Én úgy tudom, hogy ez egy csattogó, amit tornatanárnők használnak, amikor ritmikus táncot tanítanak a lánynövendékeknek. Ütemet adnak vele, tehát ilyen értelemben van köze a zenéhez.
Jól sejted. Kápó - magyarul van. Különböző húros hangszerek, mint a pl a gitár hangolását átváltja. (Az F betűnek semmi más jelentősége nincs, mint az, hogy az Index nem volt hajlandó fölvenni az üzenetemet, ha nincs betű is a hozzászólásban.)
Nem láttam a méreteket pláne hogy ez készlet. M1.4-M1.6 menetfúró van nekem is de lemezbe is félve hajtottam bele. Spiáter öntvénybe szinte sírva. Hozzá csavart egy optikus üzletben szereztem.
Úgy vélem ezek a szerszámok nálad nem fognak elkopni.
Anyukám mindig mondta: "Ki milyet szakajszt, olyat szagúl!" :-D (Én kaptam három polcot a szülinapomra, hogy a gyerekkori Matchboxaim ne a fiókban álljanak.)
Üdv Sorstárs, amit leírtál sztorit, szinte nálam is CTRL-C->CTRL-V!
Lakótelepi lakás, apukám ész nélkül vette sok éve a könyveket. Komplett Moldova, Zilahy, Szilvási, Passuth-életmű, meg egy csomó más! Amit normálisan el lehetett sütni, a kötelező olvasmányok meg pár klasszikus, odaadtam a helyi könyvtárnak. A többiről csináltam egy Excel-táblát, elküldtem/elvittem pár antikváriumba, senkinek sem kellettek, mondván, van nekik is több. V.tera 1Ft minimálár nélkül, egyetlen licit se, se darabonként, se egyben.
Ami még elkelt, az eredeti teljes Révai lexikon (nem reprint!). Anyukám kötős-horgolós könyveit, mintáit boldogan vitte egy közeli idősotthon vezetője. Szakácskönyveket, receptgyűjteményt megtartottam, többivel hetekig etettem a ház szelektív kukáit meg a melóhelyen a nagy kék gurulós konténert.
Azt hittem, gépész fogja megfejteni. Mármint a K Luke nickemet. Éppenséggel azért ezt a villámhárítót választottam, mert deszkán van fényképezve. Egy időben ugyanis gépész észrevette, hogy én legtöbbször deszkán fényképezem a tárgyakat. Még bancsijácsi koromban.
Hun G! Ügyes voltál, te erről az árulkodó deszkáról talán nem is tudtál.
Franciaországban láttam. A szupermarket bejáratánál feléllítottak egy polcos szekrényt. Ide mindenki hozhatott, innen mindenki vihetett könyvet. A jók persze gyorsan forogtak.