Nem épít senki semmit, vagy át tevődött a beszélgetés más oldalra?
A Pannonia Versenyszakoszályt is nagyon sajnálom, hogy teljesen elhalt, még közép sulis koromban mindig az első volt mikor haza értem, hogy felnéztem oda és ámuldoztam a szakik megoldásaitól, motorjaitól, mindig lehetett tanulni valamit ott. Később kicsit áttevődött a sportmotor- RD forumba az eszmecsere de ma már az is szinte megállt....
Köszi, közben én is rájöttem erre a megoldásra, szóval valami tuti akad, ami megfelel (elég sokfélét találtam már, amire kimondottan írja is a gyártó, hogy aláfér a normál szemüveg).
Ha nem íves a lencse, akkor 2.5 dioptriáig bármelyik napszemüveg lencse cserélhető. Elvileg. Mert az átmérő is számít. Pl. a hagyományos Rayban "repülős" naphemü tökéletes erre, igen ám, de a szára miatt nagyon hamar tönkre megy a sisak alatt. A nyitott sisak alatt, mert a zártban szinte azonnal. Ha jól láttam anno, a Kékhold SE foglalkozott ilyenekkel, még talán ott porosodik két tucat a tárolóban, illetve az Oakley tart kifejezetten dioptriás motoros verziókat.
Persze, de pont ilyet nem akarok. Azon agyalok hogy a plexit/rostelyt csak egy szemuveggel helyettesitsem, de mivel vaksi vagyok, olyan kellene, ami motorosszemuveg (tehat nem fuj be ala a szel), de latok is benne. :-)
Irigyellek, az a jobbik eset. Nekem sajnos kb. 20 centiig éles... :-)
Elvileg vannak dioptriázható motoros szemüvegek, de semmi tapasztalatom ezen a téren, lövésem sincs melyik jó. Sanszos, hogy muszáj lesz kísérleteznem, ha ragaszkodom a nyitott sisakhoz.
Vagy olyan motort vegyél amit már eleve átépítve műszakiztattak...mert ilyen is van..vagy olyat amit pár óra legóval vissza alakíthatsz eredetire és kétévente műszakikor ezt eljátszod.Vagy szerezz egy havert a vizsga állomáson..