Keresem Arnold Schwarzenegger-től, A Conan a pusztító c. filmet.
A filmet a régi "első" szinkronjával keresem, amelyben Schwarzenegger magyar hangja Gáti Oszkár volt, és ezt a változatot adta az Rtl klub is még 2002 körül.
Ha valakinek megvan ez a változat, azt kérem jelentkezzen bármilyen formátum megfelel nekem.
Mar megvan a Junior is, vagyis a magyar kiadasok tekinteteben teljes a gyujtemenyem. Max a vagottakat lehetne meg egyszer megvenni, de szerintem raer az majd BD-n, par ev mulva ugyis vehetem meg az osszeset meg egyszer... En sem vettem eszre eloszor az Amazonas kincseben, pedig en direkt miatta ultem be moziban arra a halal gyenge filmre:) A menekulo embert tenyleg jo lenne, ha kiadnak, de leginkabb mar valami uj filmet szeretnek latni tole!:)
Én már csak a Menekülő emberre várok, de arra nagyon. Aztán már hellyel-közzel teljes lesz a gyűjtemény, már csak egy-két korai film, mellékszerep hiányozhat.
A 80 nap alatt a Föld körül-ben még viszonylag hosszú is a szerepe, nem úgy, mint Az Amazonas kincsé-ben. Ott tényleg olyan nyúlfaroknyi a megjelenésre, hogy amikor először láttam sógoromnál, ő maga is meglepődött, amikor megemlítettem neki: "Nem is mondtad, hogy Schwarzi is szerepel a filmben!" "Miért? Szerepel benne?" - kérdezett vissza. Biztosan jó szokásához híven kaja közben nézte előtte a filmet, és elég volt, ha éppen a tányérjára nézett, már le is maradt róla. :-)
Abban is reménykedek, hogy ha csak pár másodpercre is, de csak felbukkan majd kedvenc kormányzónk a T4-ben is.
Meg is neztem ma este:) Ugyan nincs a kedvenc Arnold filmjeim kozott, de mar eleg regen lattam, eredeti hanggal pedig ez volt az elso alkalom, igy nagyon elveztem:) Egyedul a vacak MGM-es egyenmenu, meg az összecsapott, hibás felirat rontotta el kicsit a kedvemet. Meg a lemez szitazasa, ami vicces, nem ertem, mi ertelme van ennek a piros teglafalnak:) De igy is orulok neki, hogy Arnold-gyujtemenyem ujabb darabbal bovult!:)
Vegre talaltam egy Conan a pusztitot 1990-ert, ami nem twin packos:) Ha esetleg erdekel valakit, meg egy peldany maradt az Arena Plaza Electro Worldben. Mar csak a Junior hianyzik, aztan utana szeretnek egy Ragadozo twin packot, a vagott valtozatot lecserelendo:) Meg mar gondolkozom a 80 nap alatt a Fold kurulon is, ugyanis azt is lattam 990-ert.
Stallone és Schwarzenegger közös filmben 2009-02-18 23:59 | TomTom | Film/Filmtervek
Ami nem jött össze igazán aktív korukban, sem a 80-as, sem a 90-es években, most, 2009-ben végre megvalósulhat: egy filmben láthatjuk a két akciófilmes ikont, Sylvester Stallonét és Arnold Schwarzeneggert! A közös szereplése a Sly által írt és rendezett A bevethetők (The Expendables) című darabban kerül majd sor, mely kapcsán Stallonénak sikerült a szinte lehetetlen: egyetlen filmbe terelni szinte mindenkit, aki az elmúlt 30 évben meghatározó volt a műfajban. Így rajtuk kívül feltűnik Jet Li, Jason Statham, Dolph Lundgren, valamint Forest Whitaker, és a frissen szerződtetett Mickey Rourke és Danny Trejo is. Korábban felmerült, hogy az akciócsapat CIA-s összekötőjét Sir Ben Kingsley alakítja, ám sajnos időközben visszamondani kényszerült a szerepet, így helyette Eric Roberts fog feltűnni az ügynök szerepében. A nem túl bonyolult történet középpontjában egy kommandó áll, akiket Dél-Amerikába küldenek, hogy ott megdöntsék az egyik diktátor rezsimjét. Az Ain't it Cool értesülése szerint Schwarzi csupán egyetlen napot forgat, a filmben pedig saját magát, vagyis Kalifornia kormányzóját alakítja. Ezzel együtt bízvást kijelenthetjük, megjelenése filmtörténeti jelentőségű lesz, és ezt feltehetően ő is így gondolja; nem úgy, mint Jean-Claude Van Damme, aki hosszas gondolkodás után végül visszadobta a neki felkínált szerepet. A forgatás a tervek szerint egy hónapon belül megkezdődik.
Kalifornia kormányzója visszatér a filmvilágba! Arnold Schwarzenegger újra forgat!
Kalifornia kormányzója, a színészből lett politikus ismét szerepet vállal egy filmben, méghozzá Sylvester Stallone művében, a The Expendables-ben.
Az Ain't It Cool News már számos örömteli filmes hírt kürtölt napvilággá, és nincs ez másként ma sem: a megbízható füleseiről elhíresült site Arnold Schwarzenegger filmes visszatéréséről számol be.
Schwarzenegger már alá is írta szerződését, így biztosan láthatjuk majd Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren és Forest Whitaker oldalán a 2010-re várható akciófilmben.
A legújabb hírek szerint még szerepelni fog a filmben Mickey Rourke, Ben Kingsley, Eric Roberts és Sandra Bullock is. A WENN hírügynökség értesülései szerint Arnold Schwarzenegger a The Expandablesben saját magát fogja alakítani.
Az egykori színészt egyébként 2003-ban választották meg Kalifornia kormányzójává, és azóta csak egy apró szerepet vállalt a 2004-es 80 nap alatt a Föld körül című kalandfilmben.
990-ért dobálják, ha jól tudom. Gondolom azért választották Krisztiánt, mert fiatal volt még Arnie is. Egyáltalán miért kell egy ilyen filmet szinkronizálni? Úgy lett volna jó, ha lehetne hallani alatta az eredeti szöveget is, mint az ismeretterjesztő csatornákon.
Tegnap láttam az Acélizom című filmet. Hát ez a Csík Csaba Krisztián borzalmas szinkron volt Arnie-nak. Olyan volt mintha Arnie tátogna és valaki más beszélt volna a sarokból....
Miután a rendező, McG is tudja, hogy egy Terminator film mit sem ér a T-800-as nélkül, így nemrégiben lenyilatkozta, miszerint Schwarzi felbukkan majd a filmben. A direktor elmondása szerint a kormányzónak alig pár órát kellett a díszletben tölteni. Az IL&M munkatársai lemodellezték az arcát és ezt használják majd fel a filmben. Azt, hogy pontosan mi is lesz a szerepe a T-800-as terminátornak, még nem tudni.
A rajongók azonban tudhatják, hogy a harmadik részben az autóban ülve a terminátor elárulja Connornak, hogy ő ölte meg a jövőben. A Terminator Salvation sztorija ismét John Connor köré épül. John az emberiség vezetője a Skynet ellenében. Egy nap azonban felbukkan egy titokzatos idegen, Marcus Wright, akinek utolsó emléke az, hogy a halálsoron várja sorsának beteljesülését.
Itthon nem lesz világpremier a Terminátor 4 2008. november 3. 23:42, Hétfő - Szekeres Viktor
A Terminátor 4 forgatása éppen a napokban fejeződött be, mint ahogy arról blogján be is számolt a rendező, McG., azonban a május 22-én bemutatásra kerülő film még rengeteg utómunkára szorul. Nálunk úgy tűnik, hogy kicsit tovább kell várni a premierre.
Annak ellenére, hogy a forgatásnak csak mostanság lett vége, már a filmezés felénél sikerült elő-előzetesként bemutatható anyagot összevágni az elkészült felvételekből, s így a Sötét lovag előtt a lehető legjobb promóciót kaphatta meg a Terminator: Megváltás címre hallgató 4. Terminátor-film.
Nálunk jelen tervek szerint "csak" június 4-én lesz látható a film, köszönhetően annak, hogy az Intercom forgalmazza, akárcsak az Éjszaka a múzeumban 2. című gyerekfilmet, s míg Amerikában két stúdió versenghet egy premieridőpontban egymás ellen, addig az Intercom logikusan kitér egyik nagy durranásával a másik elől. Úgy tűnik, hogy a Ben Stiller-film fog itthon is világpremiert kapni, míg Christian Bale rajongói csak két hetes csúszással láthatják kedvencüket.
Érdekesség, hogy a május egyébként is meglehetősen mozgalmas lesz az Intercom számára, hiszen az Éjszaka a múzeumban 2. premierje előtt egy héttel, május 14-én az Angyalok és démonokat mutatja be, míg májusi premierre várna az X-Men Origins: Wolverine is, melyről ugyancsak elképzelhető, hogy csúszni fog itthon.
Kapjak be, hogy a hulla gagyi Ejszaka a muzeumban folytatasa a fontosabb!!!!
Lehet, hogy csak bevágják Arnie-t?? De akkor is ott kéne lennie a nevének...A plakátot láttam, nekem nem jön be, olyan pókféle lett nem? Azért kíváncsian várom.
Kaptunk tőle személyesen is, de valaki elintézte, hogy felkerüljünk egy listára, és névreszólóan, valami különleges minőségű papírra írja az aláírást, az illető meg küldi postán.
Ezt nem ertem, miert postan jon?:) Nincs ott Arnie neve, es tenyleg nem ertem, hogy miert. Lehet, hogy csak egy pillanatra latszik, es uncredited lesz. Fogalmam nincs:)
Persze, az is valami:) Bar en meg mindig nem ertem, hogy akkor miert nem irtak ki az IMDb-re... Mondjuk azt sem ertem, hogy volt rola szo, hogy Vajna eladta a jogokat, es nem is o ceguk, a C-2 gyartja a Terminator Salvationt, akkor hogyhogy o es Kassar megis maradtak producerek? Mondjuk jelenleg 16 kulonbozo producer van feltuntetve a filmnel:)) Az jo, hogy nevreszolo alairast kertetek, ezek szerint nem akarjatok eladni!:) Mindjart megnezem a Nicolasos topicot is.