Mivel bizonyos események miatt sok kecskeméti kosárklabdabarát bojkottálni kezdte a hirössport.hu oldal fórumát, ahol eddig a topic címében szereplő témát tárgyaltuk, úgy gondoltam, hogy nyitok egy hasonló című topicot, hogy ne syakadjon meg az eszmecsere a kecskeméti kosárlabdabarátok között.
majd leisszuk sörben... gondoltam ne fogod érteni, de valóban homér megy érted, majd 05.15 óra randi az ósönnél, és indulás dombeszre... de addig úgy is hív valaki telefonon, mert ha jól tudom csak holnap éjfélkor érsz haza :D
jaja, Krézi a Tanyában dolgozott pár műszakot, de az még a 90es évek elején volt - tán igaz sem volt... :-)
mi legutóbb, családilag a Gerébyben löncsöltünk, amolyan svédasztalos megoldásban, amit megelőzött egy lovasbemutató. egy évvel korábban is voltunk egy ilyenen, akkor cégileg, és kijelenthetem, h színvonalas a program, a kaja nagyon tuti, azaz nem lóg le a tányérról, ízlésesen, egyedi módon tálalt és egyéni ízvilágú. tehát ajánlom, jó szívvel, de amúgy a Tanya is rendben van, sztem, nagyot egyikkel sem tévedhetnek.
Szétszélednek az ifjaink. Kis Csori talán Amerika, Kis Kónya Pest - egyetemre megy Hallottam, hogy Aratu szervezi Nagykőrös feljutását az NB2-be.. Oda is hívnak fiatalokat.
Kovács Soma Kaposvárra igazol anno ifi mérkőzésekre azért jártunk mert élvezet volt nézni ahogyan oktatta az ellent remélem somogyországban átlépi az ifi és a profi lét közötti küszöböt.
es milyen a gereby kuria? tenyleg, vannak itt vedeglatos szagemberek... nem tudnatok valamit ajanlani? a lenyeg az amerikaiaknak megmutatni valami puszta feelinget, kajalassal egybekotve. Mi eredetileg vacsorara gondoltunk, de olyat sehol sem talatam. szoval barmi otletet szivesen fogadok