Keresés

Részletes keresés

MarPet Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49814

Azt hiszem felesleges részleteznem, hogy nekem mit jelentett ez a játék, sokan megtettétek előttem. Nagyon fog hiányozni! A napi játék élményen kívül a közösség legalább annyira!

A szomorúság mellett van bennem némi harag is, mert úgy érzem, hogy ha a szervező gárda a kommunikáció és a marketing területén is olyan zseniális lett volna, mint maga a játék akkor soha sem jut ide....

petipajti Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49813

remélem a háttérben azért fut a meccsmotor, mert én egész szezonra állítottam taktikát is meg edzést is :D

de a viccet félretéve (mondjuk nem vicc volt, de mindegy):

én nagyon sok online játékot kipróbáltam, de egyik sem kötött le olyan sokáig, mint ez (focimanagerből még csak hasonló színvonalú sincs), szóval hálával tartozom a fejlesztőknek. köszönöm a sok élménydús pillanatot!

mindazonáltal az utóbbi pár szezon irányvonala után ez valahol egy teljesen következetes lépés. az oldalon ugyan az irl gazdasági vonalról beszélnek, de ezzel szerintem szervesen összefügg, hogy a játékot egyszerűen sikerült totálisan elrontani. gazdaságilag teljesen összeomlott, az ifirendszer katasztrófális, a fejlesztések abszolút feleslegesek, satöbbi, satöbbi, írtam már többször, nem akarom ismételni magam.

és ne higgyétek, hogy én mindig csak szidni tudom a játékokat! emlékeztek erre? http://www.golhelyzet.hu/freekick-focismenedzser-pajti kb. 2010 vége felé írhattam (bizony, én is majdnem 4 évet lehúztam), tele van lelkesedéssel, pozitív hozzáállással. de ha megnézitek, miket írtam pozitívumként, láthatjátok, hogy azok nagy része részben vagy teljes egészében eltűnt! külön ifi és felnőtt most lett felejtős, bő keretre esély sincs, emiatt a taktikázási lehetőségek száma erősen konvergál a 0 felé, azt lehet elérni, amit a legerősebb 11 tud, így a forma, tapasztalat, személyiség és egyéb finomságok (amik a játékot különlegessé tették) teljesen lényegtelenek, nem az ellenfélhez kell állítani a taktikát, hanem ennek a 11-nek kell megtalálni a beállításokat és még sorolhatnám.

ezek tükrében persze, hogy elmegy a játékosok kedve az egésztől és megszűnnek támogatóknak lenni, így aztán nem marad keret a harware fenntartásra sem. csak egy picit kellett volna jobban odafigyelni és ésszerűbb dolgokat beletenni a játékba, talán elkerülhető lett volna ez az egész. nekem is volt olyan, hogy a vasárnapi ebédhez remegve ültem le, mert plútóval olyan izgalmas meccset játszottam (nyertem 2-1-re, szuper taktikával vertem meg :)), sőt, még tavaly nyáron, amikor nem gép előtt dolgoztam általában hétvégén is, lakótársam sms-ben küldte nekem az eredményeket... de mára? a bajnoki cím sem tud örömet okozni, minden élvezeti faktor elveszett a játékból. kár érte :(

Előzmény: PlayPlaye (49811)
Tibi76(higinsz) Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49812

Hát én is nagyon sajnálom. Szinte napra pontosan 7 éven át játszottam a freekick-kel. Ez - ha jól számoltam - 26 bajnoki szezont jelent. Ráaádul ami kevés időm volt ilyen játékra, azt ennek szenteltem, tehát semmilyen más játékkal nem játszottam, így még nehezebb ezt abbahagyni.

Mivel nincs visszaút, ennek vége, ezért lehet, hogy más foci manager után nézek. Ha tud, segítsen valaki aki jártass benne, hogy melyik az az online foci manager játék, amelyik élvezhető vagy esetleg hasonlít kicsit a freekick-hez. Köszi.  Fradi

PlayPlaye Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49811

Jó lenne a freekickhez hasonló logikán alapuló játékot találni, de van olyan sejtésem, hogy freekick elég egyedi volt ilyen szempontból.

Előzmény: PlayPlaye (49810)
PlayPlaye Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49810

Nem hiszem el:( Tényleg olyan, mintha egy szerettemet vették volna el. Több, mint 8 éves "kapcsolat" volt...

Hétköznap pontosan 10:07 edzés megnézés, hétvége 12:35 meccs megnézés. No meg a köztes időben csapatbeállítás, illetve a piacon kutakodás olcsó, de használható játékosok után. No meg várni a hétfőt, hogy húzhassak játékost, illetve este a válogatott meccsek.:(

salimami Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49809
Hát ha ezen múlna... Beáldoznám az összes playámat meg a tiédet is:) csak induljon újra.
Előzmény: GameO (49807)
salimami Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49808
Kis tùlzàssal olyan mintha elvesztettem volna egyik rokonomat. A feleségem csak ùgy hívta, hogy szent dél, mikor hétvégente megnéztem az eredményeket és megszünt körülöttem a világ...
GameO Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49807

Ígérem jó lesz salimami egész évben csak add vissza a kedvenc játékomat! :)

Előzmény: salimami (49806)
salimami Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49806
Igérem jézuska jó leszek egész évben csak add vissza a kedvenc játékomat!
Guru10 Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49805

Hát szomorú vagyok. Én már most mondom, hogy szívesen csinálok szerdánként freekick kupát az ex felhasználóknak a közeljövőben a hattricken vagy a sokkeren. Ehhez az kell, hogy írjatok itt vagy a freekick facebookos oldalán vagy valahol, és maradjon meg a kapcsolat közöttünk. A freekick.eoldal.hu oldalamon is írhattok, ahol vagy két-három évig csináltam barátságos kupát péntekenként. Most meg kapom a felszólításokat, hogy lépjek be mert megszűnik. Ott pont vezethetném az eredményeket. Megnyerte már a 24_Team is (most Carbonfools) meg talán a Gyömrő VSE (most Fradi) meg a Hamsters is az "ismertebb" csapatok közül. Tudom, hogy ez sovány vigasz, mert a részletes tudósítás meg a napi edzés miatt szerettük tán az FK-t a legjobban(meg azért mert itt nem öregedtél meg egy osztályban), de most ennél jobb hirtelen nem jut eszembe. :(

Előzmény: BBSC (49802)
GameO Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49804

Az elmúlt 6 évben szinte minden hétköznap 10:00-kor online voltam.

Előzmény: BBSC (49801)
GameO Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49803

Hát....erre mit mondjak?  :(

Előzmény: BBSC (49799)
BBSC Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49802

Ahogy olvasom, ők se. Egyszerűen bedöglött a szerverük, megsérült az adatbázis, és nem bírták finanszírozni tovább, ha jól értem.

Nagy kár...

Előzmény: Guru10 (49800)
BBSC Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49801

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Nem hiszem el... Mit fogunk most szombat-vasárnap fél 1-körül csinálni ezután??? Meg hétköznap 10 után?

Guru10 Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49800

Nos mindenre számítottam, de erre azért nem! Szidtuk, szidtuk, de azért ezt senki sem akarta!

Előzmény: BBSC (49799)
BBSC Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49799

Asszem ennyi volt a Freekick... :(

GameO Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49798

Tippem az,h pénteken lesz újra elérhető a játék és a múlthét pénteki állapotra fognak visszaállni a fejlesztők.

Előzmény: MarPet (49793)
PlayPlaye Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49797

Na jah, ki az az okos, aki ilyen koránra tette a szezonkezdetet. A játékosiam (főleg az ifistáim) még nem heverték ki a szilvesztert....

Előzmény: MarPet (49795)
Guru10 Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49796

Legutóbb amikor az a "támadás" volt, akkor állt ilyen sokat. Lehet, hogy valami új arculat lesz vagy mégis változtatnak olyat amit a 39. szezonban akartak csak és visszamennek szezonkezdetre. Vagy mindkettő? Vagy egyik sem? Ma estére kiderülhetne.

MarPet Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49795

Nem néztem meg nagyon a meccset de arra emlékszem, hogy gólzáporos vereségre számítottam és erre lett egy unalmas 0-0 :D

Előzmény: PlayPlaye (49794)
PlayPlaye Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49794

Gondolom ma vagy holnap. Mondjuk én nem bánnám, ha a szezon elejére tennék vissza a szervert, 1-2 meccsre másképp állnék fel:)

MarPet Creative Commons License 2014.01.07 0 0 49793

Szerintetek mikor lesz ebből újra játék? :(

Attila T Creative Commons License 2013.12.31 0 0 49792

"Vásárolgatós" technikával el sikerült jutnom a 3.ligáig, aztán rá kellett jönnöm, hogy ez anyagilag bukta.

Az előző szezonban elkezdtem saját felderítéseket húzni (na, ez a rendszer is kiakasztó), erre most 

"feljutottam" a 2.osztályba. A felnőtt csapatom gyenguci lesz így, hogy az ifibe ölöm a pénzt - ahová 

értelmes játékos még nem érkezett. De mindegy is, mert ez az én csapatom lesz! Kicsit zöld, kicsit savanyú,

de az enyém!

Tanulság: Mindenkinek magának kell megtalálnia az örömöt a játékban. Van, akinek a bajnoki cím, van 

akinek egy sajátmaga által kinevelt válogatott játékos, van akinek egy rangadó a haver ellen jelenti a 

boldogságot.

Sajnos a szokásos év elei válsághangulatból nehéz felocsúdni, de alkalmazkodni kell az új szabályokhoz,

talán egyszer majd valami előnyére is fog változni a játékban.

Boldog Új Esztendőt minden managernek!

EKB Creative Commons License 2013.12.30 0 0 49791

+1

Előzmény: PlayPlaye (49790)
PlayPlaye Creative Commons License 2013.12.30 0 0 49790

Csak pozitívan:)

Én úgy fogalmaznék, lehet, nagyon hülyén fog most hangozni, sőt biztos, hogy hülyén hangzik, de a freekick kicsit olyan nekem, mintha a "gyerekem" lenne. Változtathatnak rajta bármit, de valahogy egyszerűen szereti az ember ezt a játékot és nem tud elszakadni tőle. A megszokot napi rutin, hogy felnéz 10 óra után, hogy ellenőrizze az edzést. A meccsekre beállítani a csapatot. Ifit húzni. Izgulni a válogatott miatt. Ez már szinte rutin körforgássá alakult át nálam. Biztos, hogy nagy hiányérzetem lenne, ha azt mondanák, hogy holnaptól nincs freekick, bármennyire is voltak/vannak/lesznek olyan döntések a freekickben, amelyek borzolják az emberek kedélyállapotát.

Előzmény: petipajti (49787)
HEN88 Creative Commons License 2013.12.30 0 0 49789

Én edig csak az ifiben leltem örömöm és hiába vagyok vele fent mivel a felnőtt gyenge nem derithetek fel játékost max remel szintűt. Persze igy soha nem lesz versenyképes a felnőttem se:).És hogy az értékek látszódnak minden playernél, ennek mi értelme van?

Guru10 Creative Commons License 2013.12.30 0 0 49788

Nem értem én sem! Eladtam minden 26 év felettit és újra ifiben gondolkodom. Persze így utolsó lettem a 2. osztályban a felnőtteknél. Ha most nem lesz 3. osztály akkor amatőr ligás leszek megint szerintem. Aki a 3. osztályban 12. lett az meg 2. osztályú, ha kettő lesz?! Másik: Mikor lesz végre az, hogy kerek éves minden fickó, aztán a szezon első napján egyet öregszik oszt kész. Minden szezonban a játék hátrányára változtatnak. Robinho

Előzmény: petipajti (49787)
petipajti Creative Commons License 2013.12.30 0 0 49787

részemről az aktív játékot befejezettnek tekintem. tényleg nem tudom, hová süllyedhet még a játék. teljesen élvezhetetlenné vált, ebben így semmi öröm nincs.

legalább nem látom, ahogy megbüntetnek megint, mert a majdnem 10 éve játszó román ifiranglista 1.je bejelölte szinte az összes piacon lévő ifistámat. biztos az is az én multiacc-om...

az persze nem számít, hogy az új igazolási rendszerrel úgy lehet pénzt mostni, ahogy nem szégyen és még csak ki sem derül. meg az sem, hogy lehetetlen 30+ fős erős keretet fenntartani csalás nélkül, az ifihúzás szisztémájáról inkább nem is beszélve (és ehhez még hozzájön újításként, hogy erős ifihez erős felnőtt kell - aztán mégis miből? és hogyan?). valahol nagyon el lett szúrva ez az egész, kár érte :(

emiatt a piac halott, taktikázni szűk kerettel nem lehet, az edzés pedig az utóbbi időben kritikán aluli. a meccsmotor kilengésein már fenn sem akadok. áruljátok már el nekem, ti még mi pozitívumot láttok a játékban? hátha csak én közelítem meg rossz oldalról az egészet...

nmarci99 Creative Commons License 2013.12.24 0 0 49786

A felnőttek hozták az ezüstöt, ami a csapat fennállásának legnagyobb sikere. A szurkolóim csak a kiesést akarták elkerülni, mert ők eddig csak a random másik oldalát látták :) Jövőre fiatalítás jön (bár pénz az nincs sok), úgyhogy nagy kihívás lesz az NB1-ben maradás, de eddig is mindig összejött valahogy. (immár 32 szezonja....)

Boldog karácsonyt mindenkinek!

MarPet Creative Commons License 2013.12.24 0 0 49785

Köszönöm a gratulációkat! Köszönöm mindenkinek aki hozzá járult ehhez a sikerhez, játékos neveléssel, az edzés válogatott érdek szerinti beállításával, jó tanáccsal. Közös siker ez és köszönöm, hogy részese lehettem!
Boldog Karácsonyt Kívánok a Magyar FK Közösségnek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!