Keresés

Részletes keresés

Jackopower Creative Commons License 2009.09.14 0 0 569
Jackopower Creative Commons License 2009.09.14 0 0 568
Jackopower Creative Commons License 2009.09.13 0 0 567

„Valami nem volt rendben. Ez nem baleset, hanem gyilkosság volt" - - jelentette ki  LA Toys qaJackson a tegnap esti intrjúban.

La Toya Jackson szerint fivére szűkebb környezetéhez tartozó személyek több millió dollárnyi értéket loptak el, ékszerben, készpénzben és emléktárgyak formájában.

12
Jackopower Creative Commons License 2009.09.12 0 0 566
Hatalmas meglepetéssel készül Janet Jackson az MTV Video Awardsra. A vasárnapi gálán az énekesnő, akit az amerikai MTV korábban ikonná avatott, bátyjára, Michael Jacksonra emlékezik majd egy rendhagyó előadással, ám egyelőre nagy a titkolózás, senki sem árulja el, pontosan mi lesz majd Janet produkciója.

A hazai MTV a díjátadó éjszakáján, magyar idő szerint hajnali 2-től egészen fél 6-ig közvetíti élőben a gálát. Akik ilyenkor az igazak álmát alusszák és lemaradtak a közvetítésről, megnézhetik a teljes gála ismétlését  szeptember 16-án 19:10-kor,  szeptember 19-én 11:40-től és szeptember 20-án  délután 17:55-től.

Jackopower Creative Commons License 2009.09.12 0 0 565
Szia.

Én nem is bánom, hogy íg alakult most.

Elég béna bandát hozott volna össze Jermaine:

Akon, Chris Brown és Mary J. Blidge, még elfogadgató lett volna, de ök lemondták.

Natalie Colenak nincs sok köze Jacksonhoz. (Bár kedvelem, de ennyi)

Sister Sledge és Angela Bassett meg teljesen ismeretlenek.

Szerintem úgy ahogy „'92-ben a Queen emlékkoncertnél a karrierjének csúscsán lévő zenész társainak kellene megjelennie. Én egy iylen csapattal lenneék elégedett:

Kiemelkedő művészek:

Madonna,

U2,

Prince,

Guns N' Roses with Slash ,

George Michael,

Sting,

Tina Turner,

Celin Dion,

Maraya Carey

Whitney Houston,

Stevie Wander

A tesók:

The Jackson 5,

Janet Jackson,

La Toya Jackson

3T

És mellett jöhetnének az „új korszakból” a segítői, haverok:

Akon,

Will I Am 

Chris Brown

Mary J. Blidge,

Kanye West,

Brandy,

Britney Spears,

Robbie Wiliems,

Stb...

Előzmény: stevebi (564)
stevebi Creative Commons License 2009.09.11 0 0 564
Előzmény: elevation (562)
elevation Creative Commons License 2009.09.07 0 0 562
Eladó 2 db állójegy a 2009.09.26. bécsi emlékkoncertre! Reális 35.000 Ft-os áron!
Érd.: 06-70-331-9221
Jackopower Creative Commons License 2009.09.04 0 0 561

Ma hajnalban 70 nap után végre örök nyugalomra helyezték.

a
jump76 Creative Commons License 2009.08.29 0 0 560
A VH1 zenecsatorna is megemlékezik a születésnapjáról:

16.00-20.00 Final Countdown: Michael Jackson

Előzmény: Jackopower (557)
Jackopower Creative Commons License 2009.08.29 0 0 559

Köszi.

g
Előzmény: lmrck (558)
lmrck Creative Commons License 2009.08.29 0 0 558
láttad ma a google logót?
Előzmény: Jackopower (557)
Jackopower Creative Commons License 2009.08.29 0 0 557
MJ 51 :-(
Jackopower Creative Commons License 2009.08.28 0 0 556
MJ mobilok.
Jackopower Creative Commons License 2009.08.25 0 0 555

Altató-túladagolás okozta Michael Jackson halálát - adta hírül hétfőn a The Los Angeles Times című napilap igazságügyi orvosszakértőkre hivatkozva.

A Los Angeles-i halottkém szerint emberölés történt.

Altatótúladagolás okozta Michael Jackson halálát
Jackopower Creative Commons License 2009.08.21 0 0 554
Jackopower Creative Commons License 2009.08.15 0 0 553

Magánügyben telefonálgatott, miközben Jackson haldoklott.

A fejlemények tükrében az orvost emberölés miatt vonhatják felelősségre.
Jackopower Creative Commons License 2009.08.12 0 0 552

Szeptember 26-án Bécsben lesz a Michael Jackson emlékére rendezendő nagyszabású koncert – jelentették be szerdán a szervezők. A háromórás koncerten mintegy tíz fellépő adja elő Jackson 15-20 nagy slágerét.

Jackopower Creative Commons License 2009.08.11 0 0 551
Michaelt vasárnap eltemették. Hogy hova: titok.
Jackopower Creative Commons License 2009.08.11 0 0 550
Jackopower Creative Commons License 2009.08.11 0 0 549
Michael a Holdon!

A Holdon lévő területek értékesítésével foglalkozó cég a napokban két dolgot jelentett be Michael Jacksonnal kapcsolatban:

Egyrészt kiderült, hogy Jackson az egyik legnagyobb birtokot vásárolta meg magának az égitesten még 2005-ben. Akkor a Lake Dreams nevű területet vette meg. A terület értéke azóta 25 százalékkal nőtt, ugyanis kiderült, hogy az egyik leginkább alkalmas hely a későbbi leszállásokra és kutatásokra. Újabb remek befektetés Jackson részéről!

A sztár emellett birtokol még egy kisebb területet is a Sea of Vapoursban.

A másik érdekesség, hogy a társaság Jackson tiszteletére átnevezte a Lake of Dream-ben található J krátert átnevezték Michael Joseph Jacksonra. A terület olyan nagy, hogy egy egyszerűbb távcsővel is remekül látható a Földről.

Kapcsolódó érdekesség, hogy a sztár pár évvel ezelőtt komolyan kacérkodott a Holdra való utazás gondolatával. Erről tanúskodik egy üzenet is, amit egyik ismerőse rögzítőjén hagyott.

Ebben Jackson áradozik a tervéről, miszerint a Holdon fogja bemutatni híres moonwalkját.

Jackopower Creative Commons License 2009.08.11 0 0 548
Jackopower Creative Commons License 2009.08.11 0 0 547
This Is It - A film

A Sony Pictures Entertainment és a Sony Music Entertainment ma közös közleményt adott ki, amiben bejelentették, hogy Michael Jackson tervezett, de soha meg nem tartott "This Is It" című turnéjának próbáin készült felvételekből filmet fognak készíteni. A művet október 30-án mutatják be világszerte a mozikban, HD kép és digitális hang minőségben.

A film néhány része 3D-ben került bemutatásra, és nem csak a koncert próbáit kísérhetjük végig, de a kulisszák mögé is betekinthetünk.

Jackopower Creative Commons License 2009.08.11 0 0 546

Magyarul, annak aki nem ért jól angolul:

"PONT WENDY WILLIAMS-ET HALLGATTAM, AMIKOR MEGHALLOTTAM, HOGY AZT ÁLLÍTJÁK, AZT MONDTAM, HOGY ÉN VAGYOK AZ ÚJ POPKIRÁLY. NEM CSAK, HOGY, NEM MONDTAM EZT, DE EGYÁLTALÁN SEMMIT SEM MONDTAM. NAGYON ROSSZUL ESIK, HOGY, NYILVÁNVALÓAN ÚGY TŰNT EGY PÁR EMBERNEK, HOGY OLYAN GÁZ VAGYOK, HOGY KÉPES LENNÉK EKKORA ŐRÜLTSÉGET MONDANI EGY BÁLVÁNY, EGY LEGENDA ÉS MI TÖBB EGY ÉRZELMEKKEL ÉS CSALÁDDAL RENDELKEZŐ EMBERI LÉNY ELHUNYTA UTÁN. RÉMISZTŐ BELEGONDOLNI IS, HOGY AZ EMBEREK MIT FOGNAK GONDOLNI, TELJESEN ALAPTALANUL. EGY EMBER BEGÉPEL VALAMIT AZ INTERNETRE, ÉS AZ EGÉSZ VILÁG ELHISZI. ÉN EGYÁLTALÁN NEM NYILATKOZOM A SAJTÓNAK, TV-NEK, NEM REKLÁMOZOM MAGAM. MÁR NEM HAJTOM A HÍRNEVET. A HÍRNÉV OLYAN, MINT A CIGARETTA EGÉSZSÉGÜGYI FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL. A LEGTÖBB EMBERT TÖNKRETESZI, MINT AHOGY TETTE AZ IGAZI ÉS EGYETLEN POPKIRÁLLYAL IS. KIZSÁKMÁNYOLJUK MAGUNKAT,  FELESSZÜK A SAJÁT EGÓNKAT, MIRE A VÉGÉN MÁR NEM MARAD SEMMINK. OLYAN ÉRZÉSEM VAN, HOGY NEM EZ LESZ AZ UTOLSÓ HAMIS ÁLLÍTÁS A NEVEMBEN, DE MOST VÉDEM MEG MAGAM UTOLJÁRA. VÉGEZTEM.”

Előzmény: whisky:) (545)
whisky:) Creative Commons License 2009.08.08 0 0 545

Forrás: MJFC / Kanye West / The Press Association

Kanye West Subject Of Internet Hoax

<!--[if !vml]--><!--[endif]-->(01-8-2009) Kanye West was not amused by a spoof story that showed up on the internet that reported that he was claiming the throne as the new King Of Pop.  Fans were shocked to read the report that "grew legs" and was picked up by the media after appearing as a spoof on the Scrapetv.com website.

In the spoof, Kanye is quoted as saying: "You know everyone loves and respects Michael but times change - it's so sad to see Michael gone but it makes a path for a new King of Pop and I'm willing to take that on."

The irrate Kanye blogged in all capitals: 

"I WAS JUST LISTENING TO WENDY WILLIAMS AND HEARD SOME QUOTE ABOUT ME SAYING I'M THE NEW KING OF POP. NOT ONLY DID I NOT SAY THAT, I HAVEN'T SAID ANYTHING. IT MAKES ME FEEL BAD THAT OBVIOUSLY I MADE PEOPLE FEEL THAT I WOULD BE CORNY ENOUGH TO SAY SOMETHING SO WHACK AFTER THE PASSING OF AN IDOL, A LEGEND AND MORE THAN THAT A HUMAN BEING WITH FEELINGS AND FAMILY. IT SCARES ME TO THINK WHAT PEOPLE WILL BELIEVE, WITHOUT EVEN A SOURCE. ANY RANDOM PERSON CAN TYPE SOMETHING ON THE INTERNET AND THEN THE WORLD BELIEVES IT. I DON'T TALK TO PRESS OR DO TV OR DO PROMOTIONS OF ANY SORT. I'VE STOPPED CHASING AND BUYING INTO FAME. FAME IS LIKE CIGARETTES WITH NO SURGEON GENERAL WARNING. IT DESTROYS MOST PEOPLE AS IT DID TO THE TRUE AND ONLY KING OF POP. WE EXPLOIT OURSELVES AND EAT OUR OWN EGOS 'TILL THERE IS NOTHING LEFT. I HAVE A FEELING THAT THIS WON'T BE THE LAST FALSE STATEMENT WITH MY NAME ON IT, BUT THIS WILL BE THE LAST TIME I DEFEND MYSELF. I'M DONE"

Source: MJFC / Kanye West / The Press Association

Előzmény: jump76 (538)
Jackopower Creative Commons License 2009.08.07 0 0 544

Négymillió lemezt adott el a halott Michael Jackson

Mintegy négymillió példányt adtak el Michael Jackson lemezeiből az Egyesült Államokban a popsztár június 25-i halála óta a Nielsen SoundScan információs rendszer adatai szerint, amelyet a Variety magazin ismertetett csütörtökön.

A popkirály legismertebb felvételeit tartalmazó Number Ones válogatás még az elmúlt héten is rendkívül jól fogyott; 114.284 darabot adtak el belőle. A héten ez volt az egyetlen album, amely meghaladta az 100 ezres eladott példányszámot.

Az öt legkelendőbb korong között az énekes három lemeze található, hat pedig az első húszban.

Michael Jackson tucatnyi - szóló-, illetve a Jackson Five-val közösen előadott - lemeze a múlt héten összesen 350 ezer példányban kelt el (az előző héten 447 ezer volt ez a szám.

kagylólak Creative Commons License 2009.08.07 0 0 543
A rendezvény időpontja: 2009. augusztus 15-e, szombat, délután
Helyszín: Hősök tere
http://mjdt.atw.hu/
somliv Creative Commons License 2009.08.04 0 0 542
R.I.P. Jacko a legnagyobb voltál !
Jackopower Creative Commons License 2009.08.04 0 0 541

Michael Jackson posztumusz Nobel-békedíjat kaphat

Szavazz! Köszi. 30mp alatt megvan!

http://www.petitionspot.com/petitions/mjnobelpeaceprize

Jackopower Creative Commons License 2009.08.03 0 0 539

Kanye West szeretem, de nagyon sejhajon billentem, ha hülyeségeket beszél. Ez olyan blőd dolog, mint hogy J.T. a Pop hercege. Na azért majd még kicsit kéne teljesítenie. Utcsó albuma, gáz.

Itt csak Király és Királynő van. Tudjuk mindketten, hogy Ök kik. :-)

Előzmény: jump76 (538)
jump76 Creative Commons License 2009.08.03 0 0 538
Kanye West bejelentette, ő a Pop Új Királya

A magát kiválóságnak gondoló Kanye West rájött, hogy Michael Jackson halálát követően, a világnak egy új popkirályra van szüksége – írja a hollywoodrag.com. „Tudom, hogy Michaelt mindenki szereti és tiszteli, de változnak az idők. Szomorú, hogy már nincs közöttünk, de valakinek át kell venni tőle a stafétabotot. Szívesen leszek a pop új királya. Először Elvis volt a király, aztán Michael Jackson, de a XXI. században én leszek pop új királya” – mondta West. (velvet)

King of Pop?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!