Keresés

Részletes keresés

alfredoo Creative Commons License 2005.02.10 0 0 451

elemes

ha nem haragszol meeg most sem ertek el a versenyszferas jovedelmeket. ebbol kell emelni. egyszeruen elkerulhetetlen volt!

Előzmény: elemes2 (309)
alfredoo Creative Commons License 2005.02.10 0 0 449

elemes

az 50%-os fizetesemeles szerintem abszolut szukseges volt. sajnos ki kell kohognunk de szerintem bokros csomaghoz merheto intezkedes.

Előzmény: elemes2 (302)
soltika Creative Commons License 2005.02.10 0 0 448
Há mér mér? Job vót neki az abiztos bejövő kevés pénzecske, mint a bizonytalanul csordogáló sok:-)))
Hi, a maszeknyugdíjpénztárak szívatását kíváncsi vagyok hogy hogyan fogja kimagyarázni?
Ja különben ami a legmókásabb volt mostanság benne az az hogy kijelentette hogy még nincs kampány mert még korai, hi eközben meg ezzel fog eltelni az elkövetkezendő másfél év és már javában gyakorolja.
A múltkor vagy két hete a megkérdezték kisRogánt hogy mikor kezdődik a kampány, azt mondta hogy most!
Na most akkor vagy a Vik nem tud róla vagy a kampányfőnöke hazudik:-)))
Előzmény: alfredoo (444)
alfredoo Creative Commons License 2005.02.10 0 0 447

pixy

nem tudom hogy mennyivel kisebb a problema (a valos demokratikus defiict) vaaroson? szerintem meeg nagyobb a varoson. falun legalabb beszelnek az emberek egymassal, legalabb tudjak egymas velemenyet, meg merem kockaztatni hogy sokkal nagyobb konszenzus is van egyes kerdesekben.

varosokban az emberek tobbnyire atomizaltak. a dolgok egy/nagy reesze teljesen utolag derul ki.

mutatja hogy jol beszelek hogy ezt a faszsagot a valasztasi csalasozassal inkabb vaaroson lehet eladni. itt meeg vevok az emberek minden hulyesegre.

mutatja igazamat az is hogy a lakasmaffia is vaaroson tud mukodni. a rottenbiller utcat is itt adtak el...

Előzmény: Törölt nick (292)
alfredoo Creative Commons License 2005.02.10 0 0 446

pixy

mivel reesze vagyok egy ilyesmis osszeveszosdinek en a reszemrol szivesen ovnalak tole. a nickek es a kozszereplok tobbet kotelesek elviselni egy atlagos embernel.

persze csak szerintem.

Előzmény: Törölt nick (284)
alfredoo Creative Commons License 2005.02.10 0 0 444

soltika

nekem is eszembe jutott. egyebkent eppen most mondja az info ismetlesben...

levittek volna az adokat 50%-ra, megemelkedett volna a koltsegvetes bevetele cca 30%-kal es tokre jol allnank. jutna korhazra, iskolara es egyhazra.

hogy miert is nem leptek meg? pedig meeg a gazdasagi is 6%-kal nott eevente...

Előzmény: soltika (442)
alfredoo Creative Commons License 2005.02.10 0 0 443

elemes

azt mondtak jussak mar tul ezen a 262-on...

az a lakasmaffia sem egeszen ugy van azert. az a lakasmaffia is sokszor egeszen maskeppen van azert. de van olyan is. amit te mondasz.

az egyik fajta lakasmaffianak meg most ugy tunik bejon a dolog. az allam meghitelezi az altaluk nem akarozik kifizetni torlesztoreszleteket. majd hulye lenne fizetni. hiszen kifizeti az allam. nem lehet valakinek a feje felul elvinni a haazat a kertet es az uszomedencet...

csak a jovedelmet kell egy kicsit megbucheralni... de az mar megy szinte magatol...

Előzmény: elemes2 (262)
soltika Creative Commons License 2005.02.10 0 0 442
Azé az érdekes hogy ez az adócsökkentés valahogy nem jutott az eszébe akkor amikor lett volna hozzá lehetősége.
Hogy is fogalmazott?
Az adóbevételeket a kormány és a Parlament által megszabott igényekhez alakítjuk.
Valahogy így mondta, a gyakorlatban pedig emelte az adókat.
Előzmény: alfredoo (437)
alfredoo Creative Commons License 2005.02.10 0 0 441

nickfree

miota nem iszom csak ugy jonnek a kerdesek. egyik fulemen ki masikon be....

Előzmény: Törölt nick (438)
alfredoo Creative Commons License 2005.02.10 0 0 440

elemes

libsik megvasaroltak a nicked?

alfredoo Creative Commons License 2005.02.10 0 0 439

elemes

ezt a mondatodat el nem tudom mondani hogy dijazom.

alfredoo Creative Commons License 2005.02.10 0 0 437

elemes

ugyan nem ide tartozik es off de megkerdeznelek.

orban viktor ma beszelt a radioban es mondta hogy az adocsokkentes jo dolog es szinte mindig a bevetelek novekedesevel jar egyutt. (es utalt a szokasos szovegekre...)

most kerdem en toled hogy beszelhetunk e adocsokkentesrol ha az adoterhek, az emberek altal tenylegesen befizetett adok novekedtek?

az adocsokkentes nem azzal jar egyutt hogy az emberek kevesebb adot fizetnek? ha az emberek tobb adot fizetnek, meeg csokkeno nominalis kulcsok eseten is, az adonovekedesnek felel meg? hiaba csokkentek egy adonemet ha megnovelem a vetitesi alapot vagy mas adonemeket vezetek be. rosszul latom?

es az hangzatos es szep dolog hogy csokkentettem az adokat pedig csak a kulcsokat csokkentettem, de az adocsokkentesnek kell lennie gazdasagelenkito hatasanak is. nem azert csokkentjuk az adot hogy az emberek jobban eljenek hanem hogy tobb penz legyen a gazdasagban es lehetove valjon a gazdasagi novekedes.

mert ha igy novekedne az adofizetes a kulcsok csokkentesevel akkor a legjobb lenne eltorolni az adokat. es akkor irtozatosan nagy lenne az allam adobevetele. hasonlo okfejtessel elt a fonok a lakasepitesi tamogatasokkal kapcsolatban.

ha jol ertem minel tobb lakast kellene epiteni, minel tobb kolcsont kihelyezni hiszen ez akkora allami jovedelmet general hogy hejehujahaj. es minel nagyobb ez annal nagyobb az allami bevetel. csak a hajunkat kell megfogni es mar ki is jottunk a mocsarbol. baro munchausen.

Előzmény: alfredoo (436)
alfredoo Creative Commons License 2005.02.10 0 0 436

elemes

ki a kicsit nem becsuli a nagyot nem erdemli...

mas

elore alairja a jegyzokonyvet. haat ez hulye? de en valami olyat hallottam hogy valakinek tuntetnie kellett menni es elore alairta a jegyzokonyvet hogy elmehessen. miert vallalja ha tuntetni kell mennie. ha en lennek ilyen szamlalo pisilni sem mennek ki. vinnek magammal kis uveget es kis annus altal szabadalmaztatott tomlot es pisilnek es pisilnek....

lehet hogy orbanek ezt az annus dolgot (vigyazat nem anus) fogjak szabadalmaztatni. allitolag thaifoldon bevaalt.

Előzmény: elemes2 (244)
elemes2 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 435
ja, olvastam,

jo, politikus reakcio. ezek mar tanultak profi kommunikaciot :-)
Előzmény: Törölt nick (434)
póráz Creative Commons License 2005.02.09 0 0 433
Talán most.
Elnézést a háttérért , de gyerek rátette , én pedig nem tudom levenni...
Előzmény: elemes2 (431)
póráz Creative Commons License 2005.02.09 0 0 432
Visszajön a levél...
Előzmény: elemes2 (430)
elemes2 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 431
biztosbiztos? mert ide nem erkezett meg. (LMS, nem ims)
Előzmény: póráz (425)
elemes2 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 430
jobb pozicioban vannak mint mi, svedorszag nem egy tokeszegeny hely (van egy titkos receptjuk), szoval egy darabig meg megtehetik, hogy kimaradnak az eurozonabol, de ugy 2012 kornyeken mar kinos lesz, hogy az unioban negy fizetoeszkoz van: az euro, az angol font, a roman lej es a sved korona...
Előzmény: Bekö Tóni (428)
póráz Creative Commons License 2005.02.09 0 0 429
Akkor lesz baj ,ha a Baja ad egy olyan szoftert , amin egy vörös szegfű küzd egy naranccsal..
Ja és mindíg csak a vörös nyer...
Előzmény: Törölt nick (419)
Bekö Tóni Creative Commons License 2005.02.09 0 0 428
Mégis b@sztak megszavazni az eurot,pedig a külügym.asszony amellett kampányolt.
Előzmény: Törölt nick (426)
póráz Creative Commons License 2005.02.09 0 0 427
Bocsi , nem voltam elég figyelmes.

A németeknél is volt egykis církusz , amiért a kormányzópárt nem teljesíti a választásokon megigérteket..

A közvélemény és az ellenzék ezt is csalásnak véli.

JUó , hogy itthon nincs ilyen..
Előzmény: Törölt nick (420)
póráz Creative Commons License 2005.02.09 0 0 425
Ment a levél
Előzmény: elemes2 (415)
Bekö Tóni Creative Commons License 2005.02.09 0 0 424
És toblerone csokoládét meg pelenkát.
Előzmény: Törölt nick (423)
elemes2 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 422
az USA sem volt mindig ilyen, ez a hoppare 2000-ben kezdodott.

szoval egy apolitikus, nyugis nepet is be lehet durrantani.
Előzmény: Törölt nick (420)
elemes2 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 421
mos mér...?
szerintem ez poen volt.
poennal kell ra valaszolni.
mondjuk "szivesen, az mszp pedig erdeklodne a postaval 2002-ben kotott rendkivul elonyos direktmarketing-akcio felol, amikor erre jar, egyuttal elhozhatna a papirokat"
... ez mondjuk valaszpoennak eleg gyenge, de agyaljanak ki jobbat az mszp-sek.
Előzmény: Törölt nick (419)
elemes2 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 418
nickfree

Lehet, hogy kételketnek de nem ordítanak csalást

meg egy csomo mas dologban is kulonboznek. egy nyugatnemet politikusnak azert kellett lemondania, mert a hivatalos repulesei utan jaro bonuszpontokat privat utazasara hasznalta fel. nalunk meg... eh.
Előzmény: Törölt nick (416)
póráz Creative Commons License 2005.02.09 0 0 417
Vagy nem jut el a médiákon keresztül.

Kint voltam az Usa-ban a választások után .Közvetlen.

Ne tudd meg..
Előzmény: Törölt nick (416)
elemes2 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 415
mukodik, lms kukac index hu
Előzmény: póráz (413)
elemes2 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 414
egyebkent fura dolog ez a partszimpatia.

mert ugye, amig az embertol tavoli dolgokrol van szo, akkor magasztos eszmek, elvek, moralizalas meg minden. de a magasztos elveket rogton felreteszik az emberek, ha a kozvetlen kornyezetuket erinto konkret dologrol van szo. itt a tiz emberbol legalabb het jobboldali szimpatizans volt, de amikor egy kronikus problema megoldasanak a lehetosege merul fel, mindjart megvaltozik az attitud.

es ez a kicsi valtozas messzire vezethet am, Aronson nagyon jokat irt errol, fokent a Tarsas lenyben, de a Rabeszelogepben is.
Előzmény: póráz (410)
póráz Creative Commons License 2005.02.09 0 0 413
Működik az itteni levelezésed ??

Ha igen küldök egy mailt..
Előzmény: elemes2 (412)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!