Sziasztok, T-home-om van évek óta, net+tv+teló egyben, és a routerből jön a wifi is. Most vettem egy okostelót (sams galaxy mini), és alig vártam hogy azon is telefonálhassak a freevoipdealemmel a lakáson belül. Fel is rakatam a mobil androidos verziót a telefona, de a hang teljesen használhatatlan, pocsék minőségű, még közbetlenüll a wifi adó mellett állva is.
Beállítottam, ahogy leírtad, de nem akar működni. Be tud regisztrálni, addig OK, de amikor hívok valakit, akkor rendesen megjelenik a hívás, csak nem ad semmilyen hangot, és a hívott teló sem jelez.
Sziasztok! Fritzbox 5140-hez szeretnék vezeték nélküli telefont csatlakoztatni az egyik portra úgy, hogy párhuzamosan lenne másik három vezetékessel. Tudnátok ajánlani olyan telefont, ami működik így?
Segítsetek légyszi! Olyan voip szolgáltató keresek, amelyekkel angliai mobilszámot tudok hívni nagyon olcsón (pár Ft/perc) és nincs havidíja. Melyiket javasolnátok?
Android -on használnám a MobileVOIP programot, de ellentétben a Symbian-os verzióval lehetetlen. :( Az erős kattogás, pattogás, akadozás miatt élvezhetetlen, mind wifi-n, mind 3G-n. Más is tapasztalja ezt? Ötlet, ha van? Szívesen fogadom -köszönöm!
A Hoppá díjcsomag ma jelenleg a legjobb ár/értékű csomag Mo-n!!! Közelében semmit nem fogsz találni és wrm-nek teljesen igaza van, add hozzá a kiegészítő költségeket!
A Voda valóban blokkolja a voip hívásokat? Egy barátom most akar vodás netet és voipozni is szeretne. Ha nem lehet voipozni talán ne kellene megvennie...
A Dellmont még Betamaxos lánykorában beszüntette a hívószámok értékesítését, tehát sehol sem lehet hívószámot venni hozzá. Az viszont lehetséges, hogy máshonnan vett hívószám a te Rynga előfizetéseden csörögjön. A magyar voipszolgáltatóknál bármelyik körzetből vehetsz hívószámot (már a jobbaknál), méghozzá olcsón. Szinte mindegyikhez áthordozhatod kb. 5000 forintért a vezetékes számodat, csak arra kell ügyelni, hogy ha azon a számon volt pl. az ADSL-ed, akkor az is megszűnik, tehát internet nélkül maradhatsz. Az Ephone-hoz most úgy is hordozhatsz számot, hogy a számhordozás nem kerül semmibe, de 10000 forinttal fel kell töltened az egyenlegedet hozzá. Karácsony előtt hordoztattam el így egy T-s számot, amit már elég régóta rendszeresen szüneteltetett a gazdája, hol havidíjat, hol szüneteltetési díjat fizetett (legfeljebb 6 hónapig lehet szüneteltetni), átlagban több mint 2000 forintot havonta. Most havi 99 forintot vonnak le a bentlevő pénzéből. Úgyhogy májusra már jobban fog állni, mintha a T-nél maradt volna. Van egy alap 5 GB-os UPC-internetje 2000-ért, használ egy Dellmont-előfizetést, elérik a régi számán (és ha külföldön van, akkor oda is át van irányítva ingyen a magyar hívószáma).
Megoldható, csak nem Ryngaval. Tulajdonképpen a Ryngat is lehet hívni egy másik Rynga (vagy Dellmont) előfizetésről, de te nyilván nem erre gondolsz. Néhány országban lehet számot venni, de úgy tudom, nálunk nem. Keress egy magyar VoIP szolgáltatót, azok adnak 06-21 -es számot (pl. neophone), csak a percdíjaik nem olyan jók.
Szerintem te tévedésben vagy. Veszel egy VoIP adaptert, azzal Ryngaval tudsz kifelé telefonálni. Téged NEM tudnak hívni, nincs rendes számod. Ettől függetlenül lehet T vagy UPC vagy akármilyen vezetékes telefonod.