Keresés

Részletes keresés

janderka Creative Commons License 2020.09.24 -1 1 28759

Túl direkt ez a személyiségváltás. Elszuttyósítják szegény Bodolait. Az Emőke sztárolás/konfliktus is túlzó. 

De még így is ez a sorozat mostanában a legnézhetőbb. 

Előzmény: ElPoltorato (28758)
ElPoltorato Creative Commons License 2020.09.23 0 0 28758

albandi kimutatta a foga fehérét, addig zabált , + lustálkodott, míg a nő rávágta az ajtót és otthagyta.

ElPoltorato Creative Commons License 2020.09.18 0 0 28757

Gabi és Fehér megint közelebb kerültek egymáshoz

a nőnek imponál a jó útra tért maffiózó nyugalma, lélekjelenléte.

a szálakat megkavarná egy románc köztük.

janderka Creative Commons License 2020.09.16 0 0 28756

Ha nem rohan oda szegény Eszes dulakodni, hanem hátulról simán leleövik a két gorillát, akkor nem halt volna meg. Talán. De ez így volt széééép. Hüpp!

Előzmény: Böszőke13 (28755)
Böszőke13 Creative Commons License 2020.09.16 -1 0 28755

A zseniális rendőrökben még csak fel sem merült,hogy Szlávik cseszte el az egész akciót a megjelenésével ! Így a lelkén szárad Eszes halála is.....

janderka Creative Commons License 2020.09.16 -1 0 28754

Mert akkor még azt hitték, csak ő tudja megszerezni az ellenszérumot. Bár egy ekkora maffiózó kiiktatása érdekében sajnos szemet kellett volna hunyniuk egy nímand kis rezidens sorsa felett és valóban ott kinyrniuk a csókát. 

Egyébként Eszes halála lírai volt... Már hallotta szegény a szférák zenéjét...

Előzmény: ElPoltorato (28753)
ElPoltorato Creative Commons License 2020.09.16 0 0 28753

csak a jók mennek el

in memoriam tibor eszes

mindenesetre ,az őrsön unszimpatikus volt a többiek viselkedése ahogy csócsálták társuk halálát.

müller, szlávik arckifejezése majdhogynem közömbös volt, gabi sírása kurvára megjátszott volt, az ezredes meg még rátett egy lapáttal.

aztán , ott a helyszínen miért nem lőtték le bedőt?

nyugodtan megtehették volna , azután hogy eszest találat érte

bedő akkor már úgysem tudott volna beszélni, lezárhatták volna az ügyet.

helyette szórakoznak, alkudoznak vele, aztán meg ha sittre kerül évekig tartják az adófizetők pénzéből.

janderka Creative Commons License 2020.09.15 -2 2 28752

Most olvasom, hogy a mozikban is kötelező lesz. Ja, majd biztpos éjjellátóval fogja a két diákmelós vustzlatni a nézőteret egyész film alatt... Közben híradóban szijjártó simán maszk nélkül császkál a világban... Hiteles emberke - se.

Előzmény: ElPoltorato (28751)
ElPoltorato Creative Commons License 2020.09.15 -3 0 28751

Mostanában a valóságban is egyre többen hanyagolják a használatát, vagy helytelenül viselik (orrukat nem fedi, állukra húzzák, stb.)

Immár a második hullám idején, az illetékeseknek kellene erélyesebben fellépni a renitensekkel szemben.

Láttam olyan esetet, ahol az "emberkedő hatóságot "a többiek lehurrogták, sok lúd disznót győz alapon.

Előzmény: janderka (28749)
janderka Creative Commons License 2020.09.14 0 2 28750

Szegény Eszest viszont sajnálom. Egész jó arc lett a végére. Kár ha kiírták. :( 

janderka Creative Commons License 2020.09.14 -1 1 28749

Milyen vicces, hogy miközben Petra mérgezéssel élet-halál között lebeg, se Viktoron se Pongráczon nincs maszk... 

Böszőke13 Creative Commons License 2020.09.12 -2 0 28748

Bedő akciójára tippeltem, (nem lehet véletlen,hogy pont most jött oda valaki ezt árulni ) így iktatja ki a kórházi dolgozók egy részét

Előzmény: ElPoltorato (28747)
ElPoltorato Creative Commons License 2020.09.11 -1 0 28747

Ez igen!

Izgalmasra sikerült a mai rész vége+ az előzetes.

Gondolom Petránál a bisz-basz kéz kenőce váltotta ki a rosszullétet és az ájulást.

Ez van a valóságban is.

Összevissza rendelgetnek mindenféle szírt-szart a távol-keletről az európai emberek, arra meg nem gondolnak, hogy mekkora veszélyt rejtegethetnek a csomagok

tartalmai.

ElPoltorato Creative Commons License 2020.09.04 -1 0 28746

Tudod miért nem?

Megsúgom neked!

Azért nem, mert olyan pert akasztanának Pongratzék nyakába, hogy azok életük végéig perkálhatnának kártérítés gyanánt.

Előzmény: janderka (28745)
janderka Creative Commons License 2020.09.04 0 0 28745

Én azt nem értettem, hogy hogy nem dobatták ki a családot a kórházból már az első percben?! Zsibonganak is, vírusjárvány is van, hazudoznak is... A macák meg csak nevetgélnek rajtuk.

Előzmény: ElPoltorato (28744)
ElPoltorato Creative Commons License 2020.09.03 0 1 28744

Mikó még hagyján, (bár ahogy a főcigányt előadta borzalmas volt) hanem a három echte cigány műsorozása ami kiverte nálam a biztit.

ahogy megláttam őket és Gyöngyivel szívóztak már azon voltam , hogy nem nézem tovább ezt a xart.

sajnos, napi életvitelem során számos cigánnyal hoz össze a rossz sors, és látom , tapasztalom hogy milyenek, hazudnak, csalnak, lopnak, örülhetsz ha nem

nyírnak ki, és nem leszel csak egy hír az újság bűncselekmény áldozata rovatában.

szóval elegem van belőlük , erre a kedvenc sorozatomban is megjelennek. :(

Előzmény: janderka (28743)
janderka Creative Commons License 2020.09.03 0 1 28743

Szeretem Mikót, régen is szerepelt már tévében, de észtet a cigóúny ákcentusot tútójja. 

Előzmény: ElPoltorato (28742)
ElPoltorato Creative Commons License 2020.09.03 0 1 28742

előbb Viktor és Petra, most meg Adél és Eszes gerjedt rá egymásra.

a korkülönbség előbb -utóbb úgyis szétválasztja őket, ahogy a való világban is így van, többnyire.

ráadásul Eszes felvállalná nyilvánosan Adél viszont csak titokban tartaná.

a három cigány, sőt több is undorító volt.

ez valahol figyelmeztetés.

Zenerajongó Creative Commons License 2020.08.09 0 1 28741

Igen, Emőkének ezt a gonoszkodását kicsit már túlzásba vitték, ahogy Dorina "tisztára mosása" is erősen sántít. Nem annyira makulátlan ő egyáltalán, hiszen benne volt a maffiában ő is vastagon! De most Emőke lett a főgonosz, mert harcolni próbál Dorina ellen a maga eszközeivel. Nem is tudom, nekem Emőke még mindig inkább szimpi, mint Dorina. Petra viszont remek karakter lett, most azt várom, hogy kezdjenek már végre Luca figurájával is valamit, mert egyelőre nagyon meghúzódik a háttérben.

Ja és Szasza rémesen rossz figura!! Teljesen hiteltelen, egy kisstílű pitiáner alaknak tűnik, egyáltalán nem hiszem el róla, hogy akkora gengszter, mint azt a forgatókönyv szerint beállítják! Rolandról még inkább elhittem, vagy Bedő Zsoltról..

Előzmény: iram987 (28740)
iram987 Creative Commons License 2020.08.09 0 1 28740

Hihetetlen, hogy milyen negatív szerepe van Emőkének. De, hát ilyen a világ, zömében így lehet előbbre jutni, és, sajnos egyre ritkábban a becsületes úton.

janderka Creative Commons License 2020.07.25 -1 2 28739

Vajon a készítők meddig hagyják még meg ezt az elavult főcímet? Az ottani színészek fele már rég kiíródott. Ciki. 

Zenerajongó Creative Commons License 2020.07.24 0 0 28738

Egytértek, ezt az Áron-Szilvia dolgot alaposan túllihegték, nem volt ebben ennyi szerintem. A lezárás is elég béna lett, bár meglepődtem, csak nem a jó értelemben. Alexet meg egyenesen fölöslegesnek érzem, nekem mindig is zavaró volt. Oké, tudom, hogy kell negatív szereplő is egy sorozatba, de "főgonosznak" ott van Roland - persze állítólag megjavult, csak épp a színész nem ezt a "megjavult" karaktert játssza, hanem a korábbi főgenya-szerepet, épp csak a szövege tartalma lett más, az alakítása, karaktere még mindig pont ugyanolyan ellenszenves, mint a fejlövése előtt volt.

Előzmény: iram987 (28737)
iram987 Creative Commons License 2020.07.23 0 0 28737

Már a türelem határát súrolja Alex Áron Szilvia szerencsétlenkedése, továbbá Alex üvöltözése!! Na a rendőrökről annyit, hogy ez már sok, ahogy a rendőrséet negatív, szerencsétlen színben  feltűntetik fel. A kis rendőrtanonc beszéd közben ne rángassa annyit a fejét, mert a néző szédül már el.  

janderka Creative Commons License 2020.07.09 -2 0 28736

Rég volt már hasonmás karakter. Épp itt volt az ideje :)))

Előzmény: egybe (28735)
egybe Creative Commons License 2020.07.09 -1 0 28735

Róberttel mi történt? Ő meghalt, vagy mire ez az ikertestvér dolog?

Törölt nick Creative Commons License 2020.06.29 -1 0 28734

Velem van a baj, de ha már KÓRHÁZ és JÁRVÁNY (koronavírus) van a sorozatban, akkor megoldható, hogy a maszkokat a kórházban szabályosan hordják?

Vagy így spórolnak ezzel a sebészi maszkokkal, hogy többnyire csak állra húzzák?

Bomc Creative Commons License 2020.06.10 -2 0 28733

Gyongyi ugy nez ki mint egy boszorkany igaz a voros haja az szep de az arca az g*ci ronda

Előzmény: Zenerajongó (28732)
Zenerajongó Creative Commons License 2020.06.09 0 0 28732

Nekem tudod melyik karakter az idegesítő? Pl Gyöngyi, a pletykás recepciós. Na az aztán rendkíül rosszul van megírva is, eljátszva is! Meg Bandi, főleg most hogy "hősszerelmes" lett, és valósággal ledobja magáról a színészt a karakter! Meg a legidegesítőb az persze Böbe volt, hálistennek ő már nem rotja tovább a levegőt, mert kiírták. Emőkében is van valami irritáló, de pl a tegnapi részben kifejezetten jópofa volt, ahogy játszotta a "femme fatale"-t a rendőrségen.

A rezidensek közül a fiúk valamennyire tényleg irritálóak szerintem is, de a két csajt én kimondottan kedvelem. Lucával még nem sokat kezdtek, eddig eléggé háttérben maradt, várom hogy kibontsák a karakterét.

Előzmény: iram987 (28731)
iram987 Creative Commons License 2020.06.09 -1 0 28731

Igen, Petrának ezt írták, de nagyon idegesítő, akár Márk, vagy Áron. 

Zenerajongó Creative Commons License 2020.06.04 0 0 28730

Petra egyáltalán nem nyivákoló, sőt az egyik legjobb karakter jelenleg, nagyonis karakán személyiség, teljesen meg lehet érteni a reakcióit. Mármint olyanra van írva, lévén fiktív karakter, a színésznő pedig remekül játssza, teljesen meggyőző, rokonszenves egyéniség. Most már igazán kezdhetnének Luca karakterével is valamit...

Lénát pedig sajnálom, ha végleg elmegy, ő se lett volna rossz karakter, kár hogy nem kezdtek azzal a felvezetett Szabis szállal semmit, így most kiírják. 

Előzmény: Jánosné Nyerges (28728)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!