Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.05.20 0 0 235
Az egyevesre en sem vettem semmit a fiamnak. Kapott millio mastol. Most az 5. szulinapjara is csaltunk. Annyi ajandek osszejott, hogy egyszeruen nem lattam ertelmet, hogy meg tolunk is kapjon pluszban, amugysem fer mar a rengeteg marhasag es amugysem tartja szamon, kitol mi jott. Nagy puszit es tortat kapott tolunk a hegynyi ajandek melle. :)
Előzmény: Milkabögre (232)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.20 0 0 234
A mustela-e sem rossz :)
Előzmény: bokor (222)
bokor Creative Commons License 2004.05.20 0 0 233
Lappa, a lego primo sorozata télleg nagyon jó,színes is, bővíthető is, építeni lehet vele, és sokgenerációs. Amikor a lányom kicsi volt, még csak keveset lehetett kapni belőle, volt egy fóka alakú tartó, benne a púpocskák, jó sokáig az volt a sláger! Nem bizonyult felesleges bébiholminak! :)
Milkabögre Creative Commons License 2004.05.20 0 0 232
Lappa, tőlünk semmit nem kapott Fanni szülinapjára:(
Vegyél bébitaxit, szerintem az jó ajándék nagyon. Valaki írta az egymásbarakható/egymásraépíthető műanyag izéket, Ikeában 700 Ft, Fanni imádja rakosgatni (a sajátját, nem Valakiét:)).
Előzmény: Lappantyú (231)
Lappantyú Creative Commons License 2004.05.20 0 0 231
na akkor ebből a bébiőrzőből összegezhetjük is (ami már párszor meg is történt a topicban, de talán sosem elég), hogy mivel mindannyian mások vagyunk, mindannyiunknak más bizonyul fölöslegesnek.

ezért szerintem egész egyszerűen át kell gondolni jó alaposan, hogy mik jöhetnek számításba és mindenkinek a saját helyzetéhez mérten kell vásárolnia.

és nyilván lesz majd olyan, amit soha nem használunk majd és mennyire le akartak róla beszélni és utóbb kiderül, hogy igazuk volt, olyan is lesz, amiről szintén próbáltak lebeszélni, de nem sikerült és milyen jó, mert sokat használtuk (és olyan is lesz, amire rábeszéltek és igazuk volt, meg milyen variáció van még :-)), szóval ezek olyan emberi dolgok, asszem én. :-))

Lappa

Előzmény: Törölt nick (230)
mzsperx Creative Commons License 2004.05.20 0 0 229
a babyphone nálunk nagyon nem felesleges kategória, ha megy a tv, nem hallani azt sem, ha torkaszakadtából üvölt a gyerek!
Előzmény: sebaj fóbiás (228)
sebaj fóbiás Creative Commons License 2004.05.20 0 0 228
Ja ás a másik sláger nálunk, az egymásba (-ra) takható, egyre kisebb színes műanyag poharak. Nem drága, összerakva nagyon kicsi viszont sok darabból áll, úgyhogy jól el van vele. Ja és a búgócsiga! Most is azzal játszik.

Csak most néztem meg ezt a topikot, nem volt időm végigolvasni, de amit láttam belőle az nagyon jó! A büfi párna nagyon vicces, elmehetne a dizájn-centerbe!
Én is egy csomó felesleges dolgot megvettem, a mellszívót nem tudtam egyáltalán használni, chicco márkájú volt, később másoktól is hallottam, hogy érdemes Aventet meg még nem tudom milyet venni, mert igaz, hogy drágább, de én így kidobtam az enyém árát.
A mérleget mi se használtuk, de a kórházban béreltük 500 ft/hó (nem digitális), és azért az nem árthat olyan gyerekeknél, akik kis súllyal születtek vagy besárgultak.

Mi a babysittert sem használtuk egyszer sem, a szomszéd szobában alszik a gyerek így mindent lehet hallani. Nem hiányzott pedig mát egy éves.

Csupka Creative Commons License 2004.05.20 0 0 227
Elmondom, miket kapott az enyém, hátha találsz közte okosat: rágható textilkönyv, ami belül olyan csörgős anyagból van, azt imádja, egyedül is hajlandó vele játszani. Hajtogatós keménylapos könyvek épeszű rajzokkal (azokat is naponta többszöm megnézzük és kiszúrtunk az egyik képen egy kékpöttyös bilit, hát az a csúcs :)))). Kinyitható varázsdoboz (babkozmetikumok voltak benne de igaziból a doboz a sztár, amit meg lehet pakolni és kiszedegetni/berakosgatni a cuccokat). Úgynevezett egydarabos puzzle (én elsőre akasztósorozatnak néztem :))))) az is nagyon klassz, kb. egy A4-es lap nagyságú, kis fa fogója van minden egyes figurának, azzal is minden nap játszik szinte, kiszedi, megrágja. Ezen felül kapott egy köbméter ruhát, de az ugye nem ide tartozik :).
Előzmény: Lappantyú (224)
sebaj fóbiás Creative Commons License 2004.05.20 0 0 226
Az enyém is most lesz egy éves, tőlem azt kapja, hogy elmegyünk hármasban a papájával az állatkertbe. (Az nem is foglal el helyet:-))
Játékba meg szerintem olyat érdemes, ami bővíthető és még sokáig élvezheti. Nekünk van kicsiknek való legó, amit most kezd összerakosgatni, igaz kell még egy kis segítség, de tök jól elvan azzal a négy elemmel.
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.05.20 0 0 225
Régi kulccsomó??? :-DDD
Lappantyú Creative Commons License 2004.05.20 0 0 224
viszont ajánlhatnátok nekem egy éves gyereknek szülinapi játékot, olyat, amivel az átadáskor is tud játszani a kölök és van neki értelme és nem foglal különösen sok helyet, mert én úgy szeretnék venni valamit a gyerekemnek, de nincsen egy ötletem sem. valamiért úgy érzem, hogy bármit veszek, az pár óra múltán feleslegesnek bizonyul. :-))
Előzmény: dalia (201)
bokor Creative Commons License 2004.05.20 0 0 223
Vicces, hogy ezt szinte egyszerre írtuk! :-)))
Előzmény: Csupka (221)
bokor Creative Commons License 2004.05.20 0 0 222
A babaparfüm, mármint a BVLGARI-é nem felesleges. Egyáltalán nem az. Én péládul azt használok! :-)))
Előzmény: Milkabögre (219)
Csupka Creative Commons License 2004.05.20 0 0 221
A Bulgari-féle Petits et mamans-ra gondolsz? Nekem van olyan, _én_ használom és imádom :))) a gyerekre mondjuk eszembe nem jutna fújni-kenni, de tény, hogy ő sem tiltakozott soha, ha be voltam fújva vele....
Előzmény: Milkabögre (219)
Milkabögre Creative Commons License 2004.05.20 0 0 220
dalia, a kutacsvédő sisakot valahogy úgy tudtam elképzelni, mint a biciklissisakot:)
Előzmény: dalia (213)
Milkabögre Creative Commons License 2004.05.20 0 0 219
És a babaparfüm????
Előzmény: Gabiiiiii (218)
Gabiiiiii Creative Commons License 2004.05.20 0 0 218
Hihetetlen,mit ki nem találnak:)))
Előzmény: Milkabögre (217)
Milkabögre Creative Commons License 2004.05.20 0 0 217
dalia, te akartad:))))

Előzmény: dalia (213)
Gabiiiiii Creative Commons License 2004.05.20 0 0 216
Egy gyerek még ezer dologra jó.Mármint a puszilgatáson kívül:)
Lehet vele hintázni,nem néznek hülyének.Lehet homokvárat építeni szép,csurgatott tornyokkal.Kipróbálhatsz mindenféle játékot,mondván,hogy a gyerek mégsem mehet egyedül.
Nyugodtan szaladgálhatsz otthon négykézláb ugatva,nem néz rád a postás sem hülyén,ha előbújik mögüled a gyerek.Bár ebben az esetben jobb,ha direkt odahívod,hátha elbújik,te meg ott maradsz a cikiben:)))
Előzmény: dalia (215)
dalia Creative Commons License 2004.05.20 0 0 215
:)))))))))))))
[ezek azok a szituk, amit elképzelni se mertem a gyerekem születése elött, és ma már röhögve...]
Előzmény: Gabiiiiii (214)
Gabiiiiii Creative Commons License 2004.05.20 0 0 214
Viszont azért jó,hogy mindenki egyforma kismotorokat vásárol a gyerkőcnek,mert a játszón 5 sorakozik az egyformákból és az enyém nem tudja eldönteni,melyik is az övé,ezért egyikre sem enged ráülni senkit:)
Előzmény: Gabiiiiii (211)
dalia Creative Commons License 2004.05.20 0 0 213
Milka, a kutacsvédső sisak az egy picike sapka gyakorlatilag, csak a kutacsot fedi.
elmondod cserébe a büfipadot???? :)
Előzmény: Milkabögre (212)
Milkabögre Creative Commons License 2004.05.20 0 0 212
szasenyka, cumisüveg-melegítő volt már:) Én írtam pár hónapja. Méregdrágán vettem, senkire nem hallgattam, aki azt mondta, hülyeség, most sikerült egyharmad áron eladni... Egyszer volt hasznos: nyaraláskor, egy hétig. De arra az időre tán kölcsön is kaptam volna valakitől.
Előzmény: Törölt nick (202)
Gabiiiiii Creative Commons License 2004.05.20 0 0 211
Ja és erősen fogyóeszköz.Vagy a miénket tévesztik össze és viszik haza,vagy én lopok:)))

Előzmény: kalvenault (210)
kalvenault Creative Commons License 2004.05.20 0 0 210
De csak addig kell a másik, ameddig az övéhez nem nyúl hozzá senki, mert onnantól megy a sivítás:-))))

Lovászi, milyen az az aprósajtos doboz? A kerek alakú papírra gondolsz?

Előzmény: Gabiiiiii (208)
Lovászi Creative Commons License 2004.05.20 0 0 209
A cumisüveg-melegítő szvsz veszélyes is lehet. Ha valaki elkészíti előre a baba kajáját, aztán belerakja mondjuk melegen tartani, akkor abban stabilan X fokon marad, és prímán tenyésznek benne a bacik...

Én újabban a lánynak tejberizses, aprósajtos, joghurtos kerek formákat mosok ki, és visszük a homokozóba, mert már meguntam, hogy folyton nézegetni kellett, az én gyerekem neve van-e ráírva a formára... Eszméletlen sikere van ezeknek a formáknak, minden kiskölök arra kattan rá egyből, Dalmának sosem jut.

Gabiiiiii Creative Commons License 2004.05.20 0 0 208
Észrevettétek milyen csalhatatlanul meg tudják állapítani a tök egyforma homokozójátékok közül,hogy melyik NEM az övé???

Csak a másik kell, a saját nem jó

Előzmény: kalvenault (207)
kalvenault Creative Commons License 2004.05.20 0 0 207
Szerintem a cumisüveg melegítő tápszernél sem jó. Ha otthon van az ember, akkor megmelegíti máshogyan, ha elmegy, akkor pedig cumisüveg termoszba rakja a vizzel teli üveget.

Amúgy nálunk a homokozáshoz a szabvány formákon kívül sláger volt a kimosott joghurtos-pohár, a cumisüveg kupakja, a gyógyszeres műanyag kanálka.

Mérlegünk nekünk sem volt, csak kölcsönben 3 hétig, aztán gyorsan visszaadtam.
Én a baldachint is utálom, mindig el kellett húzni, hogy lássam a gyerek fejét. Az addig volt szép, ameddig még nem született meg a baba:-)))))

Előzmény: dalia (204)
Gabiiiiii Creative Commons License 2004.05.20 0 0 206
Elszállt,amit írtam,na mégegyszer

Szóval az első játéka egy szaloncukorpapír volt.Szaloncukrot is ciki ajándékba vinni így májusban????

Nincs hangom,mert tegnap több,mint 1 órát énekeltem neki,de csak a kedvenc 3-at lehetett.Ha megpróbáltam becsempészni egy-egy másikat,bőszen rázta a fejét,hogy NEM,NEM, csipp-csipp.

Mármint a csipp-csipp csókát akarja ötvenedszer:)

Előzmény: dalia (205)
dalia Creative Commons License 2004.05.20 0 0 205
100% egyetértek, de mégse vihet az ember ajándékba egy szülianpra, plána az elsőre egy fakanalat! :)
Előzmény: Gabiiiiii (203)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!