2007. augusztus 5. vasárnap: Programok Attila király nagyszínpad 10:00 Ökumenikus istentisztelet 11:00 Wittner Mária 13:30 Világhy József: Igaz szóval az 1920-45 közötti Magyar Királyságról 14:30 Dr. Bakay Kornél: „Fegyvert s vitézt éneklek” 15:30 Magyar Sziget Sajtóklub, "Elektronikus Média" (Chrudinák Alajos, Haeffler András, Siklósi Beatrix, Matúz Gábor) 17:00 János Vitéz daljáték (a Sziget Színház előadásában, Pintér Tibor főszereplésével) Hamvas Béla elõadóterem 11:00 - 15:00 Szkíta ételek főzése (az érdeklődőkkel közösen) a Hamvas terem előtti területen 14:00 Bereczki Zoltán: A csengersimai templom titkai (mennyezetkazetták) 15:30 Credo Alapítvány műsora (Kárpátalja) 16:00 Tompó László: „Csak a gyökér kitartson” (összeállítás a magyarságtudat verseiből) 17:00 Hungaricum (A Szent Korona Rádió műsora élőben) Hagyományos magyar állatfajták Harcmező 10:00-12:00 Íjászat 14:00-15:00 Íjász edzés haladóknak (saját íjjal) 15:00-17:00 Íjászat 16:00-18:00 Dobófegyverek (kelevéz, csatacsillag, stb.) Gyereksarok minden nap 10-től 18 óráig
Koncertek Koncertek kezdõdnek: 19.15 Sárdy Barbara Kárpátia Dalriada
Szerintem itt Te handabandázol, igazából egy dologot szajkózol, minősítesz, alpári stílusban.... ...amúgy ki vagy Te?...aki, bármiről kimond bármit s lőn kimondatott az nagy igazság? Igaz manapság sokan (sőt szinte majdnem mindenki) gondolkodnak úgy mint Te, ám a dolgok minőségét (szerencsére) nem a mennyiség határozza meg...ha mindenki hülyeséget csinál, az attól még hülyeség marad, bármennyire is az ellenkezőjét igyeznek elhitetni. No további szép napot mindenkinek, indulok lassan Verőcére....mivel ma este KORMORÁN!
Kérlek, akkor tételesen írd le, hogy itt az indexen leírt mely gondolataim alapján vagyok én nyilas vagy náci!
Soha egyetlen rosszalló megnyilvánulásom sem volt a zsidó néppel vagy az izraelita vallással kapcsolatban, nem is nagyon lehetne, mert egyik dédnagypapám zsidó volt, szerencsétlen testvére pedig Auschwitzban porladt el a feleségével és a gyerekeivel együtt.
Verheted itt nekem a nyáladat hogy a nemzeti oldalon mindenki fajgyűlölő elmebeteg, de ettől még az maradsz, aki vagy, jelzőt inkább nem írok.
Mindenki láthatja, hogy tudásod a politikai ideológiák terén annyiban merül ki, hogy lenácizod, nyilasozod azt, aki nem a ballib tematizálásban véli felfedezni a "hét mágus koronáját".
Lelked rajta, de ettől még színes és szép marad a nemzeti gondolat.
Én például nem vagyok sem náci sem nyilas, tehát nem én hazudok.
Maguk a valódi neonácik, újnyilasok tiltakoznának leginkább, ha én "kevertfajúként" közéjük sorolnám magam.
De ilyesmi eszemben sincs, ami pedig ilyen totális ideológiáknál, melyeknél az eszmei és vezérhűség személyes hitvallás által erősíttetik meg, egyet jelent az oda nem tartozással.