hogy hetven(nememlékszempontotsan)hányan vannak körülötte, aztán csak 4-en maradtak de a bácsi nem merte tovább vállalni a dolgot mert elütötte a villamos és egyéb hasonló dolgok történtek mindenkivel aki csak a közelébe ment a személynek, karambolok, bénulás és olyan dolgok amikről nem írok mert tényleg komplet idiótának fognak nézni itt de higyjétek el hogy ez nem a Mónika show vagy valami gagyi Fókusz műsor, ez a valóság sajnos.

 

Hogy paphoz menjünk azt elvetettem mert szintén úgy gondolom hogy egy katolikus pap (engem annak kereszteltek) nem hinne nekünk.

 

Hát ez a helyzet.

 

Tényleg köszönöm hogy segítesz, áldjon az Úr!

 

Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.04 0 0 6
luci-feri kedvenc (tudatlan be)dolgozói a pszichiáterek...
Előzmény: goldnigga (4)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.04 0 0 5
először is bűnvallást mondj az Istennek, hogy ilyenre betetted a lábad

aztán egy közös Miatyánk

aztán "Jézus Krisztus Istennek Fia, irgalmazz nekem bűnösnek" (33x)

(ha együtt akkor 'nekünk bűnösöknek')

ezután tiszta vízzel, és sóval meghinteni minden szoba minden sarkát, és a küszöböket, (ha szerzel szentelt vizet az még jobb, de ha meg vagy keresztelve akkor áldd meg te magad)
minden szórásnál: "távozz innen sátán!"-t mondani

Miatyánkkal befejezni

(egyébként pedig beszélj egy pappal, ha mindez nem jönne össze, de ha bukott angyalokat sikerült összehozni, akkor vmiféle hited már van)

Isten óvjon Titeket

békesség

kal
Előzmény: goldnigga (4)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.04 0 0 4
Nem hinném hogy ő megoldhatná a problémát....
Előzmény: LUCzI FERencz (3)
LUCzI FERencz Creative Commons License 2005.12.04 0 0 3
Pszichiátert keress, de jót!!
goldnigga Creative Commons License 2005.12.04 0 0 2

Tudod..."jószándékkal kikövezve"....sajnos tképpen aki elmegy egy ilyenre az felkínálja magát önszántából egy nem írom le minek aki át akarja venni az élete fölött az irányítást egy idő után.

A helyzet horrorfilmbe illő, nem vicc!!

 

Előzmény: fiktív (1)
fiktív Creative Commons License 2005.12.04 0 0 1

 

Háát, vazz, aki elmegy egy ilyen tanfolyamra, az meg is érdemli, hogy minimum hülyének nézzék....

Előzmény: goldnigga (-)
bindera Creative Commons License 2005.12.04 0 0 0
0vak0dj
goldnigga Creative Commons License 2005.12.04 0 0 topiknyitó

Üdv,

 

Egy ismerős elment egy ilyenre ami valójában( mint később kiderült) tulajdonképpen egy sátánista szeánsz. Az életébe engedett olyan lényeket akik nem kellenének hogy ott legyenek, távolról sem angyalok, keresek olyanokat akik a fehér oldalon állnak, tudnak segíteni, kuruzslók, hamis próféták kerüljenek, csak tanács kell, jó és pontos tanács, megszabadítani úgyis csak egyvalaki képes. Aki esetleg tervezi hogy elmegy ilyenre az azonnal gondolja meg magát mert a tűzzel játszik!!!

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!