Sajnos nem csináltam fotódokumentációt, de amúgy is minimál verziós volt a dolog :)
Egy jénaiba betettem pár szelet szalonnát beirdalva, majd amíg megpucoltam a lilahagymát, addig betettem a mikróba. Aztán hozzátettem a megpucolt darabokra vágott hagymát és még mikróztam pár percig.
Ezek után az első fogás a sült szalonna volt, a hagymás zsírt meg kitettem az ablakba megdermedni.
Másnap már jól lehetett kenni a reggeli (vám)piritósra :)
erről a saját készítésű hagymás zsírról tudnál írni kicsit bővebben? Nem bonyolult, de mégis. Egy ideje foglalkoztat a dolog, a személyes leírás még hiányzik. Köszönöm.
Balatoni szezonzáró hekket ebédeltünk ma szokásosan Fonyódligeten. Tegnap, a Csiszta tt. sikeres rendezése után még belefért egy fürdés is a 18,5 fokos Balatonban.
Ma, egy soroksár-újtelepi túraverseny után, megkezdtük az éves hekk-szezont. Hekk Sziget a XX. kerületben, a Szent László út és Alsó határút sarkon. A hekk kifejezetten vállalható volt, szép nagy adag, és frissen kaptuk. Magáról a helyről annyit, hogy a pl. Vasmacska pár csillaggal feljebb van..
Ez offtopic, ráadásul szintidőn kívüli beszámoló, de
tegnap este láttam egy 15 centis földigilisztát téli túrázni a Tündér-hegyen. Sapka, sál, anticsussz nem volt rajta, de nagyon tekert. Nyilván haza akart érni 8-ra.
Nektek mennyire stabil mostanság az indapass? Ma reggel egész kitartóan nem tudtam belépni ugyanazzal a user/passwd-del, amivel tegnap még, meg kb az utóbbi 10 évben de. Aztán most kérés nélkül is beengedett ugyanabból a browserből... mi van ezzel, fejlesztik?