Keresés

Részletes keresés

mamami Creative Commons License 2005.01.28 0 0 1347
"hanem csak megriasztott birkák, " Te meg bátor birka vagy,mantrázod az Istened szlogenjeit gondolkodás helyett.Kényelmesebb,az biztos.Csak tudnám,annó Legfenségesebb miért ódzkodott a témától....Csak nem azért,mert ő volt az akkor felelős kormány élén...(és Kövér miért jelentette ki,h látták a marhaságot,de ha a honi imádóikat meg is győzték volna,Csíkszeredáig csak a NEM ért volna el.Így hát hajrá,kibicnek semmi nem drága.Szal akkor ki is a megvezetett?).Ha az lett volna a kérdés,hogy egy nemzetnek érezzük-é magunkat a HT-al és elfogadjuk-e az amúgy bőségesen csordogáló támogatásukat,szvsz alig lett volna "nem" szavazat.Ez viszont messze másról szólt.
Előzmény: puzdra (1341)
damm Creative Commons License 2005.01.28 0 0 1345

Kedves "puzdra"!
Miért bennünket büntetsz azért, mert az elmúlt rendszerben valamilyen oknál fogva nem mentél oda a húsosfazékhoz? Nem engedtek? Vagy valamilyen erkölcsi tartás tartott vissza? Ha az utóbbi, akkor tessék megpróbálni valamilyen hasonló tartást ma is produkálni.

Szerintem ennyi....

Egyébként az a "NEM" talán még kiderül, hogy nem is volt olyan nagyon nagy gász az ország szempontjából. Egy kis türelmet!

Előzmény: puzdra (1341)
puzdra Creative Commons License 2005.01.28 0 0 1342
Kérlek.

- Magyarország lakosságszámának már 2000-ben 10 millió alá kellett volna esnie, hogy még mindig 130 ezerrel többen vagyunk, az a határon túlról érkező „utánpótlásnak” köszönhető. Ezeknek a magyaroknak sem a felnevelésében, sem a kitaníttatásában nem kellet a magyar költségvetésnek közreműködnie. (kimutatott tény, hogy Magyarország vidéki egészségügyi ellátása már régen összeomlott volna, ha 1990 től folyamatosan nem érkezett volna mintegy 200 ezer képzett magyar orvos és ápoló, akik a szolgálati lakások miatt a vidéket is vállalták.)

- Egy ország érdekérvényesítő ereje a politikusai képességétől, haderejétől, a népességszámtól, és a népesség képzettségétől és egyet akarásától függött és függ is mindig.

Megállapítható, hogy az MSZMP KB és KISZ KB-ban edzett politikusaink érdekérvényesítő ereje az utóbbi három évben katasztrofális eredményeket hozott.

- Hogy Magyarország harminc ezres hadereje még a román hegyipásztorok együttes támadásának visszaverésére sem elegendő már.
–Hogy egykor híres átlagképzettségünk, átlagműveltségünk még a hetvenes-nyolcvanas évek adataihoz mérten is azok töredékére esett vissza. (Mára az anyaországi magyarok kb. felének önérdek felismerő képessége a nullához konvergál. Lásd ezt a topicot is)
- Hogy december 5.-én a magyarság kohéziós ereje kapott övön aluli ütést. Azon az erőn, amelyik túlsegített bennünket tatáron, törökön, németen, oroszon azon most a kozmopolitizmus a hatalomféltés hatalmas rést ütött.

Csak remélhetjük, hogy a határon túli magyarok válasza december 5.-re ki fog merülni az oda érkező NEM-re buzdító politikusaink megköpdösésében, záptojással, paradicsommal való megdobálásában, kifütyülésében, és aki néhány évre dolgozni vagy tanulni szeretne, nem mindegyikük fog egy harmadik országot választani helyettünk. Helyettünk ahol szinte teljesen megszűnt a szakemberképzés, ahol vagyonokba kerül egyetemet végezni, ahol egyébként minden összeomlóban van.
Előzmény: karaván (1340)
puzdra Creative Commons License 2005.01.28 0 0 1341
Tisztelt zuglo 14!

1. Nem tagadom, szenvedélyes vagyok a magyarság kérdésében. Ez talán a kádári években történelmet tanultak és szocializálódottak számára szokatlan. De nekem még a két háború közt képzett tanárok voltak a tanítóim, akik a tankönyv ismertetése után tértek rá tulajdonképpen a történelemre. Míg a tieitek nyilván megálltak ott.

- Én egyszerűen nem tudom elfogadni azt a tényt, hogy a kommunizmus sújtotta Magyarországon meggazdagodott, egykor az internacionalizmus mindenhatóságát hirdető, debil és ripacs konjuktúralovagok irányítsák, láthatóan a szakadék felé, a mára demokratikusnak mondott Magyarországot. Néha azon is csodálkozom, hogy akik csak az utóbbi három gazdasági évet nézve, még mellettük érvel, az hogyan tud egyáltalán idetalálni a fórumra az Interneten. Hiszen összevetve az országrontók ígéreteit és cselekedeteik eredményét sokkal egyszerűbb dolog hamisságukat megállapítani.

2. Hogyan lehet valami butaság, ami valamennyi magyar számára előny? (ezt kifejteni külön téma) És hogyan lehet valaki okos, aki elhiszi azt, hogy a helybenmaradását segíti elő valakiknek az, ha el kell költözniük?

3. A fentieket belátni még nem okosság. De nem belátni, hülyeség.

4. Gyurcsányi és Hiller urak soha nem látott mély szakadékot ástak NEM-jükkel az anyaországi és a határon túli magyarok közé, azzal az álhazafisággal indokolva, hogy az 5 millió magyar lerohanni készül a 10 milliót. Tehát igazad van abban, hogy az álhazafiak okoztak nagyobb kárt. (Nagyon kíváncsi vagyok, mikor és hogyan merészkednek és milyen állapotban térnek haza, mondjuk Erdélyből legközelebb) Akik elhitték hazugságaikat és nemmel vagy otthonmaradással szavaztak nem álhazafiak, hanem csak megriasztott birkák, akik miatt elszalasztották a magyarok az egy nemzetté válás identitás- és öntudatot eredményező érzését. Ez volt az az érdek, ami miatt a NEM-re buzdító internáci-kozmopolita társaság vállalta a nemzetárulás vádját.

5. A magyar nyelv csodálatos. Egy lemaradt „t” betű értelemzavaró lehet egy értekezésben, de már sokszor mondtam, itt a fórumon mi egy élőbeszédet foglalunk írásba. A szövegkörnyezet hat az egyes leírt mondatokra tehát nem érdemes kiragadni egy helyesírási hibát, ha egyébként kikövetkeztethető, hogy az illető mit akart mondani. Ezt azok teszik, akik érveik végére értek a vitában és csak rúgni szeretnének egyet vitapartnerükbe. Ezt még akkor is méltatlan megtenni, ha valakinek tollszart írnak itt a fórumon tollszár helyett.

Tehát kedvedért mégegyszer:

„Lehet-e 15 millió magyar igaz magyar vezetője az, aki>t< az 5 millió határonkívüli magyarok-, szervezeteik mindegyike, a hazai összes civil szervezet, az intelligencia ebben a kérdésben megnyilatkozó valamennyi véleménye arra kért, hogy az IGEN mellett érveljen?" – és ő mégis a NEM mellett döntött- (ez utóbbi a szövegkörnyezetből derült ki.)



Előzmény: zuglo_14 (1318)
karaván Creative Commons License 2005.01.28 0 0 1340
Legalább egy beláthatalan következményt mondj hadd röhögjek. hehahahe  Megelőlegeztem. Na mondjad, suttogva is jó????????
Előzmény: puzdra (1301)
JPBemondó Creative Commons License 2005.01.28 0 0 1339

 

A seggfejjel egyetértek, de hogy kékvérű lenne...?

 

Előzmény: zuglo_14 (1338)
zuglo_14 Creative Commons License 2005.01.28 0 0 1338
"a butaság, mondja a vértahó zuglói éhes proletár, aki még mszp pártközponttól különböző véleménnyel nem bírt elő állni..."
No, lám, megint egy alapos, részletes érvelés, rengeteg ténnyel, logikailak cáfolhatatlan levezetéssel.:-)))))

Tessék már mondani, csak ennyire telik "pogári körökben" kékvérú segfejeknél???:-))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: thorsten (1327)
JPBemondó Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1337

 

"freuddal nekem ne gyere, defektes egy bácsi volt."

 

Pedig Freudról már hallottunk. Thorsten mintha kicsit kevésebbet tett volna le eleddig az asztalra, hacsak azt nem számítjuk, hogy tisztes özvegyembereket köcsögöz le... (814.hsz)

 

Előzmény: thorsten (1333)
Félig Fejnélküli Nick Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1336

Jaa! Amúgy a nem szoktam, az azt jelenti, hogy azért néha előfordul.

Előzmény: thorsten (1335)
thorsten Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1335

nem

 

de a herripotterből már kinőttem:D

Előzmény: Félig Fejnélküli Nick (1334)
Félig Fejnélküli Nick Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1334
Sálgótárjaan?
Előzmény: thorsten (1333)
thorsten Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1333

a messzi északról.

 

freuddal nekem ne gyere, defektes egy bácsi volt.

 

de biteráról talán meg tudná állapítani, miért mindig Orbán jut eszébe.

Előzmény: Félig Fejnélküli Nick (1332)
Félig Fejnélküli Nick Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1332

Nem szoktál? Freud Zsiga bácsinak biztos lenne néhány kényelmetlen kérdése.

 

Mér honnan írsz? MVSZ skandináv- tagozat?

Előzmény: thorsten (1331)
thorsten Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1331

én nem szoktam kislányokat/kisfiukat kúrogatni(ez olyan szadeszos népszokás), megteszik a csini skandináv csajok is;)

 

mászkál errefelé egypár:D

 

 

Előzmény: Félig Fejnélküli Nick (1329)
Félig Fejnélküli Nick Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1330
Minden jó, ha a vége jó.
Előzmény: thorsten (1327)
Félig Fejnélküli Nick Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1329
Hiába próbálsz ilyen fondorlatos módon új pózokat megismerni. Keress inkább más fórumokon. Ott van kifejezetten erről szóló is.
Előzmény: thorsten (1326)
thorsten Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1328
előállni (egybe írva)
Előzmény: thorsten (1327)
thorsten Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1327

a butaság, mondja a vértahó zuglói éhes proletár, aki még mszp pártközponttól különböző véleménnyel nem bírt elő állni...

 

pixy nevű ömlemény meg az AB-t is lehúzza, amiért az alkotmányban megírt módon ki merte írni a népszavazást, és nem utasította el valami kamu ürüggyel.

 

az okos kommunisták!

Előzmény: zuglo_14 (1318)
thorsten Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1326

aranyos ahogy megint a fidesszel poénkodsz...

 

a múltkor megálmodtad ahogy a OV-t egyszerre dugják és szopatják.

 

namármost, ha ilyen remek a szexuális fantáziád, nyomhatnál valami figurát ezzel a malgottal:D valami egészen új poziturát, ami a pederaszták fogalmokörébe bitera-pozituraként vonulhatna be.

 

de akkor legalább alkotnál valamit!

Előzmény: özv. Bitera Sándor (1317)
damm Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1325

Tudom, nem illik kérdésre kérdéssel válaszolni, de az én beírásom tulajdonképpen egy csomó kérdést volt hivatva helyettesíteni. Olvasva kisebb fogalmazványaidat, szinte minden mondatra lett volna egy jó pár kérdésem. Én inkább egy régi okos bácsi(Széchenyi) gondolatában próbáltam kifejezzni a bennem kavargó kérdéseket.

És most a válasz-kérdés:

Hogyan lehetséges az, hogy a kutyámmal szinte szemmozgással megértjük egymást? Még ha halandzsázva is mondok neki valamit, ő pontosan kitalálja a gondolataimat. (Ebben a viszonylatban egy kézmozdulat már durvaságnak számít...)

És hogy lehet az, hogy évek óta nem értitek például az általam megfogalmazott dolgokat? Érvekkel, példákkal, hasonlatokkal és mi mindennel nem próbálkozunk, és mintha nem ugyanazon a bolygón élnénk, szinte minden lepattan rólatok?

Előzmény: puzdra (1312)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1324
Szegény Malgotnak nehéz a helyzete, amikor előjött a "JEL"-es dumával, akkor balról akasztották rá a jelzőt, most meg jobbról. Én is valósnak érzem a felvetéseit...
Előzmény: figyelő (1319)
hóborc Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1322

1. igen

2. a nézeteid

3. nem

4. álhazafiak

5. a miniszterelnökről beszélsz?

Előzmény: puzdra (1312)
zuglo_14 Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1321
És mit fogunk játszani?:-))))
figyelő Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1319

Nem tudom, hogy Malgot pedofil-e - mindenesetre ez nem poltikai kérdés.

Amit viszont fölvetett, abban 99%-ig igaza van!

A -1%: nem másfél éve tart ez a gazemberkedés!

Előzmény: özv. Bitera Sándor (1317)
zuglo_14 Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1318
Kedves puzdra!
Ne mond hogy nem válaszolnak:-)
"1. Én, és a hozzám hasonlóan érvelők álhazafiak vagyunk-e?"
Igen.

"2. Ha igen, mi az bennem, ami téged erről meggyőzött?"
Az a végtelen butaság ami árad felöletek...

"3. Ha csöndben maradunk attól igaz hazafivá válhatunk-e?"
Okosodni kéne...

"4. December 5.-én kik okoztak kárt a nemzetnek? Az „álhazafiak” vagy a nemre buzdító álmagyarok?"
Az álhazafiak...

"5. Lehet-e 15 millió magyar igaz magyar vezetője az, aki az 5 millió határonkívüli magyarok-, szervezeteik mindegyike, a hazai összes civil szervezet, az intelligencia ebben a kérdésben megnyilatkozó valamennyi véleménye arra kért, hogy az IGEN mellett érveljen?"
Elöször tanul meg értelmesen kérdezni aztán majd kapsz értelmes válaszokat...

Előzmény: puzdra (1312)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1317

A pedofil(?) Malgot enyeleg a fiatal(korú)demokratákkal?

 

:o))

Előzmény: thorsten (1311)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1314

Puzdrám, a sok bendőmagyar megfeküdte a nemzet gyomrát.

 

:o))

Előzmény: puzdra (1312)
mary1997 Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1313
Ez igen... Ez meggyőző érvelés:(
Előzmény: thorsten (1311)
puzdra Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1312
Nézd, néhány dolgot mérlegelned kell.

1. Én, és a hozzám hasonlóan érvelők álhazafiak vagyunk-e?
2. Ha igen, mi az bennem, ami téged erről meggyőzött?
3. Ha csöndben maradunk attól igaz hazafivá válhatunk-e?
4. December 5.-én kik okoztak kárt a nemzetnek? Az „álhazafiak” vagy a nemre buzdító álmagyarok?
5. Lehet-e 15 millió magyar igaz magyar vezetője az, aki az 5 millió határonkívüli magyarok-, szervezeteik mindegyike, a hazai összes civil szervezet, az intelligencia ebben a kérdésben megnyilatkozó valamennyi véleménye arra kért, hogy az IGEN mellett érveljen?
Előzmény: damm (1307)
thorsten Creative Commons License 2005.01.27 0 0 1311

maradjunk csak ontopic uraim:

 

PEDOFIL SZAR MALGOT!

 

:D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!