Keresés

Részletes keresés

joskabot Creative Commons License 2008.01.17 0 0 3375
Vedd a gigás Creativot.
Nekem 1 éve ez van és még semmi baja. Még nem fagyott le, meg semmi ilyesmi.
Eddig egyetlen furcsasága az volt, hogy az egyik szám lejátszása kozben átváltott egy másik számra, amit már elozoleg letotoltem és lejátszotta:)
Előzmény: Törölt nick (3371)
Clyde Creative Commons License 2008.01.17 0 0 3374
_guru_ (vagy vki)

Pont ilyen mp3-lejátszót keresek, esetleg tudnál segíteni? Bármi tipp? Már néztem régebben, hogy esetleg külföldről rendelném, mert a ceruzaelemes, feltétlenül rádiós, lehetőleg jó minőségű mellé nekem igen csak nagy kapacitású kéne (mondjuk, úgy 20-40GB, de a 100-at se bánom! :))

Megköszönném, ha emailre írnál, mert fórumot nem nagyon olvasok (csak benéztem), el ne felejtsem , de azt biztos megnézném! gcs1@freemail.hu
Előzmény: Törölt nick (3372)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.13 0 0 3372

No name márkában nem bízok. Fontos, hogy AAA aksiról működjön, legyen benne FM rádió, min. 1GB-os legyen. A Creativeról tudom, hogy inkább a minőségre mennek, de Philipsről lövésem sincs, hogy most mit produkáltak. Már nagyon régen vettem ilyen márkájú termékeket, be is fürödtem velük, így már kb. 1 évtizede hanyagolom őket.

Törölt nick Creative Commons License 2008.01.13 0 0 3371

mp3 lejátszót akarok venni és egyelőre ezek maradtak bent az 1. körben.

1. Creative Zen Nano Plus 1Gb

http://hu.europe.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=12720

2. Creative Zen Nano Plus 512 MB

http://www.fer-mel.hu/index.php?page=4&cikkszam=17364

3. Philips SA2115 (1GB)

http://www.edigital.hu/product.php?productid=33323&cat=1042&page=2#

Max. 15-öt szánnék ré, de végső esetben a Zen 1GB is belefér, mert az 512 MB nem túl sok. Sajnos a Creativeról és a Philipsről sem találtam eddig véleményeket.

Szerintetek melyik legyen?

rnagy8 Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3370
Egy Sony-s kérdésem van. Vettem egy NWZ S616F-et. Emlékszem, hogy amikor először rádugtam a PC-re akkor pen drive-ként működött, megjelent a total commanderben. Miután feltettem a CD-jéről a WM player 11-et és valami szutyok MP3 konvertert (és még ki tudja mi vándorolt fel közben) csak az Intéző hajlandó látni, a lejátszón pedig csatlakoztatva írja, hogy MTP... Azelőtt nem ezt írta ki szerintem.
Az intéző meg file kezelésben nem tetszik. Nem bírom észleltetni commanderrel, pedig jó lenne. Tapasztalt valaki hasonlót?
MuzX Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3369
Tényleg hülyeség, normális készüléknek mindegy, hogy ki vagy be van kapcsolva, legfeljebb bekapcsolva kicsit lassabban tölt...
Előzmény: Pami2002 (3368)
Pami2002 Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3368

Köszönöm a válaszokat.

A probléma végül is megoldodott. Teljesen véletlenül.

Kész szerencse, hogy van hozzá leírás, és pont az ellenkezőjét írták annak, amit csinálni kell.

A leírás szerint ugyanis töltés közben feltétlenül ki kell kapcsolani. Tegnap véletlenül bekapcsolva felejtette a fiam. Feltöltött!:D

(De hogy ilyen butaságot...:@)

rgranc Creative Commons License 2008.01.02 0 0 3367
Drivere van esetleg?
Nem akarok hülyeséget írni, de Sony Ericsson telefonokat (több ismerős szerint is) például csak akkor lehet USB-ről tölteni, ha telepítve vannak a meghajtóprogramok, anélkül hiába van rádugva a gépre.
Előzmény: Pami2002 (3364)
MuzX Creative Commons License 2008.01.02 0 0 3366
1000-3000 Ft közt kaphatók olyan hálózati töltők, melyek kimenet USB, esetleg érdemes megpróbálkozni egy ilyennel.
Sajnos több ötletem nincs...
rnagy8 Creative Commons License 2008.01.02 0 0 3365
Nem tudom segítek-e vele de leírom, hogy nekem ez volt egy PDA-val. Töltést mutatott, de nem töltött valójában USB-ről. Aztán feltettem a hálózati töltőjére (lehet, neked nincs ilyened, akkor nem segítettem sokat), ami rendben fel is töltötte. Valszeg van valami különbség kábel és kábel illetve USB portok közt mivel ez a kábel a munkahelyi gépemet töltötte eddig a cuccot, csak itthon nem. Az itthoni gépem pedig töltötte az itthon tartott kábellel, csak a munkahelyi kábel nem töltötte...
Pami2002 Creative Commons License 2008.01.02 0 0 3364

Köszi.

Közvetlenül van összekötve a lejátszó a géppel...

Ez már a második MP4-ese a gyereknek, mert az elsővel is ez volt a gondunk. Visszacserélték. Most megint ez van. Ezért is gondoltunk arra, mi csinálunk rosszul valamit...:(

Előzmény: MuzX (3363)
MuzX Creative Commons License 2008.01.01 0 0 3363
Direktben van a számítógép USB-jére kapcsolva vagy USB Hub-on, esetleg hosszabítón keresztül? Ez utóbbi esetben lehet, hogy túl nagy a jel vesztesége az elégséges töltéshez, de ez csak tipp.
Mindenesetre meg kéne kérdezni a forgalmazót.

Olvastam még olyat is MPMAN kejátszóval kapcsolatban a neten, hogy be kell állítani a kijelző megvilágítását teljesen minimumra, és a kijelzőt meg az egész lejátszót úgy, hogy automatikusan lekapcsolódjon pár perc után... állítólag ez segített valakinek a töltésben, bár csodálkoznék rajta.
Előzmény: Pami2002 (3362)
Pami2002 Creative Commons License 2008.01.01 0 0 3362

Üdv minden Topiclakónak!

Először írok ide, és mivel számomra a téma teljesen új és idegen, lehet, hogy butaságokat fogok írni, kérdezni. Elnézést.

Kapott a fiam karácsonyra egy MP4 lejátszót (MPMAN).

Van egy kis gondunk vele... Belső akkumlátora van, töltenénk... USB-n van a szgépre kapcsolva, és úgy néz ki a kis jel szerint, hogy tölti. Viszont mikor levesszük róla, akkor kiderül, hogy egy picit sincs töltve az akksi.

Mit csinálunk rosszul?

Tud valaki segíteni?

Előre is köszönöm.

MuzX Creative Commons License 2007.12.31 0 0 3361
Ja, így néz ki:
Előzmény: MuzX (3360)
MuzX Creative Commons License 2007.12.31 0 0 3360
Hölgyek-urak!

Érdekes megoldást találtam MP3 lejátszó ügyben.
Nemrég vettem egy Sandisk Sansa C250 lejátszót, 2 Gb beépített memóriával.
A cucc nagyjából felsőközép kategóriás, elég jó minőség, egyszerű dizájn, zenelejátszó, FM rádió, színes, de kicsi és kis felbontású kijelzővel, tehát nem alkalmas videóra, de nekem nem is kell. 12e Ft volt.
Ami nagy előnye, hogy micro SD kártyával bővíthető, valamint hogy Litium-Polimer aksija van, ami könnyen cserélhető.
Sajnos közben kiderült, hogy az Európában forgalomba kerülő verzióból valami adózási okok miatt egyszerűen kimaradt az FM rádió, vagyis a firmware-ből kihagyták.
Ez nagyon feldühített, mert a fenti információt sehol nem hozták nyilvánosságra a Sandisk honlapján, csak a nem hivatalos fórumon tudtam meg.
Elkezdtem böngészni valami megoldást a neten, és rátaláltam a Rockboxra Open Source firmware-re.
Ez egy olyan ingyeneses firmware, amivel sokféle MP3 lejátszó gyári firmware-ét le lehet cserélni, és rengeteg plusz lehetőséget biztosít, amit a gyári nem.
Konkrétan az én Sansa C250-esem nem tudott Micro SDHC kártyát kezelni a gyári firmware-rel, csak micro SD-t, amivel maximum +2Gb bővítést lehetett volna elérni.
A Rockbox kezeli a Micro SDHC kártyát is, és természetesen van FM rádió is, sőt, rengeteg plusz szolgáltatás, a játékoktól kezdve a szótáron át a stopperig, amit csak akarsz.
Vettem hozzá egy 8Gb-os kártyát 21600 Ft-ért, és így lett egy 10 Gb kapacitású nagyon jó kis lejátszóm 33600 Ft-ért. Ilyen árban eddig max. 4 Gb, esetleg kicsit drágábban 8 Gb-ost láttam.
A hangminősége kiváló, bár a magasakat kicsit hiányolom, de még nem tapasztaltam ki teljesen a Rockbox equalizer-jét, ami nagyon sokféle paraméter állítását teszi lehetővé.
Egy Sennheiser CX300 fülessel használom, a mélyeket gyönyörűen és jól definiáltan hozza, jó a dinamikája, és bőven elég a hangereje.
Egyelőre elégedett vagyok vele, de még sokat nem használtam.
Az aksi üzemidejével kapcsolatban (gyári igéret 15 órányi lejátszás) vannak némi kétségeim, de majd meglátjuk.
A Rockboxot más lejátszókra is fel lehet tenni.
rnagy8 Creative Commons License 2007.12.31 0 0 3359
Köszi a választ, közben el is dölt a kérdés. Benéztem egy Auchanba, és ott volt kipróbálható mindkettőből. Hát óriási különbség volt a Sony javára a videó részletességben (előre installált demo filmek) és ez nálam fontos volt. Megvettem a Sony-t. Most már csak remélni tudom, hogy később se találok ellene szóló érvet :-)
Előzmény: znr (3358)
znr Creative Commons License 2007.12.31 0 0 3358
Szia!
Nekem philips-em van, 2gb-os, pont el akarom adni...:) A képe tökéletes egy laikusnak, aki néha megnézne egy-egy filmet, de akinek nem kifejezetten a látvány számít, hanem a tartalom...szóval ahhoz, hogy a polipok szaporodási szokásairól nézz meg rajta valamit ahhoz príma..de ahogy látom, neked más elvárásaid vannak, és akkor nem a legjobb szerintem. A hangzása viszont fantasztikus. Az ő fülese elég nyamvadt, de mással tényleg nagyon jó. Diktafon funkció nincs rajta. Utánaolvastam a philips-nek angol oldalakon, nagyon dicsérik, a sony-ról nem tudok ennyit. Elvileg az is jó. Én ennyit tudtam, még kérdezz utána. :) Mindenesetre ha kell valakinek egy philips sa3125-ös 2gb-os tök új, egyszer kézbe vett mp3 az nyugodtan szóljon...:)) norrc@freemail.hu
1 év garancia, dobozával minden. Teljesen új...15 körül kérnék érte.
Előzmény: rnagy8 (3357)
rnagy8 Creative Commons License 2007.12.31 0 0 3357
Sziasztok!

Szeretném kikérni a véleményeteket két 4GB-s MP3/4 lejátszóról:

Sony NWZ-S616F
Philips SA3345

Mindkettő QVGA felbontású. A Sony 1.8" a Philips 2.4"-os.
A Sonynak láttam a képét, lenyűgőzően szép, éles. A Philipset sajnos még nem tudtam megnézni, de az LCD mérete jobban hangzik. Fontos a jó kép, van valakinek ebben tapasztalata? A Sony 30fps ír, a Philips 20fps-t. Ez látható különbség?
Ami tán még fontosabb, az a hang minősége? Nem a hozzáadott füles minősége érdekel mert valszeg úgysem a gyárit használnám.
Számomra nem derül ki, hogy a Sonynak van-e felvétel funkciója, de mivel nem reklámozzák, gondolom nincs... ???
A Sony kb 6000-rel drágább, megéri a különbséget? Esztétikailag egyformán tetszenek. Ha a hangzás és a kép érezhetően jobb a Sony-nál akkor megéri nekem.
Köszi a véleményeteket előre is.
ruzga Creative Commons License 2007.12.19 0 0 3356
Hi, adott egy avs tecn nevű mp4 és egy samsung csúcsmodel mp3, melyik a jobb minőségű hangban?
syrius Creative Commons License 2007.12.17 0 0 3355

hát az bizony ciki, mert van ugye pár száz szám és azért egyesével léptetni még távirányítóval sem könnyű. Tehát ajánlottabb több kisebb filléres 128/256 mB-os pendrive-val felszerelkezni, mert csak a főkönyvtárban matat, léptetni nem lehet mappában. Azzal együtt határozottan jót tett a közérzetemnek, hogy reggelente em híreket, hanem ZENÉT hallgatva közlekedek. Ma CREAM volt műsoron a Crossroads közben mentem át az útkereszteződésen:-)

BTW így is megéri az árát.

Előzmény: renesains (3350)
areacode212 Creative Commons License 2007.12.17 0 0 3354
Valakinek esetleg szemelyes tapasztalata a samsung P2 rol? Egy eleg jo itouch copynak nez ki DE van benne radio...
MuzX Creative Commons License 2007.12.17 0 0 3353
Közben belegondoltam jobban, és elmúlt...

(Nem lehet hozzá normál fülest csatlakoztatni, és nagyon gagyik a csengőhangjai, amiket nem lehet lecserélni, nincs ékezetes szövegbevitel, BT vagy Wi-Fi nagyon gyorsan lemeríti)
Majd a következő verzió talán...
Előzmény: MuzX (3352)
MuzX Creative Commons License 2007.12.17 0 0 3352
Hölgyek, Urak!

Tud valaki tanácsot adni, hol érdemes ma Magyarországon iPhone-t venni?

Attól tartok, muszáj lesz áttérnem rá...
renesains Creative Commons License 2007.12.10 0 0 3351

syrius az elöző neked ment, csak valami miatt nem tette oda a neved.

Üdv

renesains Creative Commons License 2007.12.10 0 0 3350

Uhh, az elég meleg hogy csak egyesével lehet léptetni.

És, azt is tudja kezelni, ha mappákba teszem a számokat??

Tehát mappt is meg tud nyitni vagy csak a a folyamatos listát..

Remélem érted mit kérdek. Nem tudtam jobban megfogalmazni :)

Ambrosia5 Creative Commons License 2007.12.09 0 0 3349
Sziasztok!

Eladom 2 hónapos, nem használt fekete Sennheiser CX300 fülhallgatómat. Dobozában,
garanciával, számlával, ára: 7000 Ft.

Tel.: 06 30/317 5217
csandi9@t-online.hu

limanka Creative Commons License 2007.12.09 0 0 3348
Sziasztok!
ump-611(ultra media player) es tipusu lejatszorol hallott mar valaki?
Kulso nekem bejon de sehol sem talalok velemenyt rola.
syrius Creative Commons License 2007.12.07 0 0 3347
Pár nep elteltével azt tudom mondani, azt a 4 ezret simán megérte. Némi halk sistergés van, de alig hallható, inkább a számok közti szünetekben. Viszont lineárisan játszik csaK a gyökérből, tehát az 1 gigás pendrive-ot nem könnyű végighallgatni, léptetni ugyan lehet távirányítóval, de persze csak egyesével. Azért picit így is jobb, mint egy kazetta:-)
renesains Creative Commons License 2007.12.05 0 0 3346

Aha, jól hangzik csak sajna nekem annyi a bökkenő, hogy Alfa 166-osom van, ésha valaki látott már ilyet belülről(na nem azért mert olyan nagy szám), akkor az láthatja, hogy ebben gyárilag kazetta van, és a magnó részét nem lehet kicserélni, mert ez ugy van kialakítva, hogy szinte az egész középső box egyben van. tehát nincs külön magnó rész amit esetleg ki-be lehet rakosgatni ha éppen megunom.

tehát a lehetőségeim eléggé korlátoltak. Gondoltam még a sima mp3 lejátszóra kazetta átalakítóval, de valaki azt mondta, hogy a transzmitter sokkal tisztábban szól.

Na ezért tartok itt ahol tartok. Most meg mondod, hogy panaszkodnak a kollégáid..

A rádio adók meg már eléggé unalmasak néha, ugyhogy valamerre kell mozduljak.

Mindegy azért köszi az infót.

Előzmény: kaviat (3345)
kaviat Creative Commons License 2007.12.02 0 0 3345
kollégáim próbálkoztak néhány fajta ilyen szerekezettel, sokat nem szabad várni tőlük, a rádiónak köszönhetően elég vékonyka frekvencia menetük van, viszont annál több zajt szednek össze :(( vidéken valamennyire még jobban funkcionáltak, itt pesten túl sok rádió adó van egymás hegyén hátán, nem volt igazán tökéletes a vétel.

most valami olyasmit használnak autóban, amit direkt rá lehet dugni az erősitőre, viszont ebbe is be lehet dugni usb kulcsot, az egész úgy látszik mint egy disk changer /lehet lapozgatni a "lemezek" között a rádión/. annyit erről a rendszerről, hogy konkrétan az autóhoz megfelelő készüléket kell venni, aminek a beépített autórádiohoz megfelelő a csatlakozója.
Előzmény: syrius (3341)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!