Keresés

Részletes keresés

Surci111 Creative Commons License 1 napja -1 8 1441093

A basi is, meg a házmesterkövérlaca is szétaggódják most magukat a jogállamiságon meg demokrácián... Valahol szürreális

Ennél már csak az a szürreálisabb ahogy a dilitopicban aggódnak a demokráciáért

Mindennap hisztizve verik földhöz magukat hogy hát mi lesz a jogállamisággal, fékekkel és ellensúlyokkal, és egyszerűen kibírhatatlan már ez a sztálinista Petyuszdiktatúra. Mert már ez az, a  totális diktatúra :D

Érdekes 16 évig minden rendben volt, heherészés ment meg az volt a mondás hogy sírjatok lippsikék, fogalmam nincs mi történhetett 3 hónapja hogy hirtelen ennyire érzékenyek lettek az ilyesmire

Előzmény: advocatusdiaboli (1441089)
AnchorMan Creative Commons License 1 napja 0 5 1441092

Jjjjja... mééég emléxem, szakmányban háborogtak: a'sse tunni, mi is az a jogállam, sehol nix definiálva, csak furkósbotként használják, hogy kirabójják Magyarországot, elvegyék a magyaroknak járó uniós pézeket, amit azé' kapunk, mer' megnyitottuk a piacainkat - ezt a végeláthatatlan kincsestárat, a világon 1edülálló Szent Magor Gyepűn gazdagon termő pénzfaerdőket tarolnák le Prüsszellel és Sorossal a zélen... meeer' mi ollan fontos és 6almas pijac vogymuk...

Előzmény: advocatusdiaboli (1441089)
ValamiV2 Creative Commons License 1 napja 0 2 1441091

Plusz a másik tanulság, aminek kapcsán ezt előhoztam, hogy nagyon szigorú a norvég gyerekvédelem, itt a fogorvosnál is mindenféle jelentések születtek, és, hogy gyakori, hogy pusztán kulturális különbségek miatt elvesznek gyereket szülőktől, főleg bevándorlóktól, és most nem fekete Afrikára kell gondolni, hanem kelet-európaiakra, és aztán a gyereket titkos címre viszik, ahol látogatni se tudod. Ez azért kissé ijesztő, mondhatni, erőteljes túlkapás. 

A "néni" (aki val.szeg nálad fiatalabb. :))), azt szerette volna, ha megpróbálják ezt mindenféle hókusz-pókusz nélkül megcsinálni, de ebbe a fogorvos nem ment bele. Mert a gyereknek nem lehet rossz élménye. Nem tudom, akkor ha a gyerek elesik és lehorzsolja a térdét, akkor majd altatásban fertőtlenítik le? Nehogy rossz élménye legyen? Ez számomra is durva.

Amúgy is sokat ír a norvég rendszerről, hogy mi az, ami jó ott, és mi az, ami teljesen érthetetlen kelet-európai szemmel, és ami miatt most mégis fontolgatták, hogy nem kéne-e hazajönni. 

Előzmény: ZOH (brüsszelita) (1441080)
ValamiV2 Creative Commons License 1 napja 0 2 1441090

Hát, nem egészen ez a tanulság. :)))

Lehet, hogy a gyerek nem érez fájdalmat az altatásban, de basszus, én is be lennék szarva, ha tejfog töméséhez altatni akarnák a gyerekem! Minek??? Annak is vannak kockázatai, akár meg is lehet halni benne. 

Nem tudom voltál-e már altatva, én voltam, és egyáltalán nem egy leányálom az sem, mármint mondjuk abból felébredni, eléggé megviselt, tehát lehet, hogy fájdalma nem lesz, de, hogy kellemetlen lesz, az majdnem biztos. 

Én is voltam 6 éves gyerekkel fogorvosnál, különösebb gond nélkül simán megoldották neki, pedig ott az volt, hogy a tejfog valahogy félig betört, nem esett ki rendesen, és azt kellett kibányászni. Ehhez nem altatták el, ami kockázatos, és egy csomó idő. És jé, azóta sem fél a fogorvostól, a legnagyobb félelme az volt, hogy leesik a székről. 

advocatusdiaboli Creative Commons License 1 napja -1 8 1441089

Az íreknek ez az érdekük, és mivel USE nincs, így nem működik valódi egységként az EU.

Más: https://telex.hu/belfold/2026/07/09/sulyok-tamas-aggodik-hogy-az-utodja-a-tisza-part-politikai-kinevezettje-lesz

A basi is, meg a házmesterkövérlaca is szétaggódják most magukat a jogállamiságon meg demokrácián... Valahol szürreális, hogy ők, akik leépítettek szinte minden féket-ellensúlyt, és tényleg csak ez a választási vereség akadályozta meg, hogy valódi diktatúrába tolják át az országot (a szuverenitásvédelmi hivatal idén őszre beígért élesítése után már elmondhatóan valódi diktatúra lettünk volna !!!) - most azon verik a nyálukat, hogy féltik a demokráciát... A szatyorfingtól tényleg valami elképesztő hallani, hogy azon aggódik, hogy az utódja "politikai kinevezett lesz"... Nehéz eldönteni, hogy ezek most ennyire torz lelkek, gyakorlatilag bolondok, akik el is hiszik a sok őrültséget, amit hangoztatnak - vagy ennyire pofátlanok??

Mint, ha Mengele azon aggódott volna a hipotetikus leváltása után, hogy az utódja esetleg nem képviseli megfelelően a betegei érdekeit, és "nem bánik velük megfelelően" - különös tekintettel az ikergyerekekre...

Előzmény: z_a_p (1441087)
advocatusdiaboli Creative Commons License 1 napja 0 4 1441088

A teljes trópusi övezetben mi "veszélyeztetettek vagyunk", nem azért, mert olyan "koszos-sudribunkó" népek mind (van, aki az, van, aki nem), hanem mert egyszerűen nincs az immunrendszerünk felkészülve az ott szokásos hétköznapi dolgokra. Idővel - alig pár hónap alatt - alkalmazkodnánk, de elsőre lehetnek balesetek (nekünk nem volt gondunk, sem Indiával, sem Kínával, sem Szingapúrral).

A mélységes lebecsülésük és lenézésük viszont a legnagyobb hiba, amit elkövethetünk. Ugyanolyan jó orvosaik és kórházaik vannak az indiaiaknak is, mint nekünk - meg van sokkal rosszabb is persze, szélesebb a spektrum, no, de itt az EU-ban is van számtalan kutyaütő-sarlatán orvos, meg lepusztult intézmény is. És sokszor túl vannak lihegve a dolgok, az, hogy sima (nem extrém, nem komolyabb szájsebészet szintű) fogorvosi beavatkozásokat is altatásban akarnak végezni - már elnézést, de ez már konkrétan civilizációs dekadencia...

Az érem másik fele, hogy ezeken a sudribunkó helyeken meg ránézésre szörnyű-vállalhatatlan körülmények között, utcai szervizekben elvégeznek olyan gépészeti munkákat, javításokat-felújításokat (mégpedig működő, utána újra sokáig gond nélkül használható módon), amiket itt az elkényelmesedett és sokszor megfizethetetlenné vált EU-ban egyszerűen nem tudsz már megcsináltatni - pedig szükség/igény nagyon is lenne rá.

Saját szememmel látom, hogy nem kevés ipari-műszaki próbálkozás-kezdeményezés hal el azonnal azon, hogy egyszerűen nincs szakember, nincs, aki megcsinálja. Nincs esztergályos, nincs megfelelő hegesztő-gépész-technikus. Ezeken a lenézett helyeken meg még van...

Előzmény: M.Zoli (1441086)
z_a_p Creative Commons License 1 napja 0 0 1441087

A vakond EU testebe furodva:

Írország már a látszatra sem ad. Az ország új adatvédelmi biztosa, Niamh Sweeney korábban a Meta vezető lobbistája volt.

Írország a GDPR-jogszabály hatálybalépése óta eltelt 10 évben egyetlen EU-vizsgálatot sem zárt le a Google vagy annak leányvállalatai ellen.

Az EU-s szintű jogvédelem gyakorlatilag megbénult, mivel az összes többi tagállamnak meg kell várnia, amíg Írország lép egy uniós szintű intézkedés keretében.

Írország nemcsak adóparadicsommá, hanem a szabályozás kikerülésének színhelyévé is vált.

M.Zoli Creative Commons License 1 napja 0 1 1441086

Anno a nemet kollegaim oda jartak szemmutetre. Olcsobb es jo. Vannak a felsobb kasztoknak, penzes kulfoldieknek fenntartott klinikaik, detto jo. 

A tobbi resze, az nem jo. Azonkivul valahogy meg kell baratkozni a helyi bakteriumokkal is. 

Szoval lehet, hogy szuper minden, meggyogyitjak a bajodat, meg minden, de mi van, ha kapsz egy fertozest?

Tavaly apamnak 5 honapig volt nyilt sebe, mert osszeszedett a korhazban valami szuperbakteriumot. A dokik elmondasa alapjan minden 10-ik beteg elkap valamit, es nem tudnak ezzel mit csinalni.

Előzmény: hummel8.2 (1441083)
gamma mikroszkop Creative Commons License 1 napja 0 3 1441085

Kérésedet nem tudom teljesíteni, de megkértem a műokost, hogy foglalja neked össze:

A Mississippi vize azon a délutánon olyan lustán hömpölygött, mintha örök életére ráért volna. A nap vöröses aranya hosszú csíkokat húzott a víz hátán, a Nyugati Csillag lapátkerekei pedig olyan komótosan kavarták fel a folyót, mint öregasszony a kukoricalisztet a vacsorához. A kazán egykedvűen sziszegett, a fedélzet alatt a gépész káromkodása időnként felhallatszott, odafent pedig minden úgy történt, ahogyan a Mississippi mellett mindig történik: lassan, de végérvényesen.

A kormányosfülkében kellemes virginiai dohány illata terjengett.

Sam, a kormányos, már harminc esztendeje vezette a gőzösöket New Orleans és St. Louis között. Arcán annyi barázda húzódott, ahány homokpad lapult a folyó fenekén, s úgy olvasta a víz fodrait, ahogy a prédikátor a Bibliát. Egyetlen pillantásból megmondta, hol hazudik a sodrás, hol rejtezik uszadékfa, és hol készül a folyó becsapni az embert.

Mellette, egy fényes mahagóniládán üldögélt egy különös idegen.

Úriembernek öltözött, de nem úgy, ahogy a déli urak szoktak. Ruháján nem látszott por, csizmáján nem volt sár, kezén nem akadt egyetlen sebhely sem, ami arra vallott volna, hogy valaha is dolgozott. Minden negyedórában elővette aranykeretes pápaszemét, kifényesítette, majd olyan elégedetten mosolygott, mint aki birtoklevelet írt a Teremtő nevében.

Azt beszélték róla, hogy tudós ember.

Ő maga azonban azt állította, hogy ennél sokkal több.

– A jövőt tervezem – mondta.

Sam ezen akkorát köpött a nyitott ablakon, hogy egy béka ijedtében lebukott a víz alá.

– Érdekes mesterség – jegyezte meg. – Errefelé legfeljebb a kártyások tervezik előre a következő partit.

Az idegen nem sértődött meg.

– A világ száz év múlva sokkal fejlettebb lesz.

– Mármost – felelte Sam –, ezt minden utazó elmondja. A misszionárius szerint mindenki jámbor lesz. A bankár szerint mindenki gazdag. A politikus szerint mindenki elégedett. A szélhámos pedig azt ígéri, hogy mindenki gazdag lesz, csak előbb neki kell odaadni a pénzét. Maga melyik fajta?

– Én a haladás embere vagyok.

Sam lassan biccentett.

– Az még veszélyesebb.

Az idegen nem értette a célzást.

– Képzelje el – kezdte –, hogy az emberek egyszer majd hatalmas városokban laknak.

– Miért?

– Mert ott lesz a munkájuk.

– Akkor miért nem ott építik fel a házukat, ahol most laknak?

– De ott építik.

– Akkor mi a csoda az a város?

Az idegen sóhajtott.

– Nem így. Az emberek olyan házakat vesznek majd, amelyek tízszer annyiba kerülnek, mint egy egész ültetvény Kentuckyban.

Sam majdnem elengedte a kormánykereket.

– Tízszer?

– Igen.

– Aranyban?

– Aranyban.

– És mit kapnak érte?

– Egy kisebb házat.

– Miért vesznek kisebbet drágábban?

– Mert közelebb van a munkahelyhez.

Sam hosszú ideig nézte a folyót.

– Tudja, uram – mondta végül –, egyszer láttam egy embert, aki húsz dollárért vett egy lyukas csónakot, mert azt mondták neki, gyorsabban úszik. Akkor azt hittem, annál nagyobb bolond már nem születhet. Most kezdem azt hinni, hogy csak túl korán halt meg.

Az idegen tovább mosolygott.

– Ez még semmi. Az embereknek ló nélküli kocsijuk is lesz.

– Ló nélkül?

– Ló nélkül.

– Akkor ki húzza?

– Egy gép.

– És mit eszik az a gép?

– Benzint.

– Drága?

– Igen.

– Minek kell?

– Hogy eljussanak dolgozni.

– Miért?

– Hogy megkeressék a benzin árát.

Sam pislogott néhányat.

– Várjon csak... Ha jól követem a gondolatmenetet, akkor vesznek egy drága házat, hogy közel legyenek a munkához. Azután vesznek egy drága gépet, hogy eljussanak a munkához, amihez már eleve közel költöztek. Aztán dolgoznak, hogy kifizessék azt a gépet, amelynek egyetlen célja, hogy elvigye őket oda, ahol megkeresik a gép árát.

– Pontosan!

Sam komoran megszívta pipáját.

– Maguk odafenn tényleg nagy mesterei lesznek a körforgásnak.

Az idegen felbátorodott.

– És ez még csak a kezdet.

– Ne mondja.

– A feleség is dolgozni fog.

– Hát akkor ki főz?

– Senki.

– Ki neveli a gyerekeket?

– Más emberek.

– Akiknek ezért fizetnek?

– Természetesen.

– Abból a pénzből, amit addig keresnek, amíg más vigyáz a gyerekükre?

– Így van.

Sam lassan levette pipáját.

– Uram... maga olyan világot ír le, ahol minden ember pénzt ad valakinek azért, hogy helyette élje az életét.

Az idegen diadalmasan felkiáltott.

– Ez a modern gazdaság!

– Értem.

Sam sokáig hallgatott.

A gőzös közben komótosan kerülgette a homokpadokat. Egy tutaj úszott lefelé a sodrással. Valahol messze egy gém rikoltott.

Végül ismét megszólalt.

– És ha ezek a szerencsétlen emberek egész életükben csak rohannak egyik számlától a másikig... ha nincs idejük pecázni, pipázni, a gyereküket tanítani vagy a tornácon üldögélni... akkor mi történik velük?

Az idegen arca felragyogott, mint egy aranyláz idején meggazdagodott kereskedőé.

– Ó, ezt már kiszámítottuk.

– Kiszámították?

– Az emberek szomorúak lesznek.

– Azt elhiszem.

– Fáradtak lesznek.

– Ezt is.

– Túl sokat esznek.

– Az sem lep meg.

– Elhíznak.

– Az már következik.

– És akkor...

Az idegen lassan benyúlt mellényzsebébe, elővett egy csillogó kis üvegcsét, és úgy emelte fel, mintha maga Kolumbusz mutatná az Újvilágot.

– ...akkor én a benzinkúton eladom nekik a vitaminos gyógyszert, amely megszabadítja őket attól a kórtól, amit a túlhajszoltság okozott.

Sam sokáig nézte az üvegcsét.

Aztán kinézett a folyóra.

A Mississippi ugyanúgy hömpölygött, mint Ádám idejében. A víz semmit sem tudott a haladásról, a tőzsdéről, a részvénytársaságokról vagy a jövőről, mégis minden tavasszal megtalálta az útját a tengerhez.

Az öreg kormányos lassan visszatette pipáját a szájába.

– Tudja, uram – mondta csendesen –, jártam már mindenféle kikötőben. Láttam szerencsevadászokat, akik aranyat árultak ott, ahol csak sár volt. Láttam prédikátorokat, akik a mennyország telkeit osztogatták. Láttam bankárokat, akik a más ember pénzéből építettek palotákat. De maga különb náluk.

A Jövőcsináló szerényen meghajolt.

– Valóban?

– Persze. Mert a többi csaló legalább megvárta, míg az ember bajba kerül. Maga előbb megépíti a bajt, aztán árulja hozzá a megoldást.

A gőzös tovább haladt lefelé a Mississippin.

A folyó pedig, amely már sokkal régebb óta ismerte az embert, mint az ember önmagát, nem szólt semmit.

Előzmény: ÁtlagFf_1963_3 (1441076)
johnyy.n Creative Commons License 1 napja 0 0 1441084

hát az nagyon szomorú lenne, mert nagyrészt azokat a gyógyszereket is ott keverik amiket te veszel a patikában

Előzmény: hummel8.2 (1441083)
hummel8.2 Creative Commons License 2 napja 0 0 1441083

azert az a "kikevernek mindent neked" az az orsoz rulett 5 golyaoval kategoria...

akar meg jo is lehet :-) :-) :-)

Előzmény: bz249-volt svejci optikus (1441061)
hummel8.2 Creative Commons License 2 napja 0 1 1441082

azert a megldas nem bonyoolult..

"aki Norvégiában pszichiáter,"

= beteg csak nala van a racs kulcsa

M.Zoli Creative Commons License 2 napja 0 2 1441081

Kozben nyilvanossagra hoztak, hogy a Flamingokat francia iranyitorendszerrel javitottak fel. Meg is latszik a pontossagon.

Előzmény: szilvatövis (1441078)
ZOH (brüsszelita) Creative Commons License 2 napja -2 0 1441080

közben ennek kigugliztam az eredetijét, mert furdalta az oldalamat a kíváncsiság

a néni, ha jól értem a helyzetet, az ingyenes és fájdalommentes norvég fogorvos helyett vitte a gyerekét fizetős és fájdalmas magyar fogorvoshoz, mert ő jobban tudja... hát gratulálok baszki

Előzmény: ValamiV2 (1441062)
ZOH (brüsszelita) Creative Commons License 2 napja 0 1 1441079

kis színes, német hírek magyar nyelven, LOL

https://telex.hu/kulfold/2026/07/08/bunugy-eletfogytiglani-bortonbuntetes-nemet-orvos-megolte-15-beteget

"Életfogytiglani szabadságvesztésre ítéltek egy német orvost, aki megölte 15 betegét. (...) A bíróság elrendelte, hogy az orvost a börtönbüntetése letöltése után előzetes letartóztatásba helyezzék. Emellett a bíróság életre szólóan eltiltotta az orvosi foglalkozás gyakorlásától."

sok szerencsét az értelmezéshez :-)))

szilvatövis Creative Commons License 2 napja 0 0 1441078

Állítólag túlélte az orosz pilóta, akkor pedig nem Patriot találta el a SZU-35-öst.

Előzmény: M.Zoli (1441057)
Traubi Creative Commons License 2 napja 0 0 1441077

Mókás :)

Előzmény: Mrija (1441074)
ÁtlagFf_1963_3 Creative Commons License 2 napja 0 0 1441076

Ezt nem értem. Kifejtenéd bővebben?

Előzmény: gamma mikroszkop (1441005)
johnyy.n Creative Commons License 2 napja 0 0 1441075

Vajon érezhetö már az autóhasználat visszaese, vagy az még várat magára?

Előzmény: M.Zoli (1441073)
Mrija Creative Commons License 2 napja -2 0 1441074
M.Zoli Creative Commons License 2 napja 0 3 1441073

Az oroszok letiltottak most mar a diesel exportjat is. A termelesi es export adatokat nezve, ez kb. azt jelenti, hogy a finomitoi kapacitas 35-40%-a eshetett ki eddig. Marmint hosszabb tavra, es nem egy-ket napra.

Mrija Creative Commons License 2 napja -1 4 1441072

Trump megint shortot nyitott:

Trump szerint vége az Iránnal kötött megállapodásnak - Száguld az olaj, ütik a tőzsdéket - Portfolio.hu

Mondom, szvsz kizárólag arról szól minden cselekedete, h pénzt szakítson.. Pár nap múlva longba fordul, és bejelenti h újra tárgyalnak..

Mrija Creative Commons License 2 napja -1 0 1441071
rednalhgih Creative Commons License 2 napja 0 1 1441070

Pont ez a probléma hogy rajtad kívül vannak tömegével olyan szülők akiknek jobb ha nem éri kezét készpénz.Még mindig ott tartunk hogy jóhiszeműen osztogatnál olyan rétegnek akiket egyenesen vissza kellene ütni az iskolapadba.A szülő még gyerek és ezek próbálnak "nevelni" gyereket.Alsó 30%-ról nem beszélve akik konkrétan veszélyeztetik a jövőt,egyben a saját jövőjüket is.

Finnországban volt már mindent elsöprő tömegtüntetés oktatási minisztérium ellen?Pedig nekem így kívülállóként feltűnt ha nem is fasisztoid poroszos rendszer de erősen korlátozzák a mozgásteret és eszközök beszerzését.Nem olvastam polgárháborúról eddig,de szólj ha megtörtént,nem tudom a teljes bolygó eseményeit követni.

Feminista élharcosunk 400 000 gyerekről regél.Nagyjából 1,8 millió a teljes diáklétszám.Szóval minden negyedik gyereket be kellene dugni nyugitáborba hogy szellemileg fejlődjön.Bravo,mi ez ha nem sikersztori 36 év demokrácia után?Ebben benne van a rengeteg állami ingyenpénz.Arról ne is álmodj hogy a lerohasztott gyerekvédelem ezrével szállásolja őket.Egyet se.Egyébként is pedofilkeltető a közeg mint kiderült.Szakember alig van,szarul fizetett szektor,csak a keménymag maradt.  

A magor gazdaságot nem érdekli mi jogellenes és jogos.Neki 15-20 év múlva olyan fiatal kell aki tud olvasni és képes gondolkodni.Akire lehet számítani 40-50 évig.Évente 50 000 körüli deficit lesz munkaerőpiacon.Ha ez a 400 000 szerencsétlen gyerek rászabadul a gyárakra-hivatalokra-mindenre mégis mit tud hozzátenni a történethez?Mert olyat olvastam itten hogy többet kell nemsoká dáógozni minimálbérért mint eddig bármikor.Hogyne.Lesz sok ezer iskolátvégzett akik két számot nem tudnak telefon nélkül összeadni.Ez ám a perspektíva.

Az is érdekes szöveg hogy mit számít mire kőtik lehet abbúl villanyszámla akár.Lehetni lehet csak ödönke lefordul a székről mert nincs főttkaja a gyomrába.Nagy segítség ez a magor családoknak főleg éhező ödönkének.Tuti hogy nem gyertya mellett olvas otthon ,cserébe nem tud koncentrálni mert éhes.

Azt meg végképp nem értem százmilliárdos kiadást hogy lehet bagatelizálni.Ezermilliárdos lölő mutyik mellett aprópénz persze ,de egy nagyváros több évig elvan belőle.Ez nem pénz?Ez nem közpénz?Nem lehet megkövetelni adófizetőknek hogy oktatásban pont gyerekre költsék?Csak úgy szórjuk ész nélkül és "jobban tujjuk mínk asztat" szülők deviáns ezreire bízzuk?Olyan szülőkre akik telefont nyomkodnak tanulás helyet?

Magánpénzek kártyára utalása csak lehetőség nem kényszer,az csak közpénznél lenne elvárt.Van bőven elég elrettentő példa több évtizedre visszamenőleg hogy rokonok pénzét mire költötte a környezetem.Pont nem gyerek iskoláztatására.Lett belőle kocsi tankolás,rongyrázás,kivagyiság.

Előzmény: ye liang quan (1440993)
lahuba Creative Commons License 2 napja 0 1 1441069

Jól dolgozik a "Madjar" a Krímben is, most az erőműveket bénítja...

https://www.youtube.com/watch?v=hf8RiCvJ_X0

vitéz Ebőváry Nyüglönc Creative Commons License 2 napja 0 4 1441068

Nálam max 1 hét volt, mire beütött az elkerülhetetlen.

Egyszerűen nem tudod elkerülni, csak idő kérdése.

De voltak gyakorlatlan versenyzők, akik már az első nap fogat mostak a szálloda mosdójában.

Azokat nem láttuk egy hétig.

Előzmény: szilvatövis (1441067)
szilvatövis Creative Commons License 2 napja 0 2 1441067

Egészségesen is mehetsz Indiába, nagyon beteg leszel hamarosan. :-)

szilvatövis Creative Commons License 2 napja 0 3 1441066

szidjuk a teszetosza es buta EU-t amiert a nyakunkra engedte a kinaiakat ....és rohadjanak meg a fajtánkénti 3 eurós vámjukkal is!!!! :-)

Előzmény: ZOH (brüsszelita) (1441063)
ZOH (brüsszelita) Creative Commons License 2 napja 0 0 1441065

Ha nagyon beteg vagy akkor a megoldas India, mert ott a szellemi tulajdon vedelme nem annyira fejlett es mindent is kikevernek neked.

:-)))

ZOH (brüsszelita) Creative Commons License 2 napja -4 0 1441064

Hát nem tudom feltűnt-e, de az illető orvos. :)) És ráadásul Norvégiában dolgozó orvos. :))) Valami miatt mégis csak itthon végeztette el a beavatkozást a gyereken. Talán, mert nem akarta a kockázatos altatást bevállalni (fogtöméshez!!) csak azért, hogy ne tűnjön bántalmazó szülőnek. Aki ráadásul nem is sminkel. :)))) 

pszichiater ;-) mondtam en hogy nem normalis

hirtelen most nem is tudom a norvegok a butabbak, Merkel, vagy Brusszel, nehez kerdes

meg valami?

Előzmény: ValamiV2 (1441062)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!