Én november végén rendeltem tőlük, 7 nap alatt ért ide a termék, habár a 3-4 napos szállítási határidővel kértem a terméket. Más gond nem volt. Előre utaltam a pénzt, azt kaptam, amit rendeltem, a készülék hibátlanul üzemel.
Na hogy legyen egy (egyelőre) elégedett vásárlói vélemény is: évek óta rendelek külföldi webshopokból, vásárolok ebayről és még mindig előre utaltam pénzt. Egyetlen alkalommal sem vertek át, mindig azt kaptam, amit megrendeltem. Lehet, szerencsém volt.
A pixmaniát viszont mindig kerültem, bár fogalmam sincs miért, talán a rossz híre miatt. Most viszont szólt egy kollégám, hogy szeretne venni egy kompakt digitális gépet, sajnos azonban itthon viszonylag drága, egyedül a pixmaniának van rá jó ajánlata. Az ár valóban kedvező volt, rendeltünk is a múlt héten 2 db-ot, át is utaltam a pénzt (azóta már jó pár ezressel drágább lett...). Előtte felhívtam az ügyfélszolgálatot, rövid időn belül jelentkezett egy kedves hölgy, minden kérdésemre válaszolt. A termékek a mai napon (6 nap alatt) megérkeztek, minden benne volt a csomagban. Abban bízok, hogy nem lesz garanciális probléma, mert ezt hallottam, hogy nem éppen a legrövidebb idő alatt intézik...
egy hozzaszolasos baratunk, arrol nem nyilatkozik hogy netan a gondtalan vasarlasos ize emelte e a koltsegeit. jobb ha nem is utalsz mert utana csak itt sirnal hogy milyen xar ceg (persze az).
elérhetetlen a magyar call centerük (egy üzenetrögzítő válaszol, ennek egy francia "viszlát"-ra futotta), a megküldött e-mailre nem reagáltak 24 órán belül, az árképzés is érdekes:
a termék listaára a feltüntetett 1 ill. 2%-os kedvezmény hatására emelkedett, mire a kosárba került (?WTF?).
arra még nem reagáltak, hogy lassan felszámolják-e a mo-i tevékenységet, de a nem válasz is válasz...
sztem ez nem szerencse kerdese (kell hogy legyen...). valoszinuelg sok szazan-ezren rendelnek es megkapjak gond nelkul. ok ide nem irjak le hogy minden rendben zajlott, de ha abbol az ezerbol 1-2-nek valami gixer adodik, akkor az elkezdt utananezni es megleli ezt a topikot ahova o is beirja hogy milyen xar tolvaj banda.
Kicsit javítani szeretném a pixmania jó/rossz arányt az én vásárlásommal.
Sajnos a megrendelés után találtam erre a topicra, és kicsit megijedtem, de végül is minden rendben lezajlott.
10/10/25 17 órakor megrendelés (ipod touch), fizetés hitelkártyával, az olcsóbb szállítást (3-4 nap) választva, és leszedtem az automatikusan plusz pénzért rajta levő gondtalan vásárlási szerződést.
10/10/26 délután a weboldalon már a kiszállítva jelent meg, ott volt a számla és a futár tracking number-je.
10/10/27 13 órakor, az ipod sértetlenül a kezemben volt.
Helló! hát bevallom őszintén, megdöbbenve olvasom itt a hozzászólásokat, mert én már többször rendeltem a Pixmániától, és eddig semmi problémám nem volt, mindig tökéletes árut kaptam (időben, pedig én is a gazdaságos szállítást választom), és nagyon meg vagyok velük elégedve....
A mai napon visszakaptam a pénzt a Pixmania-tól, végülis csak 3 hónapot kellett várni rá... de ugye jobb későn, mint soha! Megjegyzem, ehhez rendőri közbenjárás volt szükséges...
ami nem trackelt az elveszhet, ez az alapfelallas (sot nem veszhet hanem el is veszik). lehet hogy nem tetszik, de ez a realitas (plane mo-on). elveszes = ellopas.
a trackelt azert jo mert ugye regisztralva van a csomagkuldon belul hogy epp kinel van igy az a hunyo akinel eltunik. bonuszban te is latod hol jar a cucc. csak ugye ez joval dragabb. a biztositas meg ertelem szeruen kartalanit az elveszes ellen, nyilvan ez meg jobban dragit. ezert van az hogy 20 euros cuccot nem erdemes 30 euros fuvarral hozatni barmennyire csabito is az ara. ha meg nem azzal jon akkor eleg valoszinu hogy eltunik. nekem a 10 napossal eddig nem volt gond, megjott, sot hamarabb is, de ugye mindig trackelt fuvarral vettem.
persze lehet mondani hogy ennek nem igy kene lennie, es hozzak annyiert amennyiert vallaltak meg amikorra valllaljak. igen igazad van. de a realitas nem ez, barmennyire sem tetszik. ezert van ez a forum hogy tajekozodjunk, ha mar maskepp nem megy, inkabb mas karan tanuljunk mint a sajatunkon. igy vagy nyelsz es bevallalod a koltseget, vagy nem innen rendelsz, vagy rizikozol es orulsz/vagy jarsz a rendorsegre...
És akkor hány hónap után szabad rendőrségre menni szerinted?Szállítás 10 napos határidővel. Ezt választottam mert nekem megfelelt,de ha oda lett volna írva hogy ebbe benne van,hogy elveszhet a csomag vagy kell neki 3 hónap akkor én sem ezt válaszom
mondjuk nem ertem usb hubot es hasonlo aprosagot miert fro-bol kell rendelni (nekem a leves meg a hus esete). de ha mar felvesznek ilyen rendelest akkor telleg nem artana ha kihoznak. en meg mindig azt mondanam hogy biztositott trackelt fuvar kell es akkor nincs elveszes meg hibas keresese eleg egyertelmu mi tortenik. persze az draga, es a filleres cucc duplajaba kerul, a nelkul meg ellopjak, sztem ezt is kalkulalni kell. en tobbszor rendeltem a pixmanitol, mindig trackelve, es lon csoda mindig megjott bontatlanul rendben. de hat van ki jobban szeret rendorsegre jarni...
Én ma feljelentettem a Rendőrségen a Pixmaniát,2 hónapja rendeltem MP3-at elveszett,stb nem írom le.Mivel csak 17000 ft így szabálysértésnek minősül és az illetékes az önkormányzat oda át is küldik a feljelentést,de ha még lenne hozzá 1-2 eset akkor az már sokkal érdekesebb lenne, mert akkor már a rendőrség lenne az illetékes.Úgy már másik kategória üzletszerűen elköv...... Úgyhogy ha valakit érdelel a dolog az most tegyen feljelentést a Győri Rendőrkapitányságon hagy dagadjon a kisgömböc.Pixmania: a kurva annyát.
Egyetértek az előttem szólóval, a Pixmania átveri az embereket!!! Én több, mint egy hónapja rendeltem tőlük egy mp3 lejátszót, 2 hetet vártam rá, és mivel nem érkezett meg (ajándékba lett volna), töröltettem a rendelést és kértem a pénz visszafizetését. Azóta is várom... Pedig már többször írtam nekik, telefonáltunk is, de csak az időt húzzák, szerintem eszük ágában sincs visszafizetni a pénzt. Legutoljára azzal jöttek, hogy a bankkártyás visszautalással probléma van, adjam meg a számlaszámom. Megtörtént, pénz még mindig sehol. Biztos ez sem működik náluk...
A visszaküldési szelvényt rosszul nyomta ki a rendszer.
Két terméket rendeltem és mindkettőt vissza akartam küldeni. De a két beikszelés helyett csak egyet vett figyelembe. Most már nem enged javítani. Tud valaki megoldást erre ? Ketyeg a 8 nap, enélkül meg szerintük nem küldhetem vissza az árút. Leveleimre eszük ágában sincs válaszolni ! Hogy fogjam ki a szelet a vitorlából ?
OFF Pedig néhány éve létezik Magyarországon is elektronikus számla (lásd pl. dijnet.hu), és eléggé nyomatják. Én kifejezetten utálom, ha minden hónapban kapok egy fél kiló papírt amit azonnal ki is dobok.
Számlát konkrétan a weboldalon találsz elektronikus formában, magadnak kell kinyomtatni ha papíron is szükséges. 2010 van vagy mi a szösz, szerencsére egyre több magyar cég is így csinálja.
SOHA TÖBBET PIXMÁNIA ! MENEKÜLJÖN AKI TUD ! Nem éri meg a zömében kínai árút küldő erkölcstelen céggel üzletelni. Miért erkölcstelen ? Mert egy szava sem igaz ! Mindent megígér mielött leadod a rendelésedet, aztán mindennek az ellenkezőjét cselekszi. Szó nincs itt arról, hogy később, ha kell az érdekeidet tudnád érvényesíteni ! Számla nincs a csomagban..... Magyar használati utasítás nincs mellékelve.... Jótállási jegy nincs a csomagban.... A szállító a csomagot szállítólevél aláírása nélkül hozzádvágja, majd elszalad (kíváncsi vagyok hogy igazolja, hogy átadta valakinek a csomagot ?)..... Esetemben 2 termékből egy nem a megrendelt, hanem egy sokkal silányabb, olcsóbb verzió volt..... Számtalan esetben az eleve kiküldött "új" árú működésképtelen...... Reklamálsz ? Érdeket akarsz érvényesíteni ? Visszaküldeni árút ? KÖRBERÖHÖGNEK ! VAGY MÉG AZT SE ! UTOLÉRHETETLENEK AMÍG LE NEM JÁR A 8 NAPOD ! MEGKERESÉSEKRE NEM VÁLASZOLNAK ! Franciaországban van minden irodájuk, boltjuk, szervizük, iszonyatos nehézkes és költséges bármit elintézni velük....
Elvük : hazugságokkal nagy számban eladni, aztán magára hagyni a gondjaival a vásárlót ! Ha vissza akarná küldeni az árút drágább legyen a visszaköltség, mint maga az árú. Nem éri meg ! Magyar bolthálózatból vegyetek bármit is jótállással szervíz lehetőséggel. Meg lehet találni itthon is az aránylag olcsóbb árat. MENEKÜLJETEK A PIXMÁNIÁTÓL ! (Ez a véleményem róluk) És ne csábuljatok el, hogy olcsóbb ! ANNYIT IS ÉR !!!!!
Légyszi segítsetek!!!! Már kikészültem, mert keresek egy terméket (DKNY NY 1344 ÓRA) amit szinte csak a pixmania.co.uk oldalon találtam meg, meg egy két amerikai oldalon. Sajnos ezt a tipust nem hozták be Europába, így kénytelen vagyok kintről megrendelni! azaz csak szeretném....Kérdés, hogy, vki esetleg tud abban segíteni, hogy hogyan tudok kintről magyarországra rendelni? Próbáltam regizni, de átdob a magyar oldalra! :S
Már felhívtam az itthoni képviseletet, de ők sem tudtak segíteni. (kicsit furi).
Remélem itt tudtok vmi hasznos infóval szolgálni??? Előre is köszönöm!
noh. Szumma szummarum. Kicsit komplikalt cég de nem annyira vészes. 1 videokari megrendel 2 videokari megjon 3 egy het mulva szarozik 4 visszakuld 5 jon a csere 6 3 nap mulva szarozik (szeriahiba) Sapphire Vapor hutéssel... 7 penzvisszafizetési opcio kivalasztva 8 visszakuld 8 3 honapra + pár Email váltás +2 telefonra rá 9 pénz visszajön.
megy ez. csak nem magatol
Sok sikert. Tessek telefonalni. Kommunikáció.
Ja és tényleg Franciaba kell visszakuldeni a hibas cuccot. De nem szaroznak a bevizsgálással.
Nem minden netbankos átutalás ingyenes, sőt. Ha utaltál akkor annak semmi köze hozzá mennyi pénz van a kártyádon. Ha pedig kártyával fizettél akkor annak nincs semmilyen díja a te oldaladon, és ne nevezd átutalásnak.
A tranzakciódíjakat pedig felszámolják akár van elérhető egyenleged akár nem, ha nincs akkor még kényszerhitelkamatot is felszámolhatnak. Ezeket a bank vonja nem a kereskedő.
Most nézem, hogy (már) magyar számlaszámuk van. Akkor tényleg olcsó, vagy akár ingyenes az utalás, ha belföldi mindkét oldal, és Ft-ot utalsz. Akkor sztornó, a horror költségek a külföldi bankba történő euro utalás esetén vannak.
Na hát pont ez a baj vele, hogy nem tudsz kalkulálni, hogy mennyi lóvét küldjél Jürgennek, mert ha a bank megvámolja, akkor Jürgen nem fogja odaadni olcsóbban. Vagy eleve többet utalsz, de akkor az ugyanolyan plusz költség.