Azok sokkal hamarabb észrevették, hogy az MSZMP két ágra szakadt 1988-ban - ha nem háromra.
Te még még most sem ezt érzékeled, hanem a szadeszt, meg Bokrost, meg Habsburg Gyurit, akivel a kutyabőrön osztozol valamin.
Ez a háromágú MSZMP pont 20 éve tart. Remélhetően most leszakad két ága...
Gratulálok éleslátásodhoz!"
Na figyelj! nem kedves arctalan mindenttudó "barátom" . Teszek egy hirtelen gondolatkísérletet.:
1988 igazoltam az akkor legütősebbnek tűnő alternatív szervezethez.Imádtam Csengei-t,lelkesedtem Csurkáért,Csóriért és rengeteget dolgoztam. Megalapíttattam szervezetünkben az etikai bizottságotmelynek elnöke lettem és közelharcot vívtam a túlzsongó ejtőernyősökkel.
Rosszul tettem?
1993.
Megalakítottuk-még az is lehet,hogy az én kezdeményezésemre -a székesfehérvári polgári szövetséget.Az országban elsőnek.
Rosszul tettem?
1994.
A későbbi vejemnek kampányfőnöke lévén,győzelemre vittük városunkban a Fideszt,önkormányzati választásokon.
Rosszul tettem?
1998.
Felvettem a harcot a Fidesz megbuktatói, így későbbi vejem megbuktatóival .Kik a sikerük után ölelkeztek az MSZP-vezérekkel a Rác vendéglőben.Csr Palkovics tudna mesélni róla.
Rosszul tettem?
Mint koalíciós partner dolgoztam a Fidesz éra idején ,kivéve a fideszt buktató LESZesekkel hadakoztam,akik akkor már vad fideszesek voltak.
Ebben az időben még ugyanazok az "éleslátók" MDF belső ellenségei attól féltették az MDF-et, hogy "Dávid Ibolya beviszi a pártot a Fideszbe". Küztdöttem ellenük ,minden erőmmel.
Rosszul tettem?
2002 után.
Ugyanazok a kik a Fidesztől féltettek minket, elkezdték a Fideszt félteni tőlünk,s sok kudarcos puccsok után,majd landoltak a Fideszbe.
Mit tehettem?
S innen vitatható a multam ,ha annyira akarod,bár nyugodtan tükörbe tudok nézni azóta is.
Hát tudod az árulókat azóta is annak tartom, a tisztességes vitatkozókat ,továbbra is tisztességesnek .Így számomra éles a vonal Lezsák és Almásy között.
Ti minden erőtökkel arra akartok rávenni, hogy volt vezetőimet mindenfajta rongyembernek mondjam el, a tiétekhez hasonló stílusban.
Igaz nem értek egyet politizálásukkal, de a tiétek is elég hiteltelen számomra több esetben, másra nem, Fehérevár eladására ha gondolok.Nem hiszem, hogy van egy csepp erkölcsi alapotok is fejemre szórni azok után a fordulatok után, amit pártotok jelesei az évek folyamán elkövettek. A taxis háborutól a chatrtázásig,a szélkakas az ktyafüle.
Szóval szeretném, ha kissé visszafognátok magatokat,de leginkább tőled várom ezt ,mert te értelmes ember vagy,-ha bemutatkozni szemérmes is- és általában el is fogadom kritikáidat,de ha lelmész aljasságba akkor én is boritok.
A konzekvensen visszatérő állításaidat az MDF küldetéséről stb.Vizsgáld felül, mert jobb ha tőlem tudod, hogy valótlan baromság az egész,amely duma fegyvernek jó, mert saraz minket de bizonyos szellemi és erkölcsi szinten méltatlan, ha csak 8.parancsolatot emlitem.