Keresés

Részletes keresés

TRf Creative Commons License 2004.12.02 0 0 224

2004. június eleje (Beta 2) óta több mint 10 különböző gépre tettem fel, egyiken sincs semmilyen probléma. 

psg5 Creative Commons License 2004.12.02 0 0 223

Hát ez az SP2 úgy látom valakinek bejön valakinek nem!

Szavazás fennt van az SP2  agépeden?

Igen vagy Nem  ?

Nekem nem én leszedtem!

És Neked?

Etus Creative Commons License 2004.11.19 0 0 222

Sziasztok!

Feltettem egy másik gépre is a SP2-es csomagot de meglepödve tapasztaltam, hogy ha bemegyek a "Biztonsági központba" ott a  Vírusvédelem nincs bekapcsolva. Nem tudom bekapcsolni, hogy aktív "zöld" legyen.  A másik gépen pedig be van kapcsolva. A gépen Norton 2004 van és tegnap megvettem a Norton 2005 és ma felteszem.

Melyiket tegyem a Norton SystemWorks 2005 vagy csak a Norton AntiVirus 2005-öt) Megvettem mind a kettöt spanyolul csak most azon morfondirozok, hogy melyiket tegyem fel.

ETUS

Etus Creative Commons License 2004.11.19 0 0 221

Sziasztok!

Mióta feltettem az XP SP2 packot azóta nem nyitottam meg mappába elmentett Word dokumentumot, csak most. Meglepödve tapasztaltam, hogy megváltoztak a betük a fejlécben. A Couriel new  - Algerian-ra.  Mindenhol ki kellett cserélnem az elsö két sort és most jó. Ez vajon miért történt? Virusom nincs.

ETUS

gyorgym_ms Creative Commons License 2004.11.19 0 0 220

Szia Jana!

Vedd figyelembe, hogy egy crack telepítésével nemcsak a crack hanem sok más egzotikus dolog is felkerülhet (Spyware, vírusok, etc). OEM-ben egész jó áron van az XP és diákoknak (szinte) ingyen van.

üdv,

g

--

Moldova György, MCSE+I
Microsoft Consumer Support

E-mail: i-gyomol@microsoft.com

Kérdezze szakembereinket!

Kérlek, használjátok a http://www.windowsonline.hu portált is a problémák jelentésére, így hamarabb és hiteles forrásból kaptok választ.

Előzmény: Jana19 (213)
Etus Creative Commons License 2004.11.14 0 0 218

szia KisPiramis!

A Sajátgép ikonra egy jobb klikk, majd az alsó sornál  a tulajdonságoknál egy bal klikk és ha megnyilt akkor láthatod, hogy ott-e a "szervizcsomag 2" bejegyzés. Nálam igy néz ki, gondolom, hogy másoknál is. Vagy úgy is láthatod: Start-Beállítások-Vezérlöpult-Programok telepítése és törlését megnyitod és alul nálam ott van a Windows XP Service pack 2.

ETUS

Előzmény: Törölt nick (217)
dredly Creative Commons License 2004.11.12 0 0 216
Sehogy. Ahhoz, hogy felmenjen, legálissá kell tenned az XP-det. Ezt kétféleképpen teheted: 1. megveszed a boltban; 2. Körülnézel itt, vagy itt. Sejtésem szerint neked inkább az utóbbi fog tetszeni... :-)

Dredly
Előzmény: Jana19 (215)
Jana19 Creative Commons License 2004.11.12 0 0 215

A WinXP SP1 v. SP2-őt hogyan lehet crackelni??????

Az előzőre sajnos nem kaptam kimeritő választ.

Etus Creative Commons License 2004.11.12 0 0 214

Mindig azt írja ki hogy a regisztrációs kulcs érvénytelen.-> ezt nem tudom, hogy miért lehet.

Nekem meg automatikusan felajánlotta a frissitést és a SP2-es csomagot. Csak rákattintottam és feltelepült.  Nem mondott közben semmit sem és mikor a végére ért újra kellett a gépet indítani.....Lehet, hogy valaki tud segíteni neked aki ért hozzá.

ETUS

Előzmény: Jana19 (213)
Jana19 Creative Commons License 2004.11.11 0 0 213

Valaki meg tudná mondani nekem, hogy hogyan lehet telepíteni a WinXP SP2-őt és mi kell még hozzá, mert sajnos nem megy.

Mindig azt írja ki hogy a regisztrációs kulcs érvénytelen. De miért???

Hogyan kell +crackelni hogy működjön!!!

Tomeck Creative Commons License 2004.11.11 0 0 212
ramod akkor van, a procit meg nem tudom, hogy eleg nagy-e. de a windowsnak mindig jot tesz, ha evente 1szer formatalod
Előzmény: Etus (211)
Etus Creative Commons License 2004.11.10 0 0 211
Szia! Ez a régi gépem amire feltettem próbaként, egy Compaq pressario 7594 (Intel Celeron 564 MHz 320 Mb RAM van a tulajdonságoknál). Kiváncsi vagyok, hogy hosszabb távon milyen és ha jó felteszem a másik gépre is. A másik egy Pentium 4-es és most elég sok vele gondom, mert ha a neten játszom (domino, canasta stb.) akkor 3-4 játék után lefagy az egész. Csak újraindítás segít és ez így megy állandóan. Fogalmam sincs miért és erre nem mertem feltenni az SP2-öt, mert félek, hogy rosszabb lesz a helyzet. Máshol is érdeklödetem (Kérdés a windowsos gurukhoz...topikban) de senki semválaszolt.....pedig ott szoktak segíteni. ETUS
Előzmény: Tomeck (210)
Tomeck Creative Commons License 2004.11.10 0 0 210
ramod van eleg? valamennyit nekem is lassit, de sokat nem
Előzmény: Etus (209)
Etus Creative Commons License 2004.11.10 0 0 209

sziasztok!

Tegnap este én is feltettem a Windows XP SP2-öt az egyik gépemre. Kiváncsian várom a fejleményeket, hogy lesz-e vele valamilyen gubanc. Annyit vettem észre, hogy az IExplorer kicsit lassabbnak tünik.  Szóval, ha rákattintok akkor elég sokat várok amíg megnyilik. Azelött ez pillanatok müve volt és ugyan ez a Word-nél, várni kell rá.  Ez most normális jelenség az SP2-vel?

ETUS

max_headroom Creative Commons License 2004.11.06 0 0 208
Olvass vissza egy picit.
Előzmény: hammerklavier (207)
hammerklavier Creative Commons License 2004.11.06 0 0 207
Csáó! Az egér mutatójának mászkálását meg lehet szüntetni valahogy? Köszi.
DJG Creative Commons License 2004.10.30 0 0 206
Mindenképpen célszerű a Windows-ét kikapcsolni, és helyette feltenni egy jobbat. A Windows sajátja ugyanis csak egy irányba működik: befele, kifele nem.

A Microsoft saját szavaival: "Windows Firewall will automatically allow all outbound connections, regardless of the program and the user context." Lásd http://msdn.microsoft.com/security/productinfo/XPSP2/networkprotection/firewall_devimp.aspx

Üdv,
Gábor
Előzmény: Seven Of Nine (194)
TRf Creative Commons License 2004.10.28 0 0 205

Csak azon múlik, 1024-gyel vagy 1000-rel számolod-e a megát.

266 169 × 1024 = 272 557 056 / 1000 = 272, 5 = 273

Mivel ember tölti ki a letöltési mezőket, egyszerűbb 1000-rel számolnia. De az átlagfelhasználók szempontjából is jobb a nagyobb szám. Ha a kisebbet írnánk ki, már venné is a telefont, hogy hajjajaj, letöltött még plusz 7 megát, most mi van? Vírus? (Akinek nem inge...)

Előzmény: Seven Of Nine (199)
Seven Of Nine Creative Commons License 2004.10.14 0 0 204

OFF: Bocsánat a duplázásért nem volt szándékos.

Az előzőt úgy jelezte a topik ,hogy nem került fel a listára.

Seven Of Nine Creative Commons License 2004.10.14 0 0 203

Szia Coreház.

Hát ezt kérdezem én is. Ez csak egy kis szervízpakk nem értem miért nem tudok túlenni rajta 5 perc alatt.

Nem értem azt sem miért van 3 féle méretű egy fajtából.S mitől a méretbeli külömbségek?

Azért emellett nem tudok csak úgy elmenni. Mert ha valamit csak úgy felrakok akkor pisloghatok ,hogy nem megy lefagy akad lassú. S akkor azt kérdezik miért nem a hivatalosat raktad fel. 

Előzmény: coreház (201)
Seven Of Nine Creative Commons License 2004.10.14 0 0 202

Szia Coreház.

Nem parázok csak röhögök a kedves illetékes elvtársakon ,hogy mennyire nem tudnak egyet beszélni s ahogy írtad is ez csak egy kis frissítés nem értem mért nem tudok túl lenni rajta 5 perc alatt.

A másik meg számomra még mindíg nem tiszta mitől a méretkülömbség és melyik jön a Ms$ tól.

Ha hülyeséget töltök le akkor meg csak pisloghatok ,hogy felraktam és lefagy meg akad meg nem jó . S akkor azt mondják mért nem a hivatalost töltötted le.

8)

Előzmény: coreház (201)
coreház Creative Commons License 2004.10.14 0 0 201
miért kell rágörcsölni?:) PC World-ről szedtem le.. de úgy tudom meglehet rendelni CD-n is. Ha ennyire parázol, tedd az utóbb emlitett tevékenységet!:)
Előzmény: Seven Of Nine (199)
Vandorr Creative Commons License 2004.10.14 0 0 200
A pinget nem tudtam engedélyezni a tűzfalon, s így kénytelenek voltunk kikapcsolni az egészet a francba, mivel a Wake-up on Lan előbb megpingeli a gépeket, de nem kapott választ....
Előzmény: gyorgym_ms (195)
Seven Of Nine Creative Commons License 2004.10.14 0 0 199

Háát nem akarok értetlen lenni ,de ezt nem értem.

Le akarom tölteni az Sp2 est magyarul.

Az elsődleges irányelv az ,hogy biztonságos forrásból kellene letölteni ugye a

biteket.

Amit lentebb megadtak a szaktársak linket a következőt írja:

1#

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=049c9dbe-3b8e-4f30-8245-9e368d3cdb5a&displaylang=hu

Fájlnév:

WindowsXP-KB835935-SP2-HUN.exe

Letöltés mérete:

266169 kB

Közzétéve:

2004. 09. 12.

Verzió:

SP2

(Honnan tudni ,hogy ez nem átirányított oldal?)

2#

http://www.pcworld.hu/downloads.php?op=visit&lid=248

Filenév: Ugyanaz

Kategória: Javítások Fájl mérete: 273 MB Dátum:

2004.09.14.

A szaklapban pedig ez szerepel : "Úgynevezett hálózatos változat 270megabájt"

Akkor most melyik a Redmondi méret és melyik a legujabb és hivatalos?

8)

Seven Of Nine Creative Commons License 2004.10.14 0 0 198

Szia György.

Köszönöm válaszod.

Akkor tesztelem mit tud 8)

Szittya Creative Commons License 2004.10.13 0 0 197

Szia MGyuri!

Az Outlook Express fórumban már feltettem a kérdésemet, de nem találtam meg vele senkit sem. Itt a helye, megismétlem:

Lehet, hogy nem függ össze, de az sp2-frissítés óta tapasztalom, hogy az OE a hosszabb elküldött leveleimet megcsonkítva küldi tovább (és így is menti el őket a megfelelő mappába). Különös, de a cirilbetűs leveleknél tapasztaltam a dolgot. Pl. ez egy levél levágott vége - a latin betűs kiegészítést az OE produkálta:

.... так далее и тому подобное.

<FONT face=Aria

Később a magyar leveleknél is ugyanezt tapasztaltam: a hosszabb levelek csonkolva mennek el, ill. kerülnek mentésre az elküldött levelek közé. Mi lehet az ok és mi a teendő? Előre is köszönöm a választ.

gwalt Creative Commons License 2004.10.13 0 0 196

Sziasztok!

Nem tudom,tud-e valaki segíteni, de miután felraktam a SP2-t teljesen lefagyott a gépem.Egy Dell notebookom van, és ezidáig még nem volt semmi ilyen problémám:

ugyanis a közkedvelt kék képernyőt láttam órákon keresztül,mivel nem volt képes elindulni a Windows és folyton újraindult.Na most az lenne a kérdésem, hogy ez a kék képernyő kizárólag hardver hibát jelez, vagy lehet a SP2 hibája is.Most újratelepítettem az XP-t,azóta nincs problémám,de még mindig nem nyugodtam le teljesen.Köszi előre is a segítséget, bármilyen ötletet szívesen fogadok

gyorgym_ms Creative Commons License 2004.10.13 0 0 195

Sokkal jobb mivel mélyebben kommunikál az oprendszer részeivel és így hatékonyabban tud védeni. technikai sallang nélkül, az XP tűzfala megfelel majdnem minden igénynek.

g.

--

Moldova György, MCSE+I

Garantált válasz a kérdéseire, hivatalos forrásból: http://www.windowsonline.hu

Előzmény: Seven Of Nine (194)
Seven Of Nine Creative Commons License 2004.10.13 0 0 194

Szia.

Végül is arra lettem volna kíváncsi ,hogy a mások által kreált tűzfalakhoz képest pl: Zone Alarm ,Kerio mennyire ütőképes. Mert ha op rendszer szinten kapok egy jó tűzfalat akkor minek töltsek a memóriába még egyet.

Feleslegesen nem szeretnék erőforrásokat lekötni. 

Előzmény: gyorgym_ms (193)
gyorgym_ms Creative Commons License 2004.10.13 0 0 193

Hello!

Voltaképpen az SP2-ben lévő Windows tűzfal az alapszintű biztonsági funkciókat (csomagszűrés) nagyszerűen ellátja...nemtom...<magánember>én nem használnék mást, a gépem köszöni jól van csak a Windows tűzfallal (az otthoni is)</magánember>

természetesen, a döntés szíved joga :)

g.

--

Moldova György, MCSE+I

Garantált válasz a kérdéseire, hivatalos forrásból: http://www.windowsonline.hu

Előzmény: Seven Of Nine (192)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!