Keresés

Részletes keresés

felültetett62 Creative Commons License 2017.11.05 0 0 736

Szia,,, Én is most szántam rá magam a hasplasztikára,  Szeretném ha megírnád a tapasztalatodat,(gondolom hogy túl vagy rajta)  véleményedet  ,,,,,az orvos nevét  ,,,mindent ami a műtéttel kapcsolatos  Csak most kezdtem a tájékozódást, Köszönöm, 

Előzmény: Elena09 (667)
cudarka333 Creative Commons License 2017.10.31 0 0 735

Holnap megyek az ars corporisba kontrollra, megkérdezem, hogy ilyet csinálnak-e ott, mert engem érdekel. 

Előzmény: reni80 (57)
woodroffe Creative Commons License 2017.10.24 0 0 734

Szerintem ez egy nyomorultak országa, a legjobb lenne ha romba dőlne az egész. Elnézést az offért.

woodroffe Creative Commons License 2017.10.24 0 0 733

A gond hogy vannak olyanok is akik nem hiúságból akarnak menni hanem úgy érzik rá vannak kényszerülve, például valami sérülés miatt vagy valamelyik férfi gynecomastia miatt vagy valami születési rendellenesség miatt.

DollEyes Creative Commons License 2017.10.23 0 2 732

Lemaradt: ászló Erika Kis Magyar Szépségipar című könyve nagyon találó, mindenki jól olvassa el, ai plasztikai beavatkozásra szánja el magát.

DollEyes Creative Commons License 2017.10.23 0 3 731

Én csak egy valamit szeretnék kérni bárkitől aki plasztikázni megy kicsi országunkban.

Százszor gondoljátok át ki keze alá fekszetek be, mert azt hiszik sokan a plasztika játék, és ha tudnátok hány lány élete ment tönkre, akik szégyellik ami történt velük, és amíg ők ennyire szégyellik addig ezek az "orvosok" azt tesznek meg velünk amit akarnak. Mert kicsiny országunkban nekünk semmihez, de nekik mindenhez joguk van. Bármelyik fejletebb orszgban nagyon sok itthoni "plasztikai sebész" ár réges rég nem praktizálhatna.

Szóval én:

Hónapokig gyógyultam annyira tönkre tett egy ovos (!), ezek után neki joga van bárhonan leszedetni a negatív kritikát magával kapcsolatban. Játszott az egészségemmel, eldeformált, a családom fenyegette miután kikerültem a médiába. 

Ezek után, én hiába harcoltam az igazamért, senkit nem érdekel itt semmi. A mezei háziorvos agy bármelyik SZTK-s orvos lelkiismeretesebben ellátott gyógyszerekkel mint bármelyik hazai plasztikai sebész. Nagyon öszetartóak, bármi baja van bárkinek egymáshoz visszaküldik a betegeket, vagy el sem látják őket. Korrekciózni egyik sem fog még ha kellene is. 

Nekem egyedül a mellem ami jó, és itthon csináltak. Nagyon jól gondoljátok meg lányok, hogy hiúság miatt megéri e plasztikázni.... Több lányt ismerek ferde orral, mell nélkül, heges testtel és évek óta bele vannak betegedve hogy mit tettek velük.  Nagyon jól keresettek utána az orvosnak akihez mentek! 

Zsebibob Creative Commons License 2017.10.14 0 0 727

Rezek Ödönhöz menj, ő a tuti. Ő csak orrot operál, Grigalek pedig a hasplasztikától a zsírplasztikáig mindent csinál. Nem láttam tőle szép orrot, igaz csúnyát sem, ez az orvos az abszolute középszer. 

Előzmény: Borke456 (717)
Zsebibob Creative Commons License 2017.10.14 0 0 726

Kedves Martuka (B)! 

Ha ennyire ordítasz, persze, h felhívod magadra a figyelmet és törölnek. Mi a pokolnak kell ilyen vastagon szedett, nagy betűkkel írnod és egyszerre több posztban elmondani ugyanazt? Ne csodálkozz, ha ez nem tetszik az adminnak. Regizz inkább a Gyakori kérdésekbe, nyiss fórumot, amit ott leírsz, 100% kiugrik a neve alatt. Írhatnál a RealSelfre, a Look your bestre vagy a Make me healre, is, ezeken a fórumokon (is) többé-kevésbé szabad a vélemény-nyilvánítás és a cuccot bedobálja az illető neve alá. 

Előzmény: martuka11111 (723)
Gamoln Creative Commons License 2017.09.30 0 0 720

Sziasztok! Mellbimbó kiemelő műtétre szeretnék menni. Valakinek van tapasztalata? Tudna orvost ajánlani jó szívvel? Illetve körülbelül milyen összeg körül mozog egy ilyen műtét ára? Előre is köszönöm!

woodroffe Creative Commons License 2017.09.25 0 1 719

Szerintem úgy lenne ez az egész a legtisztább, ha lépésről lépésre tisztázná az orvos a beteggel hogy mit miért csinál, és az egészről videófelvétel is készülne. Akkor vissza lehetne nézni hogy mi történt.

woodroffe Creative Commons License 2017.09.22 0 0 718

Ezek az orvosok nem is emberként tekintenek az emberre, hanem játékszerként. Pedig legfeljebb csak a saját egészségüknek van joguk ártani, a másiknak nem.

Borke456 Creative Commons License 2017.09.21 0 0 717

Sziasztok! Szeretnék orrplasztikát csináltatni, és Budapesten keresek egy megbízható plasztikai sebészt, aki profi, megbízható munkát csinál. Dr. Grigalek Gáborra gondoltam, az egyik kolléganőm nála csináltatta meg az orrát, igaz ennek már vagy 10 éve. Tudna valaki véleményt mondani a doktor úrról, illetve a mostanában készült munkáiról? Érdekelne más szakember is, aki szép munkát adott ki a keze közül. Köszi előre is!

woodroffe Creative Commons License 2017.09.21 0 0 716

Én egy ilyen műtét előtt már félnék az altatástól is. Hátha az lesz az első dolga az orvosnak hogy megerőszakolja a pácienst, vagy ki tudja mit.

negyvenkettőezer Creative Commons License 2017.09.20 0 0 715

Sajnos pont ilyen tapasztalatokat szereztem Szegeden Bajusz doktorral. A klinika bentfekvős része maga is egy vicc, a zuhanyzó penészes, az ajtaja eltörve, az ágynemű büdös, a fájdalomcsillapítót pedig sajnálják. A kb 90 éves aneszteziológus intubáláskor letört egy darabot a fogamból. A műtét után az alvó beteget tolószékben, ülve tolják vissza a kórterembe. A többszörösen elrontott (ronda heg, ronda orr) műtét utáni kontrollért pénzt kértek. Kár, mert még két műtétet terveztem, ezekre így nyilván nem ott fog sor kerülni.

Egyszer 3 órát kellett várnom, ezalatt az asszisztensek megállás nélkül a menekülteket gyalázták. A műtét előtt kitöltöttek helyettem egy lapot, amin be volt ikszelve, hogy a műtétre nem esztétikai okok miatt van szükség. Gondolom, ez ment az OEP felé... Nagyon kiábrándultam.

Előzmény: Silvvie09 (696)
woodroffe Creative Commons License 2017.09.20 0 0 714

Némelyik orvos tényleg istennek képzeli magát. Pedig attól hogy annak idején magolt egy csomót a diplomájáért még nem az.

woodroffe Creative Commons License 2017.09.19 0 0 713

Az ilyen plasztikai sebészt fel kellene kötni mint egy utolsó korcsot. Mégis hogy képzelik, hogy ezt művelik az emberrel egy vagyonért?

Törölt nick Creative Commons License 2017.09.04 0 0 708

Mindenhonnan leszedeti magáról a rossz kommenteket. Csak akkor lesz igazam ha véget vetek az életemnek és mindenki megtudja hogy miatta volt. Mert egyszerűen senki nem akar nekem segíteni. 

felültetett62 Creative Commons License 2017.08.25 0 0 705

Sziasztok,  Segítséget,  tanácsot,  szeretnék kérni Tőletek, Hasplasztikára,  kötényhas eltávolításra  szántam el magam,  Azoknak az írását várom  akik átestek már hasonló beavatkozáson   ,,, Miskolci orvost  kit javasoltok????  Mire vigyázzak??,  Kihez ne menjek?????  stb  Köszönöm   ha válaszoltok, 

Zsebibob Creative Commons License 2017.08.22 0 0 704

Nagyon jó véleményem volt anno dr. Donáth Antalról. Sajnos, 10 éve már, hogy nyugdíjban van. 

Remek hasplasztikát, gyönyörű orrot csinált nekem. 

Amíg élek, hálás leszek neki. 

Anriette11 Creative Commons License 2017.08.21 0 0 703

Plasztikai sebész ismerősömnek nagyon rossz a véleménye erről az üzletágról - a kollégáiról.  

A dokik irigyek egymásra, elhappolják egymás elől a pácienseket, ha félresikerül a műtét nem térítenek vissza, homokba dugják a fejüket, a rondát szépnek mondják,  korrekció esetén kifizettetik az altatást... Némelyiknél úgy kell alkudozni mint a piaci kofánál, de hát mit is várhatnánk eü.szolgáltatóktól? 

Még rosszabb, h nem járnak továbbképzésre, kongresszusokra, 30-40 évvel ez előtti technikákkal operálnak és rengeteg az elfuserált műtét. 

László Erika Creative Commons License 2017.08.21 0 0 702

Rendkívül rossz tapasztalatokat szereztem a Professio Plasztikai Sebészeten dr. Ivanics Györggyel. Kerülje el mindenki, ha jót akar. Eredménytelen botox-kezelés után 8 évvel ez előtt plasztikai sebészeti magánszakértői véleményért fordultam hozzá. A dokumentumban hamisan tanúzott. (Fegyelmi eljárást kértem ellene az Igazságügyi Szakértő Kamarától, elévülés miatt azonban sajnos elutasítottak.) Miatta kényszerültem bele egy 7 évig tartó műhibaperbe, amelyet tavaly sikerült megnyernem. Mivel véleményt írtam róla moderált szolgáltatás-értékelő honlapokra, Ivanics bosszúból több hamis váddal feljelentett az I. ker. Rendőrkapitányságon. Feljelentéseit (ilyeneket, hogy "hivatalos személy elleni erőszak", "zsarolás", "fenyegetés", "zaklatás" stb.) mint minden alap nélkülit, két ízben is visszautasította a rendőrség/ügyészség. Ezek után sem nyugodott, pótmagánvádas pert indított ellenem a Budai Központi Kerületi Bíróságon rágalmazás címszó alatt. (Oka: amiért véleményeztem a tevékenységét, ezen kívül magára ismert a mostanában megjelent, új regényemben, a KIS MAGYAR SZÉPSÉGIPARBAN). Viselkedése orvoshoz méltatlan.

Sweet86 Creative Commons License 2017.08.12 0 0 697

Igaz kesve láttam meg a bejegyzésed, de én is ugyanígy jártam. Nem azt az eredményt hozta a műtét amit vártam, a kért változásokat nem végezte el. Pedig kétszer​ fizettem ugyan azért a mutetert , meg így sem tetszik. A terület nem szimmetrikus, az àr is több volt mint a honlapján írta. Nem érdekli mit szeretnél, gyorsan össze csapja a műtétet, senkinek sem ajánlom Dr Rusz Zoltánt! 

Jelenleg jogi lépést fontolgatok, és ha gondolod, össze foghatunk! Nem tudom te tettél​ e már lépéséket? Ha olvasod ezt irj ide, vagy üzenetben.

Ha bárki más így járt, várom hogy csatlakozzon hozzánk , és álljunk ki magunkért és az igazunkert!

Előzmény: Vicuska101 (648)
Silvvie09 Creative Commons License 2017.08.10 -1 0 696

Nem mintha a szegedi szent gellért magánklinika plasztikai sebészei annyira nagyon remekelnének. Biztosan van egy -két páciens akik épp jokedvében találták valamelyik sebészt ott nem tudom nekem csak negativ tapasztalataim vannak onnan is Szegeden. Pl. a Fierpasz Ferenc reggel 8 ra odarendel de ő nincs ott akkor még várni kell rá aztán megjelenik ápolatlan külsővel az izzadságszag árad belőlle. Nem ùgy mint pl.a Sr.Krasznai Zsolt aki igényesen talpig armaniban mosolyogva vár az ajtòban..neeem Szegeden paraszt mòdra megy. 

Ja és még ellenszenves is a Fierpasz

. Eljöttem! 😀😀a többire igazábol már nem is voltam kìváncsi nála. azt mondják az első benyomás fontos..hát nála nem volt jò. A Viczián Csaba valamivel ápoltabb kúlsővel adja elő magát de azt meg csakis kizáròllag a pénz a mannyy èrdekli. Még el sem mondod mit is szeretnél már irja lefele hogy mennyi lesz. A 25 éves lányomnak sajnos születési esztétikai kisebb hibája volt a szemhéjja hogy kicsit lefelé görbúlt és mihelyt betöltötte a 25 öt ment én igazìttatott rajta. A Dr.Viczián Csabánál tette mindezt. Kicsit jobb lett a szemhéjja most Viszont oldalt a szeme sarkában elég mély ráncokat varázsolt oda neki az úgyes munkájával a Viczián..egy 25 évesnek mély ráncokat a szeménél..kész röhej

Biztosan valami taktikai sebészeti hùzás volt ez mert így mehet a következő problémával a páciens megint. Az egyiket helyrehozza de suttyomban csinál uj gondot meg kijavìtani valòt. Nem rossz. Ha plasztikai sebészet akkor Budapest vagy külföld! Szegeden amilyen jò orvosok voltak ezelőtt most olyan rosszak. Csak a pénzt nézik látszòdik rajtuk hogy már agyban számolnak nem is akarnak segìteni.

Silvvie09 Creative Commons License 2017.08.10 0 0 695

Sziasztok! Én Varga János 'doktorròl' szeretnék egy tapasztalatot itt megosztani mellékelek fotòt is a munkájárol. Az ùjszegedi bérkert magánklinikán rendel. Nagyon rossz plasztikai sebész,  mi mást lehetne egy olyan plasztikai sebészre mondani aki egy sima ajakfeltöltest sem tud megcsinálni. Szerintem nekik az már Rutin munka kéne hogy legyen. A 25éves lányom beszélt rá hogy a szájját feltöltetné kicsit és én is mentem száj környéki és homlokrámcok kicsit kisimìtására és a telefonban kedvesnek szimpatikusnak adta elő magát ez az ember. Sohase menjetek hozzá nem ért ahhoz amit csinál rossz minőségű hyaluront használ lehet hìgìtja is valamivel mivel köztudott hogy a hylauronsav az 9- 10hònap után szìvòdik csak fel nos a Varga Jánosnál ez kb 2 hét. Addig tart aztán huss nyoma sincs. 2 db ot vettem és ugy tudom let adag hylauron nak az egész arcra elég kellene lennie nos csak pár helyen adta be a bőröm alá nem is oda ahova kértem pedig a gyengébbek kedvéért még be is jelőltük hogy jol lássa hova kell. Teljene máshova szùrta be ezegyszer örűltem hogy 2 hét alatt felszìvòdott és nem 10hònapig ugy maradt az arcomban a hylauron mint ahogy a normális minőségű szokott..a lányomnak ahogy a szájjába pròbálta beinyjekciòzni a fele a torkára ment még jò hogy nem a lidokainnal járt ìgy kb 10 percel azelőtt mikor érzéstelenìtette a szájját, ha azt félre inyjekciòzta volna lebénult volna a lányom nyelő rendszere hivhattunk volna mentőt hozza szòval egy borzalom volt. Ami kicsi megmaradt a 3 adag hylauronbol 2 hét után a lányom szájján csak felül 2 db csomò és nekem a homlokomon egy babszemnyi szintém csomò..mindez 200ezer forintert! Volt pofája ezert pémzt elfogadni. Ha tudok mellékelek fotot a lányom szájjárol milyen lett. Ja és annyit nem mondott nekünk távozásnál hogy legalább kálciumot igyunk hogy csak egy napig legyen felvizesedve nem pedig 3napig. Ezt is az internetről kellett kileresnem. Undoritò egy féreg szivesen feljelenteném csak nem tudom hogyan kellene. Kártérìtést kérni a huszonéves lányom becsomosodott szájjáért meg hogy csak rontott az én arcomon is ahelyett hogy segìtene.hiszen a nők amiatt mennek oda,segìtségért. Csak a pénzt nézi az neki mindegy rossz minòségù az az anyag amit a bőrünk alá bead az a lényeg neki olcso legyen a beszerzése és minél többet kaszáljon rajta. Visszavonatnám a pralszisát minden orvosi engedélyét az ilyen orvosoknak. 

szajberpiraty Creative Commons License 2017.06.29 0 0 692

Sziasztok!

Azokat kérdezném elsősorban, akiknek volt fülplasztikájuk.  Rászántam magam, hogy megoperáltassam elálló füleimet. Nem csak elállnak, hanem még ráadásul hegyesek is (darwin gumónak nevezik azt hiszem).

Szép fejhez simuló füleket szeretnék.  Kutattam az orvosok között, és a szegedi Dr. Bajusz Hubá-ra esett a választásom, mert vele kapcsolatban szinte nem is találkoztam negatív véleménnyel, viszont találtam referenciákat a fülplasztikáiról.

Mit gondoltok, az elállás megszüntetésén felül a fülem csúcsosságát is meg lehet szüntetni.

Milyen buktatók jöhetnek, (tudom fertőzés, esetleges gyulladás), de ezen kívül milyen problémák adódhatnak?

Az orvossal kapcsolatban van esetleg valakinek tapasztalata?

Előre is köszi!

Rebibabasopron Creative Commons License 2017.06.27 0 0 691

Szia Szabina!

Először csak hallottam a kálváriádról, én is soproni vagyok, és hasonlóképp jártam, ezért gondoltam rákeresek, így találtalak itt meg. Szerettem volna elmondani, hogy nem ítéllek el, borzasztóan sajnálom ami történt veled, és együttérzek. 

Én is megcsináltattam a hyaluronos feltöltést itt Sopronban, a Lushes Box nevű helyen, az újteleki utcában. Ez egy kis lyuk, csak akkora hogy egy masszázs ágy beférjen, ahol egy kozmetikus csaj végzi a feltöltést. Azért esett erre a választásom, mert áron alul volt és mert nő csinálja, de sajnos minőségen aluli is volt. Nekem is kapcsolnom kellett volna már mikor bementem, mert nem volt rendesen kitakarítva sem, és abszolút nem volt olyan a hely higeiniaja ami szerintem ilyen kezelésekhez előírás volna, de belementem. Éreztem, hogy nagyon bizonytalan volt a csaj, mikor csinálta. Iszonyúan fájt nekem is, hiába mondta, hogy milyen erős érzéstelenítést ad rá, én mindegyik után ugyanúgy éreztem. 2 napig volt látható nyoma...utánna pedig semmi, szinte óráról órára tűnt el belőle. Így sem volt olcsó (gondolom ezt sejted) és a lány a mai napig engem hibáztat, hogy valamit biztos rosszul csináltam amiért eltűnt belőle. A facebookon negatívra értékeltem az üzletet (ami egyébként biztos hogy nem legális). azóta próbál lejáratni, bemocskolni mások előtt, hogy tartozom neki stb. Nekem még szerencsém volt, bár drága volt a tanulópénz. Szintén semmilyen papírt nem kaptam róla, velem aláiratott egyet amiből csak nála volt egy példány, így még azt sem tudtam elmondani az orvosnak akivel utánna beszéltem, hogy mit töltött bele... Szerintük ez teljesen oké.

Aki nem milyen érzés csalódni egy ilyen után, az úgy sem fogja megérteni. Sajnos az emberek rosszindulatúak, és irigyek, a nők (főleg a soproniak) pedig hatványozottan. Én tudom milyen a félretett pénzedért semmit sem kapsz a fájdalmon kívül, neked pedig még borzasztóbb lehetett ez a meglepetés.... Én bízom benne hogy fel fog szívódni a te szádban is, hisz ez hyaluron. Kívánom, hogy helyrejöjjön az életed. Ha szeretnél beszélgetni, vagy valamiben tudok segíteni, nyugodtan írj! Puszi Rebeka

Előzmény: Sabine Frau-sabina (684)
Enikőbaba Creative Commons License 2017.06.21 0 0 690

Ha találsz ilyet, akkor nekem is szóljál. 

Előzmény: reni80 (57)
Enikőbaba Creative Commons License 2017.06.21 0 0 689

Én dr. Rusz Zoltánnál voltam, légedett vagyok vele, igaz a melleimet csináltattam meg. Szerintem nézegesd a klinikák honlapjait, főleg az ott lévő fényképeke. (tudod, ez a műtét előtt, műtét után dolog)

Előzmény: barbaranka (685)
Esztic Creative Commons License 2017.06.12 0 0 688

Szakdolgozatomhoz kell a kérdőív, elsősorban plasztikai műtéten átesett nőknek kitölteni. Köszönöm.  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScz98io6OlZl8hrfJPYTfFlFa_KyXCHeVUmwqEvXxFaMHM-6w/viewform

Esztic Creative Commons License 2017.06.12 -1 0 687

Szakdolgozatomhoz kéne kitölteni elsősorban plasztikai műtéten átesett nőknek. Köszönöm. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScz98io6OlZl8hrfJPYTfFlFa_KyXCHeVUmwqEvXxFaMHM-6w/viewform

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!