Sziasztok! Tud nekem valaki olyanban segíteni hogy Octavia I 1,9 TDI -n megéri-e 288-as "nagyfék"-re cserélni? Az eredeti tárcsát megmértem , 280-as van rajta. Biztam benne, hogy csak 256-os az eredeti, és ahhoz képest sokat javulhat egy 288-as. ...de a 280 után a 288 tud figyelemre méltót változni?
Angol 4-es GTI lejárt műszakival új gazdát keres vagy hamarosan bontódik. Ár: 1000 € Szállításban tudok segíteni, de lábon is elmegy. Baján garázsban van.
Gyári 15"-os alufelni, gamma rádió cd tárral jár hozzá.
Sajnos a szeretett MK4-esem betegeskedik. Azt hiszem inkább listában írom le a problémákat.
1. 140 km/h vagy kb. 3000 fordulatnál letilt szinte mindent és iszonyúan legyengül a motor.... egy gyors újraindítás segí neki, de ezueknél a paramétereknél mindíg előjön a probléma. Új légtömegmérő, tandenszivattyú cserélve, ABS egység cserélve lett. A turbója a gyári adat felett nyom kb. 0,1-0,2 bar-ral.
2. Hi kis gázt adok neki akkor elkezd valamí búgni a motortérben, ha nagyobb gázt adok akkor abbahaggya.
3. A fogyasztásáról ne is beszéljünk városban 7l alá nem gyakran sikerült vinnem, pillanatnyi fogyasztásra akár a 45l-t is kimutatja, persze ezt a nagy teljesítmény átadáskor.
4. A hátsó hídban valami pattog amikor kanyarban vagyok és a belső íven nagyobbakat kell mozognia a keréknek.
2002-es Golf 4 1.6 16V edition fekete bontódik.Minden alkatrésze eladó.Érdeklődni e-mail-ben.Kérdésem is lenne, hogy a légzsák indító elektronikát hol találom?
Sziasztok! Nekem egy 2000-es évjáratú borám van és ezen szeretnék tető antennát cserélni,és ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni tőletek. előre is köszönöm
a benzinszűrő csatiján találsz egy kb 1cm hosszú 2mm széles valamit,amit ha benyomsz akkor oldódik a csati,és le tudod húzni.
az ablakmosó szintjelzője az ablakmosó tartályban van a lámpa felé.nézd meg a csatiját???!!!de lehet hogy cserélni kell a szintjelzőt.De az is lehet hogy cserélték a tartályt és nem szintjelzőset raktak bele??????
a gyertyához pedig úgy tud olaj kerűlni,hogy a szelepfedél tömítés már átengedi.tömítés csere.
Keresek Borába két ködlámpás világításkapcsolót, nappali menetfénnyel. Vagy ha az nincs benne, akkor az ESP kapcsolóhoz hasonló, középső konzolba helyezhető olyan kapcsolót ami a kikapcsolt állapotot fénnyel jelzi.
Ha valakinek van fölösleges, vagy tud valahol megfizethető áron, megköszönöm neki az információt!
Szia!A benzinszűrő cserénél kicsit jobban rátolva (tehermentesítve a benyomandó pöcköt)be kell nyomni a műanyag cső oldalán fején lévő kis műanyag részt.Abban az esetben ha a motor előzőleg lett leállítva tegyél oda rongyot mert a rendszer még nyomás alatt van.A gyújtógyertya olajban úszását sajnos csak a vezérmű tengely ház (vezérlés is )levételével orvosolható.A vezérmű tengely ház és a hengerfej között tömítő paszta van ami valószínű nem tömít rendesen.
Sziasztok, ha jó helyen járok akkor az alábbi problémákkal kapcsolatban keltenék itt "zavart" vagyis jobbanmondva segítséget tippeket kérnék tőletek! Nos az alany 99-es Golf IV Variant AHW motoros tehát 1.4 16V B.
1. Benzinszűrőt cserélnék rajta de mikor megnéztem milyen csatikkal van felfogatva inkább "pihentettem" a dolgot nem szeretném szétcseszeni mert gondolom megvan ezen csatlakozóknak is úgymond a nyitja... A szűrőre menő benzin csövek végén lévő fekete műanyag L vagy fordított L csatik megbontásáról lenne konkrétan szó.
2. fedélzeti computeres a gép és gépkönyv szerint jelezni kellenne ha elérei az a szintet vagy pláne ha kifogy az ablakmosó tartájából a folyadék. Nekem nem jelez... Hol keressem. Biztosíték OK. Karok és pumpa is teszi a dolgát.
3. Az aktuális gyertyacserénél kis meglepi jött; szembe állva az autóval 1-es(?) hengernél lévő gyertyát szinte színig ellepte az olaj. Különösebb vagy látványosabb hibát az autó amúgy nem produkált de azt hiszem ez messze nem természetes állapot. :)
4motion hajtásba hátul a difinél mikor kell olajat cserélni? Illetve a haldex-nál kell cserélni valaha? A váltó melletti osztóműben szintén mikor kell cserélni? AMúgy annak a betöltőjét sem találom...