Keresés

Részletes keresés

hamvasszirom Creative Commons License 2008.02.02 0 0 91

Szia! Sajnos nem érdemben nem tudok neked segíteni, mert én a midik lejátszására leginkább a legegyszerűbb midilejátszót a vkaraoke-et használom. Remélem, már sikerült hangot is varázsolni a midikhez. íén is próbálkoztam már többféle midilejátszóval, de mindegyiknek van előnye és hátránya is. Attól függ, az ember mire szeretné használni.

Előzmény: rpuma (90)
rpuma Creative Commons License 2008.02.01 0 0 90

Sziasztok!

Segítséget kérnék. Az a problémám, hogy letöltöttem a vanBasc'os karaokee origramot midikkel együtt. A szöveget tökéletesen megjeleníti, de hang nincs egyiknél sem? Mit kéne tennem h hang is legyen??????? A KaraFun-nál is ez a helyzet hang semmi szöveg az jó. Lécci segítsen vki!!!Nagyon szeretném már kiprobálni.

hamvasszirom Creative Commons License 2008.01.29 0 0 89

Köszi az imfót, de én ilyen behatóan nem ismerem a cakewalkot. Csak a midifile-ok átnevezését tudom használni, meg ha dallam van, amit lehallkítottak, azt talán olykor-olykor föl tudom hangosítani. Erre is csak azért van szükségem, mert ha hangszerbe bedobáljuk a midiket, akkor könnyebben előhívható legyen. Egyébként engem maga a karaokizás érdekel, vagyis az, hogy ráénekelhessek az alapra. Az e-mail címem a következő: hamvasszirom@freemail.hu 

Időnként tartunk itthon karaokis házibulit, amihez gyűjtögetem a midiket. Ha nem találom a neten, ami érdekel, akkor megvásárolom, leginkább a greg midi bt-től, mert az övé a legszuperebb.

Előzmény: jobb ma egy veréb (88)
jobb ma egy veréb Creative Commons License 2008.01.28 0 0 88

Igen.

Ha a 4-es csatornán van dallam írva akkor az alá, ha nincs akkor fiktív hangjegyek beírásával lehet írni. Ha máshol van a szövegdallam, át lehet számozni 4-re.

Ha van Cakewalkod az e-mail címen szívesen részletezem az egyéb lehetőségeket is.

Előzmény: hamvasszirom (87)
hamvasszirom Creative Commons License 2008.01.25 0 0 87

Szia! Ha jól értem, a cakewalk programmal be tudod írni a szöveg nélküli midikbe a szöveget úgy, hogy az a dallam ritmusára is stimmeljen?

Előzmény: jobb ma egy veréb (84)
gabris33 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 86

Ezt a Karaoke Programot találtam

Demo verziója ingyenesen letölthető.

http://www.singingstation.com/?AID=5063253&PID=2751593

jobb ma egy veréb Creative Commons License 2008.01.12 0 0 85
Bocs.  Cakewalk
jobb ma egy veréb Creative Commons License 2008.01.12 0 0 84

Szép napot.

Nyugger zenész vagyok.

Cacewalk-kal szórakozom, már csak hobbiból, mert ráérek.

Akit érdekel szívesen segítek midi 1 kar-ból midi 0 líryc-et átírni.

Időm, mint tenger és engem szórakoztat is.

Természetesen ingyen, zenészi baráti alapon, ha a dal infoban copyrigt nincs.:-)

Bővebben személyesen: polluxkasztor@vipmail.hu

üdv: egy veréb

gombavadász Creative Commons License 2008.01.10 0 0 83
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Működik! :-)

Valami azonban még nem egészen ok...

Én azért nem jöttem rá, hogy ez az egyszerű megoldás működik, mert egyszer már találomra ugyan kipróbáltam, de a program látszólag lefagyott. Most a biztatásodra újra próbálgatva kiderült, hogy nem lefagyott, hanem valami elképesztően lassan, közel egy perc alatt nyitja meg az így átnevezve "készült" kar fájlokat.
A helyzet tehát az, hogy a programhoz letölthető kar fájlok megnyitása pillanatszerű, az én midieim átkeresztelésével kapottak megnyitása 30-60 mp. Valami különbség még kell h legyen a formátumokban, mert több dalon is azonos módon tapasztaltam. Lenne erre is valami megoldási ötleted?
Előzmény: Törölt nick (82)
gombavadász Creative Commons License 2008.01.04 0 0 81
Kérdezni szeretnék, hátha valaki tud segíteni!

Van egy symbianos nokia telefonokra írt kedves (free) program, a Karaoke Gum.
Ez -nevének megfelelően- karaoke fájlok lejátszására hivatott. Működik is szépen: a mellékelt .kar kiterjesztésű fájlokkal. Ugyanezeket a .kar fájlokat egyébként gond nélkül lejátsza a KaraFun vagy a vanBasco's Karaoke Player is.

Ha azonban a korábban vanBascohoz netről letöltött .mid fájlokat szeretném lejátszani vele, akkor kiakad. Illetve addig jutottam el, hogy a Notation Musician (free) alkalmas a .mid-ek .kar-á konvertálására, ezután már lejátsza a telefon is, de "Lyric not found" hibaüzenettel, csak szöveg megjelenítése nélkül.

Kipróbáltam: a vanBasco és a karafun látja a konvertálás után is a szöveget, tehát valami más hiba lehet. Vajon mi?

Köszönöm, ha valaki megpróbál segíteni! Igazán jó játék lehetne hosszú unalmas autóutakon a családnak. :-)
MidiTom Creative Commons License 2007.12.26 0 0 80
Több fajta szöveg formátum létezik. Meg kell nézni az adott hangszer kézikönyvében, hogy melyiket kezeli, és olyan szerkesztő programot kell keresni, amelyik azt támogatja.
[ bG ] Creative Commons License 2007.12.24 0 0 79
hello,

Jó ez a program ( MidiNotate) de mégsem csinálja azt amit én akarok. az a baj, hogy számítógépen kijelzi, de a szintetizátoron nem.. és nekem oda kéne.

Nem ismersz valami más programot?
Előzmény: ceruza_elemér (78)
ceruza_elemér Creative Commons License 2007.12.23 0 0 78
Midi szerjesztő programot keress hozzá, például MidiNotate, de biztosan sokféle más program is alkalmas erre.
Előzmény: [ bG ] (77)
[ bG ] Creative Commons License 2007.12.22 0 0 77
Sziasztok,

Tudja valaki, hogy kell MIDI file-hoz dalszöveget írni? Vannak MIDI-m amiknél van dalszöveg, és van aminél nincs. Azokhoz szeretnék írni.. de nem tudok..

Köszönöm a segítséget!

Kimeraa Creative Commons License 2007.12.09 0 0 76

Sziasztok!

Keresek egy szép karaoke alapot. Bryan Adams - Brothers, under the sun. Ha bárkinek meglenne és elküldené nagyon nagyon nagyon megköszenném!!

Nagyon szükségem van rá, de ahogy néztem sehol sincsen fennt, nem annyira ismert. Ha valakinek mégis, köszönöm előre.

vasutasjanko Creative Commons License 2007.11.17 0 0 75

Sziasztok.

Szükségem lenne Bikini Beatrice Kárpátia Midi-re.Írjon aki tud. Megeggyezünk.

Bertoo Creative Commons License 2007.09.20 0 0 74

Hello!

Nálam nagyon jó minőségű zenei alapokhoz juthattok olcsón.

Irj és megbeszéljük: szgdboy20@citromail.hu

KarnEvil Creative Commons License 2007.09.02 0 0 73
Sziasztok!

Én zenei alapok készítésével foglalkozom. Kész alapjaim is vannak profi minőségben.
Akit érdekel, küldjön mailt: karnevil@freemail.hu
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.21 0 0 72
Sziasztok. Magyar karaoke számokat keresek CD-G,VCD vagy DVD formátumban.Cserélek vagy megvásárolom.
Mészi22-Isti92 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 71
Sziasztok! Szükségem lenne LL Junior (és belga) karaoke számokra! Aki tud, segítsen! Előre is köszönöm!
40oz Creative Commons License 2007.07.04 0 0 70
Szuksegem lenne a Guns n' Roses - Nightrain karaoke verziora. Mar evek ota keresem es sehol nem lelem! 
Chicago1 Creative Commons License 2007.05.30 0 0 69

Sziasztok!!!

Szükségem lenne a "Múlnak a gyermekévek" cimű dalra, előre is köszönöm a segitséget!!!!

jani56 Creative Commons License 2007.05.12 0 0 68
Editke! Nézd meg a postaládád, nincs tele? Nem tudok küldeni rá semmit valami oknál fogva.
Előzmény: editke000 (67)
editke000 Creative Commons License 2007.05.05 0 0 67
Szia jani56! Köszi előre is. az e-mail címem edit.meszaros@citromail.hu
Előzmény: jani56 (66)
jani56 Creative Commons License 2007.05.05 0 0 66
Editke, adj egy emilt, megpróbálok segíteni.
editke000 Creative Commons License 2007.05.04 0 0 65
Keresek a neten karaoke hozzáférhetőségeket, illetve olcsón hozzájutható magyar 60-70-es évekből való alapokat. Retro kórus vagyunk, 10-12 lányból állunk. Jópár van már, de van néhány lehangoló alap. A Szücs Judit Zorbája kéne, Zalatnay dalok, Máté Péter nóták. Segítsetek! Minden hozzászólás érdekel.
citrompótló Creative Commons License 2006.12.10 0 0 64
Szerintem igen-de legegyszerűbb, ha emész egy helyre, és megkérdezed az ottani technikust:) (mármint karaoke-helyre----van egy "karaoke-helyek" c. topic, és annak az elején fel van sorolva millió és ezer társaság, onnan tudsz válogatni is:) )
Előzmény: pula67 (63)
pula67 Creative Commons License 2006.12.08 0 0 63
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Karácsonyi ajándékként szeretnék valami karaoke cuccot venni. Jelenleg a számítógépen a KaraokeKantát használjuk. Dvd lemezeim vannak karaoke számokkal. A kérdés az, hogy ha egy karaoke funkciós dvd lejátszót veszek azzal illetve a hozzá kapcsolt erősítővel már tudunk karaokizni? Persze mikrofon és tévé is kell hozzá ezt tudom.

Köszi előre is az ötleteket.

citrompótló Creative Commons License 2006.12.05 0 0 62
Igen, de azok nagy része midi, vagy pusztán zenei alap-szöveg nélkül:)
De ha kívülről fújod mindegyiket:))) akkor használhatóak:)
a midik nagy része viszont borzasztó:( sajnos
Előzmény: Fáradt Vándor (61)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2006.12.05 0 0 61

Hali!

Dc-boltban avn egy csomó magyar számnak karaoke-változata...

Előzmény: kimifan (56)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!