JOhn Wick, te vezettél gyári 328-at meg tuning 328-at is. A tuningos is ugyanolyan erős volt az alsó fordulatszámokon, mint a sima, vagy onnan elment az erő 6000 fölé? Amikor vezettem a tiédet, még a turbóshoz hasonlítottam érzésben, ezért most utólag nem vagyok biztos az objektivitásomban. Ma mentem pár km-t a gyárias :) 2,8-cal és valami brutális, ahogy megindul. Nem lehet megunni! Nem is értem, Gyíkhuszár miért akarja eladni... :D
Nem olyanok már a mai akkuk. Kevesebb bennük az ólom. Nekem most kellett kidobnom egymás után 2 nem egész 2 éves Bosch akksit. A kevés használat hamarabb kinyírja őket.
6 éves akku volt benne. Azért ennél hosszabb időtartamra számítottam, pláne, hogy alig használtam. Talán túlságosan is. Azt meséltem már ugye, hogy az MX5-ben 2023-ban még működött az 1999-es Panasonic akku?
Igazán szép csak cserével lesz. A kifehéredést a karok szélén szépen el lehet tüntetni melegítéssel. Kipattintod a betétet, és hőlégfúvóval szép lassan, fokozatosan rámelegítesz. Ha érzéssel csinálod fényéveket javul ; )
Egy havernek odaadtam kölcsönbe egy 55 Ah-s akkut, a nagy CR-es stroker 28i e34-eséhez. Azt azért combos volt megforgatni annak a kis akkunak, de egy évig bírta.
Én magamnak minimum 70-72 Ah-s akkut tennék be. Az e93-asomban 100 Ah-s AGM Duracell akku van, asszem az az előírás is. A még németországban volt gazdájával beszéltem minap, neki is van egy e93, de 20i négyhenger, abba valami 70Ah-st tett, de a tető nyitást kulcsról nem mindig fejezi be, tehát kevés.