Keresés

Részletes keresés

Andrea968 Creative Commons License 2015.07.31 0 0 3978

Üdvözlet.

Sajnos mi is szerencsétlenül bele futottunk eme kedves cégbe egy mosógép vásárlással.A mi zsebünkből 55.000 Ft szedtek ki.

Csatlakoznánk  a feljelentők táborához.Kaptunk ugyan mosógépet,de egy percig sem volt üzem képes állapotban mert a dobja folyik.Nagyon sajnálatos és felháborító dolog ,h Magyarországon ilyen cégek működhetnek,s rádásul 14 féle tevékenységi körre jegyezték be őket.Hivatalosan nem lehet tenni ellenük semmit?

Bármiben hajlandóak vagyunk résztvenni amivel kilehetne őket iktatni a forgalomból. Email címem: bonyai.andi@gmail.com

Üdv. Andi

Előzmény: Targarien (3968)
Attiláné Tolmacsi Creative Commons License 2015.07.20 0 1 3977

Szeretnék a feljelentéshez csatlakozni. Mi egy BOSCH Maxx6-os mosógépet vásároltunk tőlük sajnos! Négy hónap után tönkrement a beígért szerelőt a mai napig nem küldték ki. A mai napon fordulunk a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez. Valaki csak képes lesz megállítani ezeket a csaló szélhámosokat.

Előzmény: AntVal (3972)
Lisznyai Imréné Creative Commons License 2015.07.17 0 1 3976

A VALMART KFT-ről Budapesten a XI ker.

Előzmény: Dunit (3975)
Dunit Creative Commons License 2015.07.17 0 0 3975

Melyik cégről is van szó ??

Előzmény: Lisznyai Imréné (3974)
Lisznyai Imréné Creative Commons License 2015.07.16 0 0 3974

Elképesztő  pofátlanságról tettek ma is tanúbizonyságot, az említett áramfejlesztőt vissza vitte a férjem egyik munkatársa az üzletbe az az csak vitte volna mert mikorra oda ért akkorra ki volt téve a rögtön jövök tábla és a rögtönből órák lettek mivel eladó nem jött az üzlethez. Két károsult már ott volt az üzletnél és sajnos az egyikük telefonált az eladónak ,hogy megyen (ezt nem kellett volna) vele tudatni meglepetésszerűen kell oda menni mert ez lesz belőle,hogy kiteszik a rögtön jövök táblát és akár ki sem nyit egész nap. Sajnos így 150 km-t oda is és vissza is potyára megtett az említett munkatárs. Nagyon nagyon remélem,hogy egyszer emberére akad ez a gátlástalan csaló cég!

Mamszlika Creative Commons License 2015.07.16 0 0 3973

Azt nem értem, hogy hogyan tud valaki esténként nyugodtan lefeküdni aludni, tudván, hogy hány embert csapott be. Ráadásul a "kispénzű" embereket, mert nekünk nagyon sokat számít az a 60.000 Ft, amivel minket személy szerint átvert. Teljesen kikészültünk tőle....

Nagyon elkeserítő ezt olvasni, hogy ebben az országban ilyen esetben semmit nem lehet tenni... Mi is hívtuk a Fogyasztóvédelmet, azt a választ kaptuk, hogy próbáljunk meg megegyezni vele.... Szóval nem csinálnak semmit.... 

Előzmény: AntVal (3972)
AntVal Creative Commons License 2015.07.16 0 0 3972

Kedves Károsult-társak!

Több, mint fél éve, többen összefogtunk és próbáltunk érvényt szerezni a (jogosnak vélt) fogyasztói és állampolgári jogainknak...

...de egyelőre sikertelenül (megjártuk a fogyasztóvédelmet - nulla, a békéltető testületet - nem kötelező érvényű ajánlás született, de ennyi, a helyi önkormányzatot - semmi, fizetési felhívást küldtünk - semmi, a rendőrségen "csoportos" feljelentést tettünk - kiderült, ilyen nincs, de összevonták a feljelentéseinket, majd lezárták, jelenleg az ügyészségen van két bejelentésünk - egyet elutasítottak, másikra még nem válaszoltak, felkerestük a médiát is - egyelőre semmi)...

Aki nem kívánja annyiban hagyni, hogy ez a banda továbbra is becsapja az embereket, csatlakozhat hozzánk (természetesen persze, ígérni semmit nem tudunk).

Ennek egy feltétele van: "bizonyítani" kell, hogy ténylegesen egy károsult (nem pl. a "cég beépített embere") - akár egy feljelentési jegyzőkönyvvel, akár más szervezethez tett bejelentéssel, esetleírással.

Sokan vagyunk - de egyenként nem leszünk soha elegen (még kis csoportokban sem sajnos), így tovább folyik az áldozatok szedése...

Mamszlika Creative Commons License 2015.07.16 0 0 3971

Kedves Targarien!

Érdeklődöm, hogy történt e valami előrelépés az ügyében? Mert sajnos én ugyanígy jártam, amint látom - sajnos már csak utólag - sok más sorstársammal együtt :-(( 

Már 6 végrehajtás van a cég ellen!!!! 

Vickuie Creative Commons License 2015.07.14 0 0 3970

Szia, sajna én is belefutottam a WALMART "cégbe". Nekem sem műkődik a vásárolt mosógépem. Szeretnék segítséget kérni, mit is csináljak? Én csak a pénzemet kérném vissza . Előre is köszönöm. 

Lisznyai Imréné Creative Commons License 2015.07.10 0 0 3969

Üdvözlök Mindenkit!

Sajnos azt kell,hogy mondjam ugyan így járt a férjem a céggel mint az előttem szóló. Vásárolt a férjem a cégnek ahol dolgozik egy áramfejlesztő (agregátort). Ami Honda "márkanévvel" került értékesítésre ami valójában egy név nélküli gagyi Kínai vacak. Az említett áramfejlesztő papíron 7KW teljesítményű amely sajnos mint utóbb kiderült mert másnap tönkre ment szerelőhöz kellett vinni mert sürgősen kellett volna és ott derült ki,hogy a teljesítménye 1,5-2 KW között van. Azóta eltelt egy hónap és csak a minden napos telefonálás érdeklődés ígérgetés. Már kérték a férjem főnökei,hogy más termékre árú cserét is mert nincs másik áramfejlesztő de csak hitegetik őket és hazudoznak újabbnál újabb kifogásokat találnak ki. Ha egy mód volna rá én nagyon megköszönném önnek a segítséget mert elég kellemetlen helyzetbe hozta saját magát ezzel a férjem. Sajnos soká találtam rá erre a fórumra mert ezt olvasva mind ezt ki lehetett volna védeni (messze elkerülni őket,de ki tudta) akkor még,hogy a Deli László ilyen inkorrekt. Legyen ez tanulságul másoknak csak sajnos erre a fórumra szerintem már csak szinte mindenki akkor akad rá amikor belefutott a társaságba sajnos. Csak azt nem értem,hogy van még működési engedélyük a cégnek. Mert szerintem ők kizárólagosan is csak a vásárlók megtévesztéséből élnek.

Targarien Creative Commons License 2015.07.09 0 0 3968

Üdv Mindenkinek!

Sajnos én is belefutottam a Valmart Kft. ingóványába. Nemrég vásároltam egy mosógépet, ami két hét után tönkrement. A "garanicia" miatt kerestem a céget, két hete igérgetnek, halogatnak, mellé beszélnek.

A cégnyilvántartásban utánanéztem a cégnek, jelenleg 5 végrehajtási eljárás van ellenük. 2013-ban alapították, 500.000,-Ft törzstőkével. A tulajdonos vezetékneve: Dankó.

Én a holnapi napon teszem meg a feljelentésemet ellenük, mivel a jótállási jegyen 2 év gyártói garanciát vállaltak, viszont az Indesit szervíze közölte, hogy az csak bolti, de nem gyártói garancia, ők nem javítják a Valmart eladott termékeit.

Tekinetttel arra, hogy a garancia tekintetében tévedésbe ejtettek, és mert az kárt okozott, ezért csalás gyanúja miatt eljárást kezdeményezek velük szemben. Az e-mail cimük sem létezik, illetve a budapesti címük nincs nyilvántartva a cégnyilvántartásban. Én ügyvédként tevékenykedem, akit érdekel, szívesen segítek.

davidabc Creative Commons License 2015.06.14 0 0 3967

Sziasztok.

Van egy Candy CDCF 6 típusú (asztali) mosogatógépem. Azt csinálja egy ideje, hogy vagy 40-50. nyomásra indul a Start gombbal el a program. Már nem is mindegyik LED világít mostanában (amikor léptetek az üzemmódok között, akkor átlépi, tehát a vezérlés jó, csak a LED nem mindig világít). Szétszedtem az ajtaját, szemre nem látszik gomb, a mikrokapcsoló is jónak tűnik. A kábel bekötés kontaktos lenne, mert amikor mozgattam, megjavult a LED (a start-ot nem tudtam próbálgatni).

Ötlet valakinek, mit lehetne csinálni? Panel csere, és megtoldani a 15-20 vezetéket?

Emu78 Creative Commons License 2015.06.14 0 0 3966

Szia!

Te jutottál valamire a Valmart-tal?

Előzmény: csekknorisz (3960)
Emu78 Creative Commons License 2015.06.14 0 0 3965

Szervusz! Olvastam a problémád.

Szeretnénk tudni többed magammal, hogy mire jutottál a céggel.

Üdv: Imre

Előzmény: Fuilezon (3958)
Emu78 Creative Commons License 2015.06.12 0 0 3964

Sziasztok!

Akinek problémája akadt a Valmart Kft.-vel írjon emailt és beszéljük meg mit tudunk tenni.

msgtratkai@gmail.com

vélemény 2 Creative Commons License 2015.06.12 0 0 3963

Sziasztok!

A Valmart ker. és Szolg. Kft  aljas hazugságáról,inkorrektségéről,becsapásáról lévén szó!

Nász ajándékba rendeltünk,előzetes megbeszélés alapján egy ÚJ,mondom ÚJ mosógépet,és egy barátunk aki Bp-en tartózkodott,Ő hozta,ill. szállította ki a sógoromék címére az árut.

Ők megköszönték Nekünk az ajándékot,mi egy hétre rá meglátogattuk Őket,és megdöbbenve tapasztaltuk,az ÚJ mosógép helyet  egy használt felújított gépet találtunk Náluk,a mi ajándékunkat!-

Majd elsüllyedtünk szégyenünkben ezt látván!

Mindenki kerülje Őket!!!!

AstraCDX Creative Commons License 2015.05.23 0 0 3962

Sziasztok !

Robbantott rajzot, alkatrészlistát keresek szeletelőgépemhez .

Típusa : BOSCH MAS 9100/03 AS9ST

Üdv.

Astra

Törölt nick Creative Commons License 2015.05.13 0 1 3961

Szia! Én múlt héten utaltam el a hűtő árát a Valmart Kft.-nek, keddre ígérték a szállítást, ma szerda van nem jött még meg a hűtő. Milliószor hívtam őket, majd e-mailben meg sms-ben küldik a fuvarlevél számot. Felhívtam a futár céget, még nincs is náluk a hűtő. Mostmár nekem sem veszik fel a telefont.

Jutottál valamire az ügyben? Feljelentés és egyebek?

csekknorisz Creative Commons License 2015.05.12 0 0 3960

Érdeklődnék, hogy történt-e valami az üggyel kapcsolatban, ugyanis én is így jártam. Tudnánk beszélni? Nekem 2,5 hónapja "szállítják" a mosógépemet, közösen, talán eredményesebben fel lehetne lépni ellenük.

papírmoly Creative Commons License 2015.03.16 0 0 3959

Nodor extender 1740 páraelszívóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Fuilezon Creative Commons License 2015.03.12 0 1 3958

Tisztelt Vásárlótársaim!

A következő velem történt sajnálatos esetet szeretném megosztani Veletek, hogy még véletlenül se járjatok úgy mint én.

Hűtőszekrényt szerettem volna vásárolni, lehetőleg újat, esetleg kicsit sérültet az oldalán, ami úgyse látszana, kedvezőbb árban mint ahogy azt a szaküzletekben.

Az egyik ingyenes hirdető portálon találtam egyet, (László, D László eladó).

E-mailben és telefonon leegyeztettük, hogy csomagolássérült, egy tökéletes esztétikai és műszaki állapotú Hotpoint Ariston Quadrio hűtőt vásárolok 140 000 Ft-ért.

Miután kiderült, hogy ráadásul ez egy bemutató teremmel rendelkező Kft. ( Valmart Kft. 1114 Bp. Eszék u. 3. ) , úgy gondoltam, hogy itt aztán végképp nem lehet semmi probléma.

Annak rendje és módja szerint 2015. február 19-én átutaltam az árát és vártam, hogy kiszállítsák a hűtőszekrényt.

Itt kezdődött a kálváriám.

AZÓTA IS KÜLDIK !!!

Természetesen azóta nap mint nap próbálok  telefonon egyeztetni és a megoldás irányába terelni a dolgot. A telefont csörgetések sorozata után ma már fel sem veszik.  Amikor felvették mégis, akkor hazudnak, de mindent.  

• László cukorbeteg lett és közházban van, 
  • küldik futárral
  • majd ők házhoz szállítják, természetesen ez sem jön össze.
  • nem baj, kértem utalják vissza adják a pénzt, ami nem érkezik meg sehogyan sem.

A lényeg, hogy ilyen undorító a vásárlók átverésére szakosodott, hazug jellemtelen társasággal már régen találkoztam.

Nem akarom tovább untatni vásárló szándékú társaimat, csak arra szeretném felhívni a figyelmeteket, ha jót akartok magatoknak, innen ne vásároljatok SEMMIT.

Természetesen rendőrségi feljelentést fogok tenni és a Fogyasztóvédelmet és a NAV-ot sem fogom kihagyni.

rrolandd Creative Commons License 2015.03.09 0 0 3957

Sziasztok! Russel hobbs turmix pengéjének a muanyag tartóját hogy kehetne szétszedni? Valami belekerült ami bebüdösödött és semmibel se tudom kimosni.

fülkutya Creative Commons License 2015.03.03 0 0 3956

Panellakást újítok fel. Beépített gépek lesznek a konyhában. Igaz átalánydíjas a gáz, de mégis elektromos sütőre gondoltam.  Szerintetek milyen márkát válasszak? Esetleg hol érdemes megvennem? Interneten gondoltam.

Mosogatógép, főzőlap, sütő, hűtőszekrény, páraelszívó. Azt mondják, a páraelszívót nem szabad belekötni a szellőzőbe.

Köszönöm a válaszokat!

minerale Creative Commons License 2015.02.21 0 0 3955

Jó napot kívánok!

Whirlpool VIP 20
Az AVM 450/ WP/ WH típusú mikrohullámú sütőm kisebbik vezérlőpanelján egy pici ellenállás meg van égve (szakadt) és nem látni rajta az értékét. Az ellenállás 3113 számmal van jelölve az egyik lába a P4-es 2-es csatlakozóval van közösen amely a 2 db ajtó mikrókapcsolóhoz van vezetékezve. Kérésem az lenne hogy valaki megadná az ellenállás értékét és-vagy egy kapcsolási rajzzal segítene. Lehet hogy valami más alkatrész hibájából következet be az ellenállás sérülése?

inf3rno Creative Commons License 2014.12.26 0 0 3954

Talán a nagyobb biztosíték meg új áramkör több tízezer forint, egy kisebb teljesítményű forraló meg maximum tízezer forint...

Előzmény: Palási (3952)
Zoltanuss Creative Commons License 2014.12.25 0 0 3953

Érdekes dolgokat írtál. Nem kéne inkább helyette elvégezi ezeket a munkákat  - természetesen a gépekkel.

Na nézzük sorjában : mosogató gép. Nekem 5 éve van, nagyon gyönyörűen mosogat. A nagy nagy darabokat 6 lábas tepsi azért én is kézzel végzem. De ez a mennyiség kb. 10  % _a.

Kenyérvágót kb. 27 éve használok, nagyon praktikus . Vízforralót kb 10 éve, már ideje lenne vízkőteleníteni.

Szárító  ? Cs. házban lakunk, így tényleg hülyeségnek tartom.

A többire pasz. Nincs keríngetős sütőm, valószinű nem is lesz. Zsacskó ragasztás  ? Hát majd a sitten.

érteni értem. Én vagy csómót kötök rá vagy csipesszel zárom, a gumi sohasem akad a kezem ügyébe.

" De hogyan vehetném rá? "

Példát mutatsz neki !!!

Előzmény: Törölt nick (3949)
Palási Creative Commons License 2014.12.25 0 0 3952

Talán nagyobb biztosíték és egy külön áramkör lenne a megoldás !!

Előzmény: inf3rno (3951)
inf3rno Creative Commons License 2014.12.25 0 0 3951

Sziasztok!

Ti találkoztatok már alacsony teljesítményű modern vízforralóval?

Mindegyik 2000W körül van, és ennyit nem bír el nálunk az elektromos hálózat. Folyamatosan leveri a biztosítékot, amit vettem. :S

StLui Creative Commons License 2014.12.20 0 0 3950

Sziasztok!

Elromlott a beépített Elektrolux EMS2485-ös mikrosütőnk, kijelző elsötétült, néha felvillan rajta egy-egy szám, nem reagál semmire, áramtalanítással próbálkoztam, biztosítékot lekapcsoltam, de ugyanaz. Ki szeretném szerelni, hogy elvigyem szervízbe legalább, de nem jövök rá hogyan kell. 

http://www.konyhaweb.hu/keszulektar/keszulek.cgi?id=74 Ez az egyetlen ábra amit találok, de a keretet nem tudom lepattintani, a négy sarka nagyon fix, egyik már tört is :(

Tud valaki segíteni? Akár google keresésben is, mert nem jutottam többre?

Törölt nick Creative Commons License 2014.12.18 0 0 3949

Sziasztok! Feleségemet szeretném visszaszoktatni a gépekre, mert egy ideje mintha elvágták volna. A mosogatógépet azért nem használja, mert "nem mindig az egyszerűbbet kell választani". Inkább még terhesen is órákat görnyed a mosogató felett, persze folyamatosan folyó meleg vízzel. A kenyérvágót azért nem használja, mert csak. Jó a kés is. Igaz, hogy csúnyábban vág és nagyon morzsál, nem baj. A vízforralót mostanában tette le, mert vízkövesedik. Na igen, tisztítani kell. És akkor 2 perc alatt forr a teavíz, nem 15 percig ég alatta a gáz. A szárítógépet egy ideig használta ( nem fértünk el szárítóktól és a mindenhol lógó gyerek ruháktól ). Most már nem, mert szerinte az egyik ruha kisebb lesz, a másik nagyobb, a harmadik fakul, a negyedik elszíneződik, a puha kemény lesz, a kemény puha. Persze rendszeresen kell tisztítani a szűrőt és kiönteni a vizet. Szerintem ez a baj, de nem vallja be. Meg, hogy hamar kész és két óra múlva teregetni kell, a szárítón meg napokig is lóghat akár. Van egy zacskó ragasztónk is, de a gumira esküszik. Mintha csak azért sem. A sütőben sok esetben hamarabb átsül keringetéssel a kaja, de nem. Mi szeretünk többet fogyasztani, a magyarázat: az kamu, marketing. Nincs olyan, hogy hamarabb kész van, ez csak kitaláció és ha mégis van, akkor nem lesz olyan a kaja. Nem tudom miért és mivel dacol, de ezek a gépek megkönnyítik a munkát, pláne hamarosan négyen leszünk, egyre kevesebb idő marad ilyesmire. Ezért akarom visszaszoktatni, mert nem fogja bírni két gyerekkel itthon. De hogyan vehetném rá? Miért nem látja, be, hogy könnyebb lenne? köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!