Keresés

Részletes keresés

Seameny Creative Commons License 2009.10.07 0 0 1918
Sziasztok,

Érdekelne ki melyiket választaná a következő kettő közül:

Cam combi family: http://neobaby.hu/index.php?lap=xarukmut&xxazon=1347

Giordani 3per8: http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_id=3968&cikk=G_12

A kettő között vacilálunk, jó lenne egy kis segítség, tapasztalat megosztás

Köszi
millefolium Creative Commons License 2009.10.06 0 0 1917
Köszi, egyelőre én is erre jutottam, ma megyek megnézni egy használt (állítólag újszerű) PP A3-at.
Előzmény: music05 (1916)
music05 Creative Commons License 2009.10.05 0 0 1916
A bővebb családban 3 PP is van, mindenki nagyon szereti őket. Nem tökéletes kocsik, de jók, és nehezen elnyűhetők.
Ami olcsó, az nem véletlenül az, inkább vegyél használtat egy drágább fajtából!
Előzmény: millefolium (1905)
music05 Creative Commons License 2009.10.05 0 0 1915
Nem.
Előzmény: janes133 (1896)
music05 Creative Commons License 2009.10.05 0 0 1914
Ne mosd ki géppel, sajnos kézzel kell...
Előzmény: moes (1890)
music05 Creative Commons License 2009.10.05 0 0 1913
Én ugyan férfi vagyok, de azért válaszolhatok? ;)
Van autónk, szóval nem hiteles a válasz, de arra is jó a hordozó, ha a babakocsit nem viszed be a lakásba. Mi pl. lift nélküli házban lakunk, és ha nem lenne autónk, akkor olyan babakocsit vettünk volna, amibe a hordozó maga a fekvő rész, mert így könnyű kivenni a kocsiból és felcipelni 3 emeletet...
Előzmény: o'hara (1864)
music05 Creative Commons License 2009.10.05 0 0 1912
Nekünk is Unonk van, sajnos nem olcsóbb kint, sőt. Viszont nekünk 65e-ért sikerült megvenni, mert a Brendonban volt rá kupon akció.
esetleg érdemes néha a babyoutlet kínálatát is megnézni, mert ott is felbukkanhat ilyesmi áron egy-egy darab, aminek max. annyi baja van, hogy kiállított darab volt, tehát megfogták egy páran, és kipróbálták az üzletben.
Előzmény: Bodzuska (1855)
music05 Creative Commons License 2009.10.05 0 0 1911
Nem, ilyen nem létezik.
Babakocsiban a minőségnek ára van. A jók 50-60e-nél kezdődnek...
Előzmény: o'hara (1845)
Doriszka! Creative Commons License 2009.10.04 0 0 1910
Sziasztok!

A Natural Love kocsi elkelt!
Előzmény: Doriszka! (1907)
Majamami Creative Commons License 2009.10.01 0 0 1909
Szia!

Nekem ez a kocsim van és ez a problémám. Volt. Befújtuk a kerekeket szilikon sprayvel, azóta szuperül lehet tolni. Próbáld ki.
Előzmény: janes133 (1896)
mel_75 Creative Commons License 2009.10.01 0 0 1908

Sziasztok!

ELADÓ az alábbi babakocsi:

Használt Chicco 3WD Tech 3 kerekű babakocsi, második tulajdonostól, de szép, megkímélt állapotban eladó.

A háttámla 3 pozícióba állítható, vízszintesig dönthető, így a kocsi újszülött kortól használható.  A lábtartó és a tolókar szintén állítható, így a baba és a mama számára is kényelmet biztosít. Mindegyik kerék fékezhető, a hátsók hátul egy pedál segítségével, az első kerék fékje pedig a tolókaron található. A kerekek nagyok, felfújhatóak, minden terepviszonyhoz kiválóak. A kocsi tágas, kényelmes nagyobb babáknak is, 5 pontos biztonsági övvel van felszerelve, de a karfához rögzíthető egy kicsúszásgátló is. Alul hatalmas bevásárló háló található, ebbe tényleg minden belefér.

A babahordozó egy külön adapter segítségével rögzíthető a kocsira. A hordozóhoz van újszülött szűkítő, a napvédőt sajnos már mi sem kaptuk meg hozzá. A huzata sérült, ott ahol az autó üléséhez hozzáér, kikopott, ezt fotóztam. Ettől még jól használható, tágas, és kényelmes.

Esővédőt adok hozzá.

Pécsett lehet átvenni, képeket küldök még mélben, ha valakit érdekel.

Doriszka! Creative Commons License 2009.10.01 0 0 1907
Sziasztok!

Ha valakinek esernyőkocsira lenne szüksége és tetszik a képen látható írjon.
6000Ft és a XXII., kerületbe van.
filep.brigi Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1906
Sziasztok!

Eladó egy Graco márkájú 3 kerekű babakocsi, megkímélt állapotban! Első kereke kivehető!Könnyített a váza, könnyen összecsukható! Alul van tároló is, ami 4.5 kg-ig terhelhető!Sajnos esővédőt és lábzsákot nem tudok adni hozzá! A babakocsi Tatabányán található, de természetesen postázni is tudom, a vevő terhére!
Ára: 10. 000 forint
A babakocsit nem azért szeretnénk eladni, mert bármi problémája lenne, hanem azért mert ez a babakocsi nem egy újszülöttnek való, hanem inkább olyan babának, aki már tud ülni!
Ha esetleg érdekel, akkor erre az e-mailre írj: filep.brigi@freemail.hu

Sziasztok
millefolium Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1905
Van esetleg valakinek tapasztalata a BBY Grip & Go nevű babakocsival? Ezt néztem ki, minden szempontomnak megfelelne. Az érdekelne, hogy strapabíró-e, nem esik-e szét pár hónap alatt. Merthogy lényegesen olcsóbb, mint a hasonló márkásabb kocsik. Vagy vegyek inkább Peg Peregót használtan? Azoknak mindegyik típusával van valami bajom, de azt tudom, hogy tartósak.
legzoszerv Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1904
Quinny Fashion 3 kerekű jogger eladó.

Képek és infók itt:

http://www.expressz.hu/baba-gyerek/babakocsi/lapra-csukhato/hirdetes-16523909/

quinnyfashion kukac gmail pont com
áim Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1903
Sziasztok!

Betévedtem a kamrába, és megállapítottam, hogy az előzményben lévő babakocsit még mindig nem vitték el a manók.
Azóta se ült benne gyerek. Az előző hirdetéshez képest jelentősen alkuképes vagyok.
Előzmény: áim (1831)
ponggi Creative Commons License 2009.09.27 0 0 1902
Köszönöm az érdeklődést, a babakocsi ELKELT!
Előzmény: ponggi (1901)
ponggi Creative Commons License 2009.09.25 0 0 1901
Sziasztok! Eladó egy Pierre Cardin összecsukható babakocsi 4.500,- Ft-ért.
Átvenni a helyszínen, Budapesten III. ker. Békásmegyeren lehet.

Részleteket, fotókat, ITT
filep.brigi Creative Commons License 2009.09.24 0 0 1900
Sziasztok!

Eladó egy Graco márkájú 3 kerekű babakocsi, megkímélt állapotban! Első kereke kivehető!Könnyített a váza, könnyen összecsukható! Alul van tároló is, ami 4.5 kg-ig terhelhető!Sajnos esővédőt és lábzsákot nem tudok adni hozzá! A babakocsi Tatabányán található, de természetesen postázni is tudom, a vevő terhére!
Ára: 10. 000 forint
A babakocsit nem azért szeretnénk eladni, mert bármi problémája lenne, hanem azért mert ez a babakocsi nem egy újszülöttnek való, hanem inkább olyan babának, aki már tud ülni!
Ha esetleg érdekelne, akkor erre az e-mailre írj: filep.brigi@freemail.hu

Sziasztok
-Rózsabimbó- Creative Commons License 2009.09.17 0 0 1899

Esernyőre csukható, kék sportbabakocsi eladó.

ha érdekel valakit készítek fotót.

Nagyon szép állapotban van.

4000ft.

Doriszka! Creative Commons License 2009.09.17 0 0 1898
Sziasztok!

A VÁZ ELKELT!
Előzmény: Doriszka! (1897)
Doriszka! Creative Commons License 2009.09.16 0 0 1897
Sziasztok!

Érdekel valakit egy Casualplay T4 Light váz?
Huzat nincs rajta de adapter a hordozóhoz van.

janes133 Creative Commons License 2009.09.11 0 0 1896
A következő érdekelne : Peg Perego Pliko Switch kocsink van és az áruházakban ahol járólap van nem lehet vele közlekedni ,mert keresztbe áll a kerék és csak csúszik nem iránytható. Nem tudom lehet-e rajta esetleg kerekeket cserélni gumisra azzal talán nem lenne gond. Lehet hozzá kapni ilyen kereket?
Doriszka! Creative Commons License 2009.09.05 0 0 1895
Sziasztok!

Testvérbabakocsi elkelt!
Előzmény: Doriszka! (1894)
Doriszka! Creative Commons License 2009.08.31 0 0 1894
Sziasztok!

Ha érdekel valakit egy testvérbabakocsi? Emailba küldök még képeket!
Ára: 10000Ft
emma01 Creative Commons License 2009.08.29 0 0 1893

Sziasztok!

Nem tudja valaki esetleg, hogy a Habelkorn Variosport típusú babakocsi sport részéhez hol lehet kapni lábzsákot? vagy talán bármelyik univerzális jó hozzá?

Doriszka! Creative Commons License 2009.08.28 0 0 1892
Sziasztok!

Van egy eladó 2funkciós Marco babakocsim! Nagymamához altatni még szuper. Pelenkázó táska és lábzsák is van hozzá.
Ára csak: 3000Ft
verity777 Creative Commons License 2009.08.13 0 0 1891
Sziasztok!
Próbálta valaki a bondel márkájú babakocsit? Most kérdeztem meg a forgalmazót, kínai gyártány. Van esetleg tapasztalatotok vele?
moes Creative Commons License 2009.08.10 0 0 1890

sziasztok,

az a kérdésem, hogy van-w valaki, akinek peg perego aria babakocsija van, és kimosta a huzatot mosógéppel. lehet ilyet? a címke szerint persze nem, most a kádban lögyböltem, ki is jött belőle tonna homok és egyéb kosz, de még messze nem tökéletes a dolog, és a naptej sem jött ki egyáltalán :((

köszi

moes

angelside Creative Commons License 2009.08.06 0 0 1889
Szia!

Bocsi, de nem figyeltem mostanában a fórumot, mivel már nem keresünk babakocsit. :)

Ahogy írtam, megnéztük Szombathelyen, és utána egy héttel egy közeli boltban meg is rendeltük. Már itthon is van, a feleségem (néha én is) tologatja a lakásban. :)

Espiro Vector 4 Air típusú babakocsit vettünk.

Véleményem szerint jó babakocsi. Tudja azt, amit egy ABC design, vagy egy MAXI Cosi.
Mi ezekben gondolkodtunk először, de ennyit nem akartunk értük kifizetni. Bár ezekkel nem is szabad összehasonlítani, mert majdnem dupla olyan drágák, mint az Espiro.
Hasonló árban a Pierre Cardin többfunkciós kocsi van, de azzal meg egy lapon sem említhető, mert klasszisokkal jobb nála. Néztük azt is, de az nehezebb volt, tolni sem volt könnyű, és a felhasznált anyagok minősége sem tetszett. A mózes lötyögött a kocsin mikor felraktam, a szövet helyenként már feslett stb., nem nyerte meg a tetszésünket.

Az Espiro meglehetősen könnyű, könnyű tolni, akár egy kézzel is. A mózesről és a sport részről minden anyag leszedhető, gépben mosható. A mózest és a bébihordót pluszban lehet a vázhoz rögzíteni, így mindegyik stabilan áll. A hátsó kerekek elég nagyok, de új házban lakunk, utcánk még nincs, és a járdák sem a legtökéletesebbek, így mindenképp jó a nagy, felfújható kerék. Az első és a hátsó keréken is van lengéscsillapító, így sok rázkódás nem éri majd a Picit. A kerekek természetesen kiszedhetőek, így nagyon kicsivé összecsukható, szinte minden csomagtartóban elfér.
És nem utolsó sorban első látásra szépnek tűnik és design-osnak.

Viszont arra figyelni kell, hogy a hátsó kerekek elég távol vannak egymástól, tehát hátul kiszélesedik, gondolom a jobb stabilitás miatt. Ha buszon, vagy egyéb járművön közlekednél vele, ott gondot okozhat. Nekünk ez nem okoz gondot.

Most hirtelen ennyi jut eszembe. Ha van konkrét kérdésed, vagy képek kellenének akkor szólj, szívesen segítünk. Használva még nem volt, a tologatáson kívül, a babát majd csak októberre várjuk. Többet tudnék mondani, ha élesben is használnánk. Ha ilyen több funkciós kocsiban gondolkodsz, akkor ezt mindenképpen ajánlom. Szombathelyen azt mondták, elég jól fogy. Ahol megrendeltük, ott kirakták egy-két napra, és új megrendelés is lett belőle. A bébihordózóhoz kell egy adapter 2-3e Ft értékben. Mi összesen 89990,- Ft ért vettük, most ha jól tudom már drágább lett az ÁFA emelés miatt.

Előzmény: snoozer (1881)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!