EGyébként nagyon sokaknak nagyon bejön ez a játék. HA a stílusd szereted, akkor nem fogsz csalódni. Ha nem tudod, hogy szereted e a stílust, akkor már nehezebb a döntés ;)
Tsa Cheap!
ERdemes meg belekezdenem Silent Hill 2-be,mert meg ezer eve toeld vettem es porosodik hozza se szagoltam,esetleg ha elakadnek hol talaok helpet!
GameBoy Colorra van egy eredeti cartridge-om. A jatek neve: ShadowGate (szoveges + grafikus kaland)
Elcserelnem valami egyeb jatekra, pl pac-man, tetris, super mario vagy hasonlo agyas dologra...
Privat mailt dobjatok, ha erdekel valakit a csere...
A GT3 nekem is eredeti :O, de jó az a chip is a gépbe; a hardcore gamer nem tud várni fél-egy évet míg európában is kiadják az aktuális sláger játékot, főleg annak tudatában, hogy a fórumokon mindenki(a többség) a "legforróbb anyagokról" cseveg. Na meg anyagilag sem mindegy, bár jópár fejlesztő megérdemelné, hogy megvegyük eredetiben az alkotásukat.
Hi!
Telozni most nem tudok, a freemail + sz@r..szoval ide firkantok. Holnap akkor hivlak, h mi a helyzet. Ha nem jonne ossze az X tudsz dobni egy listat a valaszhato jatekokbol Ps2 és Gcre? (Arra a mailra ami az adataimnal van)
Elorendelest mar lehet tenni (egy telszam, nev- (nicknev) eleg hozza)
15000ftos aron!! A jatekok foliasak, vadonat ujak, s ... angolok lesznek. Oktober elejenre a mariot, s vegere varjuk a Star Warst. (az elozetes hirek szerint).