Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Tiltás esetén itt lehet nézelődni: Közlemények - Pol
Eladó 0 expos vadonat új Canon R5. Dobozában, 3 év garanciával. Magyarországi vásárlás. Minden tartozékával. Megtekinteni Budapesten lehet. csere köszönöm nem érdekel. sn: 4549292161212
Továbbra is eladó 7d mark II dobozával, tartozékaival, 105e expoval. Egy tisztítás kellene neki .. a hátsó tekerő gomb kicsit nehezen jár .. vagy akár így is tudod használni. Ára 140e ft. Sn: 223054001xxx 06 harminc 339negyven84, Gödöllő - Budapest vonalon.
Eladó: Canon RF 100-500mm f/4.5-7.1L IS USM Objektív
Kiváló állapotban lévő, alig használt Canon RF 100-500mm objektív eladó. A lencsék karcolásmentesek, és az objektív működése tökéletes. Az L-sorozat prémium minőségét képviseli, időjárásálló kialakítással.
Garancia: 2024 szeptember
• Optikai képstabilizátor • Gyors és csendes autofókusz • Kiváló képminőség a teljes zoom tartományban • Eredeti doboz és tartozékok
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált szinte új Canon 24-105 mm F4 IS II L USM objektívem, keveset használtam hobbiszerűleg, kifogástalan állapotban van minden szempontból. Gy Sz 5720006279.
Ára: 275.000 Ft
Bolti állapotú Canon 70-200 mm F4 IS II L USM objektívem, hibátlan állapotban van minden szempontból, makulátlan lencsékkel, dobozában minden tartozékával plusz állványgyűrűvel. Gy Sz 6713000386
Eladóvá vált bolti állapotú Sigma 35 mm f1.4 ArT objektívem, kifogástalan állapotban van minden szempontból, dobozában minden tartozékával, keveset használtam, mindig vigyáztam rá, gyönyörű rajzolata van. Gy sz
Végignéztem vagy 150 hírdetést + elolvastam a szabályokat, hogy megértsem mi a helyes módja az itt hírdetésnek, ettől függetlenül egy rakat "-" jelet látok látszólag hibátlan, a szabályoknak megfelelően hírdetett termékek mellett. Mi ennek az oka? Pár önbíráskodó, önkéntes rendőr fórum tag, egymás nem kedvelése? Eskü félek hírdetést feladni , látva hogy kb mindegyik hírdetésnél van "-" jel :D:D
Eladóvá vált egy Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC (képstabilizátoros) USD teleobjektív.
Nem hibátlan a külsejét tekintve, ahogy a KÉPEKEN is látszódik, itt-ott kopottas.
A gumigyűrűk lejönnek, ezt egy cserével lehet orvosolni, ha jól tudom a Camera Kft-ben is lehet hozzá kapni új gumikat, vagy ebay. Optikailag szinte hibátlan, én nem találtam rajta karcot, de ha van is, akkor nagyon hajszálkarc. Némi por található benne (5 éves objektív) de a képalkotást nem befolyásolta számomra.
Ami van hozzá: Első és hátsó kupak. Doboza már nincs meg, se a papírja.
SN.: 109573
Ár: 135 000,- FtFIX. Aki újat keres, az még keressen, vagy rendeljen MPB-ről új állapotút 200 ezerért.
CSERE ÉRDEKEL esetleg Canon EF 85mm 1.8-ra (értékegyeztetéssel), más nem érdekel.
A személyes átvételt preferálnám; Budapest belvárosában előre egyeztetve, vagy KÖKI, Vecsés és környéke.
Eladóvá vált teljesen újszerű Canon 24-105 mm F4 IS L USM objektívem, hibátlanul működik, hobbiszerűleg használtam kirándulások üdülések alkalmával, nem lötyög, nem csúszik, rendben teszi a dolgát. Szerial 4172334.
8 kilóra hitelesített, gyors cseretalpas, pisztolymarkolatos gömbfej ritkaság, dobozában a gyári tartozékaival. Bármelyik, vezetékes távvezérlő csatlakozóval ellátott Canon EOS vázzal használható, mert opcionálisan adok hozzá ajándékba egy "B" záridőt is tudó, timelapse-re is programozható, időzítős kioldót, aminek a Canon E3-as csatlakozója egyszerűen áttehető rá egy Jack csatlakozópár hozzáadásával (kérésre megcsinálom). Ezen kívül Nikon vázakhoz van kábele, a többi gyártóéhoz pedig külön árulja a kábeleket a Vanguard.
Ára személyes átvétel esetén 40.000 Ft (30 nap próbagaranciával). A programozható kioldó +10000, a Jack csatlakozók betoldása az időzítős kioldó E3 csatlakozós kábelébe +5000 Ft. Foxpost lehetséges, a vevő terhére.
Kipróbálni Budapesten, Újbudán lehet. Kontakt az innerimages1 kukaca gémélen, vagy a Yodafon ötszázkilencven 16 hatvanegyen. Ha nem tudom felvenni kérlek írj üzenetet, mert sok hívásom van ismeretlen számokról.
Canon Drop-In filter Mount Adapter + CPL Filter - 75 000 Ft
Új állapotú szűrős EF-R adapter. Dobozában,védőtokkal és CPL (forgatós polár) szűrővel. sn: 01002000211 Elérhető a 18. kerületben vagy küldeni is tudom. (bolti ára 140e Ft)
Kiváló állapotú L sorozatú profi mindenes zoom objektív, új árának kevesebb, mint a feléért! A legjobb ár-érték arányú kezelhető méretű darab. Gyári tartozékaival (napellenző, védőzsák, sapkák) dobozában. Kipróbálni, megvenni a 18. kerületben lehet. sn: 3373001982