Keresés

Részletes keresés

kriszta15 Creative Commons License 2008.01.17 0 0 551

Sziasztok, a kecskeméti beardi valóságban tibeti terrier, már utána érdeklődtem, már van is gazdi jelölt. És most már azt is tudom a Lelenchez tartozik az ilyen ügy, bocsi hogy csak most írok.

Régen tettetek fel szép kutyusos képeket. Limobaba nagyon szép a kép, remek kézügyessége van akárki csinálta!!!

Előzmény: limobaba (550)
limobaba Creative Commons License 2008.01.17 0 0 550
hűűűűű, de figyelmetlen vagyok ez az info inkább a netboardon kellett volna vagy a Lelencnél megjelenjen....
Előzmény: kriszta15 (538)
limobaba Creative Commons License 2008.01.17 0 0 549
igen, a férjem ...
Előzmény: milk-and-apple (537)
limobaba Creative Commons License 2008.01.17 0 0 548

határozott "nemmel", odébtolással egybenkötve, vagy grabancánál megemelve elég gyorsan megtanulják hogy ezt nem lehet... Nálunk bevált.

Mit jelent az, hogy "második beardie tulajdonos". Nem te vagy a gazda, hanem a családod valamely más tagja, vagy pedig második beardied collie kutyátok?

Nézz át a netboard.hu - n bearded colliesokhoz, keresd a beardedcollielap.hu-n a kenneltulajdonosokat és bátran kérdezz tőlük...

Előzmény: fluffyboy (547)
fluffyboy Creative Commons License 2008.01.16 0 0 547
Sziasztok,
még új vagyok itt a topicon, második beardie tulajdonos. Szeretnék ötleteket kérni, hogy mit kezdjek az én "fluffy boy"-ommal, ugyanis 3 és fél hónapos lévén rág, rág, rág és rág. Kb. 3 percig valamelyik játékát, de aztán megunja és következik valamlyik gazdi. Eleinte aranyos volt, de most már egyre erősebbeket "harap". Már annyi játékot adtam neki, hogy eltereljem a rághatnékát magunkról, de kreativitásom kimerült.
Egyébként nagyon eleven, imádnivaló beardie.
köszi a választ. :)
limobaba Creative Commons License 2008.01.14 0 0 546
...és ilyen keretben, ami itt kevésbé érvényesül, az persze a valóságban nálunk sokkal jobb.

mindenesetre a konklúzió a T-online részéről kedvező volt, bár közel fél évig hadakoztam velük és nagyhirtelenjében tényleg mindenkinek csak nagyon keveset és lényegretörően írtam.
Előzmény: milk-and-apple (544)
limobaba Creative Commons License 2008.01.14 0 0 545
ok, én meglehetősen csapodár vagyok, estefelé átnézek....
milk-and-apple Creative Commons License 2008.01.13 0 0 544
nem is írtál sokat - de annál szebbeket, köszönöm! :)
Előzmény: kriszta15 (540)
limobaba Creative Commons License 2008.01.11 0 0 543
ez a végleges rajz
limobaba Creative Commons License 2008.01.11 0 0 542
 ez már a végleges rajz
limobaba Creative Commons License 2008.01.11 0 0 541

igen, tőle kaptam, aztán ő még nem találta elég "jónak", így még egy kicsit dolgozott rajta, de ezután már kivettem a kezéből, most keretezik...

úgy látszik csak egy képet enged feltölteni...

Előzmény: milk-and-apple (537)
kriszta15 Creative Commons License 2008.01.11 0 0 540

Szia, Milka, a két éves pulink rögtön elfogadta Bizsut, mondjuk ő olyan anyáskodó természet fiú létére is, nem egyszer a hátán aludt el Rózsi cicunk. Sok állatunk van (majd lassacskán sikerül felpakolnom a gallériába mindet) meg 2 nagy lány gyerek is 12-16 évesek lesznek nyáron ők is imádják a legapróbb gilisztától kezdve a legnagyobb emlősig mindent. A nagyobb lányom a skót jucinkkal csaperedett fel, kísérte mindenhová, de ez kutya és gyerek természetétől is függ, pl alig tudott járni elindult egy oltári doghoz a gyermekem én meg csak álltam és néztem most mi lesz-mert a dog megállt megfordult és nagyobb volt a feje mint a gyerekemé... Persze kutya nevelés kérdése is, mert lehet kicsi termetű kutya is vad. Én már gyermekkoromban is azt tapasztaltam amelyik kutyut nem szocializálják és ki van kötve az harap.

Meg gyerek nevelés kérdése, ha ijesztgetem ne menj közel megharap akkor világ életében fog félni az állatoktól.

Nem mondhatom hogy gyereket pótol inkább a természetszeretetünket csillapítja. Legszívesebben ha nyernék a lottón egy farmot csinálnák minden féle kutyu, ló, szamár, farkas(imádom a farkasokat órákig nézném őket állatkertben, és minden tv műsort megnézek ami róluk szól). Én ilyen hüle vagyok és a gyerkek is, ja és nekem környezet védelmet tanul a nagy lány és azt mondta ő kutyamentő lesz, vagy állatorvos, és már oviskorban ezt mondta, de egy egész állatkertet azért nem tarthat az ember lánya anyagiak miatt sem sajna.

Na jó sokat írtam, ez csak 1 vélemény.

Előzmény: milk-and-apple (539)
milk-and-apple Creative Commons License 2008.01.11 0 0 539
szia kriszta! a bnőmnek van három havannesse kutyája, én is nagyon bírom őket - mondjuk én konkrétan minden kutyát imádok - de azért azt kell mondanom, hogy ez a bearded collie... szóval tegnap este elmagyaráztam neki, hogy én világ életemben vágytam egy kutyára és, hogy tudja-e, hogy ő AZ a kutya és hogy nagyon szeretem. persze ő erre "válaszként" odahozta a piros csörgős labdáját - ja ajánlatom: az ikeában baromi jó plüsslabdák vannak fillérekért, amiket imád és nagyon strapabíróak - na aztán elmondtam neki azt is, hogy ne figyeljen oda a gonoszkodókra, hogy ha lesz bébink, akkor ő ki fog szorulni a családból, mert igenis családtag (válasz: ezúttal egy fütyinaylogatás volt :))) - nem is értem, miért keverik ilyen sokan a GYEREK / KUTYA kérdést? vagy én vagyok telhetetlen, hogy mindkettőt szeretnék és úgy érzem egyik sem helyettesíti a másikat? :)))
kíváncsi vagyok a véleményetekre!
mert amikor olyasmit hallok, hogy kutya bántott kisgyereket, egyszerűen csak és kizárólag a gazdára tudok "gyanakodni"... soha nem a kutyára.
kriszta15 Creative Commons License 2008.01.10 0 0 538

Sziaszto, szuper a kép Milka, és a tied is Kleo!!!!

Találtam a Kecskeméti Mentsvárnál egy Beardedet, nem tudom valaki tud róla, nézettek utána talán a fajtamentés tudna segíteni, vagy örökbefogadót találni.

Már én is kutyizok, nem bearded, havanesse 4 hónapos lesz Bizsu. Már egy két kép van róla gallery.site/u/kriszta15 honlap alatt. Most gyakorlom a babázást, de a beardit azért nem tudtam kiverni a fejemből. Ha van kedvetek látogassatok át a netboard- havanesse hobby fórumra, este felé jókat lehet beszlgetni ott és nem csak havanesseseket fogadnak szívesen.

Mindenkinek szép napot!!!

milk-and-apple Creative Commons License 2008.01.08 0 0 537
gyönyörű ez a rajz! :) ki készítette? a férjed?
Előzmény: limobaba (536)
limobaba Creative Commons License 2008.01.08 0 0 536
Ma reggel kaptam ezt a gyönyörű rajzot első kedvenc kiskutyámról Kleoról (aki, mint tudjuk nem is az enyém, hanem a lányomé....)
milk-and-apple Creative Commons License 2008.01.08 0 0 535
köszönöm a választ... ezek szerint tényleg csak hisztis - na szép :)))
akkor így jártunk! mostanában úgy doljuk meg, hogy "kint marad készpunktum" - kezd egy kicsit visszavenni, de azért mindig ér reménykedni, hogy elhagyja ezt a szokását :)
Előzmény: Scottika (532)
Scottika Creative Commons License 2008.01.07 0 0 533

és amiért jöttem, elfelejtettem. Küldenétek nekem egy mailt, ha felbukkant itt egy lány, hogy fél éve van egy befogadott beardieje? amit visszaolvastam, addig nem láttam, de lehet, hogy valamit félrenéztem.

előre is köszönöm!

Scottika Creative Commons License 2008.01.07 0 0 532

Sziasztok, Boldog Új évet!

Szia! De jó hogy benéztem... :-)

Üdv a klubban sorstárs:-)

Dolores 3 évesen ugyanezt csinálja és a sírba visz ..:-)

Egyetlen gyógymód, kimenni vele, játszani vele, sétálni menni, rohangálja ki magát és akkor minden ok :-)

temperamentumos, imádnivaló kanapékirály, ha a megfelelően kimozogta magát :-) 

nagyon szép a Fiatalúr!

Előzmény: milk-and-apple (531)
milk-and-apple Creative Commons License 2008.01.05 0 0 531

segítsetek nekem!

artúr napok óta HISZTIZIK. nyavalyog megállás nélkül ha bent van és épp nem játszik vagy eszik/alszik - vinnyog, hogy ki akar menni: kienegedjük. kint rnadalírozik, majd 10 percen belül vinnyog, hogy be akar jönni. és ez így megy kb. megállás nélkül, állandóan "sír" (nyüszög) - holott nincs baja, mert játékos, eszik, nem levert stb.

ez egy 8 hónapos bearded colliekra jellemző HISZTI?????

segítséééég különben kinyírom :)))))))

milk-and-apple Creative Commons License 2008.01.02 0 0 530
ja, és a fáradtan összebújós :)
milk-and-apple Creative Commons License 2008.01.02 0 0 529
BÚÉK mindenkinek! :))

artúr és testvére: kardigán nagy találkozása... imádták egymást! :)
nap végére teljesen kikészültek mindketten az örökös "harctól"

mi pedig csodaszép napot töltöttünk nemesvámoson - remélem mónikáék hamarosan jönnek hozzánk diósdra! :)
kriszta15 Creative Commons License 2007.12.31 0 0 528

Boldog új évet kívánok mindenkinek, egészségben, boldogságban, gazdagságban teljen 2008-as év minden napja!!!

limobaba Creative Commons License 2007.12.31 0 0 527
milk-and-apple Creative Commons License 2007.12.26 0 0 526

artúr kkkkk.va koszosan :)))

és artúr a kertben a hóval ismerkedik.

kellemes ünnepeket!!!

limobaba Creative Commons License 2007.12.24 0 0 525
limobaba Creative Commons License 2007.12.24 0 0 524
a beardedcollielap.hu-n megtalálod az összes magyar kennelt, először ott nézz szét, kérdezősködj.....
Előzmény: Bogi15Db (523)
Bogi15Db Creative Commons License 2007.12.22 0 0 523

Sziasztok!

Tavasszal szeretnénk mégegy kutyust, és most elsőhelyen a bearded van:)

Elsősorban agilityzni szeretnénk, meg DD-zni, de a terelést is kipróbálnánk. Szal vmi olyan kennelt keresünk ahol ezeket űzik:)

Tudtok ajánlani néhány kennelt? Előre is köszi

kriszta15 Creative Commons License 2007.12.20 0 0 522
 Sziasztok, még mindig nem tudtam képet feltenni, meg 2 hétig nem is volt gépem. Remélem mindenki jól van. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden 2 és 4 lábúnak:))
milk-and-apple Creative Commons License 2007.12.16 0 0 521

a "családja":

www.beardedcollie.hu

ő a "B" alomból származik :)

a bókokat átadom neki és majd biztos meg is köszöni, amint kiesik a szájából a sárga süni, amivel kábé egy óra csipog itt mellettem :))))

artúr briósban:

hancúr "apával":

kocsiban :)

Előzmény: kriszta15 (520)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!