Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Üdv mindenkinek.Egy barátom kérésére hirdetnék meg egy Perun 731légpuskát.Szinte lövésmentes kipróbálva volt csak.80000.- jó magyar forint volna az ára+ postaköltség.Képet most nem tudok feltölteni ha van érdeklődő emailben massangeren küldök.0620 3420653.Danke
Sziasztok eladó két darab légpuska, 1 legpisztoly, és 3 távcső, illetve egy tavcsőre szerelhető infra ejjellátó. A fekete puska B4 titán 4,5-es 15 000huf
A barna valami piacos 5,5-es 10 000huf
A legpisztoly 5,5-es ismeretlen 8 000 huf
A 4x32 távcső 8 000 huf
A T-eagle távcső 15 000 hufelkelt
A szerelék sines távcső reddottal(repedt) lézerrel 15 000 huf elkelt
A távcsőre szerelhető éjjelátó 10 000 huf erről nem csináltam fotót de egy gps meretü kijelző egy cső benne egy infra kamerával és egy ir lampaból áll lényegeben plusz kabel plusz szerelekek.
Az optikákat előre utalás után tudom postázni, a puskakat viszont csak szemelyesen a 20. Kerületben tudom átadni. Ha valakinek kell valamirol tovabbi vagy kozelebbi kép, privatban a kert dolgot korbe fotózom és elküldöm. Ha egyben viszed az egészet akkor 40 000 hufert oda adom.
A 135928. alatt hirdetett AKAH 10-40x56 céltávcső ára 60 000,- Ft-ra módosult.
A távcsőhöz használt szerelék Nikko Stirling match mounts weaver, két részes, szintén kifogástalan állapotú, 8000,- Ft. A ,,tartalék" szerelék SPORTS MATCH DM 70 Dampa, rezgéscsillapítós, egyrészes, 9-11mm-es sínre. Ő bontatlan csomagolású, 25 000,- Ft. A szett egyben 90 000,-Ft. Képeket nem tudtam feltölteni, érdeklődés esetén küldöm privát.
Eladó egy keveset használt Beretta PX4 Storm légpisztoly. Hozzá néhány patron, tisztító patron, céltábla, bb meg diabolo (én csak diaboloval használtam). Érd: richard.raski@gmail.com, 30-119-1001. Ár.: 55 000Ft.
Ismerősöm hagyatékának eladásában szeretnék segíteni, kizárólag ebből a célból regisztráltam az oldalra. Nem fogok üzeneteket olvasni, kérem, hogy érdeklődés esetén délután 17 és 20 óra között keressenek telefonon a személyes adatoknál megadott számon. Köszönöm a megértésüket.
Eladó egy Walther 0,22 gyártmányú légpuska, keveset használt állapotban a rajta lévő távcsővel együtt. Ára: 280.000Ft
Eladó egy Snowpeak 0,25 gyártmányú légpuska, dobozában, szerintem sosem használt állapotban. Ára: 120.000Ft
Szia egy robogót vásároltam a fiamnak karácsonyra hogy ne áljon az eladónál kerestem volna egy megbìzható helyet amìg el nem megyek érte. Számom 06303035109
Bocsánat sporttársak tudom nem ide való de hátha maradhat ez a hozzászólás😉
Sziasztok! Eladásra kínálok három darab, bilenö fieltarget célt. Kettő darab varjú, egy darab mormota alakot. Ár egyben:24000, külön:10000 darab. Postázom is, posta költség az árban. Érdeklődni: csaba.takacs65@gmail.com