A napokban leadott a Duna TV egy interjút a fenti emberrel, aki tiszes őszülő állapotban van, felvillantva részleteket a Rocktérítő c. filmből.
Mi a véleményed: a lázadó, önpusztító, idegbajos, mániás-depressziós Pajor Tamásból miért lett egyik pillanatról a másikra újkreresztény, egyik vezető egyénisége az országot megosztó vallási közösségnek és miért tart ki még mindig itt?
Lehet-e valami általános magyarázatot adni más zenészek, közéleti emberek látványos megtérésére, a Hit Gyülekezetébe való beilleszkedésükre?
Csúnya a beszéd, de az nem tűnt fel neked, hogy én egyetértettem veled, erre hülyemódra odaírod, hogy nem értem amit írsz?
Holott deigenis értem
Hanem én plusz még hozzáírtam egy olyan dolgot amit te lehet hogy nem fogadsz el, de ha nem fogadod el, akkor cáfoljad és ne pedig azt kiáltsd rám tusnyán, hogy nem értem amit írsz, mert az rohadtnagy lekezelés.
Jóvá mentes annyira szaralak beszari módon gondolkozik
————————————
Ember, már megint kezd elgurulni a gyógyszered, mit “szaralak”-ozol és “beszari”-zol te itt hamisan engem!?
Megmondtam már, eldöntöttem azt még az iwiw korában, hogy semmilyen közösségi oldalra nem teszem fel magamat, emiatt a fészre sem, és ezen se a HGy, se PT kedvéért nem változtattam, de ahol jelen vagyok, pl. itt, mind a HGy-val, mind Tomival kapcsolatban mindig kifejtettem az álláspontomat!
Ahol tehát jelen vagyok a személyes- vagy a virtuális térben egyaránt, ott sohasem sunnyogtam el a nézeteim kifejtését “beszari, szaralak“ módjára, akár PT-ról volt szó, akár a HGy-ról volt szó!
Tényleg elhiszed, hogy Pajor a gyermekekért aggódik? Á dehogy. Ha zsidók bántalmaznak gyerekeket, akkor Pajor hallgat, vak, süket és néma, a három majom egy személyben.
Nem látom a telefonról a kommenteket, nem tudom, miben áll a mocskolás. Tény, hogy Pajor rengeteget mocskolja a katolikusokat, de ez nem zavar, mert te is rengeteget mocskolod őket.
Pajor a lehető legrosszabb irányba megy. Nem csak bináris választások vannak, Gittgyüliben rossz, kint jó. Akár kint van, akár bent, az irány ugyanolyan rossz.
Ismertem egy heroinfüggőt, pszichológushoz járt és feladta a hernyót. (Viszonzatlanul szerelmes is lett a pszichológusába, az meg fogta magát és öngyilkos lett, de ez másik sztori.) Ez a kedves ismerős (barát) nem lett szektatag, viszont iszonytató kövérre ette magát. Ha ehelyett a földön fetrengett volna nyilvánosan, akkor most nagy istenembere lehetne, de hát a barátom jóérzésű ember.
Anonimként csak a posztokat látom, a kommenteket nem. Mindenesetre, ha engem letiltott, akkor a bántogatókat is letilthatná Pajor, de nem teszi. Nem olyan nagy dolog, hogy ekéznek egy nyilvános szereplőt. Nem fegyveres drónokkal köröznek a feje fölött, nincs mitől "megvédeni".
Keddre várták az elragadtatást némely megvezetett keresztények. Persze Pajor arról is tud néhány szót ejteni, hogy nem tudjuk, mikor jön el az ideje, de sztem ő is felelős azért, hogy bizonyos embereket elhitettek ezzel a keddel. Az elragadtatás totálisan hamis tanítás, ráadásul elhitették a híveikkel, hogy még az ő életükben valószínű, előkészítették a terepet még nagyobbat mondó hamis tanítóknak. Miénk az éég, miénk az éééhéég!
Ennek ellenére pajor egy tróger mert simán eljuthatott már odáig hogy nemkereszténynek nevezze német sándort, de attól fosik hogy németh sándor a saját kezével bele tudjai juttatni őt a pokolba
ez pedig elmebetegség
(A hülye telefonom úgy írta azt a szót hogy elmebetegség hogy elnök betegség. De ravaszul kijavítottam. ;-) )
Az simán elképzelhető hogy pajor, aki tamás, függésben volt, de most már nincsen függésben, mert nem német sándor kezéből kapja a vajas kenyeret mint egy dedós
Az egy elmebetegség hogy valaki lelki atyúskályának mond egy olyan valakit aki egyértelműen egy jó nagy nemkeresztény.
Ha pajor nem nevezi németsándort nemkereszténynek akkor tulajdonképpen pajor rosszindulatú.
Azért nem, mert amíg te meg én sima mezei tagok voltunk abban a bolondokházában, addig P.T. sokkal de sokkal jobban függesben van attól az aljas gondolkozásmodú gitthülis rendszertől.
"Jóvá mentes annyira szaralak beszari módon gondolkozik, hogy itt a fórumon játsza a bibliatudóst meg folyamatosan beteges tanítási kényszere van, de a Pajor Tamás érdekében egy árva szót mukkot nem szól pedig van tudomása arról, hogy az ostoba rosszindulatú hágyés tagok miket írnak Pajornak.
(lehet ő is ìgy gondolkozik?)"
Ez azért van, mert vármentes ellenségének tekinten Pajort, annak ellenére, hogy negédes Tomikázza.
A negédes azt jelenti, hogy gusztustalan, és nyálas.
Az a helyzet, hogy hitgülis rendszer olyan becsapós, hogy a naív tagok nem veszik észre, hogy milyen gerinctelen aljas kettősmércés gondolkozásmódon szemlélik kezelik az ilyenjrllegű eseményeket, és ez itt a P.T jelenségnél is megmutatkozik.
Jóvá mentes annyira szaralak beszari módon gondolkozik, hogy itt a fórumon játsza a bibliatudóst meg folyamatosan beteges tanítási kényszere van, de a Pajor Tamás érdekében egy árva szót mukkot nem szól pedig van tudomása arról, hogy az ostoba rosszindulatú hágyés tagok miket írnak Pajornak.
(lehet ő is ìgy gondolkozik?)
Tudnia kell, mert Endi sokszor bekopizza a gerincstelen hitgyüls hozzászólásokat a fészbuk oldalról.
Persze a jóvámentes Endit is ekézi, mert Endi leírja terjeszti a hágyés szemétségeket.
Ezek felett jóvámentes olvtárs szemét huny, és az elmondása, pontosabban az írása alapján P.T. már nagy fiú majd megvédi magát.
Na ez a gittgülekezete és semmi közük Krisztushoz mert a gyümölcsök amiket termelnek teljesen rohadtak, rohadnak.
Aki nem volt evtizedekig HIT gyulis az nem tudja mit jelent egy ilyen kivalas. Aki meg volt es atment ezen az meg tudja hogy ez egy folyamat ami hosszu evekig tart tobb szakasza van felismeresekkel racsodalkozasokkal .
Ne akarjuk mer Tamastol rogton azt megkovetelni amire mi sem voltunk kepesek!
Voltam évtizedekig HIT gyülis és tudom mit jelent egy ilyen kiválás. Aki volt és átment ezen az meg tudja, hogy ez egy folyamat ami hosszú évekig tart több szakasza van, felismerésekkel rácsodalkozásokkal
De azért akarjuk hát igenis Tamastól annak felismerését, hogy az üdvössége nem a szemét német sándortól függ, mert ha egy ember valóban megtért keresztény, akkor ezt alapból tudnia kéne, még hogyha a szemét németh sándor ezt is hirdeti
És erre a felismerésre lámlám hamar eljutott például a philips nevezetű fórumozó is.
Nem megkövetelem, hanem elvárom azt amire te, UBUL81 nem voltál kepes, de bezzeg én igen!