A régebbi szériára gondolsz, ugye? Mert 21-ben is jönnek/jöttek a Westbahnra.
Számunkra ezek megbízhatósága érdekes...Elsőre úgy értettem:az ideiek sokkal hanyagabbul lettek összerakva.
A winterthurban beüzemeltek svájci szerelésűek lehetnek. Amikor megjött az első NPV és próbára ment, emlékszem az egyik első hozzászólásra:"muzsikál, mint egy csendes őrült".
... Azután a Gysev már elég sokat szívott a lengyel csodákkal, de most úgy tűnik: van még lejjebb is. (Dunai Zoltán annak idején egy kicsit rám is pirított, hogy minden telephelyen azonos minőség készül.) Akkor izgulhatunk a spanyol Vasvillák miatt is?
A mostani szériánk nagyon hamar bejelentkezik az Emigen. Hátha ezeket most jobban rakták össze a fehéroroszok...😄 Azt is el tudom képzelni, hogy volt valami reklamáció is. Nem hinném, hogy a konstrukció vagy a beépített alkatrészek okozzák a galibát. Kiforrt konstrukció. Vagy tévedek?
Nos, Szellemirto baratom asd bele magad a témaba mélyebben, mielött a balkàn felé vezetö uton össze vissza tekergetjük a hömérsékleteket.
Az az érzésem hogy ugy képzeled el a dolgot mint az autoban hogy van egy tekergetö 32-16fokig + egy Low fokozat ahol teljes fordulatszamon ömlik az utastérbe a levegö, jol értem?
Azt irtad utannaolvastal szabvanyoknak. Mit irnak abban? hany fokosnak kell lenni az utastérnek pl 32fokos külsö hömérséklet esetén? Mekkora légaramlasi sebességet irnak elö 120cm magassagban az altalad emlitett 28fokos belsö hömérsékletnél?