Sziasztok!
Ide várunk minden olyan rajongót, akit érdekelnek az NFL és a College Football eseményei.
Az eddigi NFL-es topic új néven "Budapest Wolves" fut tovább, és elsősorban a Budapesti Farkasok amerikai focicsapat életével, és történéseivel foglalkozik.
GO FIGHTING IRISH, GO PACKERS!!!!!!!!!!!!!
Amennyire döcögött sokszor a szekér a szezonban, itt most annyira gördülékenyen ment minden. 16 meccses hazai veretlenségi szériáját törtük meg a Cowboysnak.
Love első PO meccsén - közel - tökéletes passer ratinget hoz össze, Aaron Jones egy állat (5.6y/carry, 118 y 3 TD). Senki nem futja úgy szét a Cowboyst, mint ő. :D Néztem egy statisztikát a reggeli kv mellett, csak Barkley futott ellenük több yardot (581), de ő meg 10 meccsen, AJ meg 4 meccsen 488. Időközben a Wikipédián átírták AJ oldalát, "Owner of Dallas Cowboys".
Gyakorlatilag az offense-ből bárkit lehet említeni, ahogy a defense-ből is, pont a napokban kaptam új gépet a munkahelyen, és állítottam új háttérképet:
A szokásos Wembley-ben rendezett Jaguars-találkozó mellett Londonban a Tottenham Hotspur Stadiumban játszik majd külön-külön a Chicago Bears és a Minnesota Vikings valakivel, illetve Németországban, Münchenben az Allianz Arénában lesz pályaválasztó a Carolina Panthers.
De mindenki más. Én személy szerint besokallok a végére, pedig én tizedannyit nem éjszakázok mint a hardcore rajongók!
Arról nem beszélve, hogy itt Mo-n hála a Net4-nek van XFL, CFL és európai amerikai foci is, szóval aki hardcore fan, annak folyamatos az amerikai foci ellátottság
Én már nem igen nézem ugye irtam ez nálam 1 érdekesség, ha nincs más nézem. De ti imádjátok, ilyenkor januárba nem fog el titeket szomorú érzés, hogy mindjárt vége és kb szeptemberig várni kell az NFL-re?
"Érdeklődője is lesz, ugyanis több insider (Jordan Schultz, Ian Rapoport, Tom Pelissero) is arról számolt be, hogy a Chargers és a Raiders is küzdene a kegyeiért, és Harbaugh is szeretne visszatérni a profik közé."