Keresés

Részletes keresés

kapitula Creative Commons License 2005.09.21 0 0 2085
amúgy a ruszkiknak könnyű, mivel harminc éve fenn vannak az űrben. Így könnyű villogni, hogy nincs pirotechnika. Viszont ott meg tán az a gond, hogy nem tudnak hazajönni, vagy valami ilyen van, nem?
Előzmény: tündértakony (2081)
kapitula Creative Commons License 2005.09.21 0 0 2084
igen tud az ember örülni mindennek, nem? Nekem függönyöm nincs, egyszerűen mindig elfelejtek venni. Pedig kellene, mert láttam a minap, hogy egy fickó üldögél az ablakommal szemben lévő lakás teraszán és kényelmesen kávézik, és bámul be hozzám mint egy birka. Kurvára nem bírom a kukkolókat, egyedül magamat tudom csak elviselni a kategóriában. A lakásban így általában félhomály van, ilyenkor van fény mikor nem vagyok otthon. De mihelyst hazaérek sötétségbe borul minden. A növényeim már olyan nyúlánkok, mint a mammutfenyők.
Előzmény: tündértakony (2083)
tündértakony Creative Commons License 2005.09.21 0 0 2083
héhéhé! tök drága vold, ne húzd le! nincs rajta kakukk, ilyen tök jó modern dizájnja van, és tök finom kis betűk, meg vékony beosztások, nem teszi tönkre a tipográfiát, nagyon ritka az ilyen, tök hepi vagyok hogy megtaláltam dik.

tt
Előzmény: kapitula (2082)
kapitula Creative Commons License 2005.09.21 0 0 2082
seiko óra? miknek nem tudsz örülni, dik! Az óra kattogása engem is kifeszít. nincs is...elég a telefonom. Tényleg minek neked falióra? Kakkukol, vagy japán nyuszimuszi van rajta
Előzmény: tündértakony (2081)
tündértakony Creative Commons License 2005.09.21 0 0 2081
hát ja, az amik ratyik. ott baszták el az egészet, hogy a segédtartályokból az űrsikló fuvókájába szivattyúzzák az anyagot, és ezért robbannak fel tízévenként. bezzeg a ruszkik nem bonyolították el, minden segédtartálynak van saját fuvókája, oszt go. nem is robbant fel egy sem 30 éve. ebből is látszik hogy a legegyszerűbb a legjobb.

tök jó, megnyílt egy seiko bolt a házam aljában, úgyhogy vettem is egy ilyen szervós faliórát, mer a réginek a kattogása őrületbe kergetettt
Előzmény: kapitula (2080)
kapitula Creative Commons License 2005.09.21 0 0 2080
fúú ezt jól megbeszéltétek. Ma reggel hallottam a tévében, hogy az amcsik 2018-ban nyomulni akarnak a holdra. Tuti, hogy az oroszok holdjárója volt csak fent, az amcsik csak kitalálták az egészet. Szerintem ha akkor létezett volna holdraszállás, minden évben ezt csinálnák, ebben biztos vagyok. Különben is minden ellenük szól, nagy sokára most sikerült fellőniük egy elfuserált űrsiklót, ami a fellövés pillanatától számított első 10 mp-ben lepukkadt. Az egész világ ott rettegett hogy mi lesz...
Előzmény: tündértakony (2079)
tündértakony Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2079
kúl
Előzmény: deadcrow (2078)
deadcrow Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2078
aha..
Előzmény: tündértakony (2077)
tündértakony Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2077
mert interlaced módba nyomódott a kép?

tt
Előzmény: deadcrow (2076)
deadcrow Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2076
mozgásfelismerő amúgy nem nagy ügy.. már én is írtam.. de én a páratlan és a páros sorok közötti különbséget néztem..
Előzmény: deadcrow (2075)
deadcrow Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2075
ez tényleg egy nagy faszság.. úgyhogy besokalltam, behajítottam a fiókba a cuccost és csavarogtam egész délután a városban..

holnap meg, úgy gondolom, sörözni fogok munka helyett..
Előzmény: tündértakony (2060)
kapitula Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2074
gondolj arra, hogy így a végén tényleg neked lesz a legnagyobb hatalmad. :) Na én viszont lépek, szigorúan betartom a hivatalos munkaidőt. pá
Előzmény: vapiti (2073)
vapiti Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2073
én egy nélkülözhetetlen belső szakértő vagyok, már olyan régóta könyörgök, hogy a következő listában én is szeretnék benne lenni (nagy végkielégítés), de már most tudom, hogy a következő 3 éves listán nem vagyok rajta. Szép lassan elfogynak az emberek, a munka egyre több, az itt maradók szívnak rendesen.
Előzmény: kapitula (2072)
kapitula Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2072
szóval te belső szakértő vagy. Nem semmi szervezeti felépítésetek lehet. Egyszer mi is kreáltunk egy "kültagot" a munkahelyünkön /egy alapítvány volt/, amelyet pofátlanul be is illesztettünk a góré irodájában függő szépen bekeretezett ábrába. Ez volt a super marió fun club. Nem vett észre senki...hatalmas szervezést igényelt kilopni a szervezeti ábrát a szobából. Még szerencse, hogy a munkatársam dekort végzett, nagyon szépen megcsinálta. Aztán egyszercsak jött egy szakértő gárda ide is, és szépen megmondták, hogy semmi szükség a munkánkra, szóval legyen pá...most komolyan
Előzmény: vapiti (2071)
vapiti Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2071
A felmondásfelelősök a felvételfelelősök is. Nekem inkább az a gondom, hogy külső tanácsadók mondják meg, hogy mihez hány ember kell, és ők azt nagyon jól tudják.
Előzmény: kapitula (2070)
kapitula Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2070
lehet a felmondás felelősöket kellee elküldeni, nem az effektive munkaerőt, és akkor minden fasza lenne. Mert ha elfogynak a melósok, nincs szükség a felmodórobotokra sem, nem? Na jó, nem pofázok, mert nem az én asztalom...amúgy én a betétlapom szerint humánerőforrás szociológus vagyok, de nektek meg merem mondani őszintén, semmit nem konyítok hozzá. Max, egy tanulmányt tudnék írni. :)
Előzmény: vapiti (2066)
kapitula Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2069
ez tök jó a mikrosoftról. Mi baj vele, én nem értek hozzá, csak azt látom, hogy szép színesek tőle a dolgok...mondjuk ez?
Előzmény: tündértakony (2068)
tündértakony Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2068
itt nincs, szerencsére a számtekk többé-kevésbé egzakt tudomány. ha nem létezne microsoft akkor teljesen egzakt lenne.

tt
Előzmény: kapitula (2062)
tündértakony Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2067
haha, én meg kiskoromban azt találtam mondani, hogy dögöljön meg mindenki, és nézd meg, mindenki megdöglik előbb-utóbb, haha

tt
Előzmény: vapiti (2061)
vapiti Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2066
a felmondásra külön embereink vannak.
Előzmény: kapitula (2065)
kapitula Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2065
ez fasza...én mondtam már föl embernek, nem valami felemelő érzés. Nem ezt hívják racionalizálásnak?
Előzmény: vapiti (2064)
vapiti Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2064
senki nem tudja, hogy én számolok, de a vezetők nem szeretik ilyen dolgokhoz a nevüket adni, így aztán ilyen utolsó kis senkik írják alá az előterjesztést, a kolléganőm is a napokban 70 embert írt alá.
Előzmény: kapitula (2063)
kapitula Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2063
ez kemény azért... az minden kétséget kizár, hogy hatalmas hatalmad van, de vapiti...népszerű is vagy? És mire jutottál?
Előzmény: vapiti (2061)
kapitula Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2062
azért elég ügyesnek kell lenned, szóval agyalogni a semmiről is egy tudomány. Viszont ezek az algoritmusok véresen komolynak tűnnek...itt nincs halandzsa, mi?
vapiti Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2061
én meg éppen arról döntök, hogy megéri-e elküldeni 50 embert. Ugye, hogy nekem van legnagyobb hatalmam!?
tündértakony Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2060
hát ez jó nagy faszságnak hangzik. és ha halandzsázol? észreveszik? olyannak tűnik mint a verselemzés.

a mozgásfelismerő algoritmus meg olyan algoritmus, ami felismeri a mozgást, haha. lényegében a mozgókép pillanatképeinek legújabb és eggyel korábbi változatát kell vizsgálni, és jelezni a tűréshatáron kívüli eltéréseket a pixelek között, és megkapod a mozgáskontúrt, igen látványos de nem annyira hasznos dolog.

tt
kapitula Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2059
igen ez így van...tulajdonképpen csak azt kell tudnod, hova nyúlj egy kis idézetért, kire miért hivatkozz...meg pár apróság. Én bármilyen témában képes lennék tanulmányt írni...pl. írtam már műszaki témában is. /hát persze némi társtud aspektus volt benne/ ez utóbbi a kötőanyagot biztosította.
Előzmény: deadcrow (2058)
deadcrow Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2058
a tanulmányban még az a jó, hogy nem kell valós, működő dolgokkal alátámasztani..
Előzmény: deadcrow (2057)
deadcrow Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2057
nem nagy ügy.. megpályázol vmit, aztán fél évenként írsz egy doksit arról, hogy mit dolgoztál.. plusz a munka alátámasztása pl forráskóddal, ami persze soha senki nem fog megnézni.. a pénz meg jön annak, aki benyújtja a pályázatot (tehát sajnos nem nekem - ha nekem jönne, nem pofáznék :).. tulképp az állami pénzmosás egyik változatáról van szó.. összegyűlik az adó, nem tudnak velem mit kezdeni, el kell költeni legálisan, igazolható módon..

ok, nem olyan könnyű, mert a pályázatnak formai követelményei vannak, amit az utca embere nem tud.. kb ez olyan, hogy a lopásnak is megvannak a legális útjai.. pl nem legális, ha ellopod vki pénztárcáját.. de legális, ha ócska terméket adsz el.. viszont, amint túl sokan adnak el ócska terméket, új szabályokat kell hozni, mert akkor sokan élnének meg az új útvonalból.. a végén bonyolult lopási szabályok keletkeznek.. (ez egyfajta rituális tánc..)
Előzmény: tündértakony (2055)
kapitula Creative Commons License 2005.09.20 0 0 2056
...és a mozgásfelismerő algoritmus? Az mi?
Előzmény: tündértakony (2055)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!