Keresés

Részletes keresés

fellegvár Creative Commons License 2006.12.30 0 0 403

Kedves Karak és Klubtagok !
Nagyon boldog Újesztendôt kívánok mindnyájatoknak erôben és egészségben ! Remélem , hogy még sokáig olvashatom szép idézeteiteket .

B.Ú.É.K.

fellegvár

Előzmény: Törölt nick (402)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.27 0 0 402
Kedves Fellegvár!

Biztos vagyok benne, hogy a többiek nevében is mondhatom: nem, hogy nem zavarja, hanem mindannyian nagyon örülünk, ha olvasol bennünket és bármilyen módon ezzel -akár rövid időre is- örömet szerezhetünk Neked!
Kérlek látogass bennünket, amikor csak tudsz.
Számomra különösen jó tudni azt is, hogy a világ másik szegletében is vannak olyan vers és irodalomszerető emberek, akik ránktaláltak.

A "Kedvesch versek" egyébként nekem is szívem csücske!:-)

És ha már addig nem "találkoznánk": Boldog Újesztendőt kívánok Neked és minden távol élő hazánkfiának!

Üdvözlettel

Karak
Előzmény: fellegvár (401)
fellegvár Creative Commons License 2006.12.27 0 0 401

Kedves Karak !

Köszönöm a választ és a magyarázatot a kérdésemre . Hogy a többi verses topikba ,ahova lehetett volna írni , eddig nem írtam , meg van az oka . A válogatások nem tetszenek annyira mint , amiket Ti írtok , kivételt képez a Kedvesch Versek .

Megmaradok olvasónak , ha ez nem zavarja a Tagságot .

Mindannyiotoknak jó verselést kívánok .

fellegvár ( New Yorkból) 

Előzmény: Törölt nick (400)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.26 0 0 400
Kedves Fellegvár!

Először is köszönöm - a klub tagjai nevében is- hogy méltónak és elég érdekesnek találod a topikunkat arra, hogy néha olvasgasd az általunk beírtakat. Mert természetesen ezek a versek nem CSAK magunknak,hanem egy remélt olvasóközönségnek is íródnak.

Viszont több dolgot sem értek beírásoddal kapcsolatban. Mert miért is kérdőjelezhetné meg a mi klubformációnk a Te versszeretetedet? Nem, ezt egyáltalán nem teszi. Ha ennyi ideje olvasgatsz bennünket- és gondolom más topikokat is- akkor nyilván tudod, hogy ez a klubformátum az INDEX-FÓRUM keretein belül nem ritkaság, elég gyakori dolog,mondhatni bizonyos szempontok érvényesítéséhez elfogadott és bevált "eszköz". Hogy miért létezik, ennek magyarázatát itt most nem kívánnám leírni,ez megtalálható a FÓRUM általános szabályai között.
És nyilván azt is tudod, hogy a mi helyünk- ez a topik- csak egyetlen a létező sok-sok verses, irodalmi topik közül, amelyek legtöbbje nyilt formájú, bárki szabadon beírhat bármit és olvashatja is. Tehát létezik arra nem egy mód, ha valaki írni is szeretne,nem csak olvasni.
Azt a bizonyos köszönetet, köszöntést- aminek biztosan nagyon örülnénk alkalomadtán mindannyian- pedig beírhatod -ugyanúgy, ahogy most is megtetted beírásodat- ERRE a helyre,ahol vagyunk. Nagyon rövid időn belül elolvassa mindenki,akit illet,hiszen ez a hely is szerves része klubunknak.

Más: Azt írod: "szakmabeliek".
Nem igazán értem,mit értesz a meghatározás alatt, de ha úgy gondolod, hogy ide "hivatásos" irodalmárok járnak,illetve ők alkotják a klubtagságot,tévedsz.
Tudtommal egyetlen ilyen "foglalkozású" sem létezik közöttünk, valamennyien csupán irodalom, versszerető "amatőrök" vagyunk.

Ezután is szeretettel várunk és ha bármiféle módon és bármikor örömet szerezhetünk Neked egy -egy verssel, művel, az -hidd el- számunkra is öröm.

Karak
Előzmény: fellegvár (398)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.26 0 0 399
Kedves Andragog!

Felmerült néhány kérdés,amivel nem szeretném a topikot terhelni, de amelyek mindenképpen tisztázásra szorulnak.Írtam a publikus E-mail címedre egy levelet, kérlek olvasd el.

Köszönöm
Előzmény: andragog (397)
fellegvár Creative Commons License 2006.12.26 0 0 398

Üdv Mindenkinek !

Kár , hogy egy nyílvános fórumon csak szakmabeliek írhatnak . Azért , mert nem vagyok szakmabeli , attól még szerethetem a szép verset . Mivel az Óceán túlsó partjára vetett a Sorsom Erdélybôl , egyetlen módja , hogy szép verset olvassak az , hogy hasonló fórumokra látogatok . Hozzátok már egy éve járok és örömmel olvasom az idézett verseket . Nem hiszem , hogy gyakran írnék , hisz kevés szabadidôm miatt , újat nem hozhatnék Nektek , akik profik vagytok . De van úgy , hogy meghatottságomban írnék egy "köszönöm"-öt ... vagy köszönteném a Tagságot ünnepek alkalmával . A Szabályzatot olvasva , ilyen szigorúság már csak a Szabad Kômûvesek körébe való belépéshez kellene .

Üdvözlet a Klubtagoknak és köszönöm , hogy megengeditek , hogy legalább olvassalak .

fellegvár

andragog Creative Commons License 2006.12.25 0 0 397

Köszönöm a gyors választ. Nem saját verset kívánok ITT közölni. arra rendelkezésemre áll a honlapom és a nyomtatott kiadás is. A tagok, és véleményeik érdekelnek.

Üdvözlet
Sz.j.

Előzmény: Törölt nick (396)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.25 0 0 396
Kedves János!

Először is üdvözöllek az IGY Irodalmi Gyűjtemények felvételi topikjában!

Mielőtt bármit mondanék, kérlek arra, hogy az "apatopik" fejrészében foglaltakat is olvasd el ITT. Az ott leírtak alapján derül ki igazán, hgy a mi "verselőhelyünk" nem a "saját versek" -topikja, sőt, saját mű beírása tiltott.
Ezt csak azért írom már most ide, hogy ebből félreértés ne lehessen.

Egyébként köszönjük a megadott linket, meglátogatom a honlapodat és erre fogom kérni a topik tagjait is /TOPIKTAGOK FIGYELEM!/ , hogy utána érdemben tudjunk dönteni felvételedről./Mert, ha jól értetelmezem beírásodat, ugye a felvételedet kéred a klub tagjai közé?/

Addig is kérem türelmedet.

Karak
Előzmény: andragog (395)
andragog Creative Commons License 2006.12.25 0 0 395

Tisztelt Tagok!

Felkeltette az érdeklődésemet a "Felvételi feltételek". Nem tudom elég-e, ha megadom a honlap címemet (vers-esse.hu elötte, prsze a www.) Annál többet jelen pillanatban nem mondhatok magamról. A rend kedvéért: rendszeres topik olvasó vagyok. Nem valami féle időtöltésre szánva, hanem érdekel az emberek véleménye a "dolgokról", főként a fiataloké. Azokban folyó vitákba, eszmecserékbe nem szólok bele, mert nem akarom elterelni a gondolatmeneteket. Ez itt, azthiszem, más. Üdvözlettel

Szeitz János

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.13 0 0 394
:-)
Előzmény: dolna (393)
dolna Creative Commons License 2006.11.13 0 0 393

"...a topik az irodalomról, a versek csendes szeretetéről és egymás megértéséről szól. "

A saját topikod  pontos leírását adtad, ugye tudod:-)

Ezért is bátorkodtam felmenni annak idején, és a szíves fogadtatás hatására maradtam egy ideig...

Jól éreztem magam, és csak köszönni tudom, hogy ott lehettem.

Ide csupán "beköltöztem", válogatom a magam (és talán mások) örömére a verseket.   

Előzmény: Törölt nick (392)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.13 0 0 392
Szívesen Dolna kedves!
Azért ajánlottam a Te topikodat, mert meggyőződésem, hogy az a topik az irodalomról, a versek csendes szeretetéről és egymás megértéséről szól.
Előzmény: dolna (391)
dolna Creative Commons License 2006.11.13 0 0 391
Megtisztelő, hogy ilyen kedves szavakkal ajánlod a topikot.
Mindannyiunk nevében köszönöm.
:-)
Előzmény: Törölt nick (389)
*Felhő Creative Commons License 2006.11.10 0 0 390

Nagyon köszönöm az ajánlást! Ott fogok írni addig!

Köszönöm!!!

!
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.10 0 0 389
Viszont ha nem veszed rossz néven, addig is- bemelegítésként- ajánlanék egy általam nagyra becsült és kíváló verses topikot.Kérlek, ha van kedved hozzá, látogasd meg és ha gondolod, írjál be oda is szép verseket.Nagyon kedves verselők találkozóhelye./nem klubtopik/.
Persze csak ha Te is úgy gondolod.

EZT!
Előzmény: *Felhő (387)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.10 0 0 388
Ok. Örülök, hogy sikerült.:-)
Csak kár, hogy elvesztek a hozzá kapcsolódó hozzászólásaid...
Előzmény: *Felhő (387)
*Felhő Creative Commons License 2006.11.10 0 0 387

Kaptam másik  jelszót a régi nevemen tudok most már írni.

Köszönöm  Köszönöm!!

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.09 0 0 386
Pedig létezik az a nick is, egy citromail-es Email-címmel, 0 hozzászólással.
Ha a Tied a nick,és tudod a hozzátartozó jelszót,akkor szerintem beléphetsz.Ha arről az E-mail címről regisztráltál,akkor elméletileg megkérheted még az elfelejtett jelszavadat is.
Előzmény: **Felhőke? (385)
**Felhőke? Creative Commons License 2006.11.09 0 0 385

Sziasztok!

*Felhő néven voltam regisztrálva, csak nem engedet belépni  a rendszer, ki írta ez a nick foglalt már!  Azért vagyok most regisztrált.

Felhőke

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.09 0 0 384
Khmm...most néztem csak meg..szóval eddig nem is voltál regisztrálva az INDEX-en?
Előzmény: **Felhőke? (382)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.09 0 0 383
Szia Felhőke!

A topik fejrészében foglaltakat olvasd el légyszi.Gyakorlatilag annyival indulhat el a dolog..
Előzmény: **Felhőke? (382)
**Felhőke? Creative Commons License 2006.11.09 0 0 382

Sziasztok!

Mostanában   mindig titeket olvaslak itt  az Index forumon  .
"Szakmai ártalom" nálam az irodalom iránti elkötelezettség.
Gondoltam, megkérdezem, felvennétek-e klubtagnak,

vagy milyen feltételei vannak, hogy valaki klubtag legyen?

Felhőke

ilang_ Creative Commons License 2006.10.22 0 0 381
Szervusztok! Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
Vik 23 Creative Commons License 2006.10.22 0 0 380
Kedves Ilang!

Sok boldogságot!

Előzmény: Teresa7 (379)
Teresa7 Creative Commons License 2006.10.22 0 0 379
Kedves Ilang!

Boldog születésnapot kívánok.

Teresa
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.13 0 0 378
Rendben.
Mindenesetre köszönjük a verseket.
További jó topikolást kívánok a Cukrászdában!
Előzmény: mz/x. (377)
mz/x. Creative Commons License 2006.09.13 0 0 377

Ha ennyire komplikált a felvétel akkor ne is fáradjatok vele, velem.

Akkor sajnos vissza vonom a jelentkezési kérelmem. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

A cukrászdában én is szavazok a jelentkezőkről.

Nálunk nincs így túl komplikálva.

Ahogy fel lehet venni valakit, úgy ki is lehet zárni.

Ha akartok akkor felvesztek, ha nem , hát nem, sajnálom de ez a végleges döntésem.

Előzmény: Törölt nick (376)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.13 0 0 376
Viszont Tőled is azt kérem,amit eddig is kértem a jelentkezőktől..

Hogy könnyebbé váljék a döntésünk,kérlek jelöld meg azokat a helyeket,irodalmi,verses topikokat, ahol találhatók hozzászólásaid,hogy meggyőződhessünk irodalmi érdeklődésedről.Sokat segítenél vele..
Tudod,végülis ahova a felvételed kéred,az IGY..Irodalmi Gyűjtemények klubtopik.
/A Cukrászda-topikban nem találtam ilyen jellegű hozzászólásokat../

Köszönettel

Karak
Előzmény: mz/x. (372)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.13 0 0 375
Ez nem egészen így van Vik.Mivel teljes jogú tag vagy,ezért -ha elolvastad a szabályzatot- tudhatod,hogy lehetsz az egyik ajánló például.
Előzmény: Vik 23 (374)
Vik 23 Creative Commons License 2006.09.13 0 0 374
Én nagyon örülnék, ha felvennének téged a klubba, de nekem nincs szavazati jogom. Én vagyok itt a "legújabb fiú". Szóval: drukkolok neked!
Előzmény: mz/x. (372)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!