Keresés

Részletes keresés

Orso-borso Creative Commons License 2004.11.09 0 0 19
Nem lehet ez olyan megoldás, hogy valami zárt helyen lévő bolhapiacra vinnénk a cuccot, összedobnánk a helypénzt, aztán rajta. És ha más is szeretne ott vásárolni, nem csak aki vitt is ruhát, hát azon is csak nyerni lehet. Tud valaki ilyen helyet? Én csak a Petőfi Csarnokot ismerem, de az tudtommal csak tavasztól őszig működik szabad téren.
Előzmény: Nana__ (17)
Orso-borso Creative Commons License 2004.11.09 0 0 18
Használt kismama cuccot a Zebra nevű üzletben árulnak a XIV. Nagy Lajos király útján a Kerékgyártó u. sarkán a posta mellett.
Előzmény: Törölt nick (16)
Nana__ Creative Commons License 2004.11.09 0 0 17

Jó lenne tudni, kb. hány fővel számolhatunk, akkor belekezdhetnénk a gyakorlati megvalósításba. (Nem az üzletébe, mert ahhoz elég sok minden egyéb is kellene, egyszer már körbeérdeklődtem a témában és nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre látszik.)

Ami a bizományozást illeti, ott van a Mix-max használtruha a Lövőház utcában, két saroknyival följebb a Mamuttól, ott átveszik a használt ruhákat, ha jó minőségű, és gyermekruha üzletük is van, sztem legjobb a városban. Igaz, ők nem olcsóak.

De egy ilyen csere-berélős alkalomnak más a varázsa, én azért szorgalmazom.

Eddig akkor hárman volnánk, ha jól látom.

Remélem akadnak még többen is.

kriszti72 Creative Commons License 2004.11.08 0 0 15
Szia Nana!
Én is ezt hajtogattam jópár nappal ezelőtt. Szerintem is látni kell a dolgot, sőt próbálni, szóval én szívesen megyek Bp.területén bárhová egy ilyen jellegű összejövetelre. Persze a továbbfejlesztett változata az lenne, ha már ott is hagyhatnánk a ruháinkat és egy kis second hand butik lenne ez a kezdeti próbálkozás.
Előzmény: Nana__ (11)
nahiszen Creative Commons License 2004.11.08 0 0 14

Kedves Susanne Corbis!

Nem csak 158 cm magas, 38-as cipőt hordó nők vannak a világon. Lásd: én, aki 187 cm magas, és igenis 42-es lába van. Szóval nem férfiméret a 42-es....

Üdv: nahiszen

békacica Creative Commons License 2004.11.07 0 0 13
óóó...a méretet kifelejtettem, mindkettő 38as
Előzmény: békacica (12)
békacica Creative Commons License 2004.11.07 0 0 12

Sziasztok!

Lenne egy eladó sárga színű bőrkabát, nem használt, kapucnis. Továbbá egy fekete, hosszú, műirha (kookai) kabát, ez alig használt, újszerű. Ha valakit érdekelne holnap megpróbálok képet feltenni.

köszi))

Nana__ Creative Commons License 2004.11.07 0 0 11

Sziasztok, ilyesmi engem is érdekelne, pláne, ha a kitétel nem az új, hanem az újszerű állapot lenne, mert alig használt, észrevehetetlenül használt göncöm az mindig van fölös. Nem is igazán az ellenértékük miatt érdekel az ötlet, inkább a kincsvadászat jellege miatt.

Inkább szervezni kéne egy találkozót, ahol venni-eladni és cserélni is lehetne...

Mit szóltok hozzá?

A hely kérdése kissé nehezen megoldható, ha próbálni is szeretnénk, tudom, de biztosan ki tudnánk találni valamit. Mondjuk kibérelhetnénk egy icike-picike vendéglátóipari egységet, aminek a mellékhelysége alkalmas a ruhapróbára vagy létszámtól függően akár valamelyik érdeklődő lakásán is megejthetnénk a dolgot.

(Akár nálam is.)

Nos?

Orso-borso Creative Commons License 2004.10.29 0 0 9

Vágyik-e valaki 40-es, fekete, térd alá érő bőrszoknyára Budapesten?

Fotózni csak telefonnal tudnék, de elég ótvar képet készít. Bocs.

Farmert végül tudtam venni. 800 kemény magyar forint volt. :-)

Susanne Corbis Creative Commons License 2004.10.29 0 0 8
36-os cipőt hordok. A 158 cm-es magasságomhoz mókás lenne ekkora láb. (Ez már férfi méret, nem?) Színpadi produkcióhoz kellene, de nem központi kérdés.
Előzmény: nemisbéka (7)
nemisbéka Creative Commons License 2004.10.29 0 0 7
Ja, persze, nem neked kell... :)))
Előzmény: Susanne Corbis (6)
Susanne Corbis Creative Commons License 2004.10.29 0 0 6
Keresek nem használt " csótányroppantót" 42-es méretben ( Nem nekem kell, ekkorában csónakázni tudnék! :-) )
kriszti72 Creative Commons License 2004.10.27 0 0 5
Mindenképpen jelöljetek meg legalább várost! Jó lenne odáig fejleszteni az ötletet, hogy nyithassunk egy kis üzletet, ahová mindenki behozhatná bizományba a jó állapotban lévő, de már nem szeretem ruháit. Csakis saját, család illetve barátnők cuccai, semmi import bála kilónként 200-ért! Pl. el tudnám képzelni ezt a lehetőséget részmunkaidőben kismamáknak, fiatalos nagymamáknak. Már "csak" üzlethelyiség kell hozzá. Javasolnék olyan árfekvést, ami a kiskereskedelmi darabonként ezrek és a turis kilónként százas között van.
Kanbéka Creative Commons License 2004.10.27 0 0 4
remek ötlet!:) na majd én is összeszedem a készleteket:)
Orso-borso Creative Commons License 2004.10.27 0 0 3

Akkor mondom:

KERESEK női magas derekú farmernadrágot 48-as méretben (nagy 46-os, vagy kis 50-es is jó)

ARic Creative Commons License 2004.10.27 0 0 2

sziasztok, majd jövök én is nézegetni, jelen pillanatban eldó dolgom nincsen, de szívesen veszek tőletek...

ja és egy javaslat, ha majd a topik jól beindul -:) hasznos lehet; javaslom a következő formulát, kezdő sornak:

KERES: sárga orkán dzseki         vagy

KÍNÁL: farmer L-es méretben

mondjuk ez persze példa volt, de szerintem jól áttekinthető, aztán jöhetnek utána a képek meg a szöveg...

micci99 Creative Commons License 2004.10.27 0 0 1

sziasztok!

tetszik az 5let, én is fogok kínálni darabokat, szerintem minden (főleg turiba járós) embernek van fölös készlete...holnap ha lesz időm fotózok majd. addig is, ha van valakinek kisméretű (s,m) rózsaszín galléros műanyagdzsekije, én vevő lennék rá!

Üdv: micc

buttha Creative Commons License 2004.10.27 0 0 0
Nem 0 összegért.
Előzmény: Orso-borso (-)
Orso-borso Creative Commons License 2004.10.27 0 0 topiknyitó
Ha olyan ruha, cipő, sál, kesztyű, táska, stb. kallódik a szekrényben, amit más még szívesn hordana, pl. mert nem jó a szín, a méret, stílus vagy akármi más, itt lehet felkínálni "népgazdasági hasznosításra". Célszerű megjelölni irányárat és várost, ahol a holmi megtekinthető, felpróbálható.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!