:)) Profi nyílatkozat ! "... nem néztek ki, mert hosszabb a fülünk, mint nekik..." egyszerű és nagyszerű megfogalmazás. A színösszeállitás is jó érzékkel volt megválasztva. A felvételt készítő is megérdemel egy sört dícséretként, amiért a felvétel vége felé Imike fülei szétnyílnak az arcod előtt...művészi megoldás.
( Húsvétkor a locsólók biztos, hogy egymásnak adják majd a kilincset - ez is egy "művészi" megfogalmazás :)
A videón jól látható látható, hogy a Jasmine kisasszony és az Imre herceg titulus mennyire helytálló !
A legközelebbi videó felírata már így is készülhet. Az pedig, hogy szőrén ülöd meg, minden lovas szívét külön is megdobogtatja. ( Hajrá és mégegyszer hajrá !:)
köszöni jól van. holnap jön a doki kontrollra, de ma már nem kellett kötözni - hálistennek - ahol megszúrta a szög ott semmi nem látszik viszont ahol utat tört magának a genny ott lett egy luk. olyan mintha vmi megvágta volna pl egy törött üveg de ez ki van zárva mert 1 hete folyamatosan kötve van, egyszerüen ott fakadt ki neki... remélem már semmi nem kell mert elfogy a pénzem :(
ma parelliztem vele és roppantul rám volt hangolódva ^^ ha lassan futott ő is ha gyorsan ő is. álljból vágtába indult mert én is gyorsan indultam ^^ abszolut meg vagyok elégedve vele.
meg most foglalkozok még 2 kancával. abból az egyik szintén nagyon rám hangolódott és majdnem mindent csinált - futni nem volt hajlandó :D - vele is elégedett vagyok
a harmadikkal kicsit több dolgom lesz még de ő is alakulgat :)
sajna nekünk sem jobb a helyzet. ma jött a kovács azt mondta ő biztos adatna neki gyulladáscsökkentőt mert egyre jobban gyűlik be a genny a lábába és már egy helyen ki is fakadt :( na doki végre kijött. kapott szurikat meg bekötöttük a lábát. hétfőig mindennap átkell kötni ilyen betadinos vattába csavarva, meg kapnia kell fenilbutazont... mindneki azt mondja nem komoly akkor vajon mért kell 1 hétig mindennap gyull.csökkentőt kapnia????