A Mazda2 ára 3 milli volt , plusz 80 a metál.
Kedvezményt nem adtak , a Swiftet beszámították ha nem is túl jól.Extrákat nem kértem , nem volt rá (fiz.képes) igényem. A rádióhoz magnó és CD modult lehet venni,a magnó állítólag 68000.
Két A2 újságcikket találtam a www.freewebs.com/mazdacikk lapon.
A név fantázia terméke.
Na végre...:-) Már azt hittem, senki nem vesz Mazda2-őt.
Metcal, meg szabad kérdezni, hogy mennyi volt a végösszeg, amit fizettél, és kaptál-e valamilyen kedvezményt? Továbbá az érdekelne, hogy igaz-e a hír, hogy extrákat gyakorlatilag nem is lehet rendelni hozzá, csak felszereltségi fokozatokat?
Tegnap vettem át a Mazda2-met.1250-es motor,CE klímás felszereltség.Az első benyomások alapján tetszik (Suzuki 1.3 GLS után).Nyugodt , csendes futású ,a kanyart jól viseli , fékek igen jók ,nem kifejezetten ugrálós (75 LE , 1100 kg).A klíma is kellemes.Nagyon kevésnek találom a kiadott tájékoztatókat,a gépkönyv sem mond többet.Ha tudtok valamilyen fellelhető műszaki anyagot (motor , futómű , klíma , stb rajzai, műk.leírása,ill. ezek egy-egy részlete)írjatok !
Ugy latom mar kaphato a Mazda uj kisautoja a Mazda2. Szallitasi hataridorol tudtok valamit? Esetlegesen van mar valakinek valamilyen tapasztalata vele?