Keresés

Részletes keresés

zvajda Creative Commons License 2004.02.04 0 0 18
Azért van pofabőrvastagodás az orcáján nem?Valahogy nem látom hitelesnek a kutatkodását,sőt anyázom is.
Előzmény: Thernitibi (16)
mamicska Creative Commons License 2004.02.04 0 0 17
Mi ez a Csányiéhoz képest!!!Pedig ő is volt bankelnök.
Előzmény: zvajda (15)
Thernitibi Creative Commons License 2004.02.04 0 0 16
Szijjártó szavaival élve:

Már három napja nem tudjuk, hogy miböl van Szijjártó úrnak ekkora vagyona!

:-)))

Előzmény: zvajda (13)
zvajda Creative Commons License 2004.02.04 0 0 15

Medgyessy 10 millió forintot és 10 ezer dollárt tett félre tavaly

Az origo.hu-n közöltek szerint a kormányfő tavalyi nyilatkozátából kiderül, hogy három ingatlannal bír, 100 százalékban tulajdonosa egy 56 nm-es budapesti lakásnak és egy leányfalui üdülőháznak. Ötven százalékban övé egy hajdúszoboszlói üdülő. Medgyessyneki ma 118 millió forintot ér biztosítása, ami tavaly még 125 milliót ért. Értékpapírban 100 millió forintja van (tavaly 83 millió).

Takarékbetétben idén 800 ezer forintja van (tavaly 515 ezer) a kormányfőnek, a devizaszámláján 25 ezer dollárja van (tavaly 15 ezer dollár).

Medgyessy, mint miniszterelnök, havi bruttó 990 ezer forintot kap, emellett képviselőként 198 ezret visz haza. Tavaly 693 ezer forintot kapott kormányfőként és bruttó 82 500 forintot képviselőként


Előzmény: zvajda (13)
mamicska Creative Commons License 2004.02.04 0 0 14
Nem a munkaviszonyuk alapján gyűlt össze,az bizt.
Előzmény: zvajda (13)
zvajda Creative Commons License 2004.02.04 0 0 13
Szíjjártó Péter, a Fidesz képviselőcsoprtjának tagja, a Fidelitas országos választmányának elnöke

Vagyontárgyai:
371 nm-es győri ház 3/5-e
70 nm-es budapesti lakás 1/1 része

357 nm-es dunakeszi telek és 140 nm-es ház 1/1 része (2003. ecember 29-től)

Volkswagen Passat (2003. májusától)

14 milió Ft-os bankbetét

Nem pártolom én a kormányt(miért is tenném).
De ifjú titán barátunk ne nagyon kritizáljon meg gyanusítgasson senkit.Nem rossz ez a kis vagyon ennyi év alatt.

Előzmény: sydbaj (11)
Thernitibi Creative Commons License 2004.02.04 0 0 12
Látom, jár az Agyar Fórum :-DDD
Előzmény: sydbaj (11)
sydbaj Creative Commons License 2004.02.04 0 0 11
Nagyok találkozója......

Megdörzsölöm a varászgömbömés látom a jövőt...benne a kép a találkozóról:
O V : Jó napot kívánok miniszterelnökúr!
M P: öö öööÖöööÖö
O V: Hogy szolgál a kedves egészsége miniszterelnök úr?
M P: Ö ööö öööÖÖÖö
O V: Miniszterelnök úr! Talán rá is térhetnénk az ország állapotának beszélésére.
M P : Ö öööÖÖÖö öööö
O V : Tessék mondani mire vettek fel és költöttek el 2700 milliárd forint kölcsönt miniszterelnök úr?!
M P : Ö ööö öööÖÖÖöööÖÖöö
O V : Hogy áll az ország gazdasága?
M P : Ö ööö öööÖÖÖöööÖÖöö
O V : Milyen helyzetben tetszettek hozni a gazdaság szereplőit különös tekintettel a mezőgazdaságra a nagy EU verseny elött?!
M P : Ö ööö öööÖÖÖöööÖÖöö
O V Önkormányzatok?
M P : Ö ööö öööÖÖÖöööÖÖöö
O V Egészségügy?
M P : Ö ööö öööÖÖÖöööÖÖöö
O V : Úgy látom önt feszélyezik ezek a kérdések, beszéljünk másról, a fizetésével meg van elégedve?
M P : Nem! El kell mondanom miniszterelnök úr , hogy nem, kérem szépen kint voltam Fidelnél, sokkan jobban keres nálam, voltam Berlusconinál is, képzelje miniszterelnök úr ö is jobban keres nálam....voltam még...
O V: pillanat miniszterelnök úr kérem , értem mi a gond, mit szólna ha kapna tölem egy jól fizető megbizást?
M P: elfogadnám , miniszterelnök úr! Meg lesz velem elégedve , tetszik emlékezni amikor ott elöszobáztam magánál egy kis állami megbizásért, akkor is megigértem , hogy nem lesz a munkámmal semmi baj!
O V emlékszem MALÉV.. hát .. na hagyjuk.. szóval mit szólna ha megkérném, hogy mondjon le, mi a magyar néppel ( önök most embereknek mondják öket) jól megfizenénk magát, csak ne kormányozzon tovább!
..
varázsgömböm itt vibrálni kezedett

ketté válta a kép:
OPTIMISTA VÁLASZ: M P: elfogadom miniszterelnök úr!
PESSZIMISTA VÁLASZ: M P: Ö ööö öööÖÖÖöööÖÖöö

sydbaj Creative Commons License 2004.02.03 0 0 10
..Ismét eszembe jutottak dolgok.....csupán kérdezek, nem cmmentálok...

Milyen ország az,.......????????????????
amelyben külföldi a kenyéradó?
amelynek területén idegen haderő állomásozik? amelyben az energetikai ágazatok (villany, gáz, víz) vállalatai külföldi tulajdonban vannak?
ahol a hírközlés idegen kézben van?
amelyben a távközlés idegen kézben van?
amelyben a kereskedelem a külföldi cégek kezében van?
ahol az országot bábkormány uralja?

A helyes megfejtést:.. töletek várom...


Milyen ország lesz az,.....?????????????????????

amelynek földje idegen tulajdonba kerül?
amelynek törvényeit idegen hatalmak alkotják?
amelyben a termelés mennyiségi és minőségi előírásait nem a hazai vásárlók és kereskedők határozzák meg, hanem idegenek?
A választ:..azt ismét töletek várom....

Ha e folyamat folytatódik,akkor ????????????????

sydbaj Creative Commons License 2004.02.01 0 0 9
Kedves Erzsébet.... Igen, a jóindulat vezéret amikot felsoroltam a kérdéseket.Sajnos ezek kérdések is fognak maradni,..válsz?????,,,,mind két "ugy mond vezető párt" ügyessen sepregeti a probémákat a szőnyeg alá.Mid kettö gyökeréig lejáratta magaát, egyik a multjától képtelen negválni a másik meg keresi az igazi énjét..Kellene egy új aki összefogná a társadalom ugy bal mint jobbosokat és csupán a nemzet érdekeit szolgálná.De ide kellene egy államférfi aki erre képes.. . De ez még ma nincsen!!!!Talán majd elökerül, mint a multba amikor a nemzet bajban volt.
Előzmény: mamicska (7)
sydbaj Creative Commons License 2004.02.01 0 0 8
Mijokám,még élek,éldegéle,sajnos Pilvaxosok kihaltak, ez a nagy szabadság,liberális életmod,egy kis dope,szabad sex,RTL-tv,égi klientura, stb,barázdákat szántott a társadalom rétegei közé.Mindenki temetni szeretne, de valaki ellopta a lapátokat, igy a temetkezés kézzel lassan megy.Természetes egy kis szorgalomnak is kellene mutatkozni, de ez ma nem franko, mert valamitöl mindig el kell hatátólódni ez igy demokratikus,ennyi elköteletett demokrata mit nálatok sehol sem található. A fiataloknak nem "COOL" ha valamit kell tenni.Könnyebb a dopos pop-starok artikulátlan üvöltáseit élvezni .
Mindig kinyitom az a nagy pofámat, hol ott arrol kellene mesélnem, hogy mijen szép és jó itt kint nálunk.Pddig a nagy lo....., itt is hasonlok a problémák, de itt tesznek is valamit hogy korigálják, és ez nagy külömbség..Senki nem halt még meg öregségére a parlaneni bársonyszékébe.
Most ezt az EU-PARLAMENTI választásokat figyelen elöszeretettel.Probálom kifigurázni, hogy mire is kellene a polgároknak szavazni.. de nem megy, talán a senilsisségem az okozoja.(Persz a hüjeség jőn mind a két csőböl szüntelenül.) Felelötlenség valamit aláírni aminek a tartalama ismeretlen...Még BRÜSSZEL SEM TUDJA,akkor mire szavazzon a Józsibácsi Csávojon akinek az egziszenciája hajszálakon lóg??? Job ha befogon a pofámat, és halgatok,sajnos csodákban nem hiszek.
mamicska Creative Commons License 2004.01.31 0 0 7
Nincs is a kérdéseiddel gond,hiszen a jobbítás szándékával teszed fel azokat.Viszont nagyon nehéz a válaszokat megadni.Tudod,ahány párt, annyi válasz.A szakemberek és az igazán hozzáértők válaszait pedig rögtön megtámadják.Vagy jobbról,vagy balról.Ezért a helyes utat mindenkinek magának kellene felismerni,úgy hogy annak eldöntésében ne a politika befolyásolja.De mindig a hangosabban politizálók véleménye győz,nem a szakmailag megalapozott ismeretekre támaszkodóké!
Ez az erősebb kutya....esete.
Üdv.
Előzmény: sydbaj (5)
Mijo Creative Commons License 2004.01.31 0 0 6

Lajoskám kedves, mindenekelőtt üdv, és örülök, ha ritkán is, de vagy :)!
Én csak a saját állásfoglalásomat tudom tömören előadni, tömören, mivel már régen rájöttem, kár itt minden szóért :(!
Nekem totális csömöröm van a mindenkori kormányok, mindenkori poltikájától! Ez lehet, hogy így túl egyszerű, de nem egyszerűbb, mint az a séma, amit kivétel nélkül mindegyik képvisel. A csúcsrajutás érdekében gátlástalanul ígérgetni, abból alig-alig teljesíteni, illetve hát zömében lótúrót se, sőt-sőt-sőt, osztán amikor közeleg a ciklusidő vége, olyan részbeni megvalósításokkal beetetni a hülyének tekintett népet, ami már a következő ciklusba jutás előkészítését rendeltetett szolgálni :(((....
A Pilvax tőlünk messze van, na meg ma már nincsenek is olyan Pilvaxok, ma már pábok vannak, meg ilyesmik, ahonnan a sok lilafejű narkós nem valószínű, hogy történelmeket fog ismételni. Utálom 80 %-át annak, ami van :(!

Mijo

Előzmény: sydbaj (3)
sydbaj Creative Commons License 2004.01.31 0 0 5
Kedves Erzsébet,azért merészkettem ezeket a kérdéseke felhozni, mert ezek a napi politikai vitapontok.Ezek a problémák foglalkoztassák az embeteket, mert a jövöjük függ tőle.Mivel a honatyák képtelenek a problémák kezelésére, ami evidens, ezért valamit kellene tenni a terheket viselő polgároknak a terhek evisehetösége érdekében.Na de ez nekem mit kivüállónak a véleménye.Hasonló problémák halmozodtak fel az 50-es években is, és tudhatod mi lett a következménye.
Előzmény: mamicska (4)
mamicska Creative Commons License 2004.01.31 0 0 4
Rettenetes mennyiségű a kérdések száma,ha tudnám a választ egyedül is elkormányozgatnék....
Üdv.Erzsébet.
Előzmény: sydbaj (3)
sydbaj Creative Commons License 2004.01.31 0 0 3
Tisztelet BAJAIAK....Tehát: EZEK A KÉRDSÉSEK FOGLALKOZTASSÁK A FANTÁZIÁMAT MINT EGY KINT ÉLŐ BAJAInak..,AMIKET FELSOROLOK,EZEKRE KERESTEM A MEGFELELŐ VÁLASZOKAT AMIRE SEM AZ ÍROTT SEM AZ ELEKTROMOS MÉDIÁKBAN KÉPTELEN VOLTAM MEGFELŐ MAGYARÁZATOT TALÁLNI.. MIVEL A "JÓLÉTI"-VÁLTOZÁSOKRÓL SZÓL A MESE, IGY TITEKET BAJAIAKAT MINT SZENVEDŐ ALANYIT KÉRDEZEM SZERÉNYEN HOGY ENNEK MI LEHET AZ OKA,(A FIDESZ hibáján kivül)

Gáz és elektromos áremelés,közbiztonság, korupció,lakáshitel,infáció,adóságállomány növekedése,-személycserék az oktatásban, homoszexualitás,kisebbségvédelem,munkanélküliség,az új adófajták bevezetéseninek a hatásai,hová és mikor,miért,és miböl, utazgattak a kormány tagjai,tej-sertés-válság,EU csatlakozás hatásai,földkérdés,megszoritó intézkedések,egyensúly a médiákban,korháztörvény,a kormány tagjai mikor és mennyi kedvezményes hitelt vettek fel,hová lett az SZDSZ linerális adója,az infáció hatása az "52%-os közalkalmazotti béremelésre, elbocsálytások a közszférában,elbocslytások ugy általában,mi lett az ároktemetéssel, mi az hogy szélsőséges,mi az hogy kirekesztő,mit értelmeznek antiszemitizmus alatt,miért szükséges ez a nagy elhatárolódás mindentöl ami nemzeti,künhoni magyarság állampolgársága, autonomia az elszakitott területeinken.

Igy hirtelenében ezek jutottak az eszembe,nem is emlitettem az EU-parlamenti választásokat, ami egy külön téma.Tudja e a polgárság, hogy mire kérik a pártok a bizalmukat???MERT ÉN NEM !!!




,
-

sydbaj Creative Commons License 2004.01.18 0 0 2

PEDIG NINCSEN MIT NEM ÉRTENI RAJTA...NEM ELÉGGÉ VOLTATOK TAKARÉKOSSAK::::
Előzmény: Thernitibi (0)
OBER26 Creative Commons License 2004.01.18 0 0 1
hát az,hogy a kormány a polgároktol kér ötletet,maj azt velük valósittatja meg,aztán ha nem jó valami,majd ránk mutogatnak,hogy köztünk a felelös és nem köztük
Előzmény: Thernitibi (0)
Thernitibi Creative Commons License 2004.01.18 0 0 0
"A ti lusataságotok, önzésetek és hiúságotok vezetett ide!"

Ezt a részt nem nagyon értem.

Előzmény: sydbaj (-)
sydbaj Creative Commons License 2004.01.18 0 0 topiknyitó
Mivel elérkezett az ország gazdasága arra a pontra ahonnan nincsen más megoldás mint, hogy a kormány kéri a polgárai véleményét, ötleteit,a problémák orvoslására............ És feláll egy biztottság, nem kevés fizetésért, és megvizsgálja a bejelentéseket. Eltellik 1 hónap. Statisztikát készít, majd megvizsgálja az érintett területeket és koncepciót dolgoz ki. Eltellik 3 hónap. A koncepcióból végrehajtási terv készül hatástanulmánnyal együtt és kivülálló cégek közreműködésével, nem kevés pénzért. Eltellik újabb 3 hónap. A terv megvalósulási szakaszba lép. Újabb 3 hónap elteltével hatástanulmányt készítenek kivülálló cégek közreműködésével, nem kevés pénzért. Elkészül a tanulmány, azt értékelik és újabb terveket dolgoznak ki, hatástanulmányt készítenek, ...cirsulus vitiosus!
És eljöve az újabb, ez évben már a második költségvetés ideje, s röviddel utánna a 2005-ös esztendő,semmi nem javukt, de a szlogen az maradt:Tanácsokat értékelte a kormány::: A ti lusataságotok, önzésetek és hiúságotok vezetett ide! A felelősök köztetek vannak!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!