Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.08.28 0 0 651

Fazekas (nem igaz, hogy ebben a nagy fejlesztésben nem maradt idő megcsinálni, hogy lehessen szerkeszteni a hozzászólásokat. Már az összes fórumon lehet, amerre járok, csak itt nem.)

Előzmény: Törölt nick (649)
dijonbogyo Creative Commons License 2004.08.28 0 0 650
Tippek a holnapi döntésről? Elveszik, vagy megtarthatja az aranyat?
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.28 0 0 649

Ez fazekas esetében (az eredeti történettel, hogy nem volt elég a minta) meg is állja a helyét, viszont Annus Adrián 4x adott negatív mintát (a verseny előtt és után is), és ha most nem ad egy pozitívat, bizony max a gyanús viselkedéshez áll közel a dolog, szal ez már nem az ártatlanság vélelme. Ez még az újonnan felmerült bizonyítékok miatti újratárgyalásnak sem felel meg. 

Arról meg már nem tom mit gondoljak, amit most állít a wada, hiszen ha az úgy van, akkor hamis dolgokat írtak a jegyzőkönyvbe, ami megkérdőjelezi az általuk eddig kiállított összes jegyzőkönyv valódiságát.

Előzmény: karma police (646)
karma police Creative Commons License 2004.08.28 0 0 648

Vagy ha aranyat nem is adnak, a világcsúcsot már csak beírhatnák a nevem mellé. Tegnap 10 méter 75 centit ugrottam. Apu is látta!

Előzmény: karma police (646)
karma police Creative Commons License 2004.08.28 0 0 647

Kedves Flash, ugyan vegyél már egy kicsit vissza a stílusból, ez itt nem divat. Beszélj a haverjaiddal így a kocsmában, én nem bánom. Tényleg nem bántásnak mondom, de amit itt művelsz, az helyenként bizony túl megy minden határon. Magadat járatod le vele és rontod a társalgás hangnemét. Csak az kiabál, aki fél. Te mitől félsz?

Üdvözlettel

Karma Police

az erkölcsrendészet :-)

Előzmény: *flash* (644)
karma police Creative Commons License 2004.08.28 0 0 646

Van egy jelentős különbség, de már annyian elmondták itt (talán én is). Egy sportolónak, ha elindul a versenyen, igazolnia kell, hogy ő ártatlan.

Nekem, ha elindulok az életben, nem kell ezt igazolnom. Mindig az köteles bizonyítani, aki akar valamit. Itt például Annus és Fazekas azt, hogy elismerjék az olimpián nyújtott teljesítményüket. Sárkányrepülővel, hegyről lefele én is tudok 9 méter 30-at ugrani. Jár nekem az arany távolugrásban?

Előzmény: Replica (643)
Replica Creative Commons License 2004.08.28 0 0 645

Tegyük fel ad mintát Annus és pozitív lesz, akkor 5 vizsgálat kellett ahhoz hogy kiderüljön, egy embernél? Megukról állítanak ki bizonyítványt, hogy teljesen alkalmatlanok a feladat elvégzésére. Az meg nem elfogadható, hogy csaltak a mintaadásnál és ezért lett negatív, mert ha nem tudnak ezekről a módszerekről, akkor nagy a baj.

Eseteleg szelektálnak, mikor kinek kell megbuknia?

Előzmény: fz (642)
*flash* Creative Commons License 2004.08.28 0 0 644
Mondom fz, miért nem tartasz sajtótájékoztatót, hisz te már tudsz mindent, ja, azt is tudod mát melyik szert használták? legyél szives oszd meg velünk.
Előzmény: fz (642)
Replica Creative Commons License 2004.08.28 0 0 643

Doppingolás gyanúja miatt vegyék el?????

Téged meg ítéljünk életfogytiglanra emberölés gyanúja miatt!!! Lehet nem csináltál semmit, de nem lenne jó a közérzetem, ha nem kerülnél börtönbe, mert kitudja lehet hogy egy gyilkos marad szabadlábon. A francot inkább menjél ártatlanul börtönbe az a biztos.

Előzmény: karma police (616)
fz Creative Commons License 2004.08.28 0 0 642

Egy tanácsadó cégnél dolgozom, eredetileg villamosmérnök vagyok, de a szakmábann sohasem dolgoztam. Azt képzelem magamról, hogy képes vagyok elfogulatlanul megítélni az eseményeket. Te viszont nem. Az olyanok miatt, mint Te nem állnak ki Annus és Fazekas, hogy igen, doppingoltunk, bocsánat. Mert bíznak benne, hogy az eddigi ködösítés megzavara az olyanokat, mint Te. Egy dologra válaszolj: Annus miért nem ad mintát a Wadanak, közjegyző és magyar képviselő jelenlétében akár, ha tiszta. Miért dob el magától mindent. Emellett nem lehet elmenni. Aki ezt meg tudja magyarázni azzal, hogy lelkileg összetört, meg nem bízik a wadaban, az - bocsánat - szűk látókörű.

Előzmény: *flash* (641)
*flash* Creative Commons License 2004.08.28 0 0 641
egész egyszerűen szarok a véleményedre. amugy ugy tudom szanyiék hivatalosan lebuktak, de nagyon csunyán. amugy mi a faszt képzelsz magadról, hogy te majd itt meg mondod mi az igazság, valami nagy ember vagy, szabad kérdeznem mit csinálsz az életben? bár leszarom, csak kiváncsi lennék az ilyen tagok mivel foglalkoznak.
Előzmény: fz (640)
fz Creative Commons License 2004.08.28 0 0 640
flash fejezd már be. Értsd meg, hogy nincs igazad. 20 évesen még van esélyed, hogy később bölcsebb leszel, bár én 17 voltam, mikor Szöul volt, és akkor is Szanyiék ellen voltam, de mások vagyunk. Ha elolvasod amit eddig írtam, összeáll a kép neked is, ha egy kicsit is hagyod magad az észérvek által befolyásolni.
Előzmény: *flash* (637)
*flash* Creative Commons License 2004.08.28 0 0 639

Reallibnek a "puskázásos" hasonlatáról.

:  én puskáztam párszor a suliban, de ugy emlékszem nem meztelenül irtam a dogákat, és nem kukkolt két tanár, közben pláne nem fogdostak. ugy nehéz lett volna.

thuram Creative Commons License 2004.08.28 0 0 638
Szerintem ez a feladat ,hogy ököllel gratulálj rád hárul,szerintem Annus nem fog elfutni senki elöl,föleg ha még kokszolt is:)
Előzmény: magyarc (636)
*flash* Creative Commons License 2004.08.28 0 0 637

neked aztán kibasz sok észérved van. nyilvánosságra hozták a csalás módját?

ha? tudsz erről vmit? bizonyitott? mind a négyszer sikerült meztelenül 2 ember mellett véghez vinni a csalást. Hát akkor ügyes banda ez a wada, nem??

amugy 20 éves vagyok, te fasz, és rühellem az ilyen álintelligens hülyéket.

Előzmény: xxxyyyzzz (625)
magyarc Creative Commons License 2004.08.28 0 0 636
Vajon már találkozott valakivel Szombathelyen, aki gratulált a tettéhez - ököllel?
Előzmény: magyarc (635)
magyarc Creative Commons License 2004.08.28 0 0 635
Annus egészségi állapota nem teszi lehetővé, hogy visszamenjen Athénba a meghallgatására - olvasta Füles.
Jimmy 4ever Creative Commons License 2004.08.28 0 0 634

A legújabb fejlemény, hogy talán mégsem veszik el Annus aranyát. Ha ez igaz, akkor az azért nem kis teljesítmény a magyar sportdiplomáciától, gyanítom legalábbis, hogy ők léptek valamit a háttérben. Amúgy az tényleg vicces, hogy Annus a Wada-nak nem, a MASZ-nak viszont adott vizeletmintát, ez kábé olyan, minthogyha valaki azzal akarná bizonyítani az ártatlanságukat, hogy "megkérdeztem őket, és tutibiztosra mondták, hogy nem doppingolnak"... Remélem legalább ezzel nem égetjük magunkat tovább a világ előtt.

HAJRÁ MAGYAROK !!!!!

magyarc Creative Commons License 2004.08.28 0 0 633

Nem így mondta a doktornő. 35 ml kell a 7 különböző vizsgálathoz, tehát a sokszor hivatkozott 5 ml az egyetlen komponens kimutatására való, s hét kell összesen. a 15 ml van tartaléknak meghagyva, 25 pedig a B mintára.

Ha tehát összesen 25-öt adsz, akkor az tartalékmentesen sem elegendő az A mintára sem. s ha valamelyik pozitív lenne, joggal követelhetné a sportoló a B vizsgálatot, de miből?

De. Úgy tudom, egy nyelvvizsgán a fogalmazásnál követelmény mondjuk 75 sor. Mondhatnánk, hogy 20-ból is meg lehet állapítani, hogy megfelelő tudásod van, mégis elégtelent kapsz 60 sorra is.

Előzmény: vinettu (630)
ikoloman Creative Commons License 2004.08.28 0 0 632
En is lattam ezt a nyilatkozatot a kiralyin. Ha jol tevedek a sportkorhaz doppinglaborjanak vezetoje, Hollosi Ildiko szolalt meg.
Előzmény: Törölt nick (631)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.28 0 0 631

Nekem meg erről az a véleményem, hogy én nem vagyok laboráns, nem szoktam doppingvizsgálatokat végezni, és ha nekem egy olyan (ráadásul magyar) ember aszondja, hogy 75ml kell, akinek ez a szakmája, és ezt csinálja nap, mint nap, akkor annak fogom elhinni, nem pedig olyanoknak, akik nem értenek hozzá.

A magyar doppingvizsgálók nyilatkozták,hogy kell a 75 ml, mert 8 különböző vizsgálatot kell rajta elvégezni (+ gondolom kell a B és C mintára is, de ahogy írtam -bár ez csak a saját feltételezésem-, oda elég 7.5 ml 2-szer, mivel elég csak azt az egy vizsgálatot újra elvégezni, ami pozitív lett.) Ez ugye azt jelentené, h kb 7.5 ml/vizsgálat. Arról pedig nem tudok nyilatkozni, hogy ez sok, vagy kevés, mert nem tudom mit kell vele csinálni. Nagyon sokan viszont érdekes módon ettől függetlenül is tudnak nyilatkozni ezügyben :)

Én is nagyon szeretném, ha kiderülne az ártatlanságuk, és visszakapnánk azt az egy aranyat is (Kilencedikek lennénk az éremtáblán, az nem semmi), de abban nem hiszek, hogy csak tőle, csak most többet kértek, mint a többiektől, és abban sem, hogy ok nélkül kérnek annyit. Ide tartozik, ami már sokszor elhangzott, hogy lehet az is, hogy azért kérnek annyit, mert az első pár ml nem biztos, hogy az övé. Ha a WADA erre gondol, akkor pedig mind1, hogy mennyit adott, mert ők nem tekíntik bizonyító erejűnek az első 25 ml-t, akkor se, ha az negatív, márpedig ez számít. Sajnos.

Előzmény: vinettu (630)
vinettu Creative Commons License 2004.08.28 0 0 630

Valami olyasmi a duma, hogy 25 kell a teszthez -ami baromság, mert 5-10 ml-ből bármilyen tesztet meg lehet oldani- 25 ml kell, "ha eltörik a kémcső" -ez megint szarrágás- 25 ml kell a kontrollhoz -ami megint baromság. A leadott 25 ml-t 3 részre osztva 1 komplett tesztet végre lehet hajtani. A gerinctelenség az, hogy meg sem próbálták a tesztet az úgymond "elegendő mennyiség" hiányában.

Nem tankolhatok az autómba mert nincs pénzem csak 10 literre...jó vicc...

Előzmény: Fáradt Vándor (599)
vinettu Creative Commons License 2004.08.28 0 0 629

Szerinted milyen speciális körülmény lett volna biztosítható az osztrák-magyar határon? Netán a Clio-val elcipelték volna őket Bécsig? Teljesen tökmindegy, hogy kinek adtak mintát egy és ugyanazon, vagy csak pár órával eltérő időpontban. A mintákat pedig Bécsben tesztelik, a függetlenséget kábé annyira lehet kétségbe vonni mint a WADA-ét. Talán még annyira sem...itt ugyanis nem a pénz beszél.

ui.: A NOB már meg is dícsérte a görögöket a kiváló szervezésért. MUHAHAHAHAHAHAHAHA. Gratulálok korrupt banda!!!

Előzmény: prokator (620)
magyarc Creative Commons License 2004.08.28 0 0 628

örülök, hogy vegre ertelmes, intelligens emberek is jarnak erre a forumra,

ti ketten abszolut az en velemenyemet kepviselitek

no comment

Törölt nick Creative Commons License 2004.08.28 0 0 627

Attól függetlenül, hogy reallibbel értek egyet, nem flashel, flash Annus Adrián doppingvizsgálatának jegyzőkönyvéről beszélt, reallib pedig Fazekas Robiét linkelte be.

Az eredeti kérdés az volt, hogy Annus Adrián jegyzőkönyvében van e csalásra utaló jel (s ez télleg nem lesz mind1 szerintem), erre jött válaszként a Fazekas esetéről szóló izé, hogy gyanú van, hogy egyes sportolók lehet csalnak valahogy.

donpedro26 Creative Commons License 2004.08.28 0 0 626

Volt már szó arról, hogy a MASZ miért vette le az új mintákat, de őszintén szólva nem igazán értem ezt a húzást. Ha pozitív lenne az új minta, akkor a MASZ tisztázza magát és moshatja kezeit, de akkor nyilván Annusék nem adtak volna nekik sem semmit.

Ebből feltételezhető, hogy negatív lesz a teszt, viszont így a MASZ jár rosszul, hisz könnyen beskatulyázhatják őket a csalók közé.

Egy lehetőség maradna, ha Annus régi és új mintájánál egyaránt végeznének DNS-vizsgálatot, és ezt összevetnék a vérmintával is. Erre viszont szerintem nem fog sor kerülni.

(Apró érdekesség, amiről szerintem még nem volt szó, hogy tulajdonképpen csak abban a két sportágban vannak doppingeseteink, amelyeknek nemzetközi szövetségeiben magasan jegyzett sportdiplomatáink vannak a vezetőségben (Aján Tamás és Gyulai István). Bár nem igazán hiszem, hogy ennek bármihez is lenne köze, csupán megjegyeztem, mint érdekességet.)

xxxyyyzzz Creative Commons License 2004.08.28 0 0 625

huh vegre vegigolvastam mindent.

eloszor is reallib es fz: örülök, hogy vegre ertelmes, intelligens emberek is jarnak erre a forumra, ti ketten abszolut az en velemenyemet kepviselitek, ennek nagyon örülök, igy nem kell ejjel-nappal a netem lognom (kulonben is draga :(  ;)

flash: rajtad latszik hogy meg gyerek vagy es igen tapasztalatlan, rövidlato. azert mert nincsenek esz erveid, meg nem kellene ocsarolni masokat es mindenfele, vulgaris jelzövel illetni. azert volt par higgadt hozzaszolasod is, ezeknek örültem. azonban szerintem te vagy teljesen vak es nem fz es reallib.

te allitod, hogy a vizeletvetel alatt nem volt semmifele szabalytalansagra utalo jel. azonban itt vki bekopizta a jegyzokonyvnek erre utalo reszet. talan nem tudsz angolul vagy valoban vak vagy?

a masik meg, hogy ha igy manipulaltak hogy idegen vizeletet adtak, akkor nyilvan negativ lett a minta...ezzel hiaba ervelsz.

harmadik pedig: azt szerintem itt senki se itelje meg, hogy egeszen pontosan hogyan maniopulaltak, zacskoval vagy mupenisszel vagy mittudomen, hiszen nem vagyunk orvosok es fogalmunk sincs, hogy mukodik az ilyesmi. csak sejteseink lehetnek.

4. miert kell azon felhaborodni, hogy a verseny utan is kergetik adriant? alairtak, hogy rendelkezesukre allnak a wada ellenoreinek, akkor ezt tessek betartani.

ah meg annyi mindent irnek, de lassan elvesztem a kedvem olyan emberekkel vitatkozni, mint flash meg akik meg nem gondolkodnak es nem tudjak esz ervekkel alatamasztaniamit mondanak, csak dobaloznak meg mocskolodnak.

kaloz174 Creative Commons License 2004.08.28 0 0 624
Az RTL Klub Híradójának információja szerint vasárnap Athénba utazhat Annus Adrián, akit személyesen hallgathatnak meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottság illetékesei. Annus és Fazekas eközben mintát adott a Magyar Atlétikai Szövetség illetékeseinek, melyet Bécsben elemeznek.
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.28 0 0 623
Mondjuk a felsoroltakból a lebukás egyelőre nem igaz, ennél fogva meg a többi is csak fikció.
Előzmény: karma police (619)
Tom_the_Cat Creative Commons License 2004.08.28 0 0 622
Hát igen. Nevetséges az, hogy csak a MASZ-nak adnak vizeletet. Ha negatív is lesz (nyilván az lesz....) csak ki fogják röhögni a világban és megjegyzik: "naja, a MASZ is benne van....."
Előzmény: prokator (620)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!