Keresés

Részletes keresés

KISPEST-1909 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1970

én csak azt akartam mondani, hogy nem előzmények nélkül történt a szombati, és nem kell attól félni, hogy a kőér utcában ártatlan embereket vernek, viccből.

Azt pl személyes sértésnek vettem,hogy a tavaszi meccsen még a KISPESTI KÖZÖNSÉGKEDVENCET is szidalmazták mohácson.

Előzmény: Fradista Utazó (1962)
Tények - Hírek 3 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1969

Tisztelt Ügyvéd Úr!

 

Hogyan tovább Kispest NKK.

Mély megrendüléssel értesültem, illetve olvasom, hogy mi történik volt, illetve jelenlegi kézilabda csapat körül.

De erre biztos Ügyvéd Úr tud majd válaszolni. Nem hiszem, hogy erre kapott meghatalmazást a Kispesti Önkormányzattól, vagy személyesen Ékes Gábor Úrtól!

Mélységesen elítéljük a csapatunk körül kialakult, illetve ígért teljesítmények, úgy a felnőtt valamint az utánpótlási szakosztálynál eddig elért teljesítményük iránt.

A játékos állomány és a vezető edzőjük Nagy Bertalan és az Ön munkássága miatt.

Ön és szakmai stábja feljutást ígért, nem pedig 50%-os teljesítményt az önkormányzat vezetése felé. Mindezt ők nem kevés pénzel, évi 22 MILLIÓ forinttal szavazták meg!

De csak az önkormányzat adott, hiszen Tisztelt Ügyvéd Úr és vezetőségi tagjai semmit sem valósítottak meg!

 A 15 gólos vereség itthon mindennél többet elmond a felkészültségünkről és a jelenlegi kézilabda állapotunkról. A mérkőzés utáni BRUTÁLIS, sporthoz nem illő, példátlan és érthetetlen magatartásuk miatt a Kispesti név lemoshatatlan csorbát szenvedett el ÖNÖK MIATT!

Szeretném tudatni Önnel, hogy a kézilabda az SPORT ÉS JÁTÉK!

Amit a sportolók játszanak!!!

Nem pedig az ellenfél szurkolótáborát megsemmisítő esemény!

 

Minden MOHÁCSI sportolótól,vezetőtől és tisztelt szurkolóiktól ŐSZINTE sajnálatot és MIELŐBBI GYÓGYULÁST kívánunk ALÁZATTAL!!!

 

Tisztelt Ügyvéd ÚR és vezetőségi tagjai SZÉGYENKEZVE álljanak fel és mondjanak le megbízásukról!!!

 

Tisztelettel köszönjük előre is!

CSAK A KISPEST!

 

nicko Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1968

nyugi fog írni mert ha kikap a csapat rögtön "tollat" ragad ha győz akkor csöndbe van, mert az számára kellemetlen .p

Előzmény: zsanna (1956)
nicko Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1967

Ez így van csakhogy ezekben az ügyben nem vagytok érintve ha csak azt nem veszem alapul Kispest-Mohács meccsen miért is voltak a Mohácsiaknál Fradi ereklyék?

Aki meg mások szemében a szálkát keresi és a sajátjában nem találja a gerendát...anak az emlékezetét felkell frissíteni.

de akkor kopipésztelek...

 

KISPEST-1909 válasz | megnéz | könyvjelző 2011.11.01 19:49:58 © (1824)

Sajnos szombaton nem voltam kint a mérkőzésen, de nem a támadás tényét szeretném vitatni, így megosztanék pár gondolatot az esettel kapcsolatban, mert a mohácsi marketing gépezet olyan szinten beindult, hogy már csak azon csodálkozom, hogy nem az újpestiekkel barátkoznak.

Nem véletlen, hogy tavaly az első (budapesti) egymás elleni meccsünkön a kutyát nem érdekelte a mohács tábor, most meg elég rendesen rájuk volt pörögve a nép. Lányoknak persze lehet ugatni, cigányozni, köpködni, mert ők nem verik be az orrotokat, de a győr és a Kispest között pont ez a különbség, hogy nálunk van egy társaság, aki ezt nem tűri.

Ezt pl milyen gyorsan elfelejtettétek, ti "szegény áldozatok":

http://www.kisalfold.hu/sport/lekopkodtek_az_audi_eto_kezilabdas_lanyait_sirva_mentek_az_oltozobe/2213472/

"Olyan ellenszenv volt a lelátón végig, mely engem is megdöbbentett. Sajnos azt elfelejtették egyesek a nézőtéren, hogy nálunk tizenöt-tizenhat éves lányok vannak, folyamatosan köpködték, szidták őket. El kellene tényleg gondolkodni most már végre azon, miért jó az, hogy ilyen kisgyerekek zokogva jönnek be a meccs után az öltözőbe".

Persze látom, hogy Tabajdi úr ekkor is magyarázta a bizonyítványt, meg elmondta, hogy az nem is úgy volt, csak ezt sajnos elég nehéz elhinni azok után, hogy mi is ugyanezt tapasztaltuk a tavaszi meccsen. Ráadásul a félidőben több magát keménynek érző mohácsi jött át a vendégszektor mellé mutogatni meg hajráfradizni, de gondolom tabajdi úr erről is lemaradt, így nem tudta oly nagyon szégyellni magát, mint most. Meccs után az interneten is folytatták a provokálást, és emlékeim szerint már akkor megírta nekik valaki, hogy a visszavágó meleg lesz, szóval tudták jól, hogy hova jönnek.

Azon meg kár rugózni, hogy a szombaton hozzánk látogató mohácsiak nem ugyanazok voltak, meg "békés sportbarátok" lettek megverve, bla-bla-bla, mert a lelátón kollektív felelősség van, és mindig az tartja a hátát, aki utazik idegenbe is. Ez a világon MINDENHOL így van. Ha békésen akartok idegenbe járni, először a saját soraitokban kell rendet rakni, mert tény,hogy mohácson van egy moslék társaság, aki megráncigálta az oroszlán bajszát. Kiváncsi vagyok pl arra, hogy a bőrére pörzsölt fradi címert mutogató mangalica hogy néz azoknak a szemébe, akik esetleg ártatlanul kaptak.

Kisgyereket részegen sörösüveggel dobáló Kispesti pedig nincs, és nem is volt, ez egy szép nagy hazugság. Mint ahogy az is hazugság, hogy a szekszárdiakat megverte valaki, közülük egy ember kapott pofont, de az személyes konfliktus volt, és a többi kispesti választotta szét a feleket. Ezen kívül szekszárdon és a kőér utcában is együtt söröztünk a szekszárd szurkolóival. Hogy durvábbat mondjak, a legutóbbi fradi II. elleni meccsünk előtt egy ftc mezes srác ivott a büfében, és még beszólásokat se kapott. Vasas szurkolók is mindig sértetlenül mehettek haza, pedig mondanom se kell, hogy a fradi és a vasas a riválisaink, a mohács meg senkit sem érdekel (persze amíg tudnak viselkedni).

Kispestre bárki kijöhet, ha békések a szándékai és megadja a kellő tiszteletet a KISPEST névnek, és a mindenkori játékoskeretünknek, garantálom, hogy senki sem fog belekötni. Sokkal veszélyesebb diszkóba járni, vagy felszállni egy éjszakai buszra, mint kimenni egy Kispest meccsre:)
A sérült mohácsiaknak jobbulást kívánok, de azért nem kell akkora mártírt faragni belőlük, hősök sem lettek, ráadásul nem árt rögzíteni a tényt, miszerint minden mohácsi saját lábán hagyta el a kőér utcát, az állítólagos brutális támadás után.

Előzmény: Fradista Utazó (1966)
Fradista Utazó Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1966

Ez egy nyilvános fórum. Pont akkor szólok hozzá, amikor kedvem tartja.

Előzmény: nicko (1965)
nicko Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1965

Neked nagyon lényeges volt beleugatni..

Előzmény: Fradista Utazó (1962)
nicko Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1964

Nem a törlesztésen van a hangsúly. Hanem azon amit ők műveltek a tavaszi meccsen ami nem lett nagy dobra verve (most már azt mondom hiba volt) akkor ne kezdjen már el mártírkodni...

Előzmény: zsanna (1963)
zsanna Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1963

Sajnos ez tényleg így volt, (pártatlan jelenlévőtől hallottam róla,) de ez nem jogosít fel senkit "törlesztésre". 

(A győri lányok törlesztettek egyébként a pályán most ősszel, és a "törlesztés" alatt nem csak azt értem, hogy megszerezték a két pontot. Hanem azt, hogy időnként ámokfutást rendeztek a pályán, és ha kapnak néhány pirosat, egy szót sem szólhattak volna. Gondolom, ez a tavaszi meccs következménye volt.)

Előzmény: nicko (1961)
Fradista Utazó Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1962

Szánalmas, ahogy egyes kispestiek a saját mocskukat mindenféle másodrendű régi ügy előhozásával próbálják takargatni.

nicko Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1961

Tabajdi úr!

Legyenszíves ezt is linkelje be olyan lelkesen a facebookra mint a másik psztot, ha kérhetném!

Önöknél ennek a köpködésnek már hagyományai vannak utánpótlás csapatok esetében? És most ezen rúgdalkozik?

 

Leköpködték az Audi ETO kézilabdás lányait: sírva mentek az öltözőbe

 

http://www.kisalfold.hu/sport/lekopkodtek_az_audi_eto_kezilabdas_lanyait_sirva_mentek_az_oltozobe/2213472/

lovi26 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1960
nicko Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1959

T. Tabajdi úr!

 

Tavasszal a rendőri gárdájuk hol volt mikor a KAC ifistákat köpdösték és lekurvázták? Hangsúlyozom utánpótlás meccsen! Aztán leköpték a kispesti csapat egyik vezetőjét is. Igaz ezek nem lettek világgá kürtölve akkortájt részünkről. Akor miért nem írta ki nagy betükkel SZÉGELLEM MAGAM?

Előzmény: virgil13 (1953)
naezmi Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1958

Én sem szoktam fórumokra írni szűlőként főleg nem 02:30-kor.

 

Lehet hogy még nincs ez az utánpótlás csapat toppon és most még vereségeket szenvednek, de látva azt a szakmai és emberi munkát ami a háttérben folyik

 

Kispest (NBI/B junior): Mint ahogyan a mérkőzés előtt is várható volt , sima győzelmet arattunk. A meccset ennek megfelelően jól kezdtük, 10 perc után már 8:1 volt. Ez egészen így ment a II. félidő 20. percéig, 40:9-es állásig. Onnantól  kezdve akik a pályán voltak sportszerűtlenül el kezdtek szórakozni, és a hátralevő 10 percben egy 4:6-os periódust produkáltak. A 6 gólból 5db 7m-es gól született. Ezért utána megkapták a magukét. Viszont meg kell említenem, hogy én is sportszerűtlenül utánoztam a végén az ellenfél edzőjét, az egész meccs alatti sorozatos ítéletek utáni üvöltözéséért, melyet elviselni nehezen lehetett, és idegesítő is volt. Szégyenlem magam, ilyet nem lehet tennem. Azonban meg kell mondanom, hogy 2008-ban, egy Telefongyár- SZISE BPI. osztályú mérkőzésen (akkor még abban az osztályban játszottunk), Nachtmann József a Kispest ifi jelenlegi és akkori edzője olyan kijelentést tett akkor az ott szurkoló szülők felé, hogy ezekből a játékosokból nem lesz semmi, és mint csapat sem lesz. Aki ott hallotta, mélységesen felháborodott. Nekem meg az a véleményem, hogy a pályán mindenre válasz volt. Akkor is, most is. De azért fel a fejjel…

 

http://szisekezi.gportal.hu/gindex.php?pg=13052857&nid=6076394

 

2008

NBII IFI 22 meccs 3 győzelem 3 döntetlen 8 pont (1 pontot levontak) 12 csapatból 11 hely.

2009
NBI/B IFI 26 meccs 7-1-18 10. hely 14 csapatból

2010
NBI/B IFI 26 meccs 8-2-16 11. hely 14 csapatból
Bp1/A 20 meccs 3-1-16 11. hely 11 csapatból ezzel kiesik a csapat a legalacsonyabb osztályba.

2011
OSB 6 meccs 6 vereség
NBI/B JUNIOR 6 meccs 6 vereség
Bp1/B 6 meccs 6 vereség

Gólarány kevés-sok minden esetben.

Ellenfél edzőjének a véleménye és, hogy 2008 óta Nachtman József az ifi/junior edzője, ezek a számok szakmai munkát mutatnak? Emberileg lehet, hogy jó, de az edzőt mindig az eredményei minősítik.

Előzmény: kispestiszül (1955)
zsanna Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1957

Köszönöm, hogy leírtad.

És megerősítelek abban, hogy ha a gyerek szeret oda járni, szereti az edzőt, szereti a társait, akkor ne váltsatok klubot. Bekkeljétek ki, hátha pozitív irányba változnak a dolgok.

Előzmény: kispestiszül (1955)
zsanna Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1956

Egy ilyesfajta hozzászólást én a másik oldaltól vártam volna :-((( Például attól a kispest-fantól, aki itt több izben is nyilt levelet tett közzé, melyben valami Ügyvéd urat pocskondiáz. Mert lehet,hogy van sok igazság abban, amit ott leírt, de most - szerintem - kötelező lett volna ugyanolyan nyílt levélben bocsánatot kérnie Tőletek. (És esetleg valami megvilágítást adni arról, hogy hogyan is süllyedhetett ide egy szurkolótábor, akiknek "oly kedves" a Csapat. Ezt próbáltam kiprovokálni, de - eddig legalábbis - sikertelenül :-(( )

 

És jobbulást a szurkolóitoknak!

Előzmény: virgil13 (1953)
kispestiszül Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1955

Nem szoktam fórumokra írni ezét előre is elnézést ha nem a modern internetes stílusban fogalmazok. Most azonban nem tudom szó nélkül megállni a hétvégén történteket, főleg úgy hogy személyes tanúja voltam a dolgoknak. Kispesti szülőként voltam a lelátón ugyan is felkérés érkezet a gyerekek felé hogy mindenki nézze meg a felnőtt mérkőzést és buzdítsa a csapatot ezen a fontos meccsen és úgy gondoltam mint a Kispestet szerető és a kézilabda iránt elkötelezet szülő én is megnézem a mérkőzést . Sajnos óriásit csalódtam! A kispesti szurkoló tábor mellett foglaltunk helyet amit később nagyon megbántam. Az ellenfél szurkolóinak és játékosainak nyomdafestéket nem tűrő szidalmazásán kívül normális rigmusok szinte nem is hangzottak el. Az ellenfél edzőjének köpdösése szégyenletes látvány volt. Már a lelátón megtörtént az ellenfél szurkolóinak ok nélküli provokációja többen átmentek a másik szurkoló táborhoz kispesti részről láthatóan hogy verekedést provokáljanak. De a legmegdöbbentőbb volt az egyesület elnökének reakciója volt , ugyanis mindezt testközelből nézte végig egy oszlop mellett állva és nem tett semmit a megakadályozására, nem szolt rá a köpdösőkre nem ált az ellenfélhez átrohanok elé, nem ált ajtóba hogy megakadályozza a szurkolok kirohanását a csarnokból a távozó mohácsi szurkolok után pedig látható volt a szándék a verekedésre. Feltettem magamba a kérdést ezért kellet a meccset átrakatni más időpontra ezek miatt a „szurkolok” miatt, ezt a „példát” kell látnia a klub utánpótlásának, ez fogja erősíteni a klubhoz való kötődésüket? Azt hiszem ezek után egy darabig nem fogok felnőtt mérkőzésre járni és a gyerekemet sem fogom engedni. És csak azért nem váltunk másik egyesületre mert szerencsére az utánpótlásban olyan emberek dolgoznak ebben az egyesületben akik teljesesen mást képviselnek. Mind ezt teszik úgy hogy érzékelhetően  a klubtól semmilyen támogatást nem kapnak sem anyagilag (Lásd mezek, melegítők, eszközök) sem erkölcsileg (Lásd a technikai vezető azt sem tudja mikor van egyéb utánpótlás mérkőzés és hogy milyen színű meze van a csapatnak még egy gyerek vagy serdülő meccsen sem találkoztunk vele). Lehet hogy még nincs ez az utánpótlás csapat toppon és most még vereségeket szenvednek, de látva azt a szakmai és emberi munkát ami a háttérben folyik bízom benne hogy az eredmények is jönni fognak.

Elnézést hogy nem írom ki a nevem de nem szeretném a gyermekemet kellemetlen helyzetbe hozni.

De úgy éreztem hogy mindezt le kell írnom.

Egy nagyon régi kispesti kézilabda szurkoló és jelenlegi szülő.

virgil13 Creative Commons License 2011.10.31 0 0 1954

A teljesség kedvéért íme a tudósítás a mérkőzésről, amely a mohácsi honlapon megjelent:

 

http://www.mtekezilabda.hu/hirek/hir004.php

 

virgil13 Creative Commons License 2011.10.31 0 0 1953

Szégyellem magam!!

 

Nyílt levél  a Kispesti Női kézilabda Klub vezetőihez és tagjaihoz, a  nagyszerű Mohácsi szurkolókhoz és minden érdeklődőhöz.

 

1, A két egyesület és az én személyes jó kapcsolataimra hivatkozva, a Kispest vezetők első kérésére belementem, hogy a mérkőzés szombaton legyen, így a szurkolóik részt tudjanak venni a kézilabda mérkőzésen is. Erről a szurkoló táborról minden médiában, csak pozitív hangon nyilatkoztam, mindig beszélgettem velük. Lehetőséget adtam, hogy a szurkoló táboruk ilyen nagy létszámmal legyen jelen.  Szégyellem magam!!

 

2, Három héttel ezelőtt Pécsett beszélgettem a Kispesti  egyesület elnökével, Ujj Péter úrral.

Aki egy sportbaráti eszmecsere alatt biztosított arról, hogy mehet bárki a mérkőzésre, ő garantálja a biztonságát. Elhittem.  Szégyellem magam!!

 

3,  A vezérszurkolónk Réti Ferenc kérésére,3 nappal a mérkőzés előtt felhívtam a Kispesti egyesületet konkréten Sarkadi Bálint technikai vezetőt, akiben egyébként a sportágat és az egyesületét nagyon szerető, szimpatikus embert ismertem, az elmúlt 1-2 évben. Ő elmondta, hogy előző nap beszéltek róla és a mérkőzésen megerősített rendezői gárda és rendőri biztosítás lesz. Elhittem.  Szégyellem magam!!

 

4, A mérkőzést közvetlenül megelőző fogadalomtételnél, kértem a játékosaimat, hogy ezekért a bátor szurkolókért, még jobban tegyék oda magukat. Pedig mondhattam volna azt is , hogy inkább kapjunk ki, de ne tegyük ki ilyen megaláztatásnak és fizikai fájdalomnak, remélem mondhatom, sportbarátainkat.  Szégyellem magam!!

 

5, Miután az atrocitás még a mérkőzés ideje alatt történt, nem lehettem ott az elsősorban

és megpróbálni segíteni, vagy szenvedni ezekkel a srácokkal.

Szégyellem magam!!

 

6, Nem a saját testi épségemért, de a játékosaimért aggódva, későn mentem ki a csarnokból, már semmi segítséget nem tudtam nyújtani.  Szégyellem magam!!

 

7, Az egész viselkedésemre csak annyi mentségem lehet, hogy jóhiszeműen és sportemberhez méltóan jártam el . Ennek ellenére, nagyon:  Szégyellem magam!!

 

Remélem, hogy minden sértettnek a teste és a lelke is mihamarabb meggyógyul és továbbra is a csapatunkat fogják segíteni, hangjukkal és bíztatásukkal.

 

Tabajdi Ferenc

MTE felnőtt edző és szakkosztályvezető

 

VASAS SC 1911 Creative Commons License 2011.10.31 0 0 1952

Hajrá Vasas.

Szép volt lányok!

lovi26 Creative Commons License 2011.10.31 0 0 1951
Előzmény: zsanna (1944)
VÖGVFK Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1950

nem olvastam a mohácsi honlapot, de 99%-ig biztos vagyok benne, hogy az igazság van ott. sajnos...

Előzmény: zsanna (1944)
VÖGVFK Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1949

Hello.

 

Helga jobb térde szállt el, amikor oldalról eltalálta az ellenfél (nem volt szándékos). Optimista verzió az, hogy fog még játszani :(

Brigi oldalszalagja szakadt el, januárig pihen...

Luca, úgy gondolta az év közepén, h már nincs kedve ehhez...Nagyon korrekt dolog a szezon közepén cserben hagyni a csapatot, innen is köszönjük.

 

A tegnapi nap egy tragédia volt

amigomar Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1948

Szentendre-Vasas SC( Junior) 37-38

nicko Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1947

Helga műtött lába letapadt fájdalmas síkitások után a földre esett. valszeg szalag megint..Brigitta esetében egy ártatlan szitu után esett össze nem volt a közelében senki szintén szalag, de "csak" boka talán.

 

Előzmény: Fradista Utazó (1945)
Fradista Utazó Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1946

Kieg.: Asztalos Lucáról meg azt írják, abbahagyja a játékot.

Előzmény: Fradista Utazó (1945)
Fradista Utazó Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1945

A hírek szerint a Kispestből Albert Helga és Andrási Brigitta is hónapokra kiesett (és Albert esetében ez az optimista forgatókönyv). Dobogóra sem lesz esélyük.

zsanna Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1944

De én pont kispestire lennék kíváncsi. 

Előzmény: Törölt nick (1943)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1943
Előzmény: zsanna (1941)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1942

FTC II - VKCSK 31-25

zsanna Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1941

Elég durva dolgokat olvastam ma a Mohács honlapján a Kispest - Mohács meccs után történtekről.

Érdekelne erről egy-két kispesti vélemény is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!